Skoči na vsebino

Kawasaki Versys 650 in Versys 300 (2017)

DAMI34
Sporočilo dodal DAMI34

Priporočene objave

Objavljeno

....salama od norca...

Objavljeno

Vidim, da ni nič novega v tej temi. Če boste slučajno kakšno rekli o starem tisočaku, naj me kdo "zvrcne", mogoče se kaj oglasim.....

Objavljeno
pred 14 urami, Cartman pravi:

Ne pa ne. Ne iscem verzota. Iscem €€€ zanj. in bo mel sestnajst ventilov za poslusat! 

dva verzota
?

ajoooj

pred 12 urami, Kmet2 pravi:

Ma sej vem ,sej se trudm ,a mi živc ne da ko gluposti piše ......evo zdej ne bom več repliciral :P

pridan :D

pred eno uro, Tedybear pravi:

Vidim, da ni nič novega v tej temi. Če boste slučajno kakšno rekli o starem tisočaku, naj me kdo "zvrcne", mogoče se kaj oglasim.....

Kaj češ sploh rečt, pališ in voziš, edin na servis vsake toloko, pa spet pališ in voziš. Edin računa ne pokazat Sneciju :D

Sej tema SX je tut prazna ...sam neko lišpanje, bljak :P

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 46 minutami, DAMI34 pravi:

dva verzota
?

ajoooj

pridan :D

Kaj češ sploh rečt, pališ in voziš, edin na servis vsake toloko, pa spet pališ in voziš. Edin računa ne pokazat Sneciju :D

Sej tema SX je tut prazna ...sam neko lišpanje, bljak :P

sj ZX je tut prazna tema, ker je najboljš motzor na svetu in bližnji okolici .. clo mal bolši je od Versaćija :ras: ... 

js mam 4 leta garancije ... brez doplačila ... tko da veste :ras:

KAWA PAWAAAAAAAAAA :fyou:

• Všeč mi je 3
Objavljeno (popravljeno)
5 minutes ago, maus said:

sj ZX je tut prazna tema, ker je najboljš motzor na svetu in bližnji okolici .. clo mal bolši je od Versaćija :ras: ... 

js mam 4 leta garancije ... brez doplačila ... tko da veste :ras:

KAWA PAWAAAAAAAAAA :fyou:

a to maš dve leti še s prejšnje? :ras:

@Tedybear Če ti nimaš kej povedat o velikom ružnom pol je pa tud qurc....

Popravljeno . Popravil Cartman
Objavljeno
pred 38 minutami, Cartman pravi:

a to maš dve leti še s prejšnje? :ras:

nepane :ras: 

na letniku 2012 sem imel 2+2 (doplačano) :jezik: 

na letniku 2014 pa avtomatično 4 :ras: ... tko da veš :ras: 

Objavljeno

A 2 leti doplačano na prejšnji si dokupil za bodočega lastnika ali imaš kar obe pod streho?

Objavljeno
Ob 16. 12. 2015 at 12:46, maus pravi:

nepane :ras: 

na letniku 2012 sem imel 2+2 (doplačano) :jezik: 

na letniku 2014 pa avtomatično 4 :ras: ... tko da veš :ras: 

novembra 2012 je že bilo 4 leta brez doplačila

2+2 so se očitno spomnili sedaj in prej :)

Objavljeno
Pravkar, Snecer pravi:

novembra 2012 je že bilo 4 leta brez doplačila

2+2 so se očitno spomnili sedaj in prej :)

moj je bil januarja 2012 in sem doplačal 2 leti ... mam dokaz ... marca 2014 sem dobil avtomatično 4 leta brez doplačila ... v letu 2015 je bilo zopet 2 leti ... je bil pa motor malo cenejši ... za moje trditve mam dokaze, lahko pa preveriš na uradnih servisih.

ne vem v čem je fora, ampak tko je bilo :P

Objavljeno

Ja saj pravim, od novembra 2012 je blo 4 fabriško očitno do 2015.

Samo debatiramo. Ker meni v knjižici piše 2 leti, ker je motor modelno leto 2011, naknadno pa sem potem pridobil uradno potrditev, da je 4 leta leta (Garancija+).

To sem lani spraševal, ko me je zanimalo, ali še moram voziti k pooblaščenemu, da v primeru okvar, ne bi bilo težav.

Objavljeno

u matr .. to pa ne vem .. meni je moj prodajalec, ki je hkrati tut moj serviser izdal knjižico ... in to je to ... če ti v knjižici piše, da imaš 2 leti garancije, je pol dve leti. Dvomim, da bi vzel v garancijo tudi tretje leto. Lahko pa z kakšnim mailom vprašaš na generalnega uvoznika DKS.

Objavljeno

Ti pravim, imam uradno od DKS, da imam 4 leta.

V knjižici pa je štempl za 2 leti. Ko se je kupovalo se je oglaševalo že 4 in kupilo se je pod novimi pogoji.

Oni imajo v evidenci (DKS) kdaj si kupil, tako da ne glede na knjižico in štempl, saj gre za tovarniško kawa garancijo+.

Napaka v dokumentu na to ne vpliva.

Ko sem kupoval je bila ravno ta "nova" akcija, očitno pa so dali še staro knjižico s starim žigom, da pač počistijo predale.

pred 5 minutami, maus pravi:

u matr .. to pa ne vem .. meni je moj prodajalec, ki je hkrati tut moj serviser izdal knjižico ... in to je to ... če ti v knjižici piše, da imaš 2 leti garancije, je pol dve leti. Dvomim, da bi vzel v garancijo tudi tretje leto. Lahko pa z kakšnim mailom vprašaš na generalnega uvoznika DKS.

Sicer pa debata v tej smeri ni več potrebna, ker to je itak bolj tržna fora za konkurenco, da ima cmok v grlu.

Za kawasakija itak garancija ni potrebna... :)

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 16 minutami, Snecer pravi:

....

Za kawasakija itak garancija ni potrebna... :)

to pa itak :P

Objavljeno
Ob 1. 12. 2015 at 13:27, maus pravi:

matematično je res .. ampak ... če ti dam 500 € in potem še enkrat toliko ... koliko jih imaš :P 

0,00, ker vem, da mi jih ne boš dal :P

Objavljeno

Sori za 3 mesečni OFF, ni blo časa za Motosvet :P Anyways, je kaj posebnega treba pazit pri odstranitvi izpuha iz Versysa? Da se lotim rje in umazanije, sedaj ko je končno malo časa :) Verjetno je treba prej dat lonec dol, da lahko potem odstranim kolektorje?

Objavljeno
Ob 15. 12. 2015 at 22:29, Kmet2 pravi:

......evo zdej ne bom več repliciral :P

spilfrderber:kva1:

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 21 minutami, NejcZ pravi:

Sori za 3 mesečni OFF, ni blo časa za Motosvet :P Anyways, je kaj posebnega treba pazit pri odstranitvi izpuha iz Versysa? Da se lotim rje in umazanije, sedaj ko je končno malo časa :) Verjetno je treba prej dat lonec dol, da lahko potem odstranim kolektorje?

Poglavje 5-45 v service manual :)

Objavljeno

Hvala Sneci, sm pozabil nanj :) Sicer sem pa zadnjič poskušal brez da bi lonec dol dajal pa mi ni uspelo :) Zdej je pa končno malo več časa da se porihta da bo motor spet kot nov. Drugi teden še speskane stvari prevzamem pri Koritniku, pa akcija!

Objavljeno

Moj LeoV je drugačen,okrogel pa veliko bolj podaja decibele.

Objavljeno
pred 10 minutami, Kmet2 pravi:

Moj LeoV je drugačen,okrogel pa veliko bolj podaja decibele.

Ta evo2 na videu je edini, ki je vizualno primeren na versysu in mi je všeč, razen hrupa, ki ga ne maram in nalepke, ki bi takoj morala dol.

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!