Pervy Objavljeno Januar 27, 2007 Opozori Objavljeno Januar 27, 2007 mene ni strah, šef mojega lokala je že rekel da bo lokal nekadilski, pustil pa bo pepelnike in če bo slučajno kdaj zašel kak inšpetkor se bodo že zmenli al pa bo plačal kazen. kazen za kadilca pa mi itak ni jasno kako bo inšpektor izterjal. bi radi videl inšprktorja ki bo legitimiral 20 kadilcev v petek zvečer :devil:
motoristek Objavljeno Januar 27, 2007 Opozori Objavljeno Januar 27, 2007 mene ni strah, šef mojega lokala je že rekel da bo lokal nekadilski, pustil pa bo pepelnike in če bo slučajno kdaj zašel kak inšpetkor se bodo že zmenli al pa bo plačal kazen. kazen za kadilca pa mi itak ni jasno kako bo inšpektor izterjal. bi radi videl inšprktorja ki bo legitimiral 20 kadilcev v petek zvečer :devil: Kaj niso rekli, da bo lasnik plačal kazen ali oba???
bandy Objavljeno Januar 27, 2007 Opozori Objavljeno Januar 27, 2007 Kaj niso rekli, da bo lasnik plačal kazen ali oba??? oba, en več drug majn
motoristek Objavljeno Januar 27, 2007 Opozori Objavljeno Januar 27, 2007 oba, en več drug majn Spet se bodo tepli v gostilnah ... :D
gattolina Objavljeno Januar 27, 2007 Opozori Objavljeno Januar 27, 2007 mene ni strah, šef mojega lokala je že rekel da bo lokal nekadilski, pustil pa bo pepelnike in če bo slučajno kdaj zašel kak inšpetkor se bodo že zmenli al pa bo plačal kazen. kazen za kadilca pa mi itak ni jasno kako bo inšpektor izterjal. bi radi videl inšprktorja ki bo legitimiral 20 kadilcev v petek zvečer :devil: Tega junaka - inšpektorja, bi sploh na štajerskem podeželju, rad videl v petek in soboto zvečer. Recimo v vaški gostilni v Slov. goricah ali v Halozah, ko bo pijanim kmečkim mladcem težil zaradi čikov. Bog ne daj, Pohorcem. Naenkrat bo Soča - rehabilitacijski center, polna teh inšpektorjev.
soncy Objavljeno Januar 27, 2007 Opozori Objavljeno Januar 27, 2007 Ja, soncy saj ti nobeden ne brani kajenja, samo hočejo doseči, da nam ne boš več v bučo pihala dim... :worship: @gattolina S tem boš postal samomorilec ne pa morilec... ne se bat :grrr moj dim te ne bo pokončal :grrr boš lahko dočakal svojih 100 let :grim
gattolina Objavljeno Januar 27, 2007 Opozori Objavljeno Januar 27, 2007 ne se bat :grrr moj dim te ne bo pokončal :grrr boš lahko dočakal svojih 100 let :grim Če te pokonča tobačni dim, potem si res brez sreče v življenju. :P :P
Zdrawc Objavljeno Januar 27, 2007 Opozori Objavljeno Januar 27, 2007 Takoj zdaj bom vrgel čike proč in si zasadil iglo v žilo. izvoli Iglo :devil:
motoristek Objavljeno Januar 27, 2007 Opozori Objavljeno Januar 27, 2007 ne se bat :grrr moj dim te ne bo pokončal :grrr boš lahko dočakal svojih 100 let :grim Če te pokonča tobačni dim, potem si res brez sreče v življenju. :P :P Vesta kaj, mogoče se še bosta spomnila kdaj te teme.... :rolleyes:
soncy Objavljeno Januar 27, 2007 Opozori Objavljeno Januar 27, 2007 Vesta kaj, mogoče se še bosta spomnila kdaj te teme.... :rolleyes: vsakič, ko ga bom z užitkom pržgala :grim
gattolina Objavljeno Januar 27, 2007 Opozori Objavljeno Januar 27, 2007 vsakič, ko ga bom z užitkom pržgala :grim .....ob jutranji kavici, časopisu in brhki natakarici z globokim dekoltejem...
soncy Objavljeno Januar 27, 2007 Opozori Objavljeno Januar 27, 2007 .....ob jutranji kavici, časopisu in brhki natakarici z globokim dekoltejem... no ja, jz bi rajš postavnga kelnarja :lol1: :lol1:
janih Objavljeno Januar 27, 2007 Opozori Objavljeno Januar 27, 2007 kadilci, bojujte se za svoje pravice, predlagite referendum za iztop iz EUja, kajti EU je tista, ki nam nalaga tako zakonodajo, ne pa bručan, kajti on je samo izvršitelj :BUA: janih
gattolina Objavljeno Januar 27, 2007 Opozori Objavljeno Januar 27, 2007 kadilci, bojujte se za svoje pravice, predlagite referendum za iztop iz EUja, kajti EU je tista, ki nam nalaga tako zakonodajo, ne pa bručan, kajti on je samo izvršitelj :BUA: janih Eh, kdo se bo boril? Slovenci? Daj no mir.
soncy Objavljeno Januar 27, 2007 Opozori Objavljeno Januar 27, 2007 kadilci, bojujte se za svoje pravice, predlagite referendum za iztop iz EUja, kajti EU je tista, ki nam nalaga tako zakonodajo, ne pa bručan, kajti on je samo izvršitelj :BUA: janih to mi pa nekak znano :grim pr nas ni nikoli nihče ničesar kriv :kva2: včas je bil beograd, zdej evropa :wacko: smo se pa res boril za samostojno državo :lol1: vedno bomo le narod hlapcev :slap:
gattolina Objavljeno Januar 27, 2007 Opozori Objavljeno Januar 27, 2007 to mi pa nekak znano :grim pr nas ni nikoli nihče ničesar kriv :kva2: včas je bil beograd, zdej evropa :wacko: smo se pa res boril za samostojno državo :lol1: vedno bomo le narod hlapcev :slap: Ne, da bomo. Smo že. Pred cca. 1000 let smo imeli Karantanijo. Potem pa celo tisočletje nikoli več nobene svoje države. Poznaš morda še kakšen tak, nam podoben narod v Evropi? Razen ciganov, seveda?!
janih Objavljeno Januar 27, 2007 Opozori Objavljeno Januar 27, 2007 to mi pa nekak znano :grim pr nas ni nikoli nihče ničesar kriv :kva2: včas je bil beograd, zdej evropa :wacko: smo se pa res boril za samostojno državo :lol1: vedno bomo le narod hlapcev :slap: soncy, tko smo samo hoteli, nihče nas ni silil v to EU, hlapci bili hlapci ostali, drži kot pribito janh
BremzPenzl Objavljeno Januar 27, 2007 Opozori Objavljeno Januar 27, 2007 no ja, jz bi rajš postavnga kelnarja :lol1: :lol1: gledano izza vsrane šipe v kabini...
motoristek Objavljeno Januar 27, 2007 Opozori Objavljeno Januar 27, 2007 vsakič, ko ga bom z užitkom pržgala :grim .....ob jutranji kavici, časopisu in brhki natakarici z globokim dekoltejem... Ko bosta šla rakom žvižgat :( bomo pa mi jokali :cry: gledano izza vsrane šipe v kabini... :lol1:
soncy Objavljeno Januar 27, 2007 Opozori Objavljeno Januar 27, 2007 Ko bosta šla rakom žvižgat :( bomo pa mi jokali :cry: :lol1: sej taboljši more za mušter ostat :lol1: soncy, tko smo samo hoteli, nihče nas ni silil v to EU, hlapci bili hlapci ostali, drži kot pribito janh jz nisem hotla, mi blo v jugi čist ok :grim gledano izza vsrane šipe v kabini... mislm da se bova s kelnerjem že zmenila, nč bat :grrr
Lobo Objavljeno Januar 27, 2007 Opozori Objavljeno Januar 27, 2007 Kdor sam sebe imenuje narod hlapcev si kaj drugega kot da je hlapec ne zasluži.
soncy Objavljeno Januar 28, 2007 Opozori Objavljeno Januar 28, 2007 Svetlana Makarovič Kako bi bil naš svet prijeten, kako bi nam bilo lepo, kako drugače bi živeli, ko bi kadilcev ne bilo. :) Kako svobodno bi zajeli globoko v pljuča čisti zrak, če ne bi več sveta zastrupljal ta ubijalski gnus - tobak. .) Blaginja bi se ratcvetela in mir in sreča vsepovsod in v bratski se objem bi združil trpinčeni človeški rod. :lol1: Zato pobijmo vse kadilce, morilce, lopove, smrdljivce, te puhajoče svinjske rilce, ki uničujejo nam živce. :grim Kaj gledaš, deček, me debelo? Kadilec sem, izmeček, smet, življenje mi bo izpuhtelo s strupenim dimom cigaret. :slap: Zastrupljam zrak, ljudi in sebe, zaradi mene ptice mro - se mi jebe kar je, kar blo je in kar bo.
BremzPenzl Objavljeno Januar 28, 2007 Opozori Objavljeno Januar 28, 2007 Svetlana Makarovič Kako bi bil naš svet prijeten, kako bi nam bilo lepo, kako drugače bi živeli, ko bi kadilcev ne bilo. :) Kako svobodno bi zajeli globoko v pljuča čisti zrak, če ne bi več sveta zastrupljal ta ubijalski gnus - tobak. .) Blaginja bi se ratcvetela in mir in sreča vsepovsod in v bratski se objem bi združil trpinčeni človeški rod. :lol1: Zato pobijmo vse kadilce, morilce, lopove, smrdljivce, te puhajoče svinjske rilce, ki uničujejo nam živce. :grim Kaj gledaš, deček, me debelo? Kadilec sem, izmeček, smet, življenje mi bo izpuhtelo s strupenim dimom cigaret. :slap: Zastrupljam zrak, ljudi in sebe, zaradi mene ptice mro - se mi jebe kar je, kar blo je in kar bo. :OK: :OK: :worship: :worship:
bandy Objavljeno Januar 28, 2007 Opozori Objavljeno Januar 28, 2007 :OK: :OK: :worship: :worship: ista poezija,ja
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se