PikiJapok Objavljeno Maj 28, 2007 Opozori Objavljeno Maj 28, 2007 (popravljeno) ja no sej, jst bi tudi imela spet 17 let.... pa tudi če sem psihično še vedno tam, me čisto nič ne moti....tu je pa prestara populacija zame.... Kolikor sem uspel razbrati v tvojem profilu jih imaš 14 in pol. Pri teh letih pa res še ne smeš dingl-dongl. :naughty: Ne vem pa, od kje ti ideja, da smo tukaj prestari??? Jaz jih imam 11. Sicer že tretjič, a zanemarimo detajle. Popravljeno Maj 28, 2007. Popravil PikiJapok
halls Objavljeno Maj 28, 2007 Opozori Objavljeno Maj 28, 2007 ja no sej, jst bi tudi imela spet 17 let.... pa tudi če sem psihično še vedno tam, me čisto nič ne moti....tu je pa prestara populacija zame.... O ti hudič! :eek: Se mi je zdelo,da bo nekaj takega,ko me že vse boli! :kva2: :P
sjeng Objavljeno Maj 28, 2007 Opozori Objavljeno Maj 28, 2007 Konc koncev je najbolj zabavno ko tip ne da, pol je pa ogenj v strehi
motoristek Objavljeno Maj 28, 2007 Opozori Objavljeno Maj 28, 2007 ma ja kaj se začenja revolucija? nič več prej daš, prej si fertik (kot je en tle napisu)? zdej je al daš al ne daš, itak si prasica :lol1: pa lahko bi dala kak nasvet Alla, glede na to da maš več izkušenj. :whistle:
Pravokotar Objavljeno Maj 28, 2007 Opozori Objavljeno Maj 28, 2007 Madonca, določene persone tule so pa res poželenja vredne :rolleyes: Ampaq, če zadevo bolje skalkuliram: - tistih par cunj mi solidno opere 22 let star candy - za mokro sesanje imam igeo - za debate na podobni intelektualni ravni imam pa gupija. Pa še crknil je pred nedavnim, tako da ga ni treba futrat.
Anubis Objavljeno Maj 28, 2007 Opozori Objavljeno Maj 28, 2007 Madonca, določene persone tule so pa res poželenja vredne :rolleyes: Ampaq, če zadevo bolje skalkuliram: - tistih par cunj mi solidno opere 22 let star candy - za mokro sesanje imam igeo - za debate na podobni intelektualni ravni imam pa gupija. Pa še crknil je pred nedavnim, tako da ga ni treba futrat. Gupi is a bitch! :krneki:
Pravokotar Objavljeno Maj 28, 2007 Opozori Objavljeno Maj 28, 2007 Gupi is a bitch! :krneki: "The only good gupi is a dead gupi." © Gen. Philip Sheridan, januar 1869
GREY WOLF Objavljeno Junij 5, 2007 Opozori Objavljeno Junij 5, 2007 Madonca, določene persone tule so pa res poželenja vredne :rolleyes: Ampaq, če zadevo bolje skalkuliram: - tistih par cunj mi solidno opere 22 let star candy - za mokro sesanje imam igeo - za debate na podobni intelektualni ravni imam pa gupija. Pa še crknil je pred nedavnim, tako da ga ni treba futrat. PEPE božje besede.
Klajba Objavljeno Junij 21, 2007 Opozori Objavljeno Junij 21, 2007 Dio porko, a neč na jarte al ki, se ni neč čudn, de slavenci izumirama. Jej jej jej jej jej jej jej...
maus Objavljeno Junij 21, 2007 Opozori Objavljeno Junij 21, 2007 Dio porko, a neč na jarte al ki, se ni neč čudn, de slavenci izumirama. Jej jej jej jej jej jej jej... Si nor al kaj.. 2 x letno.. sj je dost.. sj nism kaskader :closedeyes:
Klajba Objavljeno Junij 21, 2007 Opozori Objavljeno Junij 21, 2007 Si nor al kaj.. 2 x letno.. sj je dost.. sj nism kaskader :closedeyes: :eek: ..spet bom mogu zalavfat :kva2: :lol1: :lol1: :lol1: .. čak de pridem do sape :lol1: :lol1: :lol1: , ...do souz :lol1: :lol1: :lol1: ... :angry: sn s stola padu :lol1: :lol1: :lol1:
PikiJapok Objavljeno Junij 21, 2007 Opozori Objavljeno Junij 21, 2007 Si nor al kaj.. 2 x letno.. sj je dost.. sj nism kaskader :closedeyes: Ma s'j se da tud' varno... Reč'mo jagode mečkat... Mehko, pa še okus je dober. Preverjeno na ridah... :whistle:
TONTO Objavljeno Junij 22, 2007 Opozori Objavljeno Junij 22, 2007 Ma s'j se da tud' varno... Reč'mo jagode mečkat... Mehko, pa še okus je dober. Preverjeno na ridah... :whistle: Ma kaj ti z motorjem tudi MEČKALEC JAGOD voziš,kako pa to izgleda? a je velika zadeva??? :wacko:
PikiJapok Objavljeno Junij 22, 2007 Opozori Objavljeno Junij 22, 2007 Vel'k(-a) je 1,74 metra... Kako zgleda... Hmmm... Tako nekako klik in klik. Kot vidiš, nastane problem z rdečo barvo, ki ne gre dol... :whistle:
TONTO Objavljeno Julij 12, 2007 Opozori Objavljeno Julij 12, 2007 Vel'k(-a) je 1,74 metra... Kako zgleda... Hmmm... Tako nekako klik in klik.Kot vidiš, nastane problem z rdečo barvo, ki ne gre dol... :whistle: pametno oblečena da se jagod na njej ne vidi :hmm: :yes:
semamiz Objavljeno Julij 13, 2007 Opozori Objavljeno Julij 13, 2007 pametno oblečena da se jagod na njej ne vidi :hmm: :yes: Jagode niso več v modi , zdaj so boljše melone ! :naughty:
SEOI-NAGE Objavljeno Julij 17, 2007 Opozori Objavljeno Julij 17, 2007 Uh ravnokar 2 runde :) Še zdej teče z stropov dol, bom reku staremu da pušča streha
maus Objavljeno Julij 18, 2007 Opozori Objavljeno Julij 18, 2007 :grrr ta let že dvakrat... :whistle: .. se ne smejo razvadt.. k pol hočjo že enkrat na mesec :closedeyes: to je pa že skor za kaskaderje preveč :lol1:
GREY WOLF Objavljeno Julij 18, 2007 Opozori Objavljeno Julij 18, 2007 heh, končno mambica prilezla v luknjico. :worship:
maus Objavljeno Julij 18, 2007 Opozori Objavljeno Julij 18, 2007 heh, končno mambica prilezla v luknjico. :worship: pride... sikne.. piči in se skrije :lol1:
GREY WOLF Objavljeno Julij 18, 2007 Opozori Objavljeno Julij 18, 2007 pride... sikne.. piči in se skrije :lol1: Jep, po domače nategni pobegni.Če pa imaš udavčka se pa mučiš in stiskaš pa še počasen si... :whistle:
minca Objavljeno Julij 18, 2007 Opozori Objavljeno Julij 18, 2007 Jep, po domače nategni pobegni.Če pa imaš udavčka se pa mučiš in stiskaš pa še počasen si... :whistle: pa še raztegni si pozabu :whistle:
GREY WOLF Objavljeno Julij 18, 2007 Opozori Objavljeno Julij 18, 2007 :? pa še raztegni si pozabu :whistle: saj sem napisal udavček...ta mal raztegne :whistle:
minca Objavljeno Julij 18, 2007 Opozori Objavljeno Julij 18, 2007 :? saj sem napisal udavček...ta mal raztegne :whistle: a sam mal :hmm: (:lol1: )
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se