necy Objavljeno Junij 9, 2002 Opozori Objavljeno Junij 9, 2002 Vaše izkušnje s serviserji, kje servisirate, kako ste zadovoljni z uslugami, kake so cene, splošna debata o serviserjih, vpoklici, problemi........ Zdravo! Zanima me kam peljete vaše suzukije na servis, slišal sem da je eden v MB-ju blizu rondoja...?? Je ta vredu? Zanimajo me servisi v bližini Celja ali MB-ja.. Hvala, lp Necy
Speedo Objavljeno Junij 9, 2002 Opozori Objavljeno Junij 9, 2002 quote: Zdravo! Zanima me kam peljete vaše suzukije na servis, slišal sem da je eden v MB-ju blizu rondoja...?? Je ta vredu? Zanimajo me servisi v bližini Celja ali MB-ja.. Hvala, lp Necy Moto Mario - Velenje (pooblascen Suzuki serviser). Servisira hitro, kvalitetno in za zmerno ceno. LP Speedo Izek 1
busa Objavljeno Junij 9, 2002 Opozori Objavljeno Junij 9, 2002 Moto Panigaz v Kranju. Sem Ljubljančan, pa ga vseeno vozim v Kranj. Verjemi da z razlogom busa
spidy Objavljeno Junij 10, 2002 Opozori Objavljeno Junij 10, 2002 Busa@ Jest sem iz Kranja in vem kako je to pri nas! Malo pazi na dele, ki ti jih menjavajo in vedno dobro preveri račun!
busa Objavljeno Junij 10, 2002 Opozori Objavljeno Junij 10, 2002 quote: Busa@ Jest sem iz Kranja in vem kako je to pri nas! Malo pazi na dele, ki ti jih menjavajo in vedno dobro preveri račun! Ups ?? Vsaj zaenkrat imam feeling da je bilo vse OK. Tudi računi se mi niso nikoli zdeli visoki. Upam da imam pravi feeling busa
gapec Objavljeno Junij 10, 2002 Opozori Objavljeno Junij 10, 2002 Meni so v Kranju vedno pomagali in tudi vedno sem dobil kakršno koli informacijo tako, da imam zaenkrat zelo dobre izkušnje z njimi. Res pa je, da imam sedaj že 10 dni moj motor pri njih ker ni "materiala" Malo ste me prestrašili s temi deli-upam, da bo vse OK Izek 1
spidy Objavljeno Junij 10, 2002 Opozori Objavljeno Junij 10, 2002 Samo opozorilo, preglejte temo v forumu Serviserji
IKE Objavljeno Junij 10, 2002 Opozori Objavljeno Junij 10, 2002 quote: Zdravo! Zanima me kam peljete vaše suzukije na servis, slišal sem da je eden v MB-ju blizu rondoja...?? Je ta vredu? Zanimajo me servisi v bližini Celja ali MB-ja.. Hvala, lp Servis v blizini rondoja je Suzuki Siler in lahko brez skrbi peljes motor tja ... mehanik je motorist in ve kaj dela ... meni je lani in letos vse postimal ... brez pipomb. Pa ne okol govort !
david125 Objavljeno April 5, 2011 Opozori Objavljeno April 5, 2011 Mene pa zanima, kam peljat suzukija na servis na dolenjskem? Sem iz okolice Brežic.
aleksandergabriel Objavljeno April 5, 2011 Opozori Objavljeno April 5, 2011 Mene pa zanima, kam peljat suzukija na servis na dolenjskem? Sem iz okolice Brežic. Barborič v Žužemberku. Tam sej jaz svojo hondo vozo in bom od zdaj naprej tudi suzukija dAlencc87 1
Bremzer Objavljeno April 5, 2011 Opozori Objavljeno April 5, 2011 Mene pa zanima, kam peljat suzukija na servis na dolenjskem? Sem iz okolice Brežic. Če ti ni predaleč v Nm je dober mehanik, ki sam vozi Suzikija in jih neuradno tudi servisira. Najbolje,da ga kar sam pokličeš in se vse z njim dogovoriš,njegov Gsm:031/320877 (Joško) special749 in maco47 1 1
andi1 Objavljeno April 5, 2011 Opozori Objavljeno April 5, 2011 quote: ... Upam da imam pravi feeling ... busa Mislim, da ga imaš. Tudi jaz mojega vozim h Franciju in sem sedaj zelo zadovoljen. Le prvi obisk pred leti ni bil ravno po mojem okusu, a smo problem rešili brez težav. Pa takrat ni bila težava kvaliteta dela ali cena, le obupno dolgo je trajalo, da je bil moped zrihtan.
avro Objavljeno April 6, 2011 Opozori Objavljeno April 6, 2011 Mene pa zanima, kam peljat suzukija na servis na dolenjskem? Sem iz okolice Brežic. Barborič, Žuženberk. (preverjeno)
Strominator Objavljeno April 7, 2011 Opozori Objavljeno April 7, 2011 Motorjet v mariboru na ptujski - mehanik prav tako motorist
ImenitnaPriložnost Objavljeno April 7, 2011 Opozori Objavljeno April 7, 2011 Motorjet v mariboru na ptujski - mehanik prav tako motorist Maribor je že zadnjih 300 let prestolnica Dolenjske, ja ... Fritz, trebor, Alla in 1 other 3 1
bikez Objavljeno April 7, 2011 Opozori Objavljeno April 7, 2011 Mene pa zanima, kam peljat suzukija na servis na dolenjskem? Sem iz okolice Brežic. Kot so že dejali. Barborič.
mopek Objavljeno April 7, 2011 Opozori Objavljeno April 7, 2011 Mene pa zanima kam suzukija peljat na servis v Mariboru,motorjet ali avto Šiler, imam kdo kakšne izkušnje z omenjenima???
ironbeeper Objavljeno Maj 7, 2011 Opozori Objavljeno Maj 7, 2011 Zanima me kje vse se da dobit rezerne dele za suzukija? So samo servisi al je kakšen suzukijev zastopnik, ali kakšna spletna stran?
eraser70 Objavljeno Maj 7, 2011 Opozori Objavljeno Maj 7, 2011 Zanima me kje vse se da dobit rezerne dele za suzukija? So samo servisi al je kakšen suzukijev zastopnik, ali kakšna spletna stran? motorjet,moto-nautika,lois graz......ali tukaj http://www.alpha-sports.com/suzuki_parts.htm ironbeeper 1
trojan69 Objavljeno Maj 7, 2011 Opozori Objavljeno Maj 7, 2011 Zanima me kje vse se da dobit rezerne dele za suzukija? So samo servisi al je kakšen suzukijev zastopnik, ali kakšna spletna stran? e-bay ter Louis.de, servisi znajo bit dragi... Kater del pa rabiš? ironbeeper 1
ironbeeper Objavljeno Maj 8, 2011 Opozori Objavljeno Maj 8, 2011 e-bay ter Louis.de, servisi znajo bit dragi... Kater del pa rabiš? rabil pa bi CKP senzor.
Ice Objavljeno Maj 9, 2011 Opozori Objavljeno Maj 9, 2011 prej motorjet. popravljam staro izjavo (ki je osnovana na nekajletnih izkusnjah), da dandanes raje ne motorjet. baje jim je standard prevec padel.
danci1973 Objavljeno Maj 9, 2011 Opozori Objavljeno Maj 9, 2011 rabil pa bi CKP senzor. Kot kaže, je CKP je del statorja - v USA stane 242$ (pa so tam kar pošteno cenejši deli kot pri nas). Si prepričan, da je okvarjen? Če si, poglej na E-Bay (pazi, da boš gledal tiste, ki so za K3 ali novejše)... D. dotem in ironbeeper 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se