MARJA Objavljeno Julij 11, 2002 Opozori Objavljeno Julij 11, 2002 Če bi pa to vedu, bi me pa tud zaspanost minila.
gaberkosir Objavljeno Julij 11, 2002 Opozori Objavljeno Julij 11, 2002 ok. ni boljše zadeve kot bejba na monstru! in vceraj na 3m se je to zgodilo. a kdo kaj več ve o ljubici, ki se je pripeljala na 3m s črnim monstrom, potem pa sezula čevlje in obula petke? hudo!
bladzo Objavljeno Julij 11, 2002 Opozori Objavljeno Julij 11, 2002 Pred maksijem so spet gulfal............................,spet nism bil izžreban za nagrado :lol: :lol: :lol:
cyc Objavljeno Julij 11, 2002 Opozori Objavljeno Julij 11, 2002 Bladzo, ni panike, se lahko s Climberjevim sinom pogajas za majcko :D :wink: :twisted:
Leon Objavljeno Julij 11, 2002 Opozori Objavljeno Julij 11, 2002 Včeraj sem na 3M spoznal tudi: - Babi, ki se zna najprisrčneje smejati in čeprav Hanzi pravi, da bo zaradi boljšega razgleda vozil za njo, bom jaz pred njo, da bom v vzvratnem ogledalu opazoval, kako se smeji, ko ji Aquila vibrira pod (med :D) nogami, na katere se je bojda ujel njen ful dobr mož, pravi biker, čeprav jaz pri vseh njenih ostalih kvalitetah dvomim v to. Ampak vidva sta pa pravi par, vaju je tako lepo videt, ko najprej odpelje ati choper in potem za njim še mami choper.:) - HHV-ja, bojevnika za pravice majhnih ljudi in zelo zanimivega sogovornika. - Pepeta - eleganco. .............. ali ti sploh daš kdaj možgane na Off. Kako ti hitro in pravilno sešteješ 2+2, misl'm noro. Po moje, da kar koli že počneš (poleg skladiščenja podatkov v glavi), mora biti to kvalitetno. Meni je bilo pa pred Maxijem vredu. Na koncu smo s Transalpom in Benom ob prijetni glasbi dočakali, da se je prekrasen poletni večer spremenil v jasno poletno noč. Pogovore v podobnem vzdušju sem nazadnje prekticiral v JRM s somornerji na palubi ladje, zleknjen na topli pločevini in zazrt v horizont, kjer je sonce izginjalo v morje. Krasno.
Babi Objavljeno Julij 11, 2002 Opozori Objavljeno Julij 11, 2002 Uf, končno so šli vsi spat, da lahko v miru pisarim. HHV, ja ključe imam v žepu :D :D. Hvala, ker si me poiskal in prinesel ključe. Saj veš starost, pozabljivost, kaj čmo, sicer ima pa tudi to svoj čar. V sredo na 3M so bili namreč ključi, ki sem jih pozabila v motorju povod, da sem spoznala Horjota, ki me je povabil k omizju, kjer sem imela čast spoznati še Pupo, Pepeta, Leona, Hanzija, Lojzija in še nekaj drugih motosvetovcev, pa sem na žalost pozabila imena. Zelo vesela sem, da sem vas spoznala, ne samo, da vas je lepo brati tudi klepetati z vami je bilo krasno. Leon, hvala :oops:. Ne vem kako bosta s Hanzijem zdržala furco v takem zaporedju kot si omenil, kajti vozim ne preveč hitro, vibracije nastopijo pri 110, pri 120 pa že, ne, ne smem svinjati :D :D :D. Proti MM sem se odpravila v družbi s HHV in mojo težjo polovico oz. Dedijem, kot ga je krstila Pupa. Pred MM se ni res nič posebnega dogajalo, ampak jest sem se imela pa vseeno ful dobro saj so bili tam tudi klubski kolegi s katerimi sva z Dedijem nadaljevala prijeten večer. Izpred MM smo se odpravili nazaj na 3M na sladoled, potem smo se sprehodili še do Mačka, spili pijačko in nazaj do naših mopedinotov, ki so samevali sredi prešerca, bila je namreč že polnoč, in se počasi odpeljali domov.
Hanzi Objavljeno Julij 12, 2002 Opozori Objavljeno Julij 12, 2002 Včeraj sem na 3M spoznal tudi: - Babi, ki se zna najprisrčneje smejati in čeprav Hanzi pravi, da bo zaradi boljšega razgleda vozil za njo, preberi si temo Koliko vas je že zrušilo motor pa boš vedel zakaj sem to rekel :wink: :oops: :D
VETER Objavljeno Julij 12, 2002 Opozori Objavljeno Julij 12, 2002 3M je OK :D se da vsaj oči na past 8) MM pa je bolj žalosten, se pozna da ni bilo žrebanaj za Dunlop..ostali pa so tudi samo majice talal za naše dragocene osebne podatke.. :? :roll: ma naslednjič bom ostal raje kakšno uro dlje pred 3M. Drugače pa naj bi bilo srečanje pred MM namenjeno tudi večji varnosti motoristov, jaz nisem opazil nič na to temo :?: :shock: :shock:
Pravokotar Objavljeno Julij 12, 2002 Opozori Objavljeno Julij 12, 2002 Včeraj sem na 3M spoznal tudi: - Pepeta - eleganco. .............. ali ti sploh daš kdaj možgane na Off. Imam strange feeling, da se je v sredo na 3M nekdo drug predstavljal pod imenom PEPE. Čemu bi to počel, je zame sicer skrivnost, vendar mi ni do tega, da bi si s tem belil glavo. Moja siva substanca je že kaka dva tedna odločno na OFF, tako da je skrajni čas, da jo ponovno aktiviram. Kakorkoli že, lepo vas je bilo srečati na 3M, pa čeprav samo za pičlo urico, preostanek večera po službeni dolžnosti je tako laže minil. BTW, tole sem napissal tudi zato, ker je baje to moj 600. post. Čestitam! Hvala lepa, PEPE
Pravokotar Objavljeno Julij 12, 2002 Opozori Objavljeno Julij 12, 2002 Hvala, Babi, daj hitro še ti dva!!!!!! :wink: PEPE :D
Babi Objavljeno Julij 12, 2002 Opozori Objavljeno Julij 12, 2002 E voila, sedaj pa lahko naredim fešto za abrahama :new-bday: .
Dave Objavljeno Julij 12, 2002 Opozori Objavljeno Julij 12, 2002 Tale zadeva pred MM........"BEDA"!!!!! Mislim , da se tam ne bom več pojavljal........morda samo zaradi družbe,saj mi je tamkajšnja scena duhamorna,utrujajoča.....praglasna glazba,da sem še danes ves hripav. Men je blo blazn dolgcas... sm kr zoprn ratu... Me tut verjetno ne bo vec pred MM.
Leon Objavljeno Julij 14, 2002 Opozori Objavljeno Julij 14, 2002 Babi: »Hanzi, pameten človek...« in dodajam: »Leon pacek.« Obema slavljencema (Članici in Uporabniku) čestitke in še veliko klikov na gumb »Pošlji«. »I want some more!« kot napiše Carica. Dave slutiti je, da ob začetku šolskega leta pred MM pridejo porjavele deklice pokazat svoja telesca in da je atrakcijo škoda zamuditi.
Dave Objavljeno Julij 14, 2002 Opozori Objavljeno Julij 14, 2002 Babi: »Hanzi, pameten človek...« in dodajam: »Leon pacek.« Obema slavljencema (Članici in Uporabniku) čestitke in še veliko klikov na gumb »Pošlji«. »I want some more!« kot napiše Carica. Dave slutiti je, da ob začetku šolskega leta pred MM pridejo porjavele deklice pokazat svoja telesca in da je atrakcijo škoda zamuditi. ... je pa seveda res, da pri svojem dolgocasju nisem privzel nekatrih longitudinalnih faktorjev, kot npr. poznejso prisotnost brhkih teles ipd... Morda pa vseeno pridem :wink:
Babi Objavljeno Julij 14, 2002 Opozori Objavljeno Julij 14, 2002 Jejhata Leon, sedaj ga pa lomiš, kakšen pacek neki? Bil si pač vljuden, kar je lepo. Priznam pa, da mi je kar malo godilo, da je moje ozadje še gledljivo :lol: . Hvala za čestitke. Blagor vam moškim, da imate pred MM tako lepo promenado porjavelih dekliških telesc, kaj pa me? Malo je moških, ki pokažejo svoja porjavela telesca, no, nekaj njih nam privošči vsaj gole rokice in nogice. Tudi to je nekaj :wink: .
Alla Objavljeno Julij 14, 2002 Opozori Objavljeno Julij 14, 2002 Bladzo, ker ti nisi dobil nagrade, sem jo pa jaz... :wink: Se pa Gregs nekaj pritozuje, da vas ni nic videl. Kje pa ste se skrivali?! :o
Leon Objavljeno Julij 14, 2002 Opozori Objavljeno Julij 14, 2002 Babi, je, je gledljiva. Sedaj vem, da je verjetno Dedi, ko je noge gledal, doživel blokado intelekta. Jaz ti tudi nogoce in rokice pokažem, če se greva enkrat skupaj na kakšno vodo zapeljat. :D :D :oops:
Babi Objavljeno Julij 14, 2002 Opozori Objavljeno Julij 14, 2002 Leon 8) . Obožujem vodo ... :? :D :D
Babi Objavljeno Julij 15, 2002 Opozori Objavljeno Julij 15, 2002 :D :D :D :D. Maš vodo v kolenu? Uau, pol morš met pa atletski popunjene nogice. :lol: :lol: :lol: :lol: Lp
Leon Objavljeno Julij 15, 2002 Opozori Objavljeno Julij 15, 2002 Babi se mi dozdeva, da ti več veš, kot jaz mislim, da ti veš. Da nisi ti meni kakšno zanko nastavila. Fotoaparati prepovedani. :D :D :D
otog Objavljeno Julij 16, 2002 Opozori Objavljeno Julij 16, 2002 :?: hej vidva povejta mi, kje se dajo dobit majice od Motosveta ?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se