BIGzig Objavljeno Januar 20, 2011 Deli Objavljeno Januar 20, 2011 A pa ni brez zvoka motor kar malo dolgočasen? + glasen motor vzbuja strah v voznikih avtomobilov in se malo bolj umikajo.. Osebno me tudi glasen motor ne moti, je pa res da smo še mladi.. PS: Iz katerega konca gorenjske pa si Cegi ? Zgornja gorenjska?? Đorek 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ni3ous Objavljeno Januar 20, 2011 Deli Objavljeno Januar 20, 2011 Js sem imel na moji Wings lonce in v njih že mal skurjeno volno in je prav lepo globoko pela. Ko sem za probo nataknil originalne je blo nezanimivo, motorja skor slišal nisem, pa tudi na moči se je poznalo na slabše bolj kot bi mislil, kljub 164 konjem. No js sem še isti teden nataknil nazaj Wingse in nisem več pomislil, da bi natikal originalne. Pa še ena fotka moje, da ne bo tema preveč suhoparna... BIGzig 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cegi Objavljeno Januar 20, 2011 Deli Objavljeno Januar 20, 2011 (popravljeno) A pa ni brez zvoka motor kar malo dolgočasen? + glasen motor vzbuja strah v voznikih avtomobilov in se malo bolj umikajo.. Osebno me tudi glasen motor ne moti, je pa res da smo še mladi.. PS: Iz katerega konca gorenjske pa si Cegi ? Zgornja gorenjska?? Čistokrven Kranjčan.... Popravljeno Januar 20, 2011. Popravil Cegi BIGzig 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cegi Objavljeno Januar 20, 2011 Deli Objavljeno Januar 20, 2011 Rdeča je lepša BIGzig, sesir in Ni3ous 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BIGzig Objavljeno Januar 20, 2011 Deli Objavljeno Januar 20, 2011 Ah, če je ime BLACKbird more bit črna ane! Pa če je še lubica fletna gor pa sploh zmaga: sesir, cikadina, spidybaw in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cegi Objavljeno Januar 21, 2011 Deli Objavljeno Januar 21, 2011 pa mamo že skor celo barvno paleto..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BIGzig Objavljeno Januar 21, 2011 Deli Objavljeno Januar 21, 2011 Hehe res je, rdeče in modre so pri nas sploh popularne, zanima me edino zakaj so TITANIUM barve tako redke?? Ali so jih namenili samo za določen trg, ker pri nas jih skoraj ne vidim? Ker sta dva odtenka sive, en je svetel te sem že videl pri nas, temno sive (kot titan) pa res ne vem če sem jo že srečal.. Đorek 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cegi Objavljeno Januar 21, 2011 Deli Objavljeno Januar 21, 2011 Ne vem kako je s hondo oz je bilo, ker za kawasaki mislim da je bilo tko, da za določen trg ne ponudijo vseh barv. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BIGzig Objavljeno Januar 22, 2011 Deli Objavljeno Januar 22, 2011 Hmm ali je kdo kdaj razmišljal da bi na svojega "ptiča" dal turbino? Sodeč po telih videih na youtube zna biti to kar zanimivo, sploh pospeški morajo biti brutalni.. Sem pa tudi na mednarodnem forumu cbrxx.com našel tega možakarja, ki prodaja te turbo kite.. : Gmaxx Pa še njegov novi projekt predstavljen na forumu: cbrXX.com Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fecko Objavljeno Januar 24, 2011 Deli Objavljeno Januar 24, 2011 Še ena BIGzig 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cegi Objavljeno Januar 24, 2011 Deli Objavljeno Januar 24, 2011 zdej je pa že kičast Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biHONDA Objavljeno Februar 16, 2011 Deli Objavljeno Februar 16, 2011 Še ena In tukaj je še ena ptica od novega člana da bo še mal več "kiča" kukr je reku Cegi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Docktor Objavljeno Februar 17, 2011 Deli Objavljeno Februar 17, 2011 Pozdravljeni vsi ljubitelji Blackbirda. Sam sem ga nabavil prejšnji tedet. Glede na vaše pisanje na forumu upam da je res enkraten, me pa zanima če je olje repsol 15W50 primerno za to lepotico, kajti dobil sem informcijo da naj nalijem to olje pri menjavi. Hvala za odgovor. Lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biHONDA Objavljeno Februar 17, 2011 Deli Objavljeno Februar 17, 2011 Tudi tebi lep pozdrav Docktor, tudi jaz sem jo nabavil pred tremi tedni, vmes sem ujel nekaj lepega vremena da sem jo lahko pošteno sprobal, prvi vtis je zelo dober, gre kot sneta sekira!!! Za olje pa sem prebral da je zanjo obvezna uporaba polsintetike,ker bolje čisti motor in je boljše za sklopko! LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BIGzig Objavljeno Februar 18, 2011 Deli Objavljeno Februar 18, 2011 (popravljeno) Jaz v mojem uporabljam MOTUL 5100, se mi zdi kar v redu olje, uporabljal ga je tudi prejšnji lastnik, s tem da je pred tem uporabljal olje MOTUL 300V, ki pa je relativno drago olje. Tako da po mojem bi bil ta kar v redu, je pa gotovo boljše olje polsintetično oz. sintetično. Pa lep pozdrav vsem novim lastnikom! biHONDA Docktor :beer1: Popravljeno Februar 18, 2011. Popravil BIGzig Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Docktor Objavljeno Februar 18, 2011 Deli Objavljeno Februar 18, 2011 Hvala za odgovor BIGzig in biHONDA,bom kar uporabo polsintetiko.Pa en velik poklon hondi xx ! :notworthy: Komaj čakam na boljše vreme,da mal poženem ter sprobam to lepotico ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BIGzig Objavljeno Februar 28, 2011 Deli Objavljeno Februar 28, 2011 Hja zaenkrat slabo kaže tole vreme, že mislimo da bo pobralo tale sneg in se končno otoplilo, pa ga vrže spet kakšen centimeter, na cesto pa vržejo par centimetrov soli in smo tam.. Škoda mi je pa motor voziti po tej svinjariji na cesti, bo treba počakat na poštene otoplitve in kakšno močnejšo plohico da tole spere.. LP, v pričakovanju tople fronte Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
leon75 Objavljeno Marec 6, 2011 Deli Objavljeno Marec 6, 2011 Pozdravljeni.Mene pa zanima v katere gume boste letos ubuli svoje xx, pa prilepil sem še slikco svoje xx Kosho 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ferek Objavljeno Marec 6, 2011 Deli Objavljeno Marec 6, 2011 Pozdravljeni.Mene pa zanima v katere gume boste letos ubuli svoje xx, pa prilepil sem še slikco svoje xx Ful lepa! Pripel jo 27. požegnat! Gume? ... zmagovalna a tudi malo dražja kombinacija je Pireli Angel ST... cenovno imaš pa zelo ugodno Dunlop Roadsmart, ...za Metzeler Z6 ali Z8 MAŠ pa akcijsko ponudbo trenutno pri Verbiču v Florjanu (cene kot pri Širniku): KLIK Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
leon75 Objavljeno Marec 7, 2011 Deli Objavljeno Marec 7, 2011 Ful lepa! Pripel jo 27. požegnat! Gume? ... zmagovalna a tudi malo dražja kombinacija je Pireli Angel ST... cenovno imaš pa zelo ugodno Dunlop Roadsmart, ...za Metzeler Z6 ali Z8 MAŠ pa akcijsko ponudbo trenutno pri Verbiču v Florjanu (cene kot pri Širniku): KLIK Če bo vreme pridem 27,drugače me pa zanima metzeler z8 samo še nisem zasledil nobenih testov o njej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BIGzig Objavljeno Marec 9, 2011 Deli Objavljeno Marec 9, 2011 Jaz bom na svojo namontiral Dunlop Roadsmart, se mi zdijo da za dokaj ugodno ceno (sedaj v akciji lovedunlop.com za 50€ ceneje = cirka 200€za komplet gum), zadnja guma mi je kar lepo zdržala nekje 6000km in še ni uničena (pa je bila kar živahna vožnja). Tudi v družbi imam še nekaj prijateljev, ki so prav tako uporabljali Roadsmartke in so zelo zadovoljni.. Je pa tako, da vsakemu ustreza druga guma, tako da je včasih potrebno kar riskirati in preizkusiti. Poj pa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BIGzig Objavljeno Marec 21, 2011 Deli Objavljeno Marec 21, 2011 (popravljeno) No tuko, ker je sezona tik pred vrati in z njo tehnični pregled sem na svojo Blackbird namontiral originalne auspuhe, tako da sedaj prodajam komplet Akrapoviča s krivinami za XX. Zainteresirani si lahko ogledate oglas in me kontaktirate na mobitel ali email ali pa kar tukaj.. http://www.motosvet.com/ads/izpuhi/izpis.php?cid=213 Popravljeno Marec 21, 2011. Popravil BIGzig Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Golobcek Objavljeno Marec 21, 2011 Deli Objavljeno Marec 21, 2011 Pozdravljeni.Mene pa zanima v katere gume boste letos ubuli svoje xx, pa prilepil sem še slikco svoje xx jest mam na svoji tadrug komplet dunlop Q2, za dinamičnejšo vožnjo boljša izbira kot Roadsmart, kilometrina pa boljša z Roadsmart lp zdravc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Slide Objavljeno Marec 28, 2011 Deli Objavljeno Marec 28, 2011 Bom tukaj napisal, morda bo pa kdo kaj vedel... KUPIM športne izpuhe za svojo ptico, izpuhi moraji biti taki, da se jih da HOMOLOGIRAT, brez kalvarij s prirejanjem kakšnih papirjev ipd... Ebay znam že na pamet, vendar je samo nova roba...bom rekel da sem za dobre izpuhe pripravljen plačati zelo pameten denar...da ne bi kdo mislil da jih želim za drobiž, vseeno se mi zdi pa glupo dajati 800 ali še kaj zraven € za nove akrapote, ker nisem Igor Jerman al pa Kewin Švanc, da bi čutil tisto kilo manj napram kakemu "cenejšemu" izpuhu in se slinil nad popolno kvaliteto obdelave...vseeno pa ne bi natikal kakih ROMBO-tov, HURRIC-ov in podobne najcenejše robe... V kolikor ne bo nič pametnega grem v nakup novih LASER duo-tech izpuhov, ki so se po motorradovih testih izkazali odlično, pa še 2 dušilca dobiš poleg...enega za zadostitev ekoloških zahtev in drugega ki iz izpuha naredi efekt odmontiranega dušilca, izgleda pa kot da je dušilec še vedno notri Duo-tech rules ) sprejemam tudi predloge za internetne strani kjer se bi takšna roba prodajala, recimo v italiji ali nemčiji/avstriji... @biHONDA...če boš kaj bral tule, premisli za izpuhe...) z veseljem odkupim in to za pametno ceno ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BIGzig Objavljeno Marec 28, 2011 Deli Objavljeno Marec 28, 2011 Za moje pojme najlepši auspuhi za XX.. Na youtubu je tudi filmček in pomojem tudi zvok da kar lep! Tole bo padlo če bo le kaj cekinčkov viška ostalo: BLUEFLAME Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se