Skoči na vsebino

Kawasaki Versys 650 in Versys 300 (2017)

DAMI34
Sporočilo dodal DAMI34

Priporočene objave

Objavljeno

A si peljal Verzota 1000?

Tongue.gif

Ja ampak takšnega kot ima Medvedek,tvojega sem pa itak oba peljal,prav tako sem probal RC8 In mojega 1190 pa probal sem tudi bmw rr in Nearreinovega S1000r zato vem da so ti ahregati identični samo na videz,na cesti pa ne,kot pravim čuti se razlika v podajanju moči,menjalniku itd....zdej se mi pa več ne da te prepričevat zato lep dan še naprej pa zmontiraj oiler ker neodkriti makedami kar prosijo da zapeljeva na njih :-D
Objavljeno (popravljeno)

Ja ampak takšnega kot ima Medvedek,tvojega sem pa itak oba peljal,prav tako sem probal RC8 In mojega 1190 pa probal sem tudi bmw rr in Nearreinovega S1000r zato vem da so ti ahregati identični samo na videz,na cesti pa ne,kot pravim čuti se razlika v podajanju moči,menjalniku itd....zdej se mi pa več ne da te prepričevat zato lep dan še naprej pa zmontiraj oiler ker neodkriti makedami kar prosijo da zapeljeva na njih :-D

jes jes....govoriva o versysu. Še vedno ostaja moja trditev, da je agregat suveren mlinček, ki konstantno vleče, lepo brez kakršnihkoli lukenj od začetka do konca in da je vzdržljiv. Še vedno oprokekaš temu?

p.s. takoj ko montiram oiler sam zate:

Tour d trnovski gozd, vse jebene ceste, ki jih poznam in teh ni malo :D

Popravljeno . Popravil DAMI34
Objavljeno

jes jes....govoriva o versysu. Še vedno ostaja moja trditev, da je agregat suveren mlinček, ki konstantno vleče, lepo brez kakršnihkoli lukenj od začetka do konca in da je vzdržljiv. Še vedno oprokekaš temu?

NE,oporekam trditvi da sta identična pri Sx in Versysu 1000,še vedno trdiš isto ? :-D
Objavljeno

NE,oporekam trditvi da sta identična pri Sx in Versysu 1000,še vedno trdiš isto ? :-D

sm že demantiral par postov nazaj in popravil izjavo, da je osnova ista, kaj sediš na ušesih? :P

Objavljeno
sm že demantiral par postov nazaj in popravil izjavo, da je osnova ista, kaj sediš na ušesih? :P[/quote To so me spraševali tudi učitelji v šoli.. :-D :-D :-D
Objavljeno

kmet, kdaj dobiš Versysa? :ninja:  Že čakam da vidim če res tk divjate in da probam zadaj it z istim mtorjem :ninja: :ninja:

Objavljeno

kmet, kdaj dobiš Versysa? :ninja:  Že čakam da vidim če res tk divjate in da probam zadaj it z istim mtorjem :ninja: :ninja:

Divjanje,prvič slišim :-P oktobra je predviden nakup ko odjavim krampe ;-)
  • Všeč mi je 2
Objavljeno (popravljeno)

Em em, glede teh reglerjev ki crkujejo. Je mogoče kaka serija teh reglerjev za katere je znano da so crknili? Kako to preprečiti razen da vnaprej kupim novega? zavarovanje za tujino že imam :P Vem da 100% rešitve ni, ampak če je kaka preventiva bi se je raje poslužil predno grem na 2k km trip še letos :)

Popravljeno . Popravil NejcZ
Objavljeno

Probleme boš reševal, ko pridejo!

OK mogoče res kak del, ki je znan po tem, da gre v "maloro" nabaviš vnaprej. Sicer pa naloži in vozi, ter seveda ob tem uživaj, ne pa samo čakat kje bo kaj "crknilo".

Objavljeno

Probleme boš reševal, ko pridejo!

OK mogoče res kak del, ki je znan po tem, da gre v "maloro" nabaviš vnaprej. Sicer pa naloži in vozi, ter seveda ob tem uživaj, ne pa samo čakat kje bo kaj "crknilo".

pa asistenco plačat pri registraciji, tako da si miren bilo kje, do servisa te že pripeljejo

Objavljeno

pa asistenco plačat pri registraciji, tako da si miren bilo kje, do servisa te že pripeljejo

Al se pa voziš bol okoli rek in morij. Če crkne porineš v najglobjo vodo  :grim .

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Kaj sm? Ne razumem tujinščine :D

Predrag si :-D
  • Všeč mi je 2
Objavljeno

Ja pa ni tolk, z poštnino nism nikjer našu pod 95e, sploh pa pr nas ne, drugč pa za forumaše še 10 dol evo :P Pa še pripeljem kam usput :smoke:

Objavljeno (popravljeno)

U, pa res, lepa igra :D No za tiste ki gledate tut TC, potem cena 55e :kva1: (ampak nima Givi znaka, to je nek kitajski ponaredek :P )

Popravljeno . Popravil NejcZ
Objavljeno

Glede konjev lahko povem, da japonski proizvajalci navajajo izračunano moč, ki se meri na samem agregatu brez obtežbe, za evropske (očitno ne za dukati) pa velja oz. naj bi celo obstajala regulacija, da je moč merjena na kolesu.. Torej japoncem cca. 20 konjev dol pa smo realni. Za BMW sem siguren da med dyno testom in podano močjo ni razlike :OK:  

post-36419-0-39165500-1441951266_thumb.jpg

post-36419-0-46968400-1441951286_thumb.jpg

Objavljeno

Moped, ki ga ne bom nikoli pozabil... :yes:

Objavljeno

Moped, ki ga ne bom nikoli pozabil... :yes:

Moped ki ga po tvojem Versysu vrjetno nikoli več ne bom imel  :kva1:

Objavljeno

No jaz si še vedno rezerviram z vajinega Versysa par dodatkov pred prodajo drugo sezono :D

Objavljeno

No jaz si še vedno rezerviram z vajinega Versysa par dodatkov pred prodajo drugo sezono :D

Zmenjenu,pa celga vzem ,boš mel za dele..... :)

Objavljeno

Nerabim če drugga ne, bo za mojo dober tak kot je, če bom mel spet željo po motorju :D

Objavljeno

Moped ki ga po tvojem Versysu vrjetno nikoli več ne bom imel  :kva1:

Tale vrjetno......če zdej ne bi sedel, bi se zelo vrjetno ulegu..... 

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!