Lobo Objavljeno November 5, 2006 Deli Objavljeno November 5, 2006 ... Zame je to čista diskriminacija kadilcev. Pa ne kadim, da si nou ker mislu. :angry2: Počasi hočjo zatret svobodnega človeka. :BUA: Napak razumeš svobodo človeka. Tvoja svoboda početja se neha takrat, ko začneš ogrožati druge. Torej lahko kadiš po mili volji dokler s svojim kajenjem ne ogrožaš drugih. Gostinci pa tako nimajo kaj za jamrat. Če bi se držali zakona in razdelili lokale na dva ločena (ampak res ločena, da dim kadilcev ne sili v nekadilski prostor) prostora, vse to ne bi bilo potrebno. Tako pa veliko lokalov sploh ni bilo razdeljenih na nekadilski in kadilski prostor ali pa je to bilo narejeno samo provizorično. Ljudje zastrupljajo Zemljo, rastline, živali in sebe. Počasi se to spreminja. Res zelo počasi, pa bolje kot, da se ne bi nič naredilo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Damian Objavljeno November 5, 2006 Deli Objavljeno November 5, 2006 (popravljeno) mene pa zanima, če mi kdo razloži kaj je zdravo življenje? Res umirajo samo kadilci? Imamo probleme z zdravjem samo zaradi cigaretov? Kaj pa vse kemikalije okoli nas? Izpušni plini v okolju? A to pa ne vpliva na nikogar? Ozonska luknja ni nastala zarad kajenja. vem da ni zdravo, ravno tako kot ni zdravo živeti pri centralnem gretju ali poleti pod klimo, jesti umetno pridelano sadje in zelenjavo, zbujati ob budilki, živeti pod stresom. ja, življenje je nevarno, nihče ne pride iz njega ne zdrav ne živ, pa tud če se še tko trudi. Vladi je najlažje udariti po ljudeh. Sem mislil, da je Keber blesav, pa so ta novi še bolj. Še obstoječega zakona ne izvajajo, pa si že nove zmišljajo. Sicer pa, kot dobivam občutek, so tako kajenje, kot pitje v interesu zadnjih vlad, pa tudi prej. Sicer ne bi videl tolko mladoletnih "pijančkov" po parkih,barih in gostilnah pa tudi glede kajenja bi bila boljša preventiva, kot prepovedovanje. Da ne govorim, kaj vse se še prodaja že po osnovnih,še bolj pa po srednjih šolah , kot kaže ob vednosti tako oblasti, kakor nje izvršne veje ..... Mladcu je lažje omogočiti dva deci rdečega in škatlo čikov, kot financirati kakšne pametne dejavnosti mladih.... Kar pa se še zdravega življenja tiče: Slovenija je bila okarana zaradi nespoštovanja zahtev Kjotskega protokola, ki jih ne izvajamo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Popravljeno November 5, 2006. Popravil Damian Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T-boy Objavljeno November 6, 2006 Deli Objavljeno November 6, 2006 ...Tvoja svoboda početja se neha takrat, ko začneš ogrožati druge. Torej lahko kadiš po mili volji dokler s svojim kajenjem ne ogrožaš drugih... Modeli, Lobo je povedal bistvo, zatorej :worship: :worship: :worship: . Komaj čakam :bounce: , da se ukine ves ta smrad... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno November 6, 2006 Deli Objavljeno November 6, 2006 Meni se pa zdi, da je vseeno alkohol večji problem od kajenja. :hmm: Je pa res, da mora oblast imet vedno kako nedolžno zadevico pri roki za vzdigovanje prahu, da lahko o pomembnih zadevah v miru sami odločajo. :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ciciban Objavljeno November 6, 2006 Deli Objavljeno November 6, 2006 Oj! Men gre pa najbolj na ku... dvojna morala. Najbolj me razjezi ko mi nekdo pametuje okoli kajenja, sam pa ima 50kg preveč. Tistih par cigaret sploh ni omembe vredno, glede na prehrambene navade nekaterih posameznikov... Kar se pa tiče lokalov, se pa strinjam, da bi morali biti prostori fizično ločeni. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno November 6, 2006 Deli Objavljeno November 6, 2006 ...Men gre pa najbolj na ku... dvojna morala. Najbolj me razjezi ko mi nekdo pametuje okoli kajenja, sam pa ima 50kg preveč. Tistih par cigaret sploh ni omembe vredno, glede na prehrambene navade nekaterih posameznikov... Razlika je vtem, da tisti s +50 kg viška ogroža samo svoje zdravje (razen, če ti zaradi njega trpiš lakoto), kadilec v zaprtem prostoru pa ogroža zdravje vseh v njegovi bližini. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
šokac Objavljeno November 7, 2006 Deli Objavljeno November 7, 2006 Modeli, Lobo je povedal bistvo, zatorej :worship: :worship: :worship: . Komaj čakam :bounce: , da se ukine ves ta smrad... Ne bom več :smoke: ,:headbang: ne bom več :smoke:, :headbang: ne bom več :smoke: :headbang: Bom pa zato pri Martinovi večerji :beer1: :beer2: :drunk: :drunk: , je bolj zdravo in neškodljivo. Neko veselje pa mi le pustite. :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno November 7, 2006 Deli Objavljeno November 7, 2006 .....Bom pa zato pri Martinovi večerji :beer1: :beer2: :drunk: :drunk: , je bolj zdravo in neškodljivo. ..... Ni bolj zdravo in neškodljivo....očitno je samo bolj legalno..... :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
2384nsdf83 Objavljeno November 7, 2006 Deli Objavljeno November 7, 2006 Men gre pa najbolj na ku... dvojna morala. Najbolj me razjezi ko mi nekdo pametuje okoli kajenja, sam pa ima 50kg preveč. Tistih par cigaret sploh ni omembe vredno, glede na prehrambene navade nekaterih posameznikov... ja, to je isto, kot če se kregata en, ko skos za 2-krat prekorači omejitev hitrosti in en, ko skos pelje čez rdečo na semaforju ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno November 7, 2006 Deli Objavljeno November 7, 2006 (popravljeno) Res umirajo samo kadilci? drugi najpogostejši vzrok smrti je pljučni rak od tega je 90% kadilcev ... presodi sama prvi vzrok so bolezni srca in ožilja, kjer pa imajo velik vpliv na slabo stanje tudi cigarete oz. nikotin, ki uničuje žile Kar se pa prometa tiče imajo na Irskem, od kar velja popolna prepoved kajenja, več prometa v vseh lokalih. Meni se pa zdi, da je vseeno alkohol večji problem od kajenja. :hmm: ne nujno ... vsekakor pa pivo na mizi ne moti in ogroža zdravja okoli sedečih osebkov ... :) Popravljeno November 7, 2006. Popravil hotschko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
avro Objavljeno November 7, 2006 Deli Objavljeno November 7, 2006 Najboljše so ta problem rešili v pivnici AS. Strogo ločeno..... Kadilci v spodnjih prostorih, nekadilci pa v zgornjig oz. na notranjih balkonih. (sej kadilo se je pa itaq gor) :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno November 7, 2006 Deli Objavljeno November 7, 2006 ... vsekakor pa pivo na mizi ne moti in ogroža zdravja okoli sedečih osebkov ... :) Tudi cigarete, dokler so zgolj na mizi, ne ogrožajo nikogar. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno November 7, 2006 Deli Objavljeno November 7, 2006 Tudi cigarete, dokler so zgolj na mizi, ne ogrožajo nikogar. :) Je rekel Pepe.....si prižgal cigaro......in z užitkom pogoltnil dober požirek piva....... Ups......tako bi naredil jaz....... Mater sem bumbar.....vedno sklepam po sebi........Pepi ziher ni tak .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno November 7, 2006 Deli Objavljeno November 7, 2006 Tudi cigarete, dokler so zgolj na mizi, ne ogrožajo nikogar. :) to pa je res ... ampak, ko jo prižgeš pa ... .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno November 7, 2006 Deli Objavljeno November 7, 2006 to pa je res ... ampak, ko jo prižgeš pa ... .) Čistun!!!!!!!!!!!!!!!!! :angry2: :angry2: :angry2: :angry2: :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno November 7, 2006 Deli Objavljeno November 7, 2006 to pa je res ... ampak, ko jo prižgeš pa ... .) joj no, mene tud ogroža vsak avto k pelje mimo s svojimi izpušnimi plini :kva2: dejmo prepovedat še promet, da bomo zdravi umrli. :whistle: Najboljše so ta problem rešili v pivnici AS. Strogo ločeno..... Kadilci v spodnjih prostorih, nekadilci pa v zgornjig oz. na notranjih balkonih. (sej kadilo se je pa itaq gor) :lol1: :kva2: a v tist pajzl hodš? :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno November 7, 2006 Deli Objavljeno November 7, 2006 joj no, mene tud ogroža vsak avto k pelje mimo s svojimi izpušnimi plini :kva2: dejmo prepovedat še promet, da bomo zdravi umrli. :whistle: Klasično butast izgovor. Kajpak. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno November 7, 2006 Deli Objavljeno November 7, 2006 Klasično butast izgovor. Kajpak. izgovor???? :kva2: mogoče ni res? :angry2: jz ne rabim izgovorov , se zavedam škodljivosti in kadim le tam kjer se lahko. :grim sebe pa menda lahko uničujem, če tako želim :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno November 7, 2006 Deli Objavljeno November 7, 2006 ... sebe pa menda lahko uničujem, če tako želim :whistle: Ne smeš. Ker nam bo pol dolgčas po tebi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno November 7, 2006 Deli Objavljeno November 7, 2006 izgovor???? :kva2: mogoče ni res? :angry2: jz ne rabim izgovorov , se zavedam škodljivosti in kadim le tam kjer se lahko. :grim sebe pa menda lahko uničujem, če tako želim :whistle: Butasto je zaradi tega, ker primerjaš dobrino, ki je nujna in drugo, ki je razvada. Pa ne zdaj začet s tem, da bi lahko tudi peš hodili. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno November 7, 2006 Deli Objavljeno November 7, 2006 Butasto je zaradi tega, ker primerjaš dobrino, ki je nujna in drugo, ki je razvada. Pa ne zdaj začet s tem, da bi lahko tudi peš hodili. no ti bo pa butasta razložila, da avto še nikol ni spadal med nujne dobrine..nujne dobrine so samo tiste brez katerih ni mogoče preživeti...voda, zrak, hrana...vse ostalo so potrebe in razvade..ene bolj potrebne, druge manj, vseeno pa razvade sodobnega življenja...snov 7 razreda oš Ne smeš. Ker nam bo pol dolgčas po tebi. ah ja, mislm da nihče neb jokal za mano ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno November 8, 2006 Deli Objavljeno November 8, 2006 no ti bo pa butasta razložila, da avto še nikol ni spadal med nujne dobrine..nujne dobrine so samo tiste brez katerih ni mogoče preživeti...voda, zrak, hrana...vse ostalo so potrebe in razvade..ene bolj potrebne, druge manj, vseeno pa razvade sodobnega življenja...snov 7 razreda oš ah ja, mislm da nihče neb jokal za mano ;) Razlaga sedmošolca. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno November 8, 2006 Deli Objavljeno November 8, 2006 Avto je razvada, vozi se z javnimi prevoznimi sredstvi in pomagaj ljudem, da bodo dlje živeli zaradi manjših vsebnosti težkih kovin ipd. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno November 8, 2006 Deli Objavljeno November 8, 2006 Ponudba tedna: Tko želi da ostavi cigarete, alkohol i žene, neka ih ostavi kod mene! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
avro Objavljeno November 8, 2006 Deli Objavljeno November 8, 2006 :kva2: a v tist pajzl hodš? :slap: Ne ne hodim. Sem bil pa nekajkrat 2x, 3x, 4x...po službeni dolžnosti. In sem opazil. Sicer pa..... vem zakaj si to vprašala. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se