Skoči na vsebino

Protikadilski zakon

Priporočene objave

Objavljeno

novi zakon je cool! včeraj zvečer po celem dnevu šihta se mi je zluštalo it na pivo. potem pa sem se spomnil da ne smem kadit v gostilni in sem se odločil da pivo lepo v miru spijem doma ob cigaretu. no malo za tem me je klical kolega (nekadilec) če grem na pivo in sem mu rekel da že pijem pivo in kadim doma in da ne pridem ker ne morem kadit. začuden in razočaran je izustil samo "AHA :cry: te pa grem sam!"

no spil sem manj kot če bi šel ven in še prišparal ker sem pil pol cenejše pivo. pa še moja je bila vesela ker sem večer preživel doma.

Objavljeno
novi zakon je cool! včeraj zvečer po celem dnevu šihta se mi je zluštalo it na pivo. potem pa sem se spomnil da ne smem kadit v gostilni in sem se odločil da pivo lepo v miru spijem doma ob cigaretu. no malo za tem me je klical kolega (nekadilec) če grem na pivo in sem mu rekel da že pijem pivo in kadim doma in da ne pridem ker ne morem kadit. začuden in razočaran je izustil samo "AHA :cry: te pa grem sam!"

no spil sem manj kot če bi šel ven in še prišparal ker sem pil pol cenejše pivo. pa še moja je bila vesela ker sem večer preživel doma.

Te bi pa mene povabo, bi prišo k tebi na pir. :worship:

Bodi ziher da nebi dosti pršparo, za tvojo pa ne vem če bi bla vesela...

Objavljeno
Opa, pa saj skoraj ne morem verjeti. Pupa je spremenila svoje stališče za 180 stopinj.

Če se samo spomnim na to kako si me pred leti zmerjala da omejujem tvojo svobodo, samo zato, ker sem predlagala, da bi se kadilci enkrat prostovoljno odpovedali kajenju v OLP, da bi mi nekadilci lahko enkrat prišli domov (iz sicer zelo prijetnih srečanj) nesmrdeči po cigaretnem dimu.

logično, tako kot sem bila včasih strastna kadilka sem sedaj strastna nekadilka. Je pa tudi dejstvo, da so bivši kadilci potem najhuši tirani kar se cigaret tiče.

A ni fajn, da ljudje prihajamo na druge nivoje in skozi življenje spreminjamo mnenje. Mene tega ni sram priznati, pa tebe? :closedeyes:

pa nima otrok tu nobene veze XR800, ker že 3. leta ne kadim :winkiss:

Objavljeno
logično, tako kot sem bila včasih strastna kadilka sem sedaj strastna nekadilka. Je pa tudi dejstvo, da so bivši kadilci potem najhuši tirani kar se cigaret tiče.

A ni fajn, da ljudje prihajamo na druge nivoje in skozi življenje spreminjamo mnenje. Mene tega ni sram priznati, pa tebe? :closedeyes:

Pupa sem vesel zate...... :winkiss:

Objavljeno
..ker že 3. leta ne kadim :winkiss:

Ubogi BlueSpeed... :cry:

:P

Objavljeno

Ne boš rekla, da v treh letih nisi niti enkrat potegnila... :whistle:

Objavljeno
Ubogi BlueSpeed... :cry:

:P

Bimbo..

Mislila je da si ga ne prižge, ne pa da ne vleče ... :worship:

Poglej BlueSpeeda kak je scuzani :naughty:

Objavljeno
ja ja.... vsako tele ima svoje vesele :winkiss:

Pupa, hec mora bit :winkiss:

Objavljeno
Bimbo..

Mislila je da si ga ne prižge, ne pa da ne vleče ... :worship:

Poglej BlueSpeeda kak je scuzani :naughty:

:eek: B)

Objavljeno

Hehe zgodbica o omejevanju svoboščin se nadaljuje. Kadilce so nas postavili na svež zrak, sedaj prihajajo na vrsto mesojedci (recimo debelejši ljudje). Sicer ne bodo prepovedali uživanja mesa, ga pa bodo podražili za zanimiv %. Kar bo pa za marsikoga s plitvejšim žepom lahko pomenilo skoraj prepoved.

Sedaj se pa lahko najbolj smejejo nekadilski vegetarijanci. :worship:

Dokler ne bodo iz Mađarske uvoženo solato podražili. :naughty:

Razen če ni ta val podražitev in predvidenih podražitev (cigarete, kruh, meso,... pravzaprav počasi kar vse) posledica sprejema €.

Objavljeno
To lahko potrdi vsak ljudožrc !

hm...baje je prekajeno meso nekaj njamiiiiii

razen za vegeterijance :whistle:

sicer pa pravjo, da so vegeterijanci še bolj protiživlsko nastrojeni kot mesojedci

živalim odžirajo hrano :yea1: :devil:

Objavljeno

Jaz temu rečem nenačelnost in ekstremizem. A, ko/če boš spet začela kaditi, boš pa spet strastno (ekstremistično) zagovarjala kajenje?

Objavljeno

oprostite prosim, ampak jaz ga kršim že od 2 strani naprej ! :smoke:

Objavljeno
Mi je šlo pa velikokrat na bruhanje k sm mogla poslušat jok tujih otrok, ko sem želela v miru klepet s prijateljicami v lokalu.

Na bruhanje ob joku otroka? :unsure:

Ta je mal huda. Ok. Zelo huda. :trance_33_sleep:

Razumem, da te zmoti, da te nervira, da ... ampak, da ti gre na bruhanje???? Ob joku otrok? :eek:

Aja, napisala si TUJIH otrok.... :krneki:

Vseeno mislim, da če ti gre na bruhanje ob joku otroka, bi morala mal razmislit glede tvoje službe, ki jo rada izpostavljaš v prenekaterih temah. Me zanima, kako bi ob branju tvojih veleumnih reagirale mamice otrok, ki so ti zaupani v varstvo. :? Ali pa ravnateljica vrtca... :xx:

Pa brez zamere. :krneki:

p.s.

Itak vem, da sem se vrgla na grmado. :whistle:

Objavljeno

Drage punce, dekleta, matere in žene....

... mal popušite, pa vam bo odleglo.

:naughty:

Objavljeno

Naslednjič, ko se bo v kakšni kavarni otrok drl, s sabo decibel meter pa zmerit stopnjo glasnosti, če presega predpisano za tisto sosesko takoj prjavit! :evilgrin:

Objavljeno
... mal popušite, pa vam bo odleglo.

:naughty:

Jaz bi, ampak ne morem na daljavo v auslandijo.... :unsure: (je vse cigarete s sabo odnesel za tri dni :krneki: )

Saj zato sem gvišn sitna :whistle:

Objavljeno
Naslednjič, ko se bo v kakšni kavarni otrok drl, s sabo decibel meter pa zmerit stopnjo glasnosti, če presega predpisano za tisto sosesko takoj prjavit! :evilgrin:

Ja.... :OK: vraga malega, da si bo za celo življenje zapomnil dret se okoli in ljudem povzročat gastro težave :evilgrin:

Objavljeno
Na bruhanje ob joku otroka? :unsure:

Ta je mal huda. Ok. Zelo huda. :trance_33_sleep:

Razumem, da te zmoti, da te nervira, da ... ampak, da ti gre na bruhanje???? Ob joku otrok? :eek:

Aja, napisala si TUJIH otrok.... :krneki:

Vseeno mislim, da če ti gre na bruhanje ob joku otroka, bi morala mal razmislit glede tvoje službe, ki jo rada izpostavljaš v prenekaterih temah. Me zanima, kako bi ob branju tvojih veleumnih reagirale mamice otrok, ki so ti zaupani v varstvo. :? Ali pa ravnateljica vrtca... :xx:

Pa brez zamere. :krneki:

p.s.

Itak vem, da sem se vrgla na grmado. :whistle:

Mogoče je mislila, da ji gre na bruhanje zaradi brezbrižnosti staršev, ki vlačijo svoje otroke v lokale in mirno pustijo, da se froc dere.

Objavljeno
Mogoče je mislila, da ji gre na bruhanje zaradi brezbrižnosti staršev, ki vlačijo svoje otroke v lokale in mirno pustijo, da se froc dere.

Mogoče pa res, Lobo. :winkiss:

p.s.

Prideš papat žabe? :rolleyes:

Objavljeno

Posvojim kadilko, mlajšo pa blont mora bit... :whistle:

Objavljeno
Jaz temu rečem nenačelnost in ekstremizem. A, ko/če boš spet začela kaditi, boš pa spet strastno (ekstremistično) zagovarjala kajenje?

lubica zlata, kaj si ti misliš, meni prav malo dol visi. Če pa samo iščeš, kje bi me malo jebala - sorry, se mi pa ne da.

Zato kaj jaz mislim in počnem je čisto moja lastna izbira. Prav tako na katerem bregu stojim.

aja, pa smiliš se mi, da nikoli očitno nisi prišla v življenju do točke, kjer bi spremenila mnenje. To samo dokazuje, kako si omejena v eno smer :winkiss:

have a nice life...... :rolleyes:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!