Skoči na vsebino

Kawasaki Versys 650 in Versys 300 (2017)

DAMI34
Sporočilo dodal DAMI34

Priporočene objave

Objavljeno

Versačijeva platforma, zadnja nihajka pa itak.

arrow-exhaust.jpg

maxresdefault.jpg

s tem si kralj Jadranke

Aranžn skret  :smoke:

Objavljeno

Versačijeva platforma, zadnja nihajka pa itak.

arrow-exhaust.jpg

maxresdefault.jpg

s tem si kralj Jadranke

Ja sam ne ti  :grrr

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Ja sam ne ti  :grrr

Tudi ti ne :) preveč te je za takšno raketo vrhunsko vozit

Objavljeno

Slikano lani na Jadranki :smoke:

1.jpg

• Všeč mi je 2
Objavljeno

1.jpg

No ta že nima pojma,vsaj po drži  sodeč :kva1:

Objavljeno

No ta že nima pojma,vsaj po drži  sodeč :kva1:

... tle šofer že rine motor kontra za naslednji ovinek...ti sploh ne razumeš...nikol ne boš razumu, ker vsak ovinek prehitr zvoziš, pa se nimaš cajta tak pripravljat...

Objavljeno

Dokaz, da pri uravnotezenem motorju tehnika ni vazna...

Objavljeno

Hahahah keri komentarji ,to mojstri :OK:

Objavljeno

1.jpg

Hola,

uffff, tkole zvitega pilota pa nisem videl že od naslovnice Magisterija vožnje... ne bi bil presenečen če njegov kiropraktik dobro zasluži... ;)

• Všeč mi je 3
Objavljeno

1.jpg

Šofer ima verjetno krepko preko 2m, zato takšen stil.

Objavljeno

Letos na začetku sezone ko sem zagnal motor, mi je iz predela črpalke zacvililo? Sedaj se mi to pojavlja vsake toliko. Dam kontakt pumpa nafila bencin, vžgem motor in takoj za cirka 1 sekundo zoprn piskajoč zvok, kot da bi nekaj na suho se vrtelo, Snecer si zasledil kaj podobnega?

Objavljeno

Nisem zaznal posebnosti na pumpi ne na er6, ne versys

Razen ko tank dam nazaj in je bil prazen, prvič pumpa malo drugače zapoje, ko se fila.

Posnami zvok, če gre

Objavljeno

Evo pa mi je začelo puščati olje. Zdej se bom pa mogu zadnji vozit, da nebo kdo padel na mojih madežih. :grim

post-36419-0-49069600-1428940703_thumb.jpg

• Všeč mi je 3
Objavljeno

ojoj, to pa k si šinfal aprilijo v vtisih po jadranki  :bum:  

no, sva bila kar heroja, jaz in l3v, da sva se vozila za vama  :P

• Všeč mi je 3
Objavljeno

ojoj, to pa k si šinfal aprilijo v vtisih po jadranki  :bum:  

no, sva bila kar heroja, jaz in l3v, da sva se vozila za vama  :P

Ej možno pa je, da od motorja teče, ker sem vozil za otim-om, pa se motor še ni "odcedil"  :smoke:   :P

• Všeč mi je 2
Objavljeno

to ni od Versysa, je premajhna luža :grim

baje morte, Versys majstri, met po garažah oljne lovilce  :whistle:

:010  :OK:  :hooray:

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Letos na začetku sezone ko sem zagnal motor, mi je iz predela črpalke zacvililo? Sedaj se mi to pojavlja vsake toliko. Dam kontakt pumpa nafila bencin, vžgem motor in takoj za cirka 1 sekundo zoprn piskajoč zvok, kot da bi nekaj na suho se vrtelo, Snecer si zasledil kaj podobnega?

kolko km ima motor ?

Dobro poslušaj če je iz rezervarja ali zobnika zaganjač ker tisti ima napako in začne "ružit" ob vžiganju, samo sklopka/ležaj enosrmerni pride 90€ komplet zobniki pa 300€ , če menjaš takoj zadevo reši ležaj če čakaš pa treba še zobnike.

Objavljeno (popravljeno)

kolko km ima motor ?

Dobro poslušaj če je iz rezervarja ali zobnika zaganjač ker tisti ima napako in začne "ružit" ob vžiganju, samo sklopka/ležaj enosrmerni pride 90€ komplet zobniki pa 300€ , če menjaš takoj zadevo reši ležaj če čakaš pa treba še zobnike.

Hmm..42kkm

Zarjovi črpalka, ker se lepo širi zvok po tanku... Se dogaja če motor dlje časa stoji, če sem na dnevni furi, tega ni. Se je pa to prvič zgodilo, ko sem pozimo motor prižgal pri recimo 5 stopinjah...

Pa nič ne škrta, ampak zacvili kot bi pihnil v travo napeto med dvemi palci. Bom posnel.

Popravljeno . Popravil HyperJack
Objavljeno

Vžge pa takoj? Namreč pomislil seM ,da ti mogoče kje vleče zrak v sistem,potem pa lahko na suho zalaufa benz pumpa. Čez dan pa nivo goriva nima časa toliko spustit.

Objavljeno

Vžge pa takoj? Namreč pomislil seM ,da ti mogoče kje vleče zrak v sistem,potem pa lahko na suho zalaufa benz pumpa. Čez dan pa nivo goriva nima časa toliko spustit.

Vžge v trenutku. Pomojem nikjer ničesar ne vleče, ker predvidevam, da bi se to poznalo pri delovanju. Zadnje cajte še prou presenetljivo vleče :P

Objavljeno

To se da ugotoviti samo z merjenjem pritiska, ki ga pumpa daje.

Če je ok, potem dela ok, dok dela :)

Prvi modeli so imeli (er6) več težav s pumpo, a ne pogosto, lahko se je malo zamašil tudi filter na pumpi (link je dal gori en uporabnik), ali pa malo poglej še kontakte in posprejaj.

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!