Skoči na vsebino

Honda CBR 1100 XX Blackbird

Priporočene objave

Objavljeno

Ali te mogoče zanimajo gume Dunlop 208rr model prva 120 siroka zadnja pa 180 cena za obe 180 evrov nove letnik 08!

Objavljeno

Lani sem dal gor Dunlop RoadSmart (so bile takrat ugodne 200€ komplet) za moj način vožnje sem z gumami zelo zadovoljen,obraba je za enkrat zanemarljiva, zdržale naj bi po izkušnjah na tujih forumih čez 10 000 km, prej sem imel Pirelli Diablo Strada - 11000 km.

Objavljeno

Kako se pa roadsmart obnesejo napram diablo strada?

Objavljeno
Tu not očitno sam še jst pišem :D Zanima me katere gume mate na svojih ljubicah, zaenkrat slišim same dobre stvari o Metzeler Z6, ktero mam tud sam na zadnji feltni, spredaj mam pa Conti Sport Attack.. Je pa zadeva taka da morem menjat ker je zadnja že skor na žicah, pa bi mogoče poskusu kej druga ko Z6... prosim za kako mnenje...

Js sem včasih precej pisal, pa sem bil precej sam...

Dejmo malo poživit tko je.

Js sem najprej vozil vse sorte Dunlopk... ko sem menjal na Metzeler, lahko rečem samo to da Dunlopke ne dam več gor,pa čeprav so precej cenejše.

Zdej mam Z6, pa je občutek precej boljši, pri dinamični vožnji ni presenečenj, ampak več nadzora. Hladna dela ok, v nalivu je vodljiva.

Z6 zdrži (od D 208 ali D220 ali roadsmart) nekaj malega več km.

Jaz sem zadovoljen in ne menjam zaenkrat. ;)

Objavljeno
Lani sem dal gor Dunlop RoadSmart (so bile takrat ugodne 200€ komplet) za moj način vožnje sem z gumami zelo zadovoljen,obraba je za enkrat zanemarljiva, zdržale naj bi po izkušnjah na tujih forumih čez 10 000 km, prej sem imel Pirelli Diablo Strada - 11000 km.

Cena za RoadSmart je še vedno dokaj ugodna, okoli 210 eur za komplet, slišat je dost pohval na njen račun ampak na žalost od lastnikov mal lažjih (po kg in KM) motorjev... me zanima kolk bojo tebi zdržale, par ljudi je na 600-kah gumo menjalo pri okoli 7-8000 km...

Mam občutek da bo Metzeler Z6 spredaj in zadaj kar prava odločitev, se pa zna zgodit da bom bankrotiral na gumah letos (če ne bom na bencinu seveda) :D

Objavljeno

U bistvu so za nas nedeljske voznike vse gume dobre...

Objavljeno

No ja, mogoče bi blo bolš da bi biu nedeljski, vsaj ne bi blo treba tolkrat gume menjat, letos sm že nekaj čez 4000 naklepal :D

Objavljeno

pomojem pa ravno nedeljski šoferji rabijo neko srednjo gumo ranga qualifier, da reši kakšno napako šoferja.

Ker sport touring gume znajo presenetit hladne ali na gladkem asfaltu. Pa pri nekaterih bi prej trde postale, preden bi jih izrabili.

Objavljeno
pomojem pa ravno nedeljski šoferji rabijo neko srednjo gumo ranga qualifier, da reši kakšno napako šoferja.

Ker sport touring gume znajo presenetit hladne ali na gladkem asfaltu. Pa pri nekaterih bi prej trde postale, preden bi jih izrabili.

koliko bi pa potem prevozil z qualifier RR na xx misliš ?

Objavljeno

Pravilen odgovor.Vidiš zato vozim na ST gumah okrog 10 000 naredim na leto..

Objavljeno

Zdravo

Menjati moram olje in oljni filter. To nameravam storiti sam. Sedaj sem pa malo v dilemi katero olje kupiti. Moja XX je letnik 2003.

Niham med motul 300V in 5100.

Kakšno olje imate v svojih XX-ih?

Objavljeno
Zdravo

Menjati moram olje in oljni filter. To nameravam storiti sam. Sedaj sem pa malo v dilemi katero olje kupiti. Moja XX je letnik 2003.

5100 mislim da je :OK:

Objavljeno

Se strinjam. za razliko v ceni pa pejt raj dvakrat tankat :)

Objavljeno

Saj ne gre toliko za tista dva tanka bencina kolikor bi bilo 5100 ceneje.

Bolj me zanima glede tega da nekaj berem po forumih, da bi naj nekaterim drsela sklopka pri 300V (generalno).

Me pa seveda zanima izključno za Hondine CBR mašine  - torej ali je to komu kaj znano oz ima lastne izkušnje.

Objavljeno (popravljeno)
Saj ne gre toliko za tista dva tanka bencina kolikor bi bilo 5100 ceneje.

Bolj me zanima glede tega da nekaj berem po forumih, da bi naj nekaterim drsela sklopka pri 300V (generalno).

Me pa seveda zanima izključno za Hondine CBR mašine  - torej ali je to komu kaj znano oz ima lastne izkušnje.

Mislim da je Tu vse lepo napisano in ne boš imel nobenih dvomov več.

Popravljeno . Popravil fecko
Objavljeno
Zdravo

Pozdravljen, evo jst lih iz garaže, menjava oljnega filtra in olja... Uporabljeno olje Motul 5100, tud prej je bilo enako olje not, sem se pa kr mal jebal z filtrom, ni blo druge opcije kot izvijač nabit skoz da je spustil. Naslednjič bo res 20 minut dela, danes je blo pač urco in pol s tem da sem še ketno našpanal :D

Objavljeno
sem se pa kr mal jebal z filtrom, ni blo druge opcije kot izvijač nabit skoz da je spustil. Naslednjič bo res 20 minut dela, danes je blo pač urco in pol :D

Ker boš do naslednjič kupil pripomoček za odtegovanje filtrov :whistle: se splača dati teh par eu

Objavljeno
Ker boš do naslednjič kupil pripomoček za odtegovanje filtrov :whistle: se splača dati teh par eu

hehe točno tako, dans bi dal 100 eur za tist ključ :D

Objavljeno

Kdaj tud s ključem ne gre...

Ponavadi pri kaksnem takem motorju k ma krivine natlacene okol filtra da se zraven ne prideš :rolleyes:

Objavljeno

Jest mam od uniorja tisto gurtno za snemat filtre

Objavljeno

Bi reku,da se nam vsem kdaj zgodi...sam sem klel,ko...in takoj šel nabavit!

Kdaj tud s ključem ne gre...

Ponavadi pri kaksnem takem motorju k ma krivine natlacene okol filtra da se zraven ne prideš :rolleyes:

Verjamem,da se zgodi.No jz sem potem kupo tistega krajšega kovinskega v Louis in,če le gor dobiš lahko po čisto malo premikaš,tako,da do zdaj sem še na vseh zraven prišu!

Mam tud unior z usnjenim paskom(darilo,ko sem razlagal kolk živcev je šlo)pa se mi zdi za motorje ta iz Louis bolj uporaben,ker je manjši in ker ga lahko nastaviš,zategneš.potem pa že z nečim porineš,če je malo prostora!

Objavljeno

Virt666 koliko si dal za filter in kje se ga da dobiti?

Ali je tesnilna podložka na vijaku za izpust olja kaj posebnega - tudi to se mora menjati. Ali lahko kupim klasično v trgovini z avtodeli.

Študiral da bi kupil K&N na eBay se da dobiti že za ~18€. Mogoče bom še zraven kupil kar zračni filter - 1x za vedno. Bom videl se bom odločil do konca tedna. Ali kdo uporablja K&N filter za zrak.

Objavljeno

Filter za olje dobiš v npr. Honda AS Domžale.

Drugače majo pa skoraj vse Honde enak filter za olje in ga praktično dobiš povsod kjer imajo vsaj malo moto opreme.

Podložka na vijaku olja naj bi se menjala, vendar jo jaz le vizualno preverim, da ni mehanskih poškodb in če je ok je ne menjam. Nisem menjal še nikoli in je vedno dihtalo brez problema.

Objavljeno
Virt666 koliko si dal za filter in kje se ga da dobiti?

Ali je tesnilna podložka na vijaku za izpust olja kaj posebnega - tudi to se mora menjati. Ali lahko kupim klasično v trgovini z avtodeli.

Študiral da bi kupil K&N na eBay se da dobiti že za ~18€. Mogoče bom še zraven kupil kar zračni filter - 1x za vedno. Bom videl se bom odločil do konca tedna. Ali kdo uporablja K&N filter za zrak.

Filter sm kupu v Promotorju v Drešinji vasi ker mi je pač najbližji, cena pa je bla okol 8 eur... sm pa js že tudi razmišlju o K&N, čeprav strošek filtra ne predstavlja nekih problemov glede na pogostost menjav...

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!