vapotek Objavljeno April 18, 2007 Opozori Objavljeno April 18, 2007 Nevednost je boljša kot zmota, tako da... .) Ja saj, zato pa ti je kardan šel v kurac. .)
Anubis Objavljeno April 18, 2007 Opozori Objavljeno April 18, 2007 Ja saj, zato pa ti je kardan šel v kurac. .) Da bi me ubranil zmote? Pomojem da ne. .)
Alla Objavljeno April 18, 2007 Opozori Objavljeno April 18, 2007 No, pa da ne bomo čisto off topic....sta včeraj kaj **jebala? B) Ups....ding donglala al kaj že. O:-) :winkiss:
Anubis Objavljeno April 18, 2007 Opozori Objavljeno April 18, 2007 No, pa da ne bomo čisto off topic....sta včeraj kaj **jebala? B) Ups....ding donglala al kaj že. O:-) :winkiss: Ugani.
vapotek Objavljeno April 18, 2007 Opozori Objavljeno April 18, 2007 (popravljeno) No, pa da ne bomo čisto off topic....sta včeraj kaj **jebala? B) Ups....ding donglala al kaj že. O:-) :winkiss: Jaz nisem **jebal nič. Baje.......... :blush: Da bi me ubranil zmote? Pomojem da ne. .) Stari ej, mislim da je skrajni cajt, da se dobima na pijači, pa da rečema kako................glede kardana, olja in ostalega, pa saj veš.......... .) Popravljeno April 18, 2007. Popravil vapotek
Thundercat Objavljeno April 18, 2007 Opozori Objavljeno April 18, 2007 :blush: :blush: :blush: pri številki 2 sem nehal štet, tako da ne pretiravaj s tretjim :evilgrin: :nono: :naughty: O:-)
semamiz Objavljeno April 19, 2007 Opozori Objavljeno April 19, 2007 :yea1: Boljš dvakrat , kot nikol ! .)
Anubis Objavljeno April 19, 2007 Opozori Objavljeno April 19, 2007 Jaz nisem **jebal nič. Baje.......... :blush: Stari ej, mislim da je skrajni cajt, da se dobima na pijači, pa da rečema kako................glede kardana, olja in ostalega, pa saj veš.......... .) V izogib nadaljnjim težavem s tehniko in odpravljanju obstoječih neprilik, povsem podpiram omenjeno idejo. Močno pa sumim, da bi lahko reaizirala miting brez kopice mladenk, ki bi nudile svoja razgaljena ramena za oporo pri premagovanju stresa. Predlagam prijave in posledično avdicijo. "No boobs, no done deal", je pa uradni naziv dogodka.
Alla Objavljeno April 19, 2007 Opozori Objavljeno April 19, 2007 Njah....pa sem se že hotela prijavit..... :glare:
vapotek Objavljeno April 19, 2007 Opozori Objavljeno April 19, 2007 Predlagam prijave in posledično avdicijo. "No boobs, no done deal", je pa uradni naziv dogodka. :grim Prijavi obvezno priložite fotografijo. V bistvu bo fotografija in gsm številka več kot dovolj. Njah....pa sem se že hotela prijavit..... :glare: In zakaj se zdaj ne boš? Boš vidla, da bo hec. :devil:
vapotek Objavljeno April 19, 2007 Opozori Objavljeno April 19, 2007 Mam premale bubse. :cry: Tovrstno ocenjevanje ni v tvoji pristojnosti. :grrr
Klajba Objavljeno April 19, 2007 Opozori Objavljeno April 19, 2007 Mam premale bubse. :cry: Kupi si pumpico za povečanje bubis-ov, pa velik masiraj, pa boš :yea2:
vapotek Objavljeno April 19, 2007 Opozori Objavljeno April 19, 2007 Kupi si pumpico za povečanje bubis-ov, pa velik masiraj, pa boš :yea2: Še bolje pa, če pokličeš Saško in ti razloži skrivnostno masažo za povečanje. :ninja:
Alla Objavljeno April 19, 2007 Opozori Objavljeno April 19, 2007 Ne hvala, ne bi. Jaz sem čisto zadovoljna z njimi. B)
Anubis Objavljeno April 19, 2007 Opozori Objavljeno April 19, 2007 Alla kriterije izbire ti lahko razložim preden narediš kakšen preuranjen zaključek. ;)
klimbra Objavljeno April 19, 2007 Opozori Objavljeno April 19, 2007 (popravljeno) :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: A ni bilo nekoč rečeno.......da tudi najmanjše bubis.........z lahkoto uspešno zamašijo.......še tako velik moški gobec :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: Popravljeno April 19, 2007. Popravil klimbra
Majolka Objavljeno April 23, 2007 Opozori Objavljeno April 23, 2007 :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: A ni bilo nekoč rečeno.......da tudi najmanjše bubis.........z lahkoto uspešno zamašijo.......še tako velik moški gobec :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: Bravo Klimbra :worship: B)
halls Objavljeno April 23, 2007 Opozori Objavljeno April 23, 2007 Saj itak morjo bubisi bit mali pa trdi,za cartat so taki najbolši! :blush: :naughty: Kdor pa hoče neke vlke met,si pa naj kravo kupi. :grim
Alla Objavljeno April 23, 2007 Opozori Objavljeno April 23, 2007 A če si kupim kravo, bom mela velike? :kva2:
Lobo Objavljeno April 23, 2007 Opozori Objavljeno April 23, 2007 A če si kupim kravo, bom mela velike? :kva2: Ja, če ne v postelji, pa vsaj v štali. Pod pogojem seveda, da kupiš kakšno farmsko simentalko ali frizijko. Pohorske buše majo bolj malo vime.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se