Kmet2 Objavljeno September 5, 2015 Opozori Objavljeno September 5, 2015 A si peljal Verzota 1000? Ja ampak takšnega kot ima Medvedek,tvojega sem pa itak oba peljal,prav tako sem probal RC8 In mojega 1190 pa probal sem tudi bmw rr in Nearreinovega S1000r zato vem da so ti ahregati identični samo na videz,na cesti pa ne,kot pravim čuti se razlika v podajanju moči,menjalniku itd....zdej se mi pa več ne da te prepričevat zato lep dan še naprej pa zmontiraj oiler ker neodkriti makedami kar prosijo da zapeljeva na njih :-D DAMI34 1
DAMI34 Objavljeno September 5, 2015 Opozori Objavljeno September 5, 2015 (popravljeno) Ja ampak takšnega kot ima Medvedek,tvojega sem pa itak oba peljal,prav tako sem probal RC8 In mojega 1190 pa probal sem tudi bmw rr in Nearreinovega S1000r zato vem da so ti ahregati identični samo na videz,na cesti pa ne,kot pravim čuti se razlika v podajanju moči,menjalniku itd....zdej se mi pa več ne da te prepričevat zato lep dan še naprej pa zmontiraj oiler ker neodkriti makedami kar prosijo da zapeljeva na njih :-D jes jes....govoriva o versysu. Še vedno ostaja moja trditev, da je agregat suveren mlinček, ki konstantno vleče, lepo brez kakršnihkoli lukenj od začetka do konca in da je vzdržljiv. Še vedno oprokekaš temu? p.s. takoj ko montiram oiler sam zate: Tour d trnovski gozd, vse jebene ceste, ki jih poznam in teh ni malo Popravljeno September 5, 2015. Popravil DAMI34 Kmet2 1
Kmet2 Objavljeno September 5, 2015 Opozori Objavljeno September 5, 2015 jes jes....govoriva o versysu. Še vedno ostaja moja trditev, da je agregat suveren mlinček, ki konstantno vleče, lepo brez kakršnihkoli lukenj od začetka do konca in da je vzdržljiv. Še vedno oprokekaš temu?NE,oporekam trditvi da sta identična pri Sx in Versysu 1000,še vedno trdiš isto ? :-D
DAMI34 Objavljeno September 5, 2015 Opozori Objavljeno September 5, 2015 NE,oporekam trditvi da sta identična pri Sx in Versysu 1000,še vedno trdiš isto ? :-D sm že demantiral par postov nazaj in popravil izjavo, da je osnova ista, kaj sediš na ušesih?
Kmet2 Objavljeno September 5, 2015 Opozori Objavljeno September 5, 2015 sm že demantiral par postov nazaj in popravil izjavo, da je osnova ista, kaj sediš na ušesih? [/quote To so me spraševali tudi učitelji v šoli.. :-D :-D :-D DAMI34 1
NejcZ Objavljeno September 5, 2015 Opozori Objavljeno September 5, 2015 kmet, kdaj dobiš Versysa? Že čakam da vidim če res tk divjate in da probam zadaj it z istim mtorjem :ninja:
Kmet2 Objavljeno September 5, 2015 Opozori Objavljeno September 5, 2015 kmet, kdaj dobiš Versysa? Že čakam da vidim če res tk divjate in da probam zadaj it z istim mtorjem :ninja:Divjanje,prvič slišim :-P oktobra je predviden nakup ko odjavim krampe ;-) DAMI34 in NejcZ 2
NejcZ Objavljeno September 6, 2015 Opozori Objavljeno September 6, 2015 (popravljeno) Em em, glede teh reglerjev ki crkujejo. Je mogoče kaka serija teh reglerjev za katere je znano da so crknili? Kako to preprečiti razen da vnaprej kupim novega? zavarovanje za tujino že imam Vem da 100% rešitve ni, ampak če je kaka preventiva bi se je raje poslužil predno grem na 2k km trip še letos Popravljeno September 6, 2015. Popravil NejcZ
MiNa Objavljeno September 6, 2015 Opozori Objavljeno September 6, 2015 Probleme boš reševal, ko pridejo! OK mogoče res kak del, ki je znan po tem, da gre v "maloro" nabaviš vnaprej. Sicer pa naloži in vozi, ter seveda ob tem uživaj, ne pa samo čakat kje bo kaj "crknilo". Efendi, Fantocci, DAMI34 in 2 others 5
NejcZ Objavljeno September 6, 2015 Opozori Objavljeno September 6, 2015 Evo, sem končno naredil oglas GIVI višji vizir. http://www.bolha.com/dodatna-oprema/oprema-za-motorna-kolesa/ostala-oprema-za-motoriste/kawasaki-versys-givi-vizir-1300459569.html
DAMI34 Objavljeno September 6, 2015 Opozori Objavljeno September 6, 2015 Probleme boš reševal, ko pridejo! OK mogoče res kak del, ki je znan po tem, da gre v "maloro" nabaviš vnaprej. Sicer pa naloži in vozi, ter seveda ob tem uživaj, ne pa samo čakat kje bo kaj "crknilo". pa asistenco plačat pri registraciji, tako da si miren bilo kje, do servisa te že pripeljejo
skalar36 Objavljeno September 6, 2015 Opozori Objavljeno September 6, 2015 pa asistenco plačat pri registraciji, tako da si miren bilo kje, do servisa te že pripeljejo Al se pa voziš bol okoli rek in morij. Če crkne porineš v najglobjo vodo :grim . Nearrain in DAMI34 2
Fantocci Objavljeno September 6, 2015 Opozori Objavljeno September 6, 2015 Evo, sem končno naredil oglas GIVI višji vizir. http://www.bolha.com/dodatna-oprema/oprema-za-motorna-kolesa/ostala-oprema-za-motoriste/kawasaki-versys-givi-vizir-1300459569.html Malo si zabiberio dlicen 1
NejcZ Objavljeno September 6, 2015 Opozori Objavljeno September 6, 2015 Kaj sm? Ne razumem tujinščine Pips 1
Kmet2 Objavljeno September 7, 2015 Opozori Objavljeno September 7, 2015 Kaj sm? Ne razumem tujinščine Predrag si :-D Pips in Efendi 2
NejcZ Objavljeno September 7, 2015 Opozori Objavljeno September 7, 2015 Ja pa ni tolk, z poštnino nism nikjer našu pod 95e, sploh pa pr nas ne, drugč pa za forumaše še 10 dol evo Pa še pripeljem kam usput Kmet2 1
NejcZ Objavljeno September 7, 2015 Opozori Objavljeno September 7, 2015 (popravljeno) U, pa res, lepa igra No za tiste ki gledate tut TC, potem cena 55e (ampak nima Givi znaka, to je nek kitajski ponaredek ) Popravljeno September 7, 2015. Popravil NejcZ SLVR 1
skalar36 Objavljeno September 11, 2015 Opozori Objavljeno September 11, 2015 Glede konjev lahko povem, da japonski proizvajalci navajajo izračunano moč, ki se meri na samem agregatu brez obtežbe, za evropske (očitno ne za dukati) pa velja oz. naj bi celo obstajala regulacija, da je moč merjena na kolesu.. Torej japoncem cca. 20 konjev dol pa smo realni. Za BMW sem siguren da med dyno testom in podano močjo ni razlike
HyperJack Objavljeno September 11, 2015 Opozori Objavljeno September 11, 2015 Moped, ki ga ne bom nikoli pozabil... :yes:
Kmet2 Objavljeno September 11, 2015 Opozori Objavljeno September 11, 2015 Moped, ki ga ne bom nikoli pozabil... :yes: Moped ki ga po tvojem Versysu vrjetno nikoli več ne bom imel
NejcZ Objavljeno September 11, 2015 Opozori Objavljeno September 11, 2015 No jaz si še vedno rezerviram z vajinega Versysa par dodatkov pred prodajo drugo sezono Kmet2 1
Kmet2 Objavljeno September 11, 2015 Opozori Objavljeno September 11, 2015 No jaz si še vedno rezerviram z vajinega Versysa par dodatkov pred prodajo drugo sezono Zmenjenu,pa celga vzem ,boš mel za dele.....
NejcZ Objavljeno September 11, 2015 Opozori Objavljeno September 11, 2015 Nerabim če drugga ne, bo za mojo dober tak kot je, če bom mel spet željo po motorju
Cartman Objavljeno September 11, 2015 Opozori Objavljeno September 11, 2015 Moped ki ga po tvojem Versysu vrjetno nikoli več ne bom imel Tale vrjetno......če zdej ne bi sedel, bi se zelo vrjetno ulegu.....
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se