JeRn3j Objavljeno Junij 6, 2006 Avtor Deli Objavljeno Junij 6, 2006 UPDATE 3: Povabila Maksimalno število uporabnikov je bilo doseženo, zato tudi povabila ne delujejo več. Prosim, da osebju ne pošiljate več zahtev za nova, ker niso več možna. V roku dveh dni dobimo dodaten GB pomnilnika na strežniku in takrat bodo povabila zopet možna. Sporocilo je bilo poslano vsem uporabnikom! Tole smo dobil na FileBitsu po PMju :( :( Takoj ko bodo spet možna dobite vi trije povabila (sem si naložil program, da vidim kdaj zbrišejo uporabnika in je prostor .) ) Upam, da boste lahko potrpeli samo FileBits strašno počasi deluje in upam da ga čimprej zrihtajo pa tale povabila omogočjo :OK: :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dolenc™ Objavljeno Junij 6, 2006 Deli Objavljeno Junij 6, 2006 Še 1000 novih mest bodo odprl, tko da navalite :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Aless Objavljeno Junij 6, 2006 Deli Objavljeno Junij 6, 2006 UPDATE 3: Povabila Maksimalno število uporabnikov je bilo doseženo, zato tudi povabila ne delujejo več. Prosim, da osebju ne pošiljate več zahtev za nova, ker niso več možna. V roku dveh dni dobimo dodaten GB pomnilnika na strežniku in takrat bodo povabila zopet možna. Sporocilo je bilo poslano vsem uporabnikom! Tole smo dobil na FileBitsu po PMju :( :( Takoj ko bodo spet možna dobite vi trije povabila (sem si naložil program, da vidim kdaj zbrišejo uporabnika in je prostor .) ) Upam, da boste lahko potrpeli samo FileBits strašno počasi deluje in upam da ga čimprej zrihtajo pa tale povabila omogočjo saj bi blo prej mozno dobit povabila,vendar rabjo rame,oz vedno bolsi server,zato tudi vcasih filebits tako pocasi dela... Drugac pa R.I.P. za GT,sam je pa FileBits zakon :OK: to pa zato ker se mi ni uspelo registrirat na GT :angry2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JeRn3j Objavljeno Junij 6, 2006 Avtor Deli Objavljeno Junij 6, 2006 Še 1000 novih mest bodo odprl, tko da navalite :) kdaj pa?? ...to pa zato ker se mi ni uspelo registrirat na GT :angry2: men so pa šli na kurac ker sm trikrat zaprosil za trgovca pa me pedri niso izglasoval 6:0 proti :angry: :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Junij 6, 2006 Deli Objavljeno Junij 6, 2006 (popravljeno) Koci: Am kaj sm jest reku :unsure: ? Men se je pa uspelo registrirat na vse slovenske trackerje čeprav filme downloadam,potem seedam največ en tedn in izbrišem, ker mam samo 80gb diska na laptopu...Na GTju sm pa ratio imel 10.04 :) Popravljeno Junij 6, 2006. Popravil Roky Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JeRn3j Objavljeno Junij 6, 2006 Avtor Deli Objavljeno Junij 6, 2006 Am kaj sm jest reku :unsure: da boš zrihtu povabila zame in za TC-ja :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Junij 6, 2006 Deli Objavljeno Junij 6, 2006 da boš zrihtu povabila zame in za TC-ja :P Ja to že , sam nevem kaj je Koci v svojem postu mislu, da sm jest o hitrosti neta govoru :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JeRn3j Objavljeno Junij 6, 2006 Avtor Deli Objavljeno Junij 6, 2006 Ja to že , sam nevem kaj je Koci v svojem postu mislu, da sm jest o hitrosti neta govoru :? mislu je mene k sm reku da je iz GT ja vlekl konstantno 150kb/s Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Junij 6, 2006 Deli Objavljeno Junij 6, 2006 mislu je mene k sm reku da je iz GT ja vlekl konstantno 150kb/s Aha.Men povprečno vleče 90kb/s Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JeRn3j Objavljeno Junij 10, 2006 Avtor Deli Objavljeno Junij 10, 2006 kaj je roky! a bo kj s povabilom al nč. Dolenc je reku da je 1000 novih mest. a boš zrihtu kj :? :glare: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Junij 10, 2006 Deli Objavljeno Junij 10, 2006 kaj je roky! a bo kj s povabilom al nč. Dolenc je reku da je 1000 novih mest. a boš zrihtu kj :? :glare: Heh jaz danes probavam že cel dan pridt na Filebits pa je že cel dan offline "The server at filebits.org is taking too long to respond." ...Nevem kaj je narobe,mogoče menjajo strežnik.Takoj ko začne delovati dobiš,brezskrbi.Nism pozabu .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Junij 11, 2006 Deli Objavljeno Junij 11, 2006 Izvedel sem, da je bil Filebits DDosan :( Upam, da bo kmalu online Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JeRn3j Objavljeno Junij 11, 2006 Avtor Deli Objavljeno Junij 11, 2006 Izvedel sem, da je bil Filebits DDosan :( Upam, da bo kmalu online da ne bojo spet kšne racije naredl kot na GT ju. :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_OKI_ Objavljeno Junij 11, 2006 Deli Objavljeno Junij 11, 2006 (popravljeno) Men se zdi da že vsaj dva dni ni dosegljiv filebits .... upam da bodo zrihtal Popravljeno Junij 11, 2006. Popravil _OKI_ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BlackDoc Objavljeno Junij 11, 2006 Deli Objavljeno Junij 11, 2006 ne dela že od petka...pa slobytes tud ne dela :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Junij 11, 2006 Deli Objavljeno Junij 11, 2006 Filebits spet deluje :OK: Ampak še vedno niso omogočl povabil :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BaTeMaN Objavljeno Junij 15, 2006 Deli Objavljeno Junij 15, 2006 SB in FB ne delata... torrent.si dela, ampak je bolj malo robe tam.... smola.... če se ne vrnejo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dj_runner Objavljeno Junij 15, 2006 Deli Objavljeno Junij 15, 2006 za filebits bi se tudi jaz priporočo za vabilo slobytes pa je dol pado zaradi nenehnih Ddosov :cry: :cry: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dolenc™ Objavljeno Junij 15, 2006 Deli Objavljeno Junij 15, 2006 Ko bodo na Filebitsu odpravljene težave in njihov server malo nadgrajen, potem pa bo več dodatnih mest. Naj bi blo to v kratkem. Trenutno niti strani ne odpre. Kaj imajo v glavi ljudje ki ddosajo ne vem, naberš ne kej velik. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Junij 15, 2006 Deli Objavljeno Junij 15, 2006 (popravljeno) Thundercat: sem ti hotel poslati povabilo pa mi je tole napisal "Email badboybk@gmail.com je že v uporabi" :? J3rn3j: Tebi sem pa poslal povabilo,poglej mail ;) Oprosti,ker malo zamujam ampak sem bil dva dni brez računalnika. Popravljeno Junij 15, 2006. Popravil Roky Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Junij 16, 2006 Deli Objavljeno Junij 16, 2006 mene so že povabili, tako da sem noter.... :OK: hvala za trud :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Junij 16, 2006 Deli Objavljeno Junij 16, 2006 Aja aja potem pa kul :OK: Potem mi ostane še eno povabilo.Kdo hoče ? :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JeRn3j Objavljeno Junij 16, 2006 Avtor Deli Objavljeno Junij 16, 2006 roki sm pršou not..... hvala ti... :worship: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Junij 16, 2006 Deli Objavljeno Junij 16, 2006 Ni problem Drugo povabilo je pa že mitofreak uzel :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno Junij 16, 2006 Deli Objavljeno Junij 16, 2006 doin the hepi dens :> Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se