janih Objavljeno Februar 10, 2007 Opozori Objavljeno Februar 10, 2007 To pomeni, da so "ga začeli lomiti" konkretno pred nami. Ne za nami. a si ti pozabu, da smo mi že kar nekaj let nazaj, sprejeli že en protikadilski zakon, takrat so se nam še italjani čudili kaj se gremo, ko niso smeli povsod v gostilnah kaditi janih
gattolina Objavljeno Februar 10, 2007 Opozori Objavljeno Februar 10, 2007 a si ti pozabu, da smo mi že kar nekaj let nazaj, sprejeli že en protikadilski zakon, takrat so se nam še italjani čudili kaj se gremo, ko niso smeli povsod v gostilnah kaditi janih Možno. Ne bom trdil, da ni res. Žal mi je le, da sosedov iz EU ne kopiramo tudi v čem boljšem, kot samo pri sistemih prisile.
janih Objavljeno Februar 11, 2007 Opozori Objavljeno Februar 11, 2007 jest bi bil zelo vesel, če bi jih posnemal pri plačah :blush:
bandy Objavljeno Februar 11, 2007 Opozori Objavljeno Februar 11, 2007 pr plačah bo pa težko k smo draga delovna sila
soncy Objavljeno Februar 11, 2007 Opozori Objavljeno Februar 11, 2007 pr plačah bo pa težko k smo draga delovna sila mi smo že pocen, sam v vladi so dragi :grim pa še kmal jih bo več k je delavcev :slap: še mal, pa tud jz na vrsto pridem :lol1:
gattolina Objavljeno Februar 11, 2007 Opozori Objavljeno Februar 11, 2007 pr plačah bo pa težko k smo draga delovna sila Veš koliko stane ura motomehanika v Italiji? Nočeš vedeti.
janih Objavljeno Februar 11, 2007 Opozori Objavljeno Februar 11, 2007 Veš koliko stane ura motomehanika v Italiji? Nočeš vedeti. hočem janih
bandy Objavljeno Februar 11, 2007 Opozori Objavljeno Februar 11, 2007 delovna sila ne kot privat firma ampak kot državna firma mi smo že pocen, sam v vladi so dragi :grim pa še kmal jih bo več k je delavcev :slap: še mal, pa tud jz na vrsto pridem :lol1: a greš u parlament delat?
soncy Objavljeno Februar 11, 2007 Opozori Objavljeno Februar 11, 2007 (popravljeno) delovna sila ne kot privat firma ampak kot državna firma a greš u parlament delat? delat? :lol1: :lol1: mislm, da mi prtiskanje na gumb in branje cajtnga neb delalo večjih problemov. :grrr edine težave bi ble pri preštevanju evrov konc mesca :wacko: matematka bla vedno moja šibka točka :lol1: Popravljeno Februar 11, 2007. Popravil soncy
gattolina Objavljeno Februar 11, 2007 Opozori Objavljeno Februar 11, 2007 hočem janih Mi s 22-24 eur/uro smo cca, 3x cenejši.
bandy Objavljeno Februar 11, 2007 Opozori Objavljeno Februar 11, 2007 delat? :lol1: :lol1: mislm, da mi prtiskanje na gumb in branje cajtnga neb delalo večjih problemov. :grrr edine težave bi ble pri preštevanju evrov konc mesca :wacko: matematka bla vedno moja šibka točka :lol1: to ti pa lahk jz pridem pomagat štet
Guest Brumer Objavljeno Februar 11, 2007 Opozori Objavljeno Februar 11, 2007 Mi s 22-24 eur/uro smo cca, 3x cenejši. Tole si perfekno objasnil pozabil si napisat ,da od naših mehanikov zahtevate za 3X manjši denar,enako ali celo boljšo vslugo.Avte in motorje v povprečju vozimo boljše in dražje kot v tujini. To nebo dolgo zdržalo, namreč tu na Dolenjskem je že veliko delavnic (manjših)zaprtih,cveti delo na črno.Ravno včeraj sem pri moji frizerki izvedel,da ji je šušmar računal uro na Twingotu 30 EUR. :headbang: :eek: NAJ ŽIVI DELO NA ČRNO. :OK:
gattolina Objavljeno Februar 11, 2007 Opozori Objavljeno Februar 11, 2007 Začeli smo s Protikadilskim zakonom in končali z delom na črno. Hotel sem povedati le, da bi se lahko zgledovali po sobratih iz EU-ja tudi po čem dobrem, ne samo po sistemih prisile. In takšni ukrepi definitivno to so.
Guest Brumer Objavljeno Februar 11, 2007 Opozori Objavljeno Februar 11, 2007 Začeli smo s Protikadilskim zakonom in končali z delom na črno. Hotel sem povedati le, da bi se lahko zgledovali po sobratih iz EU-ja tudi po čem dobrem, ne samo po sistemih prisile. In takšni ukrepi definitivno to so. Si že slišal,da v Nemčiji pripravljajo zakon za vas kadilce,da tudi v avtu neboste smeli več KADITI,pristaši tega zakona trdijo,da je kajenje v avtu bolj moteče ko GSM-i.
gattolina Objavljeno Februar 11, 2007 Opozori Objavljeno Februar 11, 2007 Si že slišal,da v Nemčiji pripravljajo zakon za vas kadilce,da tudi v avtu neboste smeli več KADITI,pristaši tega zakona trdijo,da je kajenje v avtu bolj moteče ko GSM-i. Definitivno. Najprej je škoda avtomobila, potem cel avto smrdi po čikih, vse tapete so rjave, ne moreš ga očistiti...Se strinjam. Pa ne s prepovedjo kot rigoroznim ukrepom. A kajenje v stanovanju, hiši, avtu, pisarni...., je res svinjarija. Takoj podpišem.
lina Objavljeno Februar 11, 2007 Opozori Objavljeno Februar 11, 2007 (popravljeno) Si že slišal,da v Nemčiji pripravljajo zakon za vas kadilce,da tudi v avtu neboste smeli več KADITI,pristaši tega zakona trdijo,da je kajenje v avtu bolj moteče ko GSM-i. Ne jaz nisem slišala....najbrž nisem visela na istem šanku oz ne kupujeva pri isti branjevki....jada jada jada. A veste koliko škodljivih tudi karcinogenih substanc vsebujejo prafumi?...Le kako lahko tiste uboge prodajalke delajo v takem okolju...in le kako moram jaz vdihavati te strupe zjutraj v liftu, ker ne morem zdržati z enim vdihom do štuka v katerem izstopam...včasih me zaradi vseh teh ostrih vonjev boli glava... Popravljeno Februar 11, 2007. Popravil lina
gattolina Objavljeno Februar 11, 2007 Opozori Objavljeno Februar 11, 2007 Pravijo:"Ne serji tam, kjer ješ". Če tebe ne moti, verjemi, tudi mene ne moti, kaj počneš v svojem avtomobilu. Meni pa je škoda avtomobila in vseh mojih bivalnih prostorov. Stvar okusa pač.
Lobo Objavljeno Februar 12, 2007 Opozori Objavljeno Februar 12, 2007 Definitivno. Najprej je škoda avtomobila, potem cel avto smrdi po čikih, vse tapete so rjave, ne moreš ga očistiti...Se strinjam. Pa ne s prepovedjo kot rigoroznim ukrepom. A kajenje v stanovanju, hiši, avtu, pisarni.... ... bifeju, gostilni, baru, slaščičarni, pizzeriji, ... ...., je res svinjarija. Takoj podpišem.
Broj Jedan Objavljeno Februar 12, 2007 Opozori Objavljeno Februar 12, 2007 ...in le kako moram jaz vdihavati te strupe zjutraj v liftu, ker ne morem zdržati z enim vdihom do štuka v katerem izstopam...včasih me zaradi vseh teh ostrih vonjev boli glava... Nujno si kupi potapljaško dihalno opremo in si jo nadeni med vožnjo z dvigalom. To bo imelo več izjemno dobrih posledic. Naj omenim samo 2: - dihala boš čist zrak (pa to že veš .. ali morda ne?) - čez noč boš najbolj slavna Slovenka .. morda te celo Drni povabi na kofi .. :yes:
Lobo Objavljeno Februar 12, 2007 Opozori Objavljeno Februar 12, 2007 Ne jaz nisem slišala....najbrž nisem visela na istem šanku oz ne kupujeva pri isti branjevki....jada jada jada. A veste koliko škodljivih tudi karcinogenih substanc vsebujejo prafumi?...Le kako lahko tiste uboge prodajalke delajo v takem okolju...in le kako moram jaz vdihavati te strupe zjutraj v liftu, ker ne morem zdržati z enim vdihom do štuka v katerem izstopam...včasih me zaradi vseh teh ostrih vonjev boli glava... Idi peš po stopnicah. Se izogneš raku in nabiraš kondicijo. Dvojna korist.
lina Objavljeno Februar 12, 2007 Opozori Objavljeno Februar 12, 2007 Idi peš po stopnicah. Se izogneš raku in nabiraš kondicijo. Dvojna korist. Zakaj le?...Tako kot bi lahko nekadilci stali zunaj lokalov če jih vonj po cigaretih moti. In ne, zjutraj napol v spanju ni zdravo povzpenjati se peš v višave...prej škodljivo...me lahko kap, kolena trpijo, korak je nesiguren itd....aja pa na štengah imajo kadilci svoje kotičke :blush:
Lobo Objavljeno Februar 12, 2007 Opozori Objavljeno Februar 12, 2007 Zakaj le?...Tako kot bi lahko nekadilci stali zunaj lokalov če jih vonj po cigaretih moti. In ne, zjutraj napol v spanju ni zdravo povzpenjati se peš v višave...prej škodljivo...me lahko kap, kolena trpijo, korak je nesiguren itd....aja pa na štengah imajo kadilci svoje kotičke :blush: Tako mlada, pa že toliko problemov. Daj pridi k meni na sveži zrak v naravo. Če te ne bo zadrotalo, boš še dolgo živela.
gattolina Objavljeno Februar 12, 2007 Opozori Objavljeno Februar 12, 2007 ... bifeju, gostilni, baru, slaščičarni, pizzeriji, ... A, ne, ne. To pa so javni prostori.
Lobo Objavljeno Februar 12, 2007 Opozori Objavljeno Februar 12, 2007 A, ne, ne. To pa so javni prostori. A pisarne pa niso?
gattolina Objavljeno Februar 12, 2007 Opozori Objavljeno Februar 12, 2007 A pisarne pa niso? So, če vas je več. Niso, če je tvoja.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se