KeC Objavljeno Maj 22, 2006 Opozori Objavljeno Maj 22, 2006 A me je kdo iskal ? Sem že nazaj ? Jep očitno glih sred furce :), 19:00 tolkel po vratih :naughty:
lasagna Objavljeno Maj 23, 2006 Opozori Objavljeno Maj 23, 2006 Koliko dni v letu moram prebivati na štajerskem, da se lahko priklopim med štamperle ? a) 80 B) 180 c) 375 :blink:
border Objavljeno Maj 23, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Maj 23, 2006 Kaj govoris in zapravlas cas... pridi rajse...
Špilferderber Objavljeno Maj 23, 2006 Opozori Objavljeno Maj 23, 2006 a ti bi se dal posvojit? :devil: kajn problem..
bmwslo Objavljeno Maj 23, 2006 Opozori Objavljeno Maj 23, 2006 Se da tudi kupi :beer2: članstvo ni problem, ker smo sami razgledani :drunk: in urejeni :fredy: :lol1:
KeC Objavljeno Maj 23, 2006 Opozori Objavljeno Maj 23, 2006 @bmwslo, kaj zdej, trava bo še rabla vsaj ene 2 tedna da bo tolk zrastla da boš spet začel vabit na dirke z tvojim gocart-om. :angry2:
Brrrm Objavljeno Maj 23, 2006 Opozori Objavljeno Maj 23, 2006 Kaki dva tedna. Striženje potrebno tedensko, če si bil v preteklih letih pameten in nisi nič gnojil. Na pognojenem pa dvakrat tedensko. :BUA:
Špilferderber Objavljeno Maj 23, 2006 Opozori Objavljeno Maj 23, 2006 a voham mnogokratne selitve na primorsko košnjo?! :grim :hmm:
tati Objavljeno Maj 23, 2006 Opozori Objavljeno Maj 23, 2006 Koliko dni v letu moram prebivati na štajerskem, da se lahko priklopim med štamperle ? :blink: Kako - Štajerskem, :BUA: jaz sem Savinjčanka in pika.... :grim :grim
bmwslo Objavljeno Maj 23, 2006 Opozori Objavljeno Maj 23, 2006 @bmwslo, kaj zdej, trava bo še rabla vsaj ene 2 tedna da bo tolk zrastla da boš spet začel vabit na dirke z tvojim gocart-om. :angry2: Kot je rekel Brrrm 1 - 2 x tedensko :BUA: tko da se lahko za drugi teden prpraviš :lol1: Samo gokart je pa na ročni pogon, tko da te do dirkanja mine že po 15 minutah, cela tekma pa traje tam nekje do 1 ure :blush: Pr nas ni tko kot v formuli - 2 ure pa konc :grrr . Pr nas je treba končat pa konc. :grim
Vikking Objavljeno Maj 23, 2006 Opozori Objavljeno Maj 23, 2006 No super pol pa pridem, hvala sta mi vlila samozavest. Se vidimo v četrtek Ker sem trenutno brez čelade in hrbteničnika (na popravilu, šele v petek naj bi bilo vse popravljeno), se fure ne bom mogel udeležiti. Lahko se pa še vedno dogovoriš z borderjem. Na srečanje pa le pridi v četrtek zvečer. lp
KeC Objavljeno Maj 23, 2006 Opozori Objavljeno Maj 23, 2006 Hm upam da nipopravilo bilo pogojeno z kakšno nezgodo?
Špilferderber Objavljeno Maj 23, 2006 Opozori Objavljeno Maj 23, 2006 (popravljeno) Ker sem trenutno brez čelade in hrbteničnika (na popravilu, šele v petek naj bi bilo vse popravljeno), se fure ne bom mogel udeležiti. Lahko se pa še vedno dogovoriš z borderjem. Na srečanje pa le pridi v četrtek zvečer. lp doma mam en braincap za posodit :D p.s. vikking, a ti zdaj v CE živiš? nekako se mi je zdel, da na mopedu ni C registracija.. p.p.s. a si bil mogoč od razota ml. sošolc? Popravljeno Maj 23, 2006. Popravil Špilferderber
Vikking Objavljeno Maj 23, 2006 Opozori Objavljeno Maj 23, 2006 (popravljeno) doma mam en braincap za posodit :D p.s. vikking, a ti zdaj v CE živiš? nekako se mi je zdel, da na mopedu ni C registracija.. p.p.s. a si bil mogoč od razota ml. sošolc? Na Proseniškem :), blizu smetišča :doze: Na tablici imam žalski grb, ker niso imeli tablic ko sem registriral motor, ne v Celju ne v okolici Šentjurja, v žalcu so imeli :). Moram pa povedat, da so ženske v žalcu na tehničnem zelo zelo prijazne, vedno dobiš kuponček za kavico. Razo - Rastočnik? Sosošolc, Tuhtar Marko mi je bil sošolc ki ga sigurno poznaš :) Hm upam da nipopravilo bilo pogojeno z kakšno nezgodo? Ne ni botrovala nesreča. Na čeladi je zaštekal spodnji zračnik na Schubertki S1 in se ne da zapreti, na hrbteničniku pa se trga guma za zategovanje naramnic. V TC-motoshopu so rekli da bo oboje poštimano do petka, čelada že prej, hrbteničnik pa gre v popravilo in bo šele v petek. Popravljeno Maj 23, 2006. Popravil Vikking
bmwslo Objavljeno Maj 23, 2006 Opozori Objavljeno Maj 23, 2006 (popravljeno) :). Moram pa povedat, da so ženske v žalcu na tehničnem zelo zelo prijazne, vedno dobiš kuponček za kavico. Ja itak (tudi one druge so OK) :OK: pa še [attachmentid=70583] je dobra Popravljeno Maj 23, 2006. Popravil bmwslo
border Objavljeno Maj 23, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Maj 23, 2006 Nikjer nikogar ? Grem pa še na eno kratko furco. :kva2: bmwslo zal ni zneslo vceri... tist moj pir daj kr nazaj v hladilnik, ga bom drugic spil... oz durgic dobim dva, ko drugi samo enega... :P Wikking do nedelje mors met vse prstimano!!!
Brrrm Objavljeno Maj 23, 2006 Opozori Objavljeno Maj 23, 2006 a voham mnogokratne selitve na primorsko košnjo?! :grim :hmm: Ti pa imaš zapoznele reflekse. 25. marec, 8. april, 22. april, 2. maj, 13. maj so že preteklost, prihodnost pa je že 27. maj. Tako, mimogrede, 13. maja jedel prve češnje. :)
mare Objavljeno Maj 23, 2006 Opozori Objavljeno Maj 23, 2006 DANES: 1.motor-matjazek 2.motor:mare+suzi pot:celje-črnivec-kamnik-litija-marija reka-celje. start cca 17.30. kak interesent?
KeC Objavljeno Maj 23, 2006 Opozori Objavljeno Maj 23, 2006 DANES: 1.motor-matjazek 2.motor:mare+suzi pot:celje-črnivec-kamnik-litija-marija reka-celje. start cca 17.30. kak interesent? Ful bi pa sem včeraj bonus izkoristil :cry:
master 007 Objavljeno Maj 23, 2006 Opozori Objavljeno Maj 23, 2006 Motosvet in motosvetov logotip je registrirana blagovna znamka, ki jo sme uporabljati le njen lastnik. Tako boste morali žal na majčkah vaše sekcije tovrstno vsebino izpustiti. Peter Baloh Uniplet Seme k.d. Lahko pa se napiše MOTOSMET in ne MOTOSVET in je to čisto nekaj drugega! .)
bmwslo Objavljeno Maj 23, 2006 Opozori Objavljeno Maj 23, 2006 Po moje čim manj mešati MS. če ne mormo met original logota. A si že našel kaj border :?
master 007 Objavljeno Maj 23, 2006 Opozori Objavljeno Maj 23, 2006 Sem zraven v sekciji, pa eno črno majico XL vzamem, ko bo. :)
mare Objavljeno Maj 23, 2006 Opozori Objavljeno Maj 23, 2006 Po moje čim manj mešati MS. če ne mormo met original logota. A si že našel kaj border :? meni se tisti logo "bel na črni majčki" prav dopade. napis "motosvet" bom pa mirno pozabil. tako da, border....GO
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se