gebre Objavljeno Julij 3, 2006 Deli Objavljeno Julij 3, 2006 Pošlji mail. Dej prosim pošlji še enkrat, ker me ni bilo dva dni doma, pa sem zamudil :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cheff Objavljeno Julij 4, 2006 Deli Objavljeno Julij 4, 2006 Dajte še meni eno povabilo za filebits zrihtat .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sakic Objavljeno Julij 6, 2006 Deli Objavljeno Julij 6, 2006 sam men je biu pa tud GT kr kul :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dolenc™ Objavljeno Julij 6, 2006 Deli Objavljeno Julij 6, 2006 ||cheff|| teb sem mal nazaj poslov, pa je pisalo da že maš uporabnika na tistem mailu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cheff Objavljeno Julij 6, 2006 Deli Objavljeno Julij 6, 2006 ||cheff|| teb sem mal nazaj poslov, pa je pisalo da že maš uporabnika na tistem mailu. Jas tak že mam to, za enega bi še rabil, ki bi se rad registriral :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dolenc™ Objavljeno Julij 7, 2006 Deli Objavljeno Julij 7, 2006 Men je zmankal povabil :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JeRn3j Objavljeno Avgust 7, 2006 Avtor Deli Objavljeno Avgust 7, 2006 Oj me zanima če lahko kdo zrihta za filebits povabilo :? :? LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Aless Objavljeno Avgust 8, 2006 Deli Objavljeno Avgust 8, 2006 Me zanima ce je od tle kdo prijavlen na FB?Namrec pred slabe pol ure sem uploadal svoj priv torrent,tak da pricnite veselo vlect,da se nabere ene par seederjev,...sam ne prevec navalit ker linija ne bo zdrzala 100 ljudi :D .....gre se pa za pimp my ride vse sezone do 7 dela 5 sezone Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JeRn3j Objavljeno Avgust 9, 2006 Avtor Deli Objavljeno Avgust 9, 2006 Me zanima ce je od tle kdo prijavlen na FB?Namrec pred slabe pol ure sem uploadal svoj priv torrent,tak da pricnite veselo vlect,da se nabere ene par seederjev,...sam ne prevec navalit ker linija ne bo zdrzala 100 ljudi :D .....gre se pa za pimp my ride vse sezone do 7 dela 5 sezone jst z veseljem sam prej zrihti povabilo... če jih nimaš piš ADMINU :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cheff Objavljeno Avgust 10, 2006 Deli Objavljeno Avgust 10, 2006 jst z veseljem sam prej zrihti povabilo... če jih nimaš piš ADMINU :) Meni jih pa noče dat :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tom Objavljeno Avgust 11, 2006 Deli Objavljeno Avgust 11, 2006 fantje, če mogoče še ne veste, je pred nekaj časa zaživel še en nov tracker...partis.si najprej je bolj slabo kazalo, zdaj pa je vedno bolje, vedno je kaj novega Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cofko Cof Objavljeno Avgust 11, 2006 Deli Objavljeno Avgust 11, 2006 (popravljeno) Partis.si je vbistvu bivši Torrent.si. Pomoje bo partis postal vodilni tracker na slovenki p2p sceni. Meni je tudi najlepši ;) Popravljeno Avgust 11, 2006. Popravil Cofko Cof Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Aless Objavljeno Avgust 12, 2006 Deli Objavljeno Avgust 12, 2006 Partis.si je vbistvu bivši Torrent.si. Pomoje bo partis postal vodilni tracker na slovenki p2p sceni. Meni je tudi najlepši ;) Vse bi blo se lepse ce bi bil bol pregleden.....meni je osebno proti FB partis popolnoma nepregleden,...ali pa se ga nisem navadil,sem bol malo gor Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
extr3m3 Objavljeno Avgust 20, 2006 Deli Objavljeno Avgust 20, 2006 Jst sm na SloBYtes, FileBits, SuperTorrents, Partis... ampak najbolša sta mi prve 2.. Pregledno, veliko stvari, reden upload, visoke hitrosti. Hm... za povabilo... dej prid na Slo-filesharing forum, obstaja tm tema, kjer zaprosiš za povabilo. Probi, zgubit tko nimaš kej.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Aless Objavljeno September 17, 2006 Deli Objavljeno September 17, 2006 me zanima ce je tud pri vas filebits nedostopen al sem dobo po kakem neznanem razlogu ban :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dolenc™ Objavljeno September 17, 2006 Deli Objavljeno September 17, 2006 Sledilnik je dol, čist. Zaradi konstantnih napadov, ddosov... Tko, da je v izdelavi nova stran, na novem serverju. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Aless Objavljeno September 17, 2006 Deli Objavljeno September 17, 2006 Sledilnik je dol, čist. Zaradi konstantnih napadov, ddosov... Tko, da je v izdelavi nova stran, na novem serverju. hvala.....ka ves mogoc se ce se bo treba na novo registrirat al ostanejo uporabniski racuni? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dolenc™ Objavljeno September 17, 2006 Deli Objavljeno September 17, 2006 Pojma nimam, pejt na njihovo stran, majo zdej forum gor, pa lahk tam mogoče kej najdeš. Blo je govora da bodo in da ne bodo :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno September 17, 2006 Deli Objavljeno September 17, 2006 Tale Partis.si kr uredu zgleda ampak, ko bo malo bolj razširjen postal bo ista zgodba kakor z GT,FB,...Ddos napadi in podobno.Namesto, da bi bil folk vesel, da obstajajo take strani,kjer se da gor kaj dobit jih raje uničujejo :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JeRn3j Objavljeno September 17, 2006 Avtor Deli Objavljeno September 17, 2006 Tale Partis.si kr uredu zgleda ampak, ko bo malo bolj razširjen postal bo ista zgodba kakor z GT,FB,...Ddos napadi in podobno.Namesto, da bi bil folk vesel, da obstajajo take strani,kjer se da gor kaj dobit jih raje uničujejo :doze: To bi bilo samo spodbujanje piratstva .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno September 17, 2006 Deli Objavljeno September 17, 2006 Mislm, da skor vsi downloadamo piratske stvari zato si pred tem ni treba zatiskat oči.Nevem kdo bi dal za usak film 5 - 10k :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JeRn3j Objavljeno September 17, 2006 Avtor Deli Objavljeno September 17, 2006 Mislm, da skor vsi downloadamo piratske stvari zato si pred tem ni treba zatiskat oči.Nevem kdo bi dal za usak film 5 - 10k :kva2: se strinjam... sam useen to ni legalno .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno September 17, 2006 Deli Objavljeno September 17, 2006 sj tut ni legalno da mamo odprte 125ke, pa jih vsen mamo heh Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lo1ma Objavljeno September 20, 2006 Deli Objavljeno September 20, 2006 Zanima me kaj je s Slobytes -om, že dva dni je off ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JeRn3j Objavljeno Marec 25, 2007 Avtor Deli Objavljeno Marec 25, 2007 bom kr kle prašov... torej ker slovenska stran je dejansko najbolša trenutno po hitrosti downloadanja je to file.bits??? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se