HyperJack Objavljeno Julij 24, 2014 Opozori Objavljeno Julij 24, 2014 Meni je lepo kot je snecer naredil le da bi jaz še celotno šipo za kak procent potemnil. Katere gume kej vozite ? Nevem ali je zaradi menjave motorja ali pač je to normalno da pri naklonu in malo hitrejši vožnji mi spredaj guma po občutku malo podrsava izven ovinka, naklon ni niti blizu drsanju nožnika tudi do roba gume mam zadaj 1cm še spredaj pa mogoče malenkost manj. ? Spredaj Conti Road attack 2 zadaj RS 2 Conti gume ne zamenjam za nobeno, drži res solidno!
dlicen Objavljeno Julij 24, 2014 Opozori Objavljeno Julij 24, 2014 Jaz sem imel na Versysu Roadsmart 1 in 2. Vedno so držale več kot dovolj, zdržale pa tudi ogromno.
cikadina Objavljeno Julij 24, 2014 Opozori Objavljeno Julij 24, 2014 Vsaj spodaj bi jo lahko zatemnili, kot je Snečer naredil. Tudi ta Zero Gravity izgleda zanimivo, ne vem pa kako je visoka v primerjavi z GIVI: http://www.revzilla.com/motorcycle/zero-gravity-sport-touring-windscreen-kawasaki-versys-2010-2014 zero gravity so pri sportnih mopedih zelo pohvaljene sipe, bo pa treba ma kak ebay, al katero od tujih spletnih trgovin po njo. visina je pa 43.5cm pise v specifikacijah http://www.zerogravity-racing.com/product_page.php?pn=212 Fantocci 1
bentley Objavljeno Julij 24, 2014 Opozori Objavljeno Julij 24, 2014 Meni je lepo kot je snecer naredil le da bi jaz še celotno šipo za kak procent potemnil. Katere gume kej vozite ? Nevem ali je zaradi menjave motorja ali pač je to normalno da pri naklonu in malo hitrejši vožnji mi spredaj guma po občutku malo podrsava izven ovinka, naklon ni niti blizu drsanju nožnika tudi do roba gume mam zadaj 1cm še spredaj pa mogoče malenkost manj. ? Za zacetek se malo poigraj s tlakom v gumah pa bos videl ce bo kaj bolje.
jany Objavljeno Julij 24, 2014 Opozori Objavljeno Julij 24, 2014 Prej sem dal spredaj 2.3 zadaj 2.5 ker so imele malo manj, bom počakal da drugi teden mojster mi nastavi amortozerje pa bomo videli potem. Jaz na zju sem imel qualifer II pa nevem ali so mele po sredini tršo zmes ali ne ? Tele zdej so Bridgestone bt23 ali 25 nevem na pamet je mogoče da v ovinku če voziš na prehodu mešanic trdote da lahko nagaja oziroma je občutek spodrsavanja ? rookie007 1
dlicen Objavljeno Julij 24, 2014 Opozori Objavljeno Julij 24, 2014 Kateri mojster ti bo delal vzmetenje?
jany Objavljeno Julij 24, 2014 Opozori Objavljeno Julij 24, 2014 Kateri mojster ti bo delal vzmetenje? En znanec italjan ki odkar ima poškodovano roko in je ne more uporabljati za dirkat z motorjem samo še popravlja motorje in jih nastavlja za dirke, med drugim tudi najbolšemu vozniku supermota v Italiji. Nastavu mi je tudi na Zju več kot odlično.
rookie007 Objavljeno Julij 24, 2014 Opozori Objavljeno Julij 24, 2014 Prej sem dal spredaj 2.3 zadaj 2.5 ker so imele malo manj, bom počakal da drugi teden mojster mi nastavi amortozerje pa bomo videli potem. Jaz na zju sem imel qualifer II pa nevem ali so mele po sredini tršo zmes ali ne ? Tele zdej so Bridgestone bt23 ali 25 nevem na pamet je mogoče da v ovinku če voziš na prehodu mešanic trdote da lahko nagaja oziroma je občutek spodrsavanja ? Seveda je mogoč občutek spodrsavanja... Tudi sam ga občasno občutim na flikah in prehodih, pa imam RS1 gor.
Roki Objavljeno Julij 24, 2014 Opozori Objavljeno Julij 24, 2014 Prej sem dal spredaj 2.3 zadaj 2.5 ker so imele malo manj, bom počakal da drugi teden mojster mi nastavi amortozerje pa bomo videli potem. Jaz na zju sem imel qualifer II pa nevem ali so mele po sredini tršo zmes ali ne ? Tele zdej so Bridgestone bt23 ali 25 nevem na pamet je mogoče da v ovinku če voziš na prehodu mešanic trdote da lahko nagaja oziroma je občutek spodrsavanja ? 2.3 in 2.5 = Premalo napumpano. Q II ima po sredini tršo zmes. Meni je dokler guma ni čisto ogreta (jeseni in spomladi bolj izrazito) prav moteč prehod. Meni so Conti Sport Attack zakon. L.p. Z
Fantocci Objavljeno Julij 24, 2014 Opozori Objavljeno Julij 24, 2014 Tudi jaz sem na Bridgestone bt021 (prejšnji motor) čutil ta prehod in na splošno nisem bil preveč navdušen nad njimi. Na Versysu pa imam Pirelli Diablo Rosso II kjer pa tega prehoda ni toliko čutit, se pa (pre)hitro obrabljajo, ker so bolj šport gume kot turing. Če bi trajale malo dlje bi mi bile super gume.
PrimozC Objavljeno Julij 25, 2014 Opozori Objavljeno Julij 25, 2014 Ravnokar narocil zascito radiatorja od Evotech Performance....ce kdo rabi, koda za 10% popusta za mesec julij je July10%. Danes grem pocekirat se za zascito motorja in pa prednjo šipo Givi. lp
Snečer Objavljeno Julij 25, 2014 Opozori Objavljeno Julij 25, 2014 To le glej, da pravo šipo nabaviš, ker če imaš prvi model, ni kompatibilna.
PrimozC Objavljeno Julij 25, 2014 Opozori Objavljeno Julij 25, 2014 To le glej, da pravo šipo nabaviš, ker če imaš prvi model, ni kompatibilna. Hvala za opozorilo bom v stacuni pogledal po katalogu...kar berem je D405ST prava... http://www.givi.it/my-motorcycle#KAWASAKI,Versys_650_(06_>_09)
s2k1 Objavljeno Julij 25, 2014 Opozori Objavljeno Julij 25, 2014 Hvala za opozorilo bom v stacuni pogledal po katalogu...kar berem je D405ST prava... http://www.givi.it/my-motorcycle#KAWASAKI,Versys_650_(06_>_09) Ja ta je taprava za Versysa letnik 06 do 09
jany Objavljeno Julij 25, 2014 Opozori Objavljeno Julij 25, 2014 Danes napumpal gume 2.5 in 2.9 sicer kot sem bral je to malo več kot priporočajo vendar zadeva deluje lepše manj drsi, nisem pa probal tako hitro ker je blo zjutraj malo muhasto vreme. Roki 1
PrimozC Objavljeno Julij 26, 2014 Opozori Objavljeno Julij 26, 2014 Sem mel sreco da je vreme zdrzalo dopoldan, pa sem sel iz GO cez banjsice na Most na Soci. Spotoma ko sem sel domov sem sel se do moto mauri po sipco od Givija, ze zmontirana a ne stestirana, ker je dez zacel ...cakam se posiljo iz UK, zascito radatorja in seveda....lepse vreme!!!!
Popularna objava jany Objavljeno Julij 28, 2014 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 28, 2014 No pa sem dobil nosilec za telefon... Ker mi montaža na krmilo ni bila všeč sem ga montiral takoj pod sprednjo šipico in že ki imam doma stroje in malo viška aluminija ter sem na dopustu sem se lotil izdelave nosilca.. Najprej sem razdrl nosilec za na krmilo in montiral nosilno ploščo gor : Vedno ob delu imam nemce za kontrolo kakovosti... Profili 10x10mm, nosilna plošča 20x5mm.... Zadevo se da nastavljat pod kotom in višino.... viška materjala morem še porezati in dati prašno barvati v črno... Zadeva minimalno vibrira nekje pri 4000 obratih vendar tako malo da še vedno jasno vse vidiš...in malo jo morem dvigniti ker mi lih prekrije lučke od smernikov.... no 4 ure dela in malo aluminija in zadeva je narejena. Kmet2, dlicen, MiNa in 7 others 10
Snečer Objavljeno Julij 29, 2014 Opozori Objavljeno Julij 29, 2014 posnetki iz versys srečanja, ki so jih sestavili udeleženci Efendi, HyperJack, Kmet2 in 2 others 5
DAMI34 Objavljeno Julij 29, 2014 Opozori Objavljeno Julij 29, 2014 No pa sem dobil nosilec za telefon... Ker mi montaža na krmilo ni bila všeč sem ga montiral takoj pod sprednjo šipico in že ki imam doma stroje in malo viška aluminija ter sem na dopustu sem se lotil izdelave nosilca.. Najprej sem razdrl nosilec za na krmilo in montiral nosilno ploščo gor : Vedno ob delu imam nemce za kontrolo kakovosti... Profili 10x10mm, nosilna plošča 20x5mm.... Zadevo se da nastavljat pod kotom in višino.... viška materjala morem še porezati in dati prašno barvati v črno... Zadeva minimalno vibrira nekje pri 4000 obratih vendar tako malo da še vedno jasno vse vidiš...in malo jo morem dvigniti ker mi lih prekrije lučke od smernikov.... no 4 ure dela in malo aluminija in zadeva je narejena. Glavni problem teh torbic je (žal preverjeno) pregrevanje telefona, ko deluje in ga polniš, zunaj je pa 30 in čez stopinj rookie007 1
pikolo Objavljeno Julij 29, 2014 Opozori Objavljeno Julij 29, 2014 Glavni problem teh torbic je (žal preverjeno) pregrevanje telefona, ko deluje in ga polniš, zunaj je pa 30 in čez stopinj Zato bi ga moral montirat pred šipco, da bi se hladil DAMI34 1
jany Objavljeno Julij 29, 2014 Opozori Objavljeno Julij 29, 2014 Zato bi ga moral montirat pred šipco, da bi se hladil Načeloma nimam problemou ker mam vodoodporen telefon tako da lahko speljem vodo skozi torbico ne ne sej bomo videli nameravam kupiti navigacijo tako da je telefon začasna rešitev.
rookie007 Objavljeno Julij 31, 2014 Opozori Objavljeno Julij 31, 2014 Se strinjam z Dami34!!! Zadnjič, na poti, sem uporabljal mobi za navigacijo in ker je baterija z gps in BT bolj švoh, skoz na polnilcu. Mobi v tank torbi, v prozornem predalu - vroč k satan!!! 2 x se je od vročine varnostno ugasnil... DAMI34 1
Snečer Objavljeno Julij 31, 2014 Opozori Objavljeno Julij 31, 2014 Gledam malo kakšne zaščitne plate pod motorjem se dobijo pa ni nič "pametnega"
HyperJack Objavljeno Julij 31, 2014 Opozori Objavljeno Julij 31, 2014 (popravljeno) Gledam malo kakšne zaščitne plate pod motorjem se dobijo pa ni nič "pametnega" Najlepša izvedba: izdelka pa čau že dolgo več ni v izdelavi, povsem se prilega originalnim stranskim plastikam... Popravljeno Julij 31, 2014. Popravil HyperJack SLVR 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se