MiNa Objavljeno September 2 Objavljeno September 2 Ob 21. 8. 2025 ob 19:02, MiNa pravi: Glih pravo vreme za... menjavo hladilne tekočine (antifriza). Glede na kilometre stara sploh ni hudo umazana. Stara tekočina ven, nova not... se kar nabirajo kilometri... ... če je nova tekočina za hlajenje pa naj bo še novo olje... Staro ven, novo pripravljeno... Nalijem novo olje... In slikam števec za osebno evidenco. 5
Snečer Objavljeno September 2 Objavljeno September 2 Na embalaži maš napisan datum odprtja? https://www.autodoc.si/info/ali-rok-uporabe-motornega-olja-potece 1-2 leti če odprto? malo se pretirava 1
Snečer Objavljeno September 7 Objavljeno September 7 pred 4 urami, vandrovec pravi: Šminkerski moped 😊 če zraven svojo gsko postaviš, zagotovo 1
MiNa Objavljeno September 7 Objavljeno September 7 Namest da bi se vozil pa šraufam... Sem včeraj zvečer opazil, da je slep na eno uč pardon luč. 1
Snečer Objavljeno September 7 Objavljeno September 7 pred 10 minutami, MiNa pravi: Namest da bi se vozil pa šraufam... Sem včeraj zvečer opazil, da je slep na eno uč pardon luč. tisto plastiko oziroma adapter je kar težko dol potegnit... 1
DAMI34 Objavljeno včeraj ob 07:12 Objavljeno včeraj ob 07:12 Versač leti ku sneta sekira včeraj se ga nisem mogu otrest na jadranki, skus mi je sledil 1
Snečer Objavljeno včeraj ob 10:13 Objavljeno včeraj ob 10:13 pred 3 urami, DAMI34 pravi: Versač leti ku sneta sekira včeraj se ga nisem mogu otrest na jadranki, skus mi je sledil v zadnjih izdihljajih do Dinosa 2
MiNa Objavljeno včeraj ob 15:44 Objavljeno včeraj ob 15:44 Z ulaufano ketno je šlo... Danes sem mu pa privoščil svežo in nove verižnike... Skoraj 100 kilo... 2 1
Snečer Objavljeno včeraj ob 17:44 Objavljeno včeraj ob 17:44 pred 1 uro, MiNa pravi: Z ulaufano ketno je šlo... Danes sem mu pa privoščil svežo in nove verižnike... Skoraj 100 kilo... najjaća ketna, je šlo odtegnit spredaj? al si lopato uporabil 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se