Alla Objavljeno Marec 21, 2007 Opozori Objavljeno Marec 21, 2007 Glede na to, kolko poljubčke KeCu in windu tala.......bi rekla, da raje partnerja. B)
wind Objavljeno Marec 21, 2007 Opozori Objavljeno Marec 21, 2007 Glede na to, kolko poljubčke KeCu in windu tala.......bi rekla, da raje partnerja. B) Kaj ti zgledam tak, kot da imam maternico? :angry:
vapotek Objavljeno Marec 21, 2007 Opozori Objavljeno Marec 21, 2007 (popravljeno) Jap, večerja in dingl dongl cimer je namenjen sproduciranju 1000 dojenčkov za Slovenijo. :kva2: Se pravi.....brez gumice in tabletk. Vapo, a partnerja ti moramo pa mi najt? :blink: Zakaj pa brez tabletk? Kaj pa če bi me bolela glava? :? Maš mogoče kakšno kolegico za "centriranje". :? Saj vseeno kakšna je, samo da je dolgonoga blondina, z velikimi joški. :P Glede na to, kolko poljubčke KeCu in windu tala.......bi rekla, da raje partnerja. B) Saj ti tudi redno hvališ Alko in njene prstke... :devil: Popravljeno Marec 21, 2007. Popravil vapotek
Alla Objavljeno Marec 21, 2007 Opozori Objavljeno Marec 21, 2007 Proti glavobolu je najboljše zdravilo dingl dongl. Torej...brez tabletk. :P
vapotek Objavljeno Marec 21, 2007 Opozori Objavljeno Marec 21, 2007 Proti glavobolu je najboljše zdravilo dingl dongl. Na PM sem ti poslal telefonsko, pa ji razloži to. :P
Anubis Objavljeno Marec 21, 2007 Opozori Objavljeno Marec 21, 2007 Samo če lahko gledam, da bo korektno izvedeno. Parkrat.
vapotek Objavljeno Marec 21, 2007 Opozori Objavljeno Marec 21, 2007 Samo če lahko gledam, da bo korektno izvedeno. Parkrat. Ej, to se moraš pa z mano zmenit. V moje stanovanje ne prideš kar tako. :grrr No, za 100 ojrof bi se mogoče lahko zmenila. :P
Anubis Objavljeno Marec 21, 2007 Opozori Objavljeno Marec 21, 2007 Ni problema... Vedno pojem, spijem in uničim več stvari kot za 100€. :blush: pa še kaj :rolleyes:
vapotek Objavljeno Marec 21, 2007 Opozori Objavljeno Marec 21, 2007 Vedno pojem, spijem in uničim več stvari kot za 100€. Kaki amater. Jaz vedno spijem za več kot 100€. In to če gledaš veleprodajne cene. :blush:
Anubis Objavljeno Marec 22, 2007 Opozori Objavljeno Marec 22, 2007 Kaki amater. Jaz vedno spijem za več kot 100€. In to če gledaš veleprodajne cene. :blush: Mojem omejevanje ima svoj namen. Vedno lahko potolažim vse horde žalostnih lepotič katerih frajerji zapadejo pod homoerotične vplive zaradi presežka alkohola. :D
Lobo Objavljeno Marec 22, 2007 Opozori Objavljeno Marec 22, 2007 Mojem omejevanje ima svoj namen. Vedno lahko potolažim vse horde žalostnih lepotič katerih frajerji zapadejo pod homoerotične vplive zaradi presežka alkohola. :D Glede na to kaj se zadnje cajte dogaja v temi Poljubček ... , se bojim, da boš ti potolažena lepotička s strani pijanega Vapoteka.
vapotek Objavljeno Marec 22, 2007 Opozori Objavljeno Marec 22, 2007 ....pijanega Vapoteka. Pizda ej, kak me mate grdo. :( Kot da sem nonštop pijan, pa to sploh ni tak. :cry: Pijan nisem bil že vsaj..................čakaj, da premislim........................ene.....................dva dni ziher ne. :P
Alla Objavljeno Marec 22, 2007 Opozori Objavljeno Marec 22, 2007 No, saj sem vedela....na koncu bom jaz gledala dingl dongl med Vapotkom in Anubisom. :glare:
vapotek Objavljeno Marec 22, 2007 Opozori Objavljeno Marec 22, 2007 No, saj sem vedela....na koncu bom jaz gledala dingl dongl med Vapotkom in Anubisom. :glare: Ne, pa ne boš. Ni moj tip. :P
Anubis Objavljeno Marec 22, 2007 Opozori Objavljeno Marec 22, 2007 Ne, pa ne boš. Ni moj tip. :P Pusti jo v zablodi, ima presenečenje potem boljši efekt...hehehe... :blush:
semamiz Objavljeno Marec 23, 2007 Opozori Objavljeno Marec 23, 2007 :hmm: Kaj je zdaj to ? Sami žalostni obrazi ? :blush:
Pravokotar Objavljeno Marec 23, 2007 Opozori Objavljeno Marec 23, 2007 Post Coitem Omne Animal Triste Est.
vapotek Objavljeno Marec 23, 2007 Opozori Objavljeno Marec 23, 2007 Post Coitem Omne Animal Triste Est. Za tiste, ki niste ne vem kako brihtni........po fuku je vsaka žival žalostna. :P
TONTO Objavljeno Marec 23, 2007 Opozori Objavljeno Marec 23, 2007 kaj je to dingl-dong... :eek: : ajaaaaa :slap: :slap: še pomnite tovariši :whistle: :whistle:
Miha Z. Objavljeno Marec 23, 2007 Opozori Objavljeno Marec 23, 2007 Hudičev dobr pomnimo :P eni..... :doze: :blush: :ninja:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se