Skoči na vsebino

Kawasaki Versys 650 in Versys 300 (2017)

DAMI34
Sporočilo dodal DAMI34

Priporočene objave

Objavljeno
pred 5 minutami, NejcZ pravi:

Ti maš Storma..

Aha sej ne vem ,sem mislu da sem ujel leoV:blush:

pred 3 minutami, Snecer pravi:

Ta evo2 na videu je edini, ki je vizualno primeren na versysu in mi je všeč, razen hrupa, ki ga ne maram in nalepke, ki bi takoj morala dol.

Ja dizajnersko je lep izdelek ,tudi sam ne maram preveč hrupa,mal pa more prdet.................ne maram hrupa od nedavnega ko sem imel še 990ADV in leoV ,je tako pokal da ko sem po 600km prevoženih ulegel na posteljo mi je piskal še celo noč ,ne hvala ne potrebujem ,to je za mestne dirkače ne za potovanja......

Objavljeno

Izpuh je dol.. brez problemov, z pomočjo kolegov :P Mogoče ga jutri spoliram, če bo ok pa še kako sliko objavim :P

Objavljeno

Prodam Versysa ,se mi zdi da letnik 2007 in 58kkm ,na novo opravljen veliki servis,nov verižni set in nove pnevmatike.....ponudbe pod ZS

Objavljeno
pred 18 minutami, Kmet2 pravi:

Prodam Versysa ,se mi zdi da letnik 2007 in 58kkm ,na novo opravljen veliki servis,nov verižni set in nove pnevmatike.....ponudbe pod ZS

a nisi že mel več kupcev?

Objavljeno
pred 1 minuto, Snecer pravi:

a nisi že mel več kupcev?

Čakam da se oglasijo al pa tud ne,mogoče jih motijo mikro poke in bodo rajši kupili v garaži vijačene trikrat razbite in iz dveh delov sestavljene seveda im prodajalec tega nea bo povedal in živeli bodo srečno do konca svojega življenja :P.....sej veš sto ljudi sto čudi .....:D

Objavljeno

nisi omenjal da bo za zimo? pa že gre proč

sicer pa če kdo kupuje, priporočam mk2, 

tvoj pa kolko ceniš? 2500 max? :)

Objavljeno

nisi omenjal da bo za zimo? pa že gre proč

sicer pa če kdo kupuje, priporočam mk2, 

tvoj pa kolko ceniš? 2500 max? :)

Super si :OK:

• Všeč mi je 2
Objavljeno

OK, zdaj pa mi naj prosim nekdo razloži kakšna je resnično razlika med MK1 in MK2. Kar je meni jasno je razlika samo v faceliftingu, agregat je enak, zavore so enake, tank je isti, armanturna plošča je ista, vzmetenje tudi, kolesa enaka, sedež enak, okvir pa tudi. Imam MK1 in z okvirjem nimam težav, pokanje varov tudi nisem nekje opazil in tudi pri tujih forumih tega nisem zasledil, da bi kdo to omenil. Tak da nevem od kje vam ta informacija. Vozil sem MK1 in MK2 in nisem opazil nobene razlike med njima, ima pa res MK2 lepšo luč, to je pa tudi vse kar sem opazil.

čakam:smoke:

Objavljeno

Resnična dodana vrednost mk2 je ta, da ga vozi Snecer.

• Všeč mi je 3
Objavljeno

med drugim v verziji delov, npr benz pumpa, ki je hiba mk1 in er6 mk1

itd. gre za novejše, posobobljene dele

Objavljeno
pred 55 minutami, Snecer pravi:

med drugim v verziji delov, npr benz pumpa, ki je hiba mk1 in er6 mk1

itd. gre za novejše, posobobljene dele

Spet megla :OK:

Objavljeno

Niti ne, žal je tisti sajt down, kjer je vse to bilo opisano.

Kaj je pokalo... vpetje, nosilec agregata, ker je bilo preveč lufta, če si odtegnil in dal eno podložko, je bila zadeva rešena.

Kasnejši modeli imajo malenkost drugačno vpetje. itd.

Mislim, da so tudi drugačne fedrce na sklopki, bolj močne, ker tiste prve so bile mehke in so hitro začele najedati.

Nekaj je tudi drugače na vpetju hladilnika, tu se je spreminjalo tudi na mk2 modelih vsako leto itd.

Objavljeno

Niti ne, žal je tisti sajt down, kjer je vse to bilo opisano.

Kaj je pokalo... vpetje, nosilec agregata, ker je bilo preveč lufta, če si odtegnil in dal eno podložko, je bila zadeva rešena.

Kasnejši modeli imajo malenkost drugačno vpetje. itd.

Mislim, da so tudi drugačne fedrce na sklopki, bolj močne, ker tiste prve so bile mehke in so hitro začele najedati.

Nekaj je tudi drugače na vpetju hladilnika, tu se je spreminjalo tudi na mk2 modelih vsako leto itd.

Drastične spremembe :OK:

Objavljeno

:D

Kmet, a mi prodaš zadnji blatnik? Pa prednje lučke? Nevem sicer če zadeve pašejo križam, tu bo moral (glede blatnika) Snecer urgirati.. Sneci?

Objavljeno
pred 1 minuto, NejcZ pravi:

:D

Kmet, a mi prodaš zadnji blatnik? Pa prednje lučke? Nevem sicer če zadeve pašejo križam, tu bo moral (glede blatnika) Snecer urgirati.. Sneci?

Ma dej ga srat vse je identično ....pa ne prodam motorjev po delih ,lahko kupiš celega ,ne boš potreboval nič čez zimo lišpat je nališpan do zadnjega kotička :D

Objavljeno

Dej no, samo blatnik.. če najceneje najdem za 80€ se mi zdi da od nekih makaronarjev. Nekje polovico bi pa rad plačal :D

Objavljeno
pred 3 minutami, Kmet2 pravi:

Ma dej ga srat vse je identično ....pa ne prodam motorjev po delih ,lahko kupiš celega ,ne boš potreboval nič čez zimo lišpat je nališpan do zadnjega kotička :D

ja zadnji paše, identična nihajka

mk2 ima npr. predpripravo za ogrevane ročke in vtičnico, mimogrede sem se spomnil :) 

Objavljeno
Pravkar, Snecer pravi:

ja zadnji paše, identična nihajka

mk2 ima npr. predpripravo za ogrevane ročke in vtičnico, mimogrede sem se spomnil :) 

Ja Vtičnico za 120€ :OK: moj ma to že serijsko by HyperJack gor :)

Objavljeno

vtičnica ni 120, to je cena s skupnim relejem za ogrevane ročke in nosilec.

ni poceni, je pa p&p in ziher.

Objavljeno

Ej Snecer, še enkrat drugim soli pamet o kakšnih zlatarjih, no...

• Všeč mi je 3
Objavljeno
pred 5 minutami, dlicen pravi:

Ej Snecer, še enkrat drugim soli pamet o kakšnih zlatarjih, no...

vtičnica enim kar ne da miru :) kaj vam naj

maš nekje seznam vseh dodatkov, ki sem dal gor in oprema, za dva slaba diamantna servisa...vključno s vtičnico...

tisto pa ni bla zlatarija, ampak diamantni servis

Objavljeno
pred 11 minutami, Snecer pravi:

vtičnica ni 120, to je cena s skupnim relejem za ogrevane ročke in nosilec.

ni poceni, je pa p&p in ziher.

Se pravi dodatna oprema za KTM power parts ...ni ziher,ogrevane ročke samo kupiš ostalo je že inštalirano v kompjuterju prav tako inštalacija ,vtičnica že po defoltu gor drugače pa 20€ ...a misliš da ni zihr,bolje da si tih ker padaš čedalje nižje......:Ddrugače pa bravo res si car:grupni:

pred 5 minutami, Snecer pravi:

vtičnica enim kar ne da miru :) kaj vam naj

maš nekje seznam vseh dodatkov, ki sem dal gor in oprema, za dva slaba diamantna servisa...vključno s vtičnico...

tisto pa ni bla zlatarija, ampak diamantni servis

ne ne rubinji servis z zlato verigo in novimi pnevmatikami višjega cenovnega razreda ,ker zame je dobro samo najboljše beeee beeee:)

Objavljeno

hyperjack v sosednji temi spoznava briljantne cene dodatkov

za ktm ne bi vedel, itak so samo 4 primerki v sloveniji...

Objavljeno
pred 3 minutami, Snecer pravi:

hyperjack v sosednji temi spoznava briljantne cene dodatkov

za ktm ne bi vedel, itak so samo 4 primerki v sloveniji...

Kvaliteta Snecer ne kvantiteta ,če bi bil 10k bi ga vsi hotli met ....:)

Objavljeno

Ne vem kolko pride ktm, ampak najbrž bi za tako ceno moral imeti vso dodatno opremo s prtljago.

O kvaliteti pa težko govorim, a dvomim, da so sami materiali kaj bistveno boljši, ker danes se motorji sestavljajo in ne več izdelujejo.

Je pa to debata za drugo temo.

Imam en predlog zate.

Kaj če bi presenetil prijatelja in ga obdaril? da ko pride domov in ga na hofu čaka Versač.... :)

saj tista dva jurja ti ne pomenita tolko ali? al začnemo zbirat za Damijevo darilo?

• Všeč mi je 2

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!