Skoči na vsebino

Kawasaki Versys 650 in Versys 300 (2017)

DAMI34
Sporočilo dodal DAMI34

Priporočene objave

Objavljeno

Bimi kdo povedal kje ima prvo pomoč v Versysu? Pod sedežem zgleda bolj bogo, tja namesto vrečke z orodjem pa tudi dvomim da bi jo lahko stiščal :)

Glih si omenu 990ke.. to sm js hotu, ampak ko sm cene vidu sm si hitro premislil. Naj imajo.

ko bi probal 990 bi versysa v graben porinu  :grim edini motor za katerega mi je res žal da sem ga sploh prodal  :blush:

Objavljeno

ko bi probal 990 bi versysa v graben porinu  :grim edini motor za katerega mi je res žal da sem ga sploh prodal  :blush:

Dej dej, ko si v vukojebini ti je pomembna poraba bencina... cel dan sem se po dolomitih prevažal, na koncu sem se pa še preseraval na kateri bencinski bom tankal, kr ni hotlo zmanjkat bencina...pr 990 bi rabil pa ene par kantic s seboj... ;)

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Dej dej, ko si v vukojebini ti je pomembna poraba bencina... cel dan sem se po dolomitih prevažal, na koncu sem se pa še preseraval na kateri bencinski bom tankal, kr ni hotlo zmanjkat bencina...pr 990 bi rabil pa ene par kantic s seboj... ;)

Ti že veš ,je pa dejstvo da je požrešen pri težki roki a odtehta vse drugo ......

Objavljeno

Ti že veš ,je pa dejstvo da je požrešen pri težki roki a odtehta vse drugo ......

pa kaj zdej sikaš to sem od tebe pobral da dost kuri :D

Objavljeno

pa kaj zdej sikaš to sem od tebe pobral da dost kuri :D

sej sm takoj priznal  ^_^

Objavljeno

kmet2, vozu sm 950 in 990, za vozit je 950 boljši, ampak mel bi pa 990 ker se mi neda z fergazerji zajebavat. Nebom ga še v grabn porinu ker je več kot pol manj stal :grrr Itak pa mate zdej vsi neke večje potovalce in ko se bo menjalo je treba na isti rang pridit :grim

Objavljeno (popravljeno)

kmet2, vozu sm 950 in 990, za vozit je 950 boljši, ampak mel bi pa 990 ker se mi neda z fergazerji zajebavat. Nebom ga še v grabn porinu ker je več kot pol manj stal :grrr Itak pa mate zdej vsi neke večje potovalce in ko se bo menjalo je treba na isti rang pridit :grim

Tega ne razumem najbolše ?

Če majo vsi velike hude motorje ga moraš tudi ti imet ?  :kva1:

Njah še vedno Slovenska logika, kar ima sosed moram imet tudi jaz  :grim

da smo na versysu...

Sodelavec vzel 2015 1000 oranžne barve in je res lepota od motorja  :OK:   Šel je iz cbf 1000 in hvali pravtako agregat kot ciklistiko  :OK:

Popravljeno . Popravil jany
Objavljeno (popravljeno)

Skor razumeš. Hočem met, to da majo drugi mi je sam motivacija. Pač zaenkrat še negre, zato je Versys tut dobr :OK: Pa zaenkrat pdo 4 litre pije normalne vožnje, ampak ga še ulavfujem, ker 25k km ni videl nad 5k obratov verjetno in ga zdej počasi uvajam :blush:

Popravljeno . Popravil NejcZ
Objavljeno (popravljeno)

Skor razumeš. Hočem met, to da majo drugi mi je sam motivacija. Pač zaenkrat še negre, zato je Versys tut dobr :OK: Pa zaenkrat pdo 4 litre pije normalne vožnje, ampak ga še ulavfujem, ker 25k km ni videl nad 5k obratov verjetno in ga zdej počasi uvajam :blush:

Po napisanem ne vem ali rabiš ti ulaufavanje ali versys. Eden ti lahko pomaga ki ima sedaj viška časa je v banovcih.  :OK:

20150624_114714_zpsqjmluf1y.jpg

Lep je lep komplet v barvni kombinaciji  :OK:

Popravljeno . Popravil jany
Objavljeno

a mi lahko poveš razliko med 950 in 990 ,pustiva da je en na vplinjače,zanima me razlika vzmetenje,ciklistika itd...pa ne tukaj da ne smetiva v temi ktm....

Ta novi  na sliki je tipično japonski,pa ne grd da ne bo kdo narobe razumel,toda na parkirišču ga ne ločiš od drugih ......

A tisti reflektorji kaj svetijo dodatni ker če ne bi jih takoj v kanto ruknil....

Objavljeno

Predvsem to da je 990ka cukala kot kak star encilindraš pri nižjih obratih, 950 pa je bolj zvezno vlekel in nasploh je bla vožnja po občutku dost boljša. Sej nekih razlik glede komponent pa tak ni. Vseeno bi raje mel 990 ker ga itak vrtiš ker je zabavn, pa verjetno vsaj 20% manj pokuri. 950 grejo fergazerji slej ko prej vsak po svoje in je cela umetnost to nastavt da dela tak kot je treba (kolega ma še kr 950, sicer nemore prehvalit, ampak šraufa se pa skos :D )

Zdej gledam to sliko novega enih 20 sekund, pa je res da je čist povprečn :sleep2: Po drugi strani mi je pa star bil grd pa sm ga vseen vzel, zdej sma se pa že navadla :music4:

Objavljeno

Predvsem to da je 990ka cukala kot kak star encilindraš pri nižjih obratih, 950 pa je bolj zvezno vlekel in nasploh je bla vožnja po občutku dost boljša. Sej nekih razlik glede komponent pa tak ni. Vseeno bi raje mel 990 ker ga itak vrtiš ker je zabavn, pa verjetno vsaj 20% manj pokuri. 950 grejo fergazerji slej ko prej vsak po svoje in je cela umetnost to nastavt da dela tak kot je treba (kolega ma še kr 950, sicer nemore prehvalit, ampak šraufa se pa skos :D )

Zdej gledam to sliko novega enih 20 sekund, pa je res da je čist povprečn :sleep2: Po drugi strani mi je pa star bil grd pa sm ga vseen vzel, zdej sma se pa že navadla :music4:

moje v2 ropotalce ma 18 let, 120 000, jaz ga vozim 7 sezono, 60 000, in in za karburatorje res ne vem da jih imam. Tako de....ne vem kaj vijačite, ampak karburator sam po sebi ni problem. RAZN na črpalki. Prav v soboto sem spet bentil. isti tempo, ista relacija 30% več sm pokuril kot frend z vbrizgom. 

Objavljeno (popravljeno)

Jaz tudi še nobenega nisem prodal za manj kot sem kupil. Sicer pa moj biser ravno ni, bo pa do spomladi. Če bom čez zimo zlo zadovoljen potem bo ostal, drugače pa naprej proti novim izzivom :kva1:  Še vedno iščem desno voznikovo stopalko, ali pa obe. Od katerih motorjev so kompatibilne?

http://www.ebay.com/itm/Front-and-rear-foot-ottoman-Kawasaki-KLE650-VERSYS-2007-2015-/121648123800?vxp=mtr&hash=item1c52cb0f98

Poštnine ni, bi te pa znal na carini še malo podojit.

Saj ne vem, al je to drago al ni.... 4 stopalke za 40 dolarjev.         Koliko pride original?

Popravljeno . Popravil Fantocci
Objavljeno

Original stopalke so pošastno drage. Tole je dober deal, če so res 100% zamenljive.

Objavljeno

Jaz sem na Zju podobne naročil pa so šle gor BP   :OK:

Objavljeno

Jaz sem svojčas kupil ene stopalke (kovinske, brez gume) na dx.com, mislim, da so stale ene 6€ s poštnino. Šle so gor, samo malenkost jih je bilo potrebno pobrusiti.

Objavljeno

Ne raim 4, poleg tega ma moj Versys zadaj podobne kot spredaj, torej z gumo, medtem ko so stari imeli navadne odlitke.

Objavljeno

Sodelavec vzel 2015 1000 oranžne barve in je res lepota od motorja  :OK:   Šel je iz cbf 1000 in hvali pravtako agregat kot ciklistiko  :OK:

To jaz hvalim že dooolgo :D

Objavljeno

A si ga peljal 2 km pa si vse ugotovil  a :OK:

Objavljeno

V to niti ne dvomim bolj me je zanimalo iz prijateljevega vidika ki je presedlal iz cbf hotel je gsa kupil versysa :-)

Objavljeno

Ej ej, dans sm šou tankat in nism mel muske ( :blush: ) in sm se hitr spomnu na te vibracije spredaj. Malo gledma po netu pa naj bi bila rešitev pena okoli števca? Al kako ste ostali to rešili :)

Objavljeno

A si ga peljal 2 km pa si vse ugotovil  a :OK:

ne okol 80.000km, namreč agregat je isti kot moj :P

Objavljeno

ne okol 80.000km, namreč agregat je isti kot moj :P

Ja prov ,to je isto kot bi primerjal agregat od RC8 in moj ki je isti......seveda samo razlika v menjalniku,elektroniki,konjih itd.....čist isti,prav tako je pri Versys 1000  in SX čist isti  :P

Objavljeno

Ej ej, dans sm šou tankat in nism mel muske ( :blush: ) in sm se hitr spomnu na te vibracije spredaj. Malo gledma po netu pa naj bi bila rešitev pena okoli števca? Al kako ste ostali to rešili :)

Jz sm to rešil v glavi. Odmislil... :grim . Sicer je pa res dosti moteče... mislim, da je treba števec podrat, pa podlagat, pa še vedno ni dobro...jbg.. ni to gsa, al pa adv.

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!