soncy Objavljeno November 8, 2006 Deli Objavljeno November 8, 2006 Razlaga sedmošolca. nima vsak take sreče, da se že pameten rodi :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno November 8, 2006 Deli Objavljeno November 8, 2006 nima vsak take sreče, da se že pameten rodi :whistle: Zagotovo ne. Bolj žalostno pa je, da ji veliko neumnih umre. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
2384nsdf83 Objavljeno November 8, 2006 Deli Objavljeno November 8, 2006 Avto je razvada, vozi se z javnimi prevoznimi sredstvi in pomagaj ljudem, da bodo dlje živeli zaradi manjših vsebnosti težkih kovin ipd. zato smo že pred leti ustanovili Ljubljansko kolesarsko mrežo. :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARJA Objavljeno November 8, 2006 Deli Objavljeno November 8, 2006 (popravljeno) Ma boli me k**** za zakon. Sej ga imajo v Italij, severnih državah....... tud. Pa kaj??????? Sej imamo Kebrov zakon in še kakšen zakon tudi. Pa imejmo še protikadilski zakon. Še dobr da imam tak motor na katermu se da kakšnega pokadit med vožnjo :worship: Zagotovo ne. Bolj žalostno pa je, da ji veliko neumnih umre. Vsak je neumen, če umre :lol1: Popravljeno November 8, 2006. Popravil MARJA Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno November 8, 2006 Deli Objavljeno November 8, 2006 Vsak je neumen, če umre :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno November 8, 2006 Deli Objavljeno November 8, 2006 Zagotovo ne. Bolj žalostno pa je, da ji veliko neumnih umre. Se ne rabiš bat. Ti ne spadaš mednje. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno November 8, 2006 Deli Objavljeno November 8, 2006 Zagotovo ne. Bolj žalostno pa je, da ji veliko neumnih umre. konc je za vse isti - pametne in neumne :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno November 9, 2006 Deli Objavljeno November 9, 2006 joj no, mene tud ogroža vsak avto k pelje mimo s svojimi izpušnimi plini :kva2: dejmo prepovedat še promet, da bomo zdravi umrli. :whistle: :kva2: a v tist pajzl hodš? :slap: tudi vožnja z avti oz. emisija izpušnih plinov je vedno bolj prepovedana ... sebe pa menda lahko uničujem, če tako želim :whistle: v bistvu ne, ker te potem na naše stroške zdravijo .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno November 9, 2006 Deli Objavljeno November 9, 2006 tudi vožnja z avti oz. emisija izpušnih plinov je vedno bolj prepovedana ... v bistvu ne, ker te potem na naše stroške zdravijo .) :grim in spet mi ispademo neumni :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno November 9, 2006 Deli Objavljeno November 9, 2006 tudi vožnja z avti oz. emisija izpušnih plinov je vedno bolj prepovedana ... v bistvu ne, ker te potem na naše stroške zdravijo .) vaše???? :kva2: mislm da tud jz že dolg polnem zdravstveno blagajno, koristim pa zaenkrat usluge zlo poredko. :whistle: kljub kajenju sem zdrava k dren :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno November 9, 2006 Deli Objavljeno November 9, 2006 :kva2: ... :whistle: kljub kajenju sem zdrava k dren :OK: To bo prejkone zato, ker se neobičajno veliko krohotaš, skakljaš in žvižgaš ... :kva2: ... :whistle: ... :kva2: ... ... :kva2: ... :whistle: ... :whistle: ... :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: ... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno November 9, 2006 Deli Objavljeno November 9, 2006 To bo prejkone zato, ker se neobičajno veliko krohotaš, skakljaš in žvižgaš Torej, če sem prav razumel: Smeh je pol zdravja, četrt zdravja je skakanje in četrt žvižganje. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno November 9, 2006 Deli Objavljeno November 9, 2006 Torej, če sem prav razumel: Smeh je pol zdravja, četrt zdravja je skakanje in četrt žvižganje. Tako nekako, če zanemarimo kak drug faktor. Moj brihtni znanec iz Toscane denimo pravi: "Salute senza soldi è già una mezza malattia..." Kar bi pomenilo, da je zdravje brez cekinov že napol bolezen. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno November 9, 2006 Deli Objavljeno November 9, 2006 To bo prejkone zato, ker se neobičajno veliko krohotaš, skakljaš in žvižgaš ne boš verjel, pa še država me za tako obnašanje plačuje :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno November 9, 2006 Deli Objavljeno November 9, 2006 Vam je lahko, ko imate tako velika pluča... :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno November 9, 2006 Deli Objavljeno November 9, 2006 ne boš verjel, pa še država me za tako obnašanje plačuje :grim Zlahka ti verjamem. Samo, za božjo voljo, ne povej tega Avtokadu, ker bo spljuval tebe in državo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tanatos Objavljeno Januar 3, 2007 Deli Objavljeno Januar 3, 2007 (popravljeno) Upam da nov zakon pride čim prej v veljavo ------> http://www.rtvslo.si/modload.php?&c_mo...amp;c_id=130117 :smoke: :grrr Popravljeno Januar 3, 2007. Popravil Tanatos Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D.J. Objavljeno Januar 3, 2007 Deli Objavljeno Januar 3, 2007 Zakon sprejet šele poleti. Kadilci imate še nekaj mesecev možnost v kafičih onesnaževati sebe in kar je hudo, okolico, ki ji to ne sede. Potem pa upam, da se bo zgodilo to, kar sem do sedaj doživel le parkrat. Nezagabljeno družabno življenje. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno Januar 3, 2007 Deli Objavljeno Januar 3, 2007 Torej če prav razumem,tudi v parku(na prostem)ne bo dovoljeno kaditi?In se bo lahko kadilo le doma oz. v privat prostorih?Po eni strani zelo dobro,po drugi...kdo bo to nadziral??Tudi mladoletnim naj ne bi točili/prodajali alkoholnih pijač :hmm: PS:Bodo lokali bolj prazni?? :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mitja99 Objavljeno Januar 3, 2007 Deli Objavljeno Januar 3, 2007 ne nujno ... vsekakor pa pivo na mizi ne moti in ogroža zdravja okoli sedečih osebkov ... :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Januar 4, 2007 Deli Objavljeno Januar 4, 2007 ...Ko bo in seveda če bo protikadilski zakon stopil v veljavo bo marsikdo opustil kajenje, pa tudi lokali se bodo najverjetneje spraznili. ... Buče! Razen če bodo Slovenski raufnki dokazali čisto svojo in posebno mentaliteto. V Makaronlandu se menda okoli obiska lokalov ni zgodilo nič posebnega. Rečeno včeraj v reportaži pri poročilih. Pride pa raufnkom seveda vsak izgovor prav. Ježi v lisičini pač! :SS ne nujno ... vsekakor pa pivo na mizi ne moti in ogroža zdravja okoli sedečih osebkov ... :) Pa zelo ogroža ostale udeležence v prometu, ko se po nekaj rundah spraviš v avto ali na motor in odpelješ :BUA: ... Če tako gledaš, tudi čik v riwcu za volanom ogroža ostale udeležence! :grim Podpiram nov zakon! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Januar 4, 2007 Deli Objavljeno Januar 4, 2007 ...Če tako gledaš, tudi čik v riwcu za volanom ogroža ostale udeležence! :grim In če tako gledaš še globlje, tudi packaste misli, ki se nam kotalijo po bučah, medtem ko šofiramo, močno ogrožajo varnost v prometu :yes: :blush: Sicer pa nimam nič proti napovedanem zakonu. Mogoče bo celo kaj rešil. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Januar 4, 2007 Deli Objavljeno Januar 4, 2007 Se strinjam in potem pričakujem, da bo policija strogo kaznovala, tiste ki onesnažujejo okolico z "odpritimi" izpuhi in tiste brez katalizatorjev ker hudo zastrupljajo zelenjavo ob cestah in me posledično ubijajo. Predlagam tudi, da se prepove točenje alkohola v lokalih saj prekomerno pitje ogroža ne samo tistega ki pije ampak tudi ostale udeležence in občutno zmanjšuje kvaliteto življenja, itd. itd. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Januar 4, 2007 Deli Objavljeno Januar 4, 2007 vsekakor pa pivo na mizi ne moti in ogroža zdravja okoli sedečih osebkov ... :) Samo dokler prvi ne dobi s kriglom po glavi. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tepko Objavljeno Januar 4, 2007 Deli Objavljeno Januar 4, 2007 Zakon podpiram, saj potem ne bo vsak lokal zakajen in jaz ne bom prišel ven iz lokala kot prekajena šunka oz. dimljeni sir. Podpiram tudi to, da na cigarete uvedejo 50% DDV ali pa dvignejo ceno cigaret za 100% na račun trošarin. Naj pa na ta račun pocenijo bencin ali kaj drugega. Končno en pameten zakon od naše nove vlade. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se