lina Objavljeno Februar 8, 2007 Opozori Objavljeno Februar 8, 2007 1 :lol1: 2 :yes: bilo je takole: :rolleyes: "Eliot, sem mu rekel .. ys sem sicer prestar, da bi tebi talow nasvete, ampak, če me ne ubiješ ti povem, kako zajebat Caponeja ...." B) Čist tko...Eliot Ness ni Caponeju naredil nič...še manj ga je pa zjebal....Capone ni niti dobro vedel kdo je E. NESS. Vsekakor je bil pošten in zagrižen agent znan po svoji metodičnosti in vstrajnosti...brez pompa zvezdništva kot ga vidimo iz serije ,,The Untouchables,,...javnosti nepoznan. No kasneje v življu se je rad zapijal in pripovedoval štorje v katerih je sebe postavljal za junaka prohibicije....napisal knjigo, ki se je slabo prodajala...dokler niso v Hollywoodu naredili scenarij in ustvarili MIT, ki z resničnostjo nima dosti veze.
Broj Jedan Objavljeno Februar 8, 2007 Opozori Objavljeno Februar 8, 2007 Čist tko.... dosti veze. Fak, pa sem misliw, :hmm: da moja nima smisla za humor .. :fredy: ampak ti si pa presegla vse, kar sem v svojem življenju doživel na to temo ... :headbang:
bandy Objavljeno Februar 8, 2007 Opozori Objavljeno Februar 8, 2007 a gre kdo na čik z mano :hmm: odvisno kdo bo vleku O:-)
janih Objavljeno Februar 8, 2007 Opozori Objavljeno Februar 8, 2007 Čist tko...Eliot Ness ni Caponeju naredil nič...še manj ga je pa zjebal....Capone ni niti dobro vedel kdo je E. NESS. Vsekakor je bil pošten in zagrižen agent znan po svoji metodičnosti in vstrajnosti...brez pompa zvezdništva kot ga vidimo iz serije ,,The Untouchables,,...javnosti nepoznan. No kasneje v življu se je rad zapijal in pripovedoval štorje v katerih je sebe postavljal za junaka prohibicije....napisal knjigo, ki se je slabo prodajala...dokler niso v Hollywoodu naredili scenarij in ustvarili MIT, ki z resničnostjo nima dosti veze. bravo lina, dober da te mamo, če te zanimajo knjige iz 1.SV, se mi javi na PM janih
Kruse Objavljeno Februar 9, 2007 Opozori Objavljeno Februar 9, 2007 (popravljeno) Dragi Bladzo, pejva počasi, da boš lažje razumel moje pripombe, ki ti očitno niso popolnoma razumljive... Ti bom probal razložit po "naše" (aja, svoj primer si poglej spodaj): Vseeno imava možnost preganjanja po dirkališču, na katerem se vsi strinjajo s pogoji (beri zakoni), ki veljajo tam in so dosti bolj blagi v primerjavi z javno površino! Itd, Itd, bla, bla, bla.... Prides na dirkalicse, ker ti nikjer drugje ne pustijo kaditi (ups, pardon, dirkati) in potem ti zasvojencu s hitrostjo rece lastnik dirkalisca: Kr delas doma, me ne briga! Tukaj se lahko vozijo samo z motorji s 6imi cilind. Ba? WTF? Pa sej ti placam? Ne. Odjebi dam. Na svojmu dvoriscu al pa v dnevni sobi si zgrad dirkalisce, pa tam dirki! A ti je potegnil? Ti ni? Vprasi svojo pravnico, kaksna je vljavnost pravnih aktov. "Baje" je Ustava Rs nad vsemi (zakoni pravilniki,....etc.) Si kdaj prebral ustavo? Recimo tale clen: II. ČLOVEKOVE PRAVICE IN TEMELJNE SVOBOŠČINE 14. člen (enakost pred zakonom) V Sloveniji so vsakomur zagotovljene enake človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj ali katerokoli drugo osebno okoliščino. Vsi so pred zakonom enaki. Si kdaj pomislil, da se tvoje in pravice "nekadilcev" koncajo tam, kjer se zacnejo pravilce "kadilcev"? Ce je to sploh ustavno sprejemljivo? Razlocevanje ljudi glede na osebno okoliscino? Kajenje, v tem primeru? Oziroma, posedovanje stevila cilindrov v tvojem primeru? Kje se bo to koncalo? Da bomo lastniki dvolilindrasev delali brm, brm, v lastni dnevni sobi, ker nikjer drugje ne bomo smeli delati tega? Ker bodo ostali kreteni kazali s prstom za nami in govoriliL: Prekleta pizda, s svojimi izpusnimi plini ubija mojega otroka? OKej, res, da to dela v svoji sobi, ampak predenj gre spat, prezraci sobo in potem vdihavamo njegove izpusne pline! Moj 12 cilidnras pa gorivo lepo predela direkt v neskodljive dime. In kdorkoli jih vdihava, mu ne skodujejo. Ma, dej ne seri! Gattolina: Pa pejva počasi, da boš lažje razumel moje pripombe, ki ti očitno niso popolnoma razumljive... Ti bom probal razložit po "naše". Sva lastnika motorjev. Predvidevam, da sva odlična voznika in rada voziva hitro. Najina motorja lahko presežeta 200 km/h. Ker sva zares odlična voznika, je preseganje te hitrosti za naju nekaj čisto običajnega in nenevarnega. A zakon nama vseeno to prepoveduje in nama krati najino pravico do užitka po hitrosti, saj se na JAVNIH površinah ne smeva vozit več kot 130 km/h (spet le na avtocestah kjer je takšna hitrost dovoljena), saj so ugotovili, da bi s tem LAHKO!!! ogrožala druge. V Ljubljani je Slovenska cesta širša od Grobniškega dirkališča, pa je tam, spet zaradi zdravja drugih, omejitev le 50 km/h. Vidiš, najine pravice so se morale podrediti večini. In ker je večina ljudi nekadilcev, se boste morali podrediti nam nekadilcem, pa če vam je prav ali pa ne (kaj češ, demokracija pač... )! Vseeno imava možnost preganjanja po dirkališču, na katerem se vsi strinjajo s pogoji (beri zakoni), ki veljajo tam in so dosti bolj blagi v primerjavi z javno površino! Tako bodo zdaj verjetno obstajali klubi, kadilnice in ne vem še kaj, da se bo našel prostor tudi za vas kadilce. Zadeve se bodo končno (za večino, torej nekadilce) obrnile tako, kot je to urejeno že na drugih področjih! Se pravi, prilagodile se bodo večini (ja vem, ta demokracija ni vredno pol k) Zanimivo je, da se veliko kadilcev upira postavitvi kadilnic, a le malo motoristev se upira postavitvi dirkališča :hmm: lp p.s.: Pa saj boš lahko še vedno kadil čisto povsod, kot se lahko zdaj voziš povsod preko omejitev, le nekoliko dražje bo, če te bodo pri tem zalotili tisti, ki bodo te stvari nadzorovali in sankcionirali :D Popravljeno Februar 9, 2007. Popravil Kruse
Broj Jedan Objavljeno Februar 9, 2007 Opozori Objavljeno Februar 9, 2007 II. ČLOVEKOVE PRAVICE IN TEMELJNE SVOBOŠČINE Vsi so pred zakonom enaki. Ma, dej ne seri! Dokler dejnsko ne škodujemo drugim in jih ogrožamo .. fant moj. Ne moreš ti te "enakosti" razlagati tako, da "svobodno" škoduješ drugim. Recimo: pijan voziti avto, čeprow imaš kot polnoleten zagotovljeni obe pravici: - da se napiješ - da voziš avto (z izpitom) .. pa tule ena pravica izključuje drugo. Hočeš nočeš .. tako je to - basta. :grim
soncy Objavljeno Februar 9, 2007 Opozori Objavljeno Februar 9, 2007 bi pa prav rada poznala nekoga, k s svojo pravico in svoboščino, nikomur ne škoduje. :hmm: mimogrede, ne rabš bit pijan za volanom, škoduješ drugim tud če si trezn. :wacko:
Lobo Objavljeno Februar 9, 2007 Opozori Objavljeno Februar 9, 2007 ... Si kdaj prebral ustavo? Recimo tale clen: II. ČLOVEKOVE PRAVICE IN TEMELJNE SVOBOŠČINE 14. člen (enakost pred zakonom) V Sloveniji so vsakomur zagotovljene enake človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj ali katerokoli drugo osebno okoliščino. Vsi so pred zakonom enaki. Si kdaj pomislil, da se tvoje in pravice "nekadilcev" koncajo tam, kjer se zacnejo pravilce "kadilcev"? Ce je to sploh ustavno sprejemljivo? Razlocevanje ljudi glede na osebno okoliscino? Kajenje, v tem primeru? ... Kruse, preberi še enkrat, počasi in pazljivo. Ugotovil boš, da ne piše o neomejenih pravicah in svoboščininah ampak o tem, da so tvoje svoboščine in pravice omejene z zakoni. Za vse enako. Vsi so pred zakonom enaki. Torej, če jaz ne bom smel kadit na določenih mestih, tudi ti ne boš smel. Torej imava oba enake pravice in svoboščine. Oba sva enako omejena pred zakonom. Oba super zadovoljna in srečna. Edino me malo žere, ker ti nimaš malo večjih pravic in svoboščin kot jaz in zato ne morem vzganjat pregovorne slovenske faušije.
Broj Jedan Objavljeno Februar 9, 2007 Opozori Objavljeno Februar 9, 2007 bi pa prav rada poznala nekoga, k s svojo pravico in svoboščino, nikomur ne škoduje. :hmm: ... a ti to iz lasnih izkušenj al' krtkoenmalenbluzzzzzz :? Ys imam pravico piti vodo katero kupim v Mercatoriju. Upam, da ti s tem ne škodujem preveč .. :blush:
TONTO Objavljeno Februar 9, 2007 Opozori Objavljeno Februar 9, 2007 Kar se tiče enakosti pred zakonom pa pozabte.Enak si toliko kolikor imaš za odvetnika!!Več kot imaš bol si enakopraven,če pa imaš res veliko si pa kar sam zakon.V naprej izgubljenem primeru ti ga pa prilagodijo.(dopolnijo ali pa celo spremenijo).A ni to lepo.Samo za bogate seveda. :hmm: :hmm:
Lobo Objavljeno Februar 9, 2007 Opozori Objavljeno Februar 9, 2007 Kadili boste lahko le doma, tako kot tale: http://www.email.si/apps/es_gallery/p.php?id=215053
Pravokotar Objavljeno Februar 9, 2007 Opozori Objavljeno Februar 9, 2007 Tudi tale teta očitno puši. Pa ni videti, da bi imela prizadeto pljučno kapaciteto.
gattolina Objavljeno Februar 9, 2007 Opozori Objavljeno Februar 9, 2007 Pa tudi nihče okoli nje ne joče, da ga dim duši.
bandy Objavljeno Februar 9, 2007 Opozori Objavljeno Februar 9, 2007 Pa tudi nihče okoli nje ne joče, da ga dim duši. z dimom se glih neb dušil bi se pa v čem drugem ,da ne omenjam posebej :blink:
gattolina Objavljeno Februar 9, 2007 Opozori Objavljeno Februar 9, 2007 No, no. Kako zelo malo potrebujemo, da nam Protikadilski zakon niveč všeč. Samo globok dekolte je dovolj.
bladzo Objavljeno Februar 9, 2007 Opozori Objavljeno Februar 9, 2007 Dragi Bladzo, pejva počasi, da boš lažje razumel moje pripombe, ki ti očitno niso popolnoma razumljive... Ah ja, Kruse, še dobro, da ni na naju, da bi tolmačila zakone (kampapridemobrezdomišljija )...
Lobo Objavljeno Februar 10, 2007 Opozori Objavljeno Februar 10, 2007 Pa tudi nihče okoli nje ne joče, da ga dim duši. Če bolje pogledaš, neke silne gužve v njeni bližini ravno ni.
janih Objavljeno Februar 10, 2007 Opozori Objavljeno Februar 10, 2007 in lepo čakajo, da se odvadi kaditi, kajti potem se bodo vsi zakadili v njo, upam da bodo hitro sprejeli zakon, kajti vrsta je že zelo dolga janih
Ice Objavljeno Februar 10, 2007 Opozori Objavljeno Februar 10, 2007 Tudi tale teta očitno puši. Pa ni videti, da bi imela prizadeto pljučno kapaciteto. sama plastika, ti pravim, sama napihnjena plastika. :doze: :devil:
gattolina Objavljeno Februar 10, 2007 Opozori Objavljeno Februar 10, 2007 in lepo čakajo, da se odvadi kaditi, kajti potem se bodo vsi zakadili v njo, upam da bodo hitro sprejeli zakon, kajti vrsta je že zelo dolga janih Upam, da ne bo z javnim mnenjem po sprejetju Protikadilskega zakona enako kot je bilo z NATO-m in EU. Samo jokanj. Joj, prejoj. Kaj smo storili?!
janih Objavljeno Februar 10, 2007 Opozori Objavljeno Februar 10, 2007 gattolina, kolker se jaz spominjam, smo ena izmed prvih držav, ki smo začel težit s temi proti kadilskimi zakoni, še nismo bli u EU, ko smo sprejeli že prvi zakon, o reklamiranju in ločevanju prostorov janih
gattolina Objavljeno Februar 10, 2007 Opozori Objavljeno Februar 10, 2007 gattolina, kolker se jaz spominjam, smo ena izmed prvih držav, ki smo začel težit s temi proti kadilskimi zakoni, še nismo bli u EU, ko smo sprejeli že prvi zakon, o reklamiranju in ločevanju prostorov janih Bil bi presenečen, kdaj so s tem začeli težiti drugi. V Italiji npr. niti cigaretov ne moreš več kupiti kjerkoli. Samo v trafikah z napisom Tabacchi. Ostalo? Pozabi.
janih Objavljeno Februar 10, 2007 Opozori Objavljeno Februar 10, 2007 Bil bi presenečen, kdaj so s tem začeli težiti drugi. V Italiji npr. niti cigaretov ne moreš več kupiti kjerkoli. Samo v trafikah z napisom Tabacchi. Ostalo? Pozabi. kar se tiče italjanov, sigurno nimaš prov, se zelo veliko gibljem po italiji, zlasti smučarskih središčih, med prvimi v italiji so z prepovedmi kajenja v restavracijah, začeli v trentinu, potem pa se je začelo širiti, še po ostalih delih italije, ker sem bil sam kadilec, mi je to dobro ostalo v spominu janih
gattolina Objavljeno Februar 10, 2007 Opozori Objavljeno Februar 10, 2007 kar se tiče italjanov, sigurno nimaš prov, se zelo veliko gibljem po italiji, zlasti smučarskih središčih, med prvimi v italiji so z prepovedmi kajenja v restavracijah, začeli v trentinu, potem pa se je začelo širiti, še po ostalih delih italije, ker sem bil sam kadilec, mi je to dobro ostalo v spominu janih To pomeni, da so "ga začeli lomiti" konkretno pred nami. Ne za nami.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se