jany Objavljeno Maj 12, 2014 Deli Objavljeno Maj 12, 2014 HyperJack to približno nariši pa ti na CNC zrežem za eno pivo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fantocci Objavljeno Maj 15, 2014 Deli Objavljeno Maj 15, 2014 Zelo ugodna cena za Givijev zadnji blatnik, samo 54€ http://www.omniaracing.net/en/givi-mg4103-specific-abs-mud-guard-with-chain-guard-for-kawasaki-versys-650-2010-p-17547.html Jaz sem dal za Skidmarxa 2x več, Ermax pa je 3x dražji... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno Maj 15, 2014 Deli Objavljeno Maj 15, 2014 Tole je res ugodna zadeva in bi kupil že zato, da naredim kalup , samo vprašanje je samo še koliko je poštnina =) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
s2k1 Objavljeno Maj 15, 2014 Deli Objavljeno Maj 15, 2014 Če koga zanima novo nerabljeno vetrobransko steklo Givi D405ST za Versysa 06-09 za 55. EUR naj mi javi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Maj 16, 2014 Deli Objavljeno Maj 16, 2014 All weather explorer edition igorkr, trebor in Efendi 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Maj 16, 2014 Deli Objavljeno Maj 16, 2014 All weather explorer edition kako so stranske torbice preživele furo? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Maj 16, 2014 Deli Objavljeno Maj 16, 2014 Niso šle na izlet, ker sem imel zraven lujzovo boršo, ki je večja, še torbe bi bile preveč. Na trajektu so čudni kalibri, bi mi kateri sigurno nalašč potegnil po torbah Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rookie007 Objavljeno Maj 17, 2014 Deli Objavljeno Maj 17, 2014 Ko ideja postane resničnost =) Iz ideje v digitalno obliko Iz digitalne v realno... in iz ideje v povsem uporabno stvar....pa pustimo zdej detaile, da površina ni enakomerno zbrušena, pa da ni še stop matic itd... čau =) Ne vem, zakaj se matraš za boge 4 eu... Oxfordova magnetna ploščica je odlična, sam jo imam že par let. http://www.bolha.com/dodatna-oprema/oprema-za-motorna-kolesa/ostala-oprema-za-motoriste/magnetni-podstavek-za-motor-moder-ali-bel-1293013646.html?aclct=1398879223 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno Maj 17, 2014 Deli Objavljeno Maj 17, 2014 Ne vem, zakaj se matraš za boge 4 eu... Oxfordova magnetna ploščica je odlična, sam jo imam že par let. http://www.bolha.com/dodatna-oprema/oprema-za-motorna-kolesa/ostala-oprema-za-motoriste/magnetni-podstavek-za-motor-moder-ali-bel-1293013646.html?aclct=1398879223 JAo ti pa si pojava, za 4vijake privit, se pa res nisem glih namatral, razen če misliš, da sem mestna srajca... rookie007 in igorkr 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Maj 18, 2014 Deli Objavljeno Maj 18, 2014 Ne ti si vaški posebnež :lol: Efendi, Cartman, SLVR in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno Maj 18, 2014 Deli Objavljeno Maj 18, 2014 - nova zadnja guma - check - zaščita ročk, najcenejša možna varianta pri kitajcu - check vse kar je bilo treba naredit, sem postružil distančnike na koncu krmila, mal prilagodil en nosilec in to je to. Toliko da ne bo pihalo direkt po prstih Kok pit Pa nekaj sem začel delat na zaščiti proti drgnenju: pa pogruntal sem, da se na Z.ju napis ne vidi , tko da je zaščita našla novo mesto Kmet2, rookie007, gsxf750 in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Efendi Objavljeno Maj 18, 2014 Deli Objavljeno Maj 18, 2014 Zaščita stranice tanka ti je dobro uspela. Bom moral tudi jaz tja nekaj napopat, ker se mi zdi, da se (že) malo pozna. Ali pa je to moja preganjavica, ker "iščem" vsako prasko in liso... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
a79 Objavljeno Maj 18, 2014 Deli Objavljeno Maj 18, 2014 Nimas vec Z ja? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Maj 18, 2014 Deli Objavljeno Maj 18, 2014 Nalepk za noge pa nisi dal gor? Zadnja guma je roadsmart1 (glede na profil)? Jaz imam še v planu dva upgrejda za letos. Malo jačo šipo (z ermaxom sem bil na er6n zelo zadovoljen) in malo torbico za na tank (sw motech). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno Maj 18, 2014 Deli Objavljeno Maj 18, 2014 Nimas vec Z ja? Kaj si ti ja nor, itak da ga mam ...nobenmu ne dam....nkol! Nalepk za noge pa nisi dal gor? Zadnja guma je roadsmart1 (glede na profil)? Jaz imam še v planu dva upgrejda za letos. Malo jačo šipo (z ermaxom sem bil na er6n zelo zadovoljen) in malo torbico za na tank (sw motech). Nisem dal, nimam več ta boljšega materiala , zadnja je RS1 je tako =) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Maj 18, 2014 Deli Objavljeno Maj 18, 2014 Kaj pa tista nalepka na tanku? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno Maj 18, 2014 Deli Objavljeno Maj 18, 2014 Kaj pa tista nalepka na tanku? tisto je mat črna folija, za stopalke sem mislil dat karbon, samo si mi dal mislit , lahko dam mat črno zaščito stopalk, čeprav se še enkrat nisem dotaknil s škornjem stopalke, tisto kar je znucano je od prejšnega lastnika. Sicer grejo pa itak stopalke čez zimo v črno barvo =) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Maj 18, 2014 Deli Objavljeno Maj 18, 2014 Tisto za štrom.. ne boš skinil? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno Maj 18, 2014 Deli Objavljeno Maj 18, 2014 Tisto za štrom.. ne boš skinil? Bom bom, samo da dobim primerno Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rookie007 Objavljeno Maj 18, 2014 Deli Objavljeno Maj 18, 2014 JAo ti pa si pojava, za 4vijake privit, se pa res nisem glih namatral, razen če misliš, da sem mestna srajca... Hehehe, mestna srajca! Nisem mislil tega, sam, zaenkrat mi čudno izgleda... Razen, če bo končni izdelek lepši. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno Maj 18, 2014 Deli Objavljeno Maj 18, 2014 Hehehe, mestna srajca! Nisem mislil tega, sam, zaenkrat mi čudno izgleda... Razen, če bo končni izdelek lepši. Pri takšnih stvareh je estetika na zadnjem mestu, bolj sem cilal na praktičnost, pa drgač lepšega nisem mogel naredit...težava je v tem, da je pospravljena tačka blizu nihajke in je bilo treba malo improvizirat rookie007 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno Maj 18, 2014 Deli Objavljeno Maj 18, 2014 Nalepk za noge pa nisi dal gor? Zadnja guma je roadsmart1 (glede na profil)? Jaz imam še v planu dva upgrejda za letos. Malo jačo šipo (z ermaxom sem bil na er6n zelo zadovoljen) in malo torbico za na tank (sw motech). Torbico si že nabavil, kje pa? moram nekaj nabavit novega za Z.ja, GIVI.jeva mi je že čist zbledela Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KLOVN Objavljeno Maj 18, 2014 Deli Objavljeno Maj 18, 2014 Torbico si že nabavil, kje pa? saj veš, da Sneci nabavla v Hoferju Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Maj 18, 2014 Deli Objavljeno Maj 18, 2014 Torbico si že nabavil, kje pa? moram nekaj nabavit novega za Z.ja, GIVI.jeva mi je že čist zbledela Ja, iz "Hoferja" je oz. nemške trgovine. SW motech. http://www.ebay.de/itm/400694880854?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 Mislim, da tc motoshop tudi zastopa to firmo, ampak izdelek bi verjetno naročali preko Singapurja in NLB Iskal sem že nekaj časa malo torbico, zdaj imam moto detail (louis) magnetno, enakih dimenzij, a jo čas jemlje, žal pa je ne delajo več. Bila je džabe, okoli 10 eur... Givi ima sličen sistem, vendar nima tako majhne. 3D603 model ima 4L pa previsoka mi je malo. SWjeva pa je 2.5l v sonovi, z zadrgo se poveča na 5 in je enakih dimenzij kot lujzova, ki jo imam. Pa še lepo se da nastavljat pozicijo oz. na začetku, potem ko jo prevrtaš, je to to Ni ne vem kaj, ker delajo precej robe tudi za gsko, pa silo bo že. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Maj 18, 2014 Deli Objavljeno Maj 18, 2014 saj veš, da Sneci nabavla v Hoferju Daj nam pusti to temo, da si izmenjamo kakšne zadeve, saj veš kje lahko vse napišeš o prehrani. Priden bodi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se