Noise Objavljeno Junij 10, 2002 Opozori Objavljeno Junij 10, 2002 Vabimo vas, da se dne 12.06. od 19. ure, udeležite 2. srečanja motoristov, ki ga organizira BMW Moto Klub Slovenija, v sodelovanju z uvoznikom za motorna kolesa BMW Avto Aktivom, Ministrstvom za notranje zadeve, Svetom za varnost in preventivo v prometu, Maxi Marketom in Motosvetom. Vsi udeleženci bodo lahko sodelovali v nagradni igri, nagrade pa bodo prispevali Avto Aktiv (uvoznik za BMW), Castrol Slovenija, Dunlop Sitar pneumatic center in Motosvet.com. Gremo? Gremo! N0iSe DaTa -=> Motosvet.com <=-
bladzo Objavljeno Junij 10, 2002 Opozori Objavljeno Junij 10, 2002 Prletim direkt iz Grobnika. No najprej se na horsa. lp puuuuuuuuuniiiiiiiiiim
udi Objavljeno Junij 10, 2002 Opozori Objavljeno Junij 10, 2002 Pridemo ja ti Bladzo pa nehi delat samo za gume !!!
klimbra Objavljeno Junij 10, 2002 Opozori Objavljeno Junij 10, 2002 Hahahaha....Bladzo jih je letos že tok pokuru,da je že plačo za drugo leto zapravu. Se vidjamo....najprej pa na 3M. Klimbra..in Chupa Cups.....čisto oralno zadovoljstvo
Thundercat Objavljeno Junij 10, 2002 Opozori Objavljeno Junij 10, 2002 Upam da bo kaj boljš kot zadnjič! Pridem na 3M pol pa kje, prvlečem še koga iz klape!! Thundercat
hotschko Objavljeno Junij 10, 2002 Opozori Objavljeno Junij 10, 2002 Ma nič se ne da za pit kupit .. ni kapacitet ... Se mi zdi, da je 3M in OLP popolnoma dovolj in ni potreb razbijat družbe na tri dele. hotschko {Born To Lose Live To Win}
Lucky Objavljeno Junij 11, 2002 Opozori Objavljeno Junij 11, 2002 quote: Ma nič se ne da za pit kupit .. ni kapacitet ... Se mi zdi, da je 3M in OLP popolnoma dovolj in ni potreb razbijat družbe na tri dele. hotschko {Born To Lose Live To Win} Se da, se da, sam znajt se je treba. Saj maš dva bifeja v bližini, samo spodbudo rabijo, pa ti prinesejo. Burn to be wild
Perla Objavljeno Junij 11, 2002 Opozori Objavljeno Junij 11, 2002 Mene zal ne bo, ker imam druge obveznosti, pridem pa po 21. uri v OLP. Narocene-rezervirane motosvetove majice in vstopnice za Lendavo dobite pri LeeDee ali NoiseData ... mislim, da bosta tam nekje okoli motosvet-mobila, kdor pa me zeli videti in dobiti te zadeve od mene (to bi blo se najboljs), pa me sreca zvecer v OLP. ---------------- "jest nc kriva" ... Perla
Max Objavljeno Junij 11, 2002 Opozori Objavljeno Junij 11, 2002 Seveda se tudi jaz prikotalim. Lp Max ex AF1
suzuki Objavljeno Junij 11, 2002 Opozori Objavljeno Junij 11, 2002 quote: Ma nič se ne da za pit kupit .. ni kapacitet ... Se mi zdi, da je 3M in OLP popolnoma dovolj in ni potreb razbijat družbe na tri dele. hotschko {Born To Lose Live To Win} IMHO je prav to TO, kar zelijo - razbit motoriste, da se ne bi vec zbirali na 3M... No, jest pridem na 3M. LP suzuki
rude Objavljeno Junij 11, 2002 Opozori Objavljeno Junij 11, 2002 Midva s Kat-solat bova tudi pršla. Mogoče prideva pogledat te "divje" motoriste prej tudi na 3M! LP - Rude
ID Objavljeno Junij 11, 2002 Opozori Objavljeno Junij 11, 2002 Tudi jaz na 3M. Tisto pred maxijem je ena umetna tvorba z reklamnimi nameni. The life is short, but the way is long!
Lucky Objavljeno Junij 11, 2002 Opozori Objavljeno Junij 11, 2002 Ah, dejte no, ne bit tako negativno nastrojeni proti dogajanju pred Maxijem. Če smem pripomniti zbiranje na 3M ni uradno, ampak ostaja tradicija še od takrat, ko so to imeli čez uni umetniki, ne vem več kateri. Ko pa se en potrudi organizirat neko stvar za lublančane in za to tudi nekaj plačati, pa začnete udrihat po njem, češ pi.da zaslužkarska, spet bi sam reklamo delal. Smem že drugič pripomniti, da je soorganizator tudi Motosvet. A boste zdej začeli čez Noisa in Codyja udrihat, pa Svet bojkotirat? Glejte, pred maxijem nas vsaj ne bodo grdo gledali, pa sej plac tudi ni tako napačen. Važno je, da se motoristi nekje dobimo, a ne? OK, 3M je za pozirat špica, so pa špica tudi cene. Po sladoled se da pa tudi izpred maxija stegnt. Če se pa ne motim, bo pa itak večina šla najprej na 3M, pol pred Maxija, pol pa še v OLP. Vsi srečni, ne? Sicer vas pa nihče ne sili nikamor. Burn to be wild
udi Objavljeno Junij 11, 2002 Opozori Objavljeno Junij 11, 2002 Seveda najprej na 3M potem pa svi goli pa ko šta voli !!!
Noise Objavljeno Junij 11, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Junij 11, 2002 quote: Ma nič se ne da za pit kupit .. ni kapacitet ... Ta teden bo boljše, ker so se zmenili gostilno Tomato (mislim da). Kar se tiče 3M, OLP in treh družb: saj nam ja ni treba bit na enem mestu skoz??! 3M najprej, potem pred Maxija (ne pozabit, da je udeležba pred Maxijem skorajda obvezna, saj zadevo soorganizira tudi Motosvet!), nato pa za konec večera še v OLP. Pa je. N0iSe DaTa -=> Motosvet.com <=-
transalp Objavljeno Junij 11, 2002 Opozori Objavljeno Junij 11, 2002 Pridem, pa še kolega s KTM-om sem povabil in bo tudi prišel. ------------------------------------------------------- I started out with nothing, and I still have most of it left.
.T. Objavljeno Junij 11, 2002 Opozori Objavljeno Junij 11, 2002 quote: quote: Ma nič se ne da za pit kupit .. ni kapacitet ... Ta teden bo boljąe, ker so se zmenili gostilno Tomato (mislim da). Kar se tiče 3M, OLP in treh druľb: saj nam ja ni treba bit na enem mestu skoz??! 3M najprej, potem pred Maxija (ne pozabit, da je udeleľba pred Maxijem skorajda obvezna, saj zadevo soorganizira tudi Motosvet!), nato pa za konec večera ąe v OLP. Pa je. N0iSe DaTa -=> Motosvet.com <=- Moja malenkost bo sla najprej na 3M (cekirat djevojke u ljetnim haljinama), potem Maxi (uradno srecanje motoristov), potem OTP (MMM cevapcici) in nazadnje OLP (pogledat ostale Motosvetovce). Skratka naporen program. Se dobro, da imam v cetrtek dopust.UF! Tadej Tadej
Sanda7 Objavljeno Junij 11, 2002 Opozori Objavljeno Junij 11, 2002 Midva tud prideva na 3M, pred maxija pa itak da. sanda LIVE TO RIDE
Lucky Objavljeno Junij 11, 2002 Opozori Objavljeno Junij 11, 2002 No vidte, samo šef se je oglasu, pa ste že večinoma za. Burn to be wild
zrime Objavljeno Junij 11, 2002 Opozori Objavljeno Junij 11, 2002 Prihrumim ob 22.00 (prej se delam da delam), če bo še kej dejavno.
Chebi Objavljeno Junij 11, 2002 Opozori Objavljeno Junij 11, 2002 Jest pridem a nažalost (še) z avtom - motor baje pride v roku 10 dni! God bless the losers, for they determine the winners!
kekec III Objavljeno Junij 12, 2002 Opozori Objavljeno Junij 12, 2002 Najprej 3M,poptem Maxi,potem Twin in na koncu še OLT ! S.F.S.N.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se