Skoči na vsebino

Protikadilski zakon

Priporočene objave

Objavljeno

To pomeni, da so "ga začeli lomiti" konkretno pred nami. Ne za nami.

a si ti pozabu, da smo mi že kar nekaj let nazaj, sprejeli že en protikadilski zakon, takrat so se nam še italjani čudili kaj se gremo, ko niso smeli povsod v gostilnah kaditi

janih

Objavljeno

a si ti pozabu, da smo mi že kar nekaj let nazaj, sprejeli že en protikadilski zakon, takrat so se nam še italjani čudili kaj se gremo, ko niso smeli povsod v gostilnah kaditi

janih

Možno. Ne bom trdil, da ni res. Žal mi je le, da sosedov iz EU ne kopiramo tudi v čem boljšem, kot samo pri sistemih prisile.

Objavljeno

jest bi bil zelo vesel, če bi jih posnemal pri plačah :blush:

Objavljeno

pr plačah bo pa težko k smo draga delovna sila

Objavljeno

mi smo že pocen, sam v vladi so dragi :grim pa še kmal jih bo več k je delavcev :slap:

še mal, pa tud jz na vrsto pridem :lol1:

Objavljeno

Veš koliko stane ura motomehanika v Italiji? Nočeš vedeti.

Objavljeno

Veš koliko stane ura motomehanika v Italiji? Nočeš vedeti.

hočem

janih

Objavljeno

delovna sila ne kot privat firma ampak kot državna firma

mi smo že pocen, sam v vladi so dragi :grim pa še kmal jih bo več k je delavcev :slap:

še mal, pa tud jz na vrsto pridem :lol1:

a greš u parlament delat?

Objavljeno (popravljeno)

delovna sila ne kot privat firma ampak kot državna firma

a greš u parlament delat?

delat? :lol1: :lol1:

mislm, da mi prtiskanje na gumb in branje cajtnga neb delalo večjih problemov. :grrr

edine težave bi ble pri preštevanju evrov konc mesca :wacko: matematka bla vedno moja šibka točka :lol1:

Popravljeno . Popravil soncy
Objavljeno

hočem

janih

Mi s 22-24 eur/uro smo cca, 3x cenejši.

Objavljeno

delat? :lol1: :lol1:

mislm, da mi prtiskanje na gumb in branje cajtnga neb delalo večjih problemov. :grrr

edine težave bi ble pri preštevanju evrov konc mesca :wacko: matematka bla vedno moja šibka točka :lol1:

to ti pa lahk jz pridem pomagat štet

Objavljeno

Mi s 22-24 eur/uro smo cca, 3x cenejši.

Tole si perfekno objasnil pozabil si napisat ,da od naših mehanikov zahtevate za 3X manjši denar,enako ali celo boljšo vslugo.Avte in motorje v povprečju vozimo boljše in dražje kot v tujini. To nebo dolgo zdržalo, namreč tu na Dolenjskem je že veliko delavnic (manjših)zaprtih,cveti delo na črno.Ravno včeraj sem pri moji frizerki izvedel,da ji je šušmar računal uro na Twingotu 30 EUR. :headbang: :eek: NAJ ŽIVI DELO NA ČRNO. :OK:

Objavljeno

Začeli smo s Protikadilskim zakonom in končali z delom na črno. Hotel sem povedati le, da bi se lahko zgledovali po sobratih iz EU-ja tudi po čem dobrem, ne samo po sistemih prisile. In takšni ukrepi definitivno to so.

Objavljeno

Začeli smo s Protikadilskim zakonom in končali z delom na črno. Hotel sem povedati le, da bi se lahko zgledovali po sobratih iz EU-ja tudi po čem dobrem, ne samo po sistemih prisile. In takšni ukrepi definitivno to so.

Si že slišal,da v Nemčiji pripravljajo zakon za vas kadilce,da tudi v avtu neboste smeli več KADITI,pristaši tega zakona trdijo,da je kajenje v avtu bolj moteče ko GSM-i.

Objavljeno

Si že slišal,da v Nemčiji pripravljajo zakon za vas kadilce,da tudi v avtu neboste smeli več KADITI,pristaši tega zakona trdijo,da je kajenje v avtu bolj moteče ko GSM-i.

Definitivno. Najprej je škoda avtomobila, potem cel avto smrdi po čikih, vse tapete so rjave, ne moreš ga očistiti...Se strinjam. Pa ne s prepovedjo kot rigoroznim ukrepom. A kajenje v stanovanju, hiši, avtu, pisarni...., je res svinjarija. Takoj podpišem.

Objavljeno (popravljeno)

Ne jaz nisem slišala....najbrž nisem visela na istem šanku oz ne kupujeva pri isti branjevki....jada jada jada.

A veste koliko škodljivih tudi karcinogenih substanc vsebujejo prafumi?...Le kako lahko tiste uboge prodajalke delajo v takem okolju...in le kako moram jaz vdihavati te strupe zjutraj v liftu, ker ne morem zdržati z enim vdihom do štuka v katerem izstopam...včasih me zaradi vseh teh ostrih vonjev boli glava...

Popravljeno . Popravil lina
Objavljeno

Pravijo:"Ne serji tam, kjer ješ". Če tebe ne moti, verjemi, tudi mene ne moti, kaj počneš v svojem avtomobilu. Meni pa je škoda avtomobila in vseh mojih bivalnih prostorov. Stvar okusa pač.

Objavljeno

Definitivno. Najprej je škoda avtomobila, potem cel avto smrdi po čikih, vse tapete so rjave, ne moreš ga očistiti...Se strinjam. Pa ne s prepovedjo kot rigoroznim ukrepom. A kajenje v stanovanju, hiši, avtu, pisarni....

... bifeju, gostilni, baru, slaščičarni, pizzeriji, ...

...., je res svinjarija. Takoj podpišem.

Objavljeno

...in le kako moram jaz vdihavati te strupe zjutraj v liftu, ker ne morem zdržati z enim vdihom do štuka v katerem izstopam...včasih me zaradi vseh teh ostrih vonjev boli glava...

Nujno

si kupi potapljaško dihalno opremo in si jo nadeni med vožnjo z dvigalom.

To bo imelo več izjemno dobrih posledic. Naj omenim samo 2:

- dihala boš čist zrak (pa to že veš .. ali morda ne?)

- čez noč boš najbolj slavna Slovenka .. morda te celo Drni povabi na kofi ..

:yes:

Objavljeno

Ne jaz nisem slišala....najbrž nisem visela na istem šanku oz ne kupujeva pri isti branjevki....jada jada jada.

A veste koliko škodljivih tudi karcinogenih substanc vsebujejo prafumi?...Le kako lahko tiste uboge prodajalke delajo v takem okolju...in le kako moram jaz vdihavati te strupe zjutraj v liftu, ker ne morem zdržati z enim vdihom do štuka v katerem izstopam...včasih me zaradi vseh teh ostrih vonjev boli glava...

Idi peš po stopnicah. Se izogneš raku in nabiraš kondicijo. Dvojna korist.

Objavljeno

Idi peš po stopnicah. Se izogneš raku in nabiraš kondicijo. Dvojna korist.

Zakaj le?...Tako kot bi lahko nekadilci stali zunaj lokalov če jih vonj po cigaretih moti.

In ne, zjutraj napol v spanju ni zdravo povzpenjati se peš v višave...prej škodljivo...me lahko kap, kolena trpijo, korak je nesiguren itd....aja pa na štengah imajo kadilci svoje kotičke :blush:

Objavljeno

Zakaj le?...Tako kot bi lahko nekadilci stali zunaj lokalov če jih vonj po cigaretih moti.

In ne, zjutraj napol v spanju ni zdravo povzpenjati se peš v višave...prej škodljivo...me lahko kap, kolena trpijo, korak je nesiguren itd....aja pa na štengah imajo kadilci svoje kotičke :blush:

Tako mlada, pa že toliko problemov. Daj pridi k meni na sveži zrak v naravo. Če te ne bo zadrotalo, boš še dolgo živela.

Objavljeno

... bifeju, gostilni, baru, slaščičarni, pizzeriji, ...

A, ne, ne. To pa so javni prostori.

Objavljeno

A, ne, ne. To pa so javni prostori.

A pisarne pa niso?

Objavljeno

A pisarne pa niso?

So, če vas je več. Niso, če je tvoja.

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!