Pervy Objavljeno Avgust 30, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2007 novi zakon je cool! včeraj zvečer po celem dnevu šihta se mi je zluštalo it na pivo. potem pa sem se spomnil da ne smem kadit v gostilni in sem se odločil da pivo lepo v miru spijem doma ob cigaretu. no malo za tem me je klical kolega (nekadilec) če grem na pivo in sem mu rekel da že pijem pivo in kadim doma in da ne pridem ker ne morem kadit. začuden in razočaran je izustil samo "AHA :cry: te pa grem sam!" no spil sem manj kot če bi šel ven in še prišparal ker sem pil pol cenejše pivo. pa še moja je bila vesela ker sem večer preživel doma.
BremzPenzl Objavljeno Avgust 30, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2007 novi zakon je cool! včeraj zvečer po celem dnevu šihta se mi je zluštalo it na pivo. potem pa sem se spomnil da ne smem kadit v gostilni in sem se odločil da pivo lepo v miru spijem doma ob cigaretu. no malo za tem me je klical kolega (nekadilec) če grem na pivo in sem mu rekel da že pijem pivo in kadim doma in da ne pridem ker ne morem kadit. začuden in razočaran je izustil samo "AHA :cry: te pa grem sam!"no spil sem manj kot če bi šel ven in še prišparal ker sem pil pol cenejše pivo. pa še moja je bila vesela ker sem večer preživel doma. Te bi pa mene povabo, bi prišo k tebi na pir. :worship: Bodi ziher da nebi dosti pršparo, za tvojo pa ne vem če bi bla vesela...
pupa Objavljeno Avgust 30, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2007 Opa, pa saj skoraj ne morem verjeti. Pupa je spremenila svoje stališče za 180 stopinj. Če se samo spomnim na to kako si me pred leti zmerjala da omejujem tvojo svobodo, samo zato, ker sem predlagala, da bi se kadilci enkrat prostovoljno odpovedali kajenju v OLP, da bi mi nekadilci lahko enkrat prišli domov (iz sicer zelo prijetnih srečanj) nesmrdeči po cigaretnem dimu. logično, tako kot sem bila včasih strastna kadilka sem sedaj strastna nekadilka. Je pa tudi dejstvo, da so bivši kadilci potem najhuši tirani kar se cigaret tiče. A ni fajn, da ljudje prihajamo na druge nivoje in skozi življenje spreminjamo mnenje. Mene tega ni sram priznati, pa tebe? :closedeyes: pa nima otrok tu nobene veze XR800, ker že 3. leta ne kadim :winkiss:
xr800 Objavljeno Avgust 30, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2007 logično, tako kot sem bila včasih strastna kadilka sem sedaj strastna nekadilka. Je pa tudi dejstvo, da so bivši kadilci potem najhuši tirani kar se cigaret tiče. A ni fajn, da ljudje prihajamo na druge nivoje in skozi življenje spreminjamo mnenje. Mene tega ni sram priznati, pa tebe? :closedeyes: pa nima otrok tu nobene veze XR800, ker že 3. leta ne kadim :winkiss: Pupa sem vesel zate...... :winkiss:
wind Objavljeno Avgust 30, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2007 ..ker že 3. leta ne kadim :winkiss: Ubogi BlueSpeed... :cry: :P
motoristek Objavljeno Avgust 30, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2007 logično, tako kot sem bila včasih strastna kadilka sem sedaj strastna nekadilka. Je pa tudi dejstvo, da so bivši kadilci potem najhuši tirani kar se cigaret tiče. A ni fajn, da ljudje prihajamo na druge nivoje in skozi življenje spreminjamo mnenje. Mene tega ni sram priznati, pa tebe? :closedeyes: pa nima otrok tu nobene veze XR800, ker že 3. leta ne kadim :winkiss: Ne boš rekla, da v treh letih nisi niti enkrat potegnila... :whistle:
BremzPenzl Objavljeno Avgust 30, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2007 Ubogi BlueSpeed... :cry: :P Bimbo.. Mislila je da si ga ne prižge, ne pa da ne vleče ... :worship: Poglej BlueSpeeda kak je scuzani :naughty:
pupa Objavljeno Avgust 30, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2007 ja ja.... vsako tele ima svoje vesele :winkiss:
motoristek Objavljeno Avgust 30, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2007 ja ja.... vsako tele ima svoje vesele :winkiss: Pupa, hec mora bit :winkiss:
Ski_Fanatic Objavljeno Avgust 30, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2007 Bimbo.. Mislila je da si ga ne prižge, ne pa da ne vleče ... :worship: Poglej BlueSpeeda kak je scuzani :naughty: :eek: B)
pupa Objavljeno Avgust 30, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2007 seveda..... pa čeprav slab, ne? :evilgrin: hehehe hecam se malo :grim
lojzek Objavljeno Avgust 31, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2007 Hehe zgodbica o omejevanju svoboščin se nadaljuje. Kadilce so nas postavili na svež zrak, sedaj prihajajo na vrsto mesojedci (recimo debelejši ljudje). Sicer ne bodo prepovedali uživanja mesa, ga pa bodo podražili za zanimiv %. Kar bo pa za marsikoga s plitvejšim žepom lahko pomenilo skoraj prepoved. Sedaj se pa lahko najbolj smejejo nekadilski vegetarijanci. :worship: Dokler ne bodo iz Mađarske uvoženo solato podražili. :naughty: Razen če ni ta val podražitev in predvidenih podražitev (cigarete, kruh, meso,... pravzaprav počasi kar vse) posledica sprejema €.
sergejl Objavljeno Avgust 31, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2007 To lahko potrdi vsak ljudožrc ! hm...baje je prekajeno meso nekaj njamiiiiii razen za vegeterijance :whistle: sicer pa pravjo, da so vegeterijanci še bolj protiživlsko nastrojeni kot mesojedci živalim odžirajo hrano :yea1: :devil:
Mačica Objavljeno Avgust 31, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2007 logično, tako kot sem bila včasih strastna kadilka sem sedaj strastna nekadilka. Je pa tudi dejstvo, da so bivši kadilci potem najhuši tirani kar se cigaret tiče. A ni fajn, da ljudje prihajamo na druge nivoje in skozi življenje spreminjamo mnenje. Mene tega ni sram priznati, pa tebe? :closedeyes: pa nima otrok tu nobene veze XR800, ker že 3. leta ne kadim :winkiss: Jaz temu rečem nenačelnost in ekstremizem. A, ko/če boš spet začela kaditi, boš pa spet strastno (ekstremistično) zagovarjala kajenje?
Rude Boy Objavljeno Avgust 31, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2007 oprostite prosim, ampak jaz ga kršim že od 2 strani naprej ! :smoke:
Manu Objavljeno Avgust 31, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2007 Mi je šlo pa velikokrat na bruhanje k sm mogla poslušat jok tujih otrok, ko sem želela v miru klepet s prijateljicami v lokalu. Na bruhanje ob joku otroka? :unsure: Ta je mal huda. Ok. Zelo huda. :trance_33_sleep: Razumem, da te zmoti, da te nervira, da ... ampak, da ti gre na bruhanje???? Ob joku otrok? :eek: Aja, napisala si TUJIH otrok.... :krneki: Vseeno mislim, da če ti gre na bruhanje ob joku otroka, bi morala mal razmislit glede tvoje službe, ki jo rada izpostavljaš v prenekaterih temah. Me zanima, kako bi ob branju tvojih veleumnih reagirale mamice otrok, ki so ti zaupani v varstvo. :? Ali pa ravnateljica vrtca... :xx: Pa brez zamere. :krneki: p.s. Itak vem, da sem se vrgla na grmado. :whistle:
AlterMann Objavljeno Avgust 31, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2007 Drage punce, dekleta, matere in žene.... ... mal popušite, pa vam bo odleglo. :naughty:
KeC Objavljeno Avgust 31, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2007 Naslednjič, ko se bo v kakšni kavarni otrok drl, s sabo decibel meter pa zmerit stopnjo glasnosti, če presega predpisano za tisto sosesko takoj prjavit! :evilgrin:
Manu Objavljeno Avgust 31, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2007 ... mal popušite, pa vam bo odleglo. :naughty: Jaz bi, ampak ne morem na daljavo v auslandijo.... :unsure: (je vse cigarete s sabo odnesel za tri dni :krneki: ) Saj zato sem gvišn sitna :whistle:
Manu Objavljeno Avgust 31, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2007 Naslednjič, ko se bo v kakšni kavarni otrok drl, s sabo decibel meter pa zmerit stopnjo glasnosti, če presega predpisano za tisto sosesko takoj prjavit! :evilgrin: Ja.... :OK: vraga malega, da si bo za celo življenje zapomnil dret se okoli in ljudem povzročat gastro težave :evilgrin:
Lobo Objavljeno Avgust 31, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2007 Na bruhanje ob joku otroka? :unsure: Ta je mal huda. Ok. Zelo huda. :trance_33_sleep: Razumem, da te zmoti, da te nervira, da ... ampak, da ti gre na bruhanje???? Ob joku otrok? :eek: Aja, napisala si TUJIH otrok.... :krneki: Vseeno mislim, da če ti gre na bruhanje ob joku otroka, bi morala mal razmislit glede tvoje službe, ki jo rada izpostavljaš v prenekaterih temah. Me zanima, kako bi ob branju tvojih veleumnih reagirale mamice otrok, ki so ti zaupani v varstvo. :? Ali pa ravnateljica vrtca... :xx: Pa brez zamere. :krneki: p.s. Itak vem, da sem se vrgla na grmado. :whistle: Mogoče je mislila, da ji gre na bruhanje zaradi brezbrižnosti staršev, ki vlačijo svoje otroke v lokale in mirno pustijo, da se froc dere.
Manu Objavljeno Avgust 31, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2007 Mogoče je mislila, da ji gre na bruhanje zaradi brezbrižnosti staršev, ki vlačijo svoje otroke v lokale in mirno pustijo, da se froc dere. Mogoče pa res, Lobo. :winkiss: p.s. Prideš papat žabe? :rolleyes:
GREY WOLF Objavljeno Avgust 31, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2007 Posvojim kadilko, mlajšo pa blont mora bit... :whistle:
pupa Objavljeno Avgust 31, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2007 Jaz temu rečem nenačelnost in ekstremizem. A, ko/če boš spet začela kaditi, boš pa spet strastno (ekstremistično) zagovarjala kajenje? lubica zlata, kaj si ti misliš, meni prav malo dol visi. Če pa samo iščeš, kje bi me malo jebala - sorry, se mi pa ne da. Zato kaj jaz mislim in počnem je čisto moja lastna izbira. Prav tako na katerem bregu stojim. aja, pa smiliš se mi, da nikoli očitno nisi prišla v življenju do točke, kjer bi spremenila mnenje. To samo dokazuje, kako si omejena v eno smer :winkiss: have a nice life...... :rolleyes:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se