maus Objavljeno Januar 31, 2019 Opozori Objavljeno Januar 31, 2019 pred 1 uro, Zivnorc pravi: ... viš... to je pa to...k šparaš... hmmmm .. za to RR-ko sem plačal cca 5.000 € več kot je tista R, ki je homologirana za 2 in ima zadi sedež in tačke ... pa še stranskih torb nism zravn dubu ampak .. užitek ima svojo ceno Zivnorc in Spasku 1 1
Spasku Objavljeno Februar 9, 2019 Opozori Objavljeno Februar 9, 2019 Danes sem izprobal kako se obnesejo torbe pri večjih hitosti,nič netresejo ali opletajo na motorju ni zaznat nekih spememb priporočam ta sistem upetja torb.Max speed 176 Km
gaberkosir Objavljeno April 2, 2019 Opozori Objavljeno April 2, 2019 LP A pozna kdo koga, ki bi mi naredil torbice za pod sedež? Hvala!
GregorM Objavljeno Januar 11, 2020 Opozori Objavljeno Januar 11, 2020 Pozdravljeni, ima kdo izkušnje s pritrjevanjem torbe s plastičnimi klipsnami in kovinskimi kavlji? A to zdrži off-road obremenitve?
nejc74 Objavljeno Januar 12, 2020 Opozori Objavljeno Januar 12, 2020 podoben sistem od Krieg-e zdrži marsikaj. Torbo pritisneš tako močno da itak ni nobenega poskakovanja ali trganja, v tem je čar tega sistema. Btw, če plastika poči na terenu naredis zacasno vozel. GregorM 1
miklavc Objavljeno April 12, 2020 Opozori Objavljeno April 12, 2020 Ob 11. 1. 2020 ob 19:12, GregorM pravi: Pozdravljeni, ima kdo izkušnje s pritrjevanjem torbe s plastičnimi klipsnami in kovinskimi kavlji? A to zdrži off-road obremenitve? Od kod pa izhaja tale Kriega ponaredek?
GregorM Objavljeno April 13, 2020 Opozori Objavljeno April 13, 2020 Od tam kot vsi drugi ponaredki: https://www.aliexpress.com/popular/uglybros-bag.html Bostjan L in miklavc 1 1
miklavc Objavljeno April 13, 2020 Opozori Objavljeno April 13, 2020 pred 30 minutami, GregorM pravi: Od tam kot vsi drugi ponaredki: https://www.aliexpress.com/popular/uglybros-bag.html Hvala za link, ampak nebi mel torbe z napisom UGLYbross Me je original preveč prepričal 7let pa po pranju izgleda kot novo (Hydro-3, R8, tank adapter in 2x US5)
nejc74 Objavljeno April 14, 2020 Opozori Objavljeno April 14, 2020 11 hours ago, miklavc said: Hvala za link, ampak nebi mel torbe z napisom UGLYbross Me je original preveč prepričal 7let pa po pranju izgleda kot novo (Hydro-3, R8, tank adapter in 2x US5) se bolj smesno je vse skupaj, ker UGLYbross je precej znana korejska firma motoristicnih oblacil. Kitajci so naredili svojo lepljenko ukradenih idej. druce pa je, Kriega je pri meni tudi prezivela ze 7 let, par pocenih plasticnih zaponk, vedno na identičnem mestu. Mi je pa lani prvic malo zamoclo, tako da zdaj razmisljam ali naj nabavim samo nove notranje torbe ali pa celo. btw, jaz sicer od kitajcev kar veliko kupujem, teh torb pa ne bi. Ce mi torba razpade nekje na poti to pomeni cisto preveliko jebo, da bi reskiral, recimo 200 ojrov razlike (jaz uporabljam 3x30 litrov). Ce pa delas samo dnevne izlete, je pa pomojem kar ok. Originala po mojem ne bos dobil pod 100 evrov za torbo. Ce bos nabavil definitvno porocaj. miklavc 1
miklavc Objavljeno April 14, 2020 Opozori Objavljeno April 14, 2020 pred 6 urami, nejc74 pravi: se bolj smesno je vse skupaj, ker UGLYbross je precej znana korejska firma motoristicnih oblacil. Kitajci so naredili svojo lepljenko ukradenih idej. druce pa je, Kriega je pri meni tudi prezivela ze 7 let, par pocenih plasticnih zaponk, vedno na identičnem mestu. Mi je pa lani prvic malo zamoclo, tako da zdaj razmisljam ali naj nabavim samo nove notranje torbe ali pa celo. btw, jaz sicer od kitajcev kar veliko kupujem, teh torb pa ne bi. Ce mi torba razpade nekje na poti to pomeni cisto preveliko jebo, da bi reskiral, recimo 200 ojrov razlike (jaz uporabljam 3x30 litrov). Ce pa delas samo dnevne izlete, je pa pomojem kar ok. Originala po mojem ne bos dobil pod 100 evrov za torbo. Ce bos nabavil definitvno porocaj. Včasih se kitajcem tudi kaj posreči, teh torb pa sicer ne bom preizkušal, hvala Meni je tudi letos razpadel en notranji liner, bom naročil novega pa sem rešen spet za 7let.
GregorM Objavljeno April 21, 2020 Opozori Objavljeno April 21, 2020 To 20 litrsko torbo sem kupil za na off road (TET) moped za orodje in pa kakšen sendvič. Ni bilo potrebe po resni potovalni opremi, ampak po zgornji debati sem za hec noter natočil vodo in po 15 minutah ni nič priteklo ven. Očitno kitajski ponaredek za 20 Eur celo drži vodo (vsaj kratek čas). Zašito zgleda v redu, da material ne more biti isti kot pri torbi za 200 Eur je pa tudi jasno. Glede napisa UGLYbros in lepega izgleda pa ne vem, morda jaz kaj narobe delam ampak po parih urah vožnje po kolovozih ponavadi nisem lep. ? Bostjan L in Joker 2
tomash Objavljeno Marec 4, 2021 Opozori Objavljeno Marec 4, 2021 Iščem vodotesne vreče cca 20 do 25 l. Kje nabavljate?
DAMI34 Objavljeno Marec 4, 2021 Opozori Objavljeno Marec 4, 2021 pred 12 minutami, tomash pravi: Iščem vodotesne vreče cca 20 do 25 l. Kje nabavljate? lojz
DAMI34 Objavljeno Junij 6, 2021 Opozori Objavljeno Junij 6, 2021 ne škodi mal pomisliti, preden se nadene torebe na ali za izpuh resnična s FBja, k sreči vsi celi, saj so zadevo pogasili pravočasno. RobiRoberto, maus in Bostjan L 1 1 1
maus Objavljeno Junij 6, 2021 Opozori Objavljeno Junij 6, 2021 pred eno uro, DAMI34 pravi: ne škodi mal pomisliti, preden se nadene torebe na ali za izpuh resnična s FBja, k sreči vsi celi, saj so zadevo pogasili pravočasno. nekateri prelahko jemljejo pritrjevanje torb na motor... ? DAMI34 1
DAMI34 Objavljeno Januar 12, 2022 Opozori Objavljeno Januar 12, 2022 Je kdo naročil Enduristan torbe? Kje ste naročili, namreč na uradni strani, pa čeprav iz Avstrie ne gre...
franc Objavljeno Januar 12, 2022 Opozori Objavljeno Januar 12, 2022 A to si prebral? IMPORTANT If you want to order from an EU country that is not listed below, we ask you to go to the retailer of your choice and ask them to order the products from us via eu@enduristan.com. lp
DAMI34 Objavljeno Januar 12, 2022 Opozori Objavljeno Januar 12, 2022 pred eno uro, franc pravi: A to si prebral? IMPORTANT If you want to order from an EU country that is not listed below, we ask you to go to the retailer of your choice and ask them to order the products from us via eu@enduristan.com. lp nč prebral, ko me prime pritisnem paypal....pa se ni zgodilo nič. Ne morem kupit direkt. Ker stran imajo primerno za nakupe, pa nikjer ne piše kam je dostava (oziroma je samo AVstrija). Potem sem jim poslal mail na tale naslov, ki si ga zapisal.
SAR-Solo Adventure rider Objavljeno Januar 12, 2022 Opozori Objavljeno Januar 12, 2022 pred 4 urami, DAMI34 pravi: Je kdo naročil Enduristan torbe? Kje ste naročili, namreč na uradni strani, pa čeprav iz Avstrie ne gre... Gre! Naroči ti naj eden iz Austrije in prepošlje. Gašperx mogoče??? DAMI34 1
FrenkH Objavljeno Januar 12, 2022 Opozori Objavljeno Januar 12, 2022 pred 6 urami, DAMI34 pravi: Je kdo naročil Enduristan torbe? Kje ste naročili, namreč na uradni strani, pa čeprav iz Avstrie ne gre... Spodnji dve online štacuni ponujata Enduristan: - Offroad Kontor (jaz sem jih tu vzel, super storitev) - Allroadmoto DAMI34 1
rajdar Objavljeno Januar 12, 2022 Opozori Objavljeno Januar 12, 2022 Naročil na spodnji strani, brezplačna poštnina pri nakupu nad 99€, ter dodali majhno darilo ( screenX robček )? https://www.miraasol-moto.de/?v=3a52f3c22ed6 DAMI34 1
Luka66 Objavljeno Februar 5, 2022 Opozori Objavljeno Februar 5, 2022 Danes sem si vzel čas, da sem jih začel sestavljat ?️? Vijačenje z notranje strani...narejeno res...tok k mora bit Bo še nekaj dela jutri Kvalitetni materiali in kvalitetna izdelano, čeprav prihaja iz......navodila glede čiščenja....najbolj mi je všeč zadnji stavek ? Te bodo za na crashe spredaj Opreme je že nekaj....samo bajka še nikjer ? RobiRoberto, DAMI34, Mavti in 4 others 6 1
siks Objavljeno Februar 5, 2022 Opozori Objavljeno Februar 5, 2022 (popravljeno) pred 12 minutami, Luka66 pravi: Danes sem si vzel čas, da sem jih začel sestavljat ?️? Vijačenje z notranje strani...narejeno res...tok k mora bit Bo še nekaj dela jutri Kvalitetni materiali in kvalitetna izdelano, čeprav prihaja iz......navodila glede čiščenja....najbolj mi je všeč zadnji stavek ? Te bodo za na crashe spredaj Opreme je že nekaj....samo bajka še nikjer ? Popravljeno Februar 5, 2022. Popravil siks Katerega pa čakaš?
raza Objavljeno Februar 5, 2022 Opozori Objavljeno Februar 5, 2022 To bo pa neka huda tura predvidevam.........
ftp Objavljeno Februar 5, 2022 Opozori Objavljeno Februar 5, 2022 44 minutes ago, Luka66 said: Opreme je že nekaj....samo bajka še nikjer Kateri pa bo?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se