Skoči na vsebino

Kawasaki Versys 650 in Versys 300 (2017)

DAMI34
Sporočilo dodal DAMI34

Priporočene objave

Objavljeno
pred 3 minutami, Snecer pravi:

Ne vem kolko pride ktm, ampak najbrž bi za tako ceno moral imeti vso dodatno opremo s prtljago.

O kvaliteti pa težko govorim, a dvomim, da so sami materiali kaj bistveno boljši, ker danes se motorji sestavljajo in ne več izdelujejo.

Je pa to debata za drugo temo.

Imam en predlog zate.

Kaj če bi presenetil prijatelja in ga obdaril? da ko pride domov in ga na hofu čaka Versač.... :)

saj tista dva jurja ti ne pomenita tolko ali? al začnemo zbirat za Damijevo darilo?

No končno ena lepa,tud sam sem že razmišljal da mu podarim Versačija dokler se ne pobere ,ko bo zbral za novega pa prodam ,do takrat je pa njemu na uporabo ,sam dvomim da bo v kratkem kaj motoriral :blush:

Pa še zadovoljen je bil z Versačijem ko ga je peljal .:OK:

Objavljeno
pred 12 minutami, Snecer pravi:

hyperjack v sosednji temi spoznava briljantne cene dodatkov

za ktm ne bi vedel, itak so samo 4 primerki v sloveniji...

Če sem dal na Versysa zadnji blatnik za 100 €

bom dal pa še na moped vreden 17jurčkov blatnik za 200 € :P

• Všeč mi je 2
Objavljeno
Pravkar, HyperJack pravi:

to so besede ,ne šparat ,ga bom od tebe kupil za zimo pa sol ,ker mi je škoda KTM :lol1:

Objavljeno
pred 6 minutami, Kmet2 pravi:

No končno ena lepa,tud sam sem že razmišljal da mu podarim Versačija dokler se ne pobere ,ko bo zbral za novega pa prodam ,do takrat je pa njemu na uporabo ,sam dvomim da bo v kratkem kaj motoriral :blush:

Pa še zadovoljen je bil z Versačijem ko ga je peljal .:OK:

motor z znano zgodovino. do pomladi bo?

tud če mu ga daš samo v uporabo, cena ne bo padla :)

Objavljeno
pred 1 minuto, Snecer pravi:

motor z znano zgodovino. do pomladi bo?

tud če mu ga daš samo v uporabo, cena ne bo padla :)

Tud če pade ,za takšnega frenda sem pripravljen narediti še marsikaj več :) tudi ko sva skupaj po več dni in tudi če sva samo tiho ,je ta tišina prijetna ..........ne vem če razumeš ,ker z internetom je težko doseči takšen odnos :P

Objavljeno
pred 2 minutami, HyperJack pravi:

Vidiš, v tem grmu tiči zajec. Ne razumem zakaj bi moral nek del za UberMašino "koštat" 2x,3x več kot za Japaneza.

Letos sem mejnal kolesne ležaje (zadnje kolo) na mojem propelečku. Pri zlatarjih je komad po 18€ plus 2x semering in si na 60+€. Enaki ležaji ali celo boljši 3xSKF +2x semeringa pri neodvisnem prodajalcu pa prideta 19€.

Aja na orginal  škatlicah je znak (propelerja) in piše genuine BMW parts, če maš srečo. Če hočeš te res lako "frizirajo".

PS, da ne bom čist OT. Cena servisa Kmetovega Kwaka je po moje čist realna, še posebej če ga primerjam s cenami na "mojem" servisu.

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 2 minutami, MiNa pravi:

Vidiš, v tem grmu tiči zajec. Ne razumem zakaj bi moral nek del za UberMašino "koštat" 2x,3x več kot za Japaneza.

Letos sem mejnal kolesne ležaje (zadnje kolo) na mojem propelečku. Pri zlatarjih je komad po 18€ plus 2x semering in si na 60+€. Enaki ležaji ali celo boljši 3xSKF +2x semeringa pri neodvisnem prodajalcu pa prideta 19€.

Aja na orginal  škatlicah je znak (propelerja) in piše genuine BMW parts, če maš srečo. Če hočeš te res lako "frizirajo".

PS, da ne bom čist OT. Cena servisa Kmetovega Kwaka je po moje čist realna, še posebej če ga primerjam s cenami na "mojem" servisu.

Pnevmatike bi lahko dobil ceneje,sam motor nisem pucal več kot 6kkm ,gonil sem ga pa pd šikare do makedama soli in snega ,tako da jaz ga ne bi nobenemu očistil tud za 100€ ne,sej moje motorje si večkrat videl pri Mileni ,tisto jaz potrebujem da ga očistim 2 dni ,samo potem je sterilen ,Versysa sem kupil ravno s tem namenom da me ne boli glava o čiščenju jbg sem pač mal kolpulziven ......KTM enostavno ne morem videt umazanega ali zanemarjenega ,Versys pa mi je celo lep takšen hahahah

Objavljeno
pred 31 minutami, MiNa pravi:

Pnevmatike imaš takšne?

Jp

Objavljeno

2000-3000 km, max., ti bo ta pnevmatika zdržala, sploh pri tvoji vožnji (super mehka, supermoto pnevmatika).

Objavljeno
pred 32 minutami, gift pravi:

2000-3000 km, max., ti bo ta pnevmatika zdržala, sploh pri tvoji vožnji (super mehka, supermoto pnevmatika).

Pa ti vse veš ,pa vrjetno nisi bral temo Pnevmatike kjer sem opredelil gumo ravno tako kot ti ,ker sem en par že zvozil  in naredil z njimi točno 1900 in še nekaj drobiža,sam drži pa tako po mokrem kot po suhem in po makedamu je odlična:OK:

Objavljeno

Ne nisem bral, sem pa serviserju tvoj račun za Versysa pokazal, pa mi je marsikajrazložil :) 

Objavljeno
56 minutes ago, gift said:

Ne nisem bral, sem pa serviserju tvoj račun za Versysa pokazal, pa mi je marsikajrazložil :) 

Sam maš pa res cajta da račun od nekoga tretjega neseš k svojmu servisrju in potem o tem računu debatirata ... :slap:

Predlagam da ti kupiš kmetovga versisa ... pol boš pa čist pariral snečiju :D

Objavljeno
pred 22 minutami, pikolo pravi:

Sam maš pa res cajta da račun od nekoga tretjega neseš k svojmu servisrju in potem o tem računu debatirata ... :slap:

Če ti danes stvari nosiš, potem te res razumem, glede zapisanega :D 

Objavljeno
On 19/12/2015 at 8:44 PM, MiNa said:

Je pr japcih popolnoma enako. NTN lezaj v vrecki Honda je 45 €, NTN lezaj v skatlici s stacunske police 15. Razlika en je made in japan, drugi made in poland. Zdej, lahko temu recemo odiranje, al pa trgovanje. Za servise pa je uporaba originalnih delov tudi kritje/zavarovanje. Ves kolko zolca bi pozrl servis, ce bi menjal lezaj, za aftermarket, pa bi ga kmalu strlo se enkat? Zdej se lapa "original lager oderuske cene" pol bi blo pa "kaj kurc spara teh 50 € za dva lagerja, mar bi originale dal...."

S folkom je tezko delat. Nikol ni prav.

• Všeč mi je 3
Objavljeno

Motor je bil v uporabi v avtošoli (tak piše v oglasu). Mogoče pa je ta okvir narejen tako, da se da nanj pritrdit dodatna koleščka za učenje vožnje skozi ovinek (torej nagib motorja) - tako kot imajo peciklčki za otroke...

Enkrat sem videl nekje eno fotko, ki je prikazovala ravno tao - kako v nekaterih avtošolah učijo tečajnike nagibati motor z nekimi dodatnimi koleščki. V ta namen je imel motor gor en tak čuden okvir....

Objavljeno
pred 2 urami, Cartman pravi:

Za servise pa je uporaba originalnih delov tudi kritje/zavarovanje

motiš se...preberi si novo direktivo (lansko), ki velja v EU. Tudi če je sredstvo v garanciji, ga lahko pelješ na drug servis (prim. Kawasakija na BMW serv.), tam ti izvedejo servis z originalnimi deli, ali generičnimi (prvovgradnimi deli kot je prim. tvoj ležaj), po predpisih proizvajalca (standardih) in garancija ti velja enako naprej (seveda večina ljudi tega ne ve, na servisih jim tišijo neke izjave v roke, ki pa pravno ne vzdržijo).

Določanje države ali znamke proizvajalca kakršnegakoli dela, ki ga želiš vgradit, pa ti ne more nihče onemogočit, ker zaradi diskriminatornosti vsaka zadeva pade (javno naročanje). Edina merila so tehnični pogoji, ki jih lahko zastaviš.

Objavljeno
11 minutes ago, gift said:

motiš se...preberi si novo direktivo (lansko), ki velja v EU. Tudi če je sredstvo v garanciji, ga lahko pelješ na drug servis (prim. Kawasakija na BMW serv.), tam ti izvedejo servis z originalnimi deli, ali generičnimi (prvovgradnimi deli kot je prim. tvoj ležaj), po predpisih proizvajalca (standardih) in garancija ti velja enako naprej (seveda večina ljudi tega ne ve, na servisih jim tišijo neke izjave v roke, ki pa pravno ne vzdržijo).

Določanje države ali znamke proizvajalca kakršnegakoli dela, ki ga želiš vgradit, pa ti ne more nihče onemogočit, ker zaradi diskriminatornosti vsaka zadeva pade (javno naročanje). Edina merila so tehnični pogoji, ki jih lahko zastaviš.

Ajd, še za tiste s pocen kartami in dolgmi kabli. Zavarovanje pred slabim glasom o vgradnji nekvalitetnih komponent.  Zavarovanje pred točno takimi lapači in gnjavatorji kot si ti.  

Objavljeno

Žal ne veš kaj pišeš, pa ti ni za zamerit :)

Objavljeno

Ampak na bmw servis pa res ne bom peljal :)

Drugače pa ja, lahko pelješ kamorkoli, ne glede na garancijo (mišljeno servis, da ne bo kdo k zlatarju peljal)

Objavljeno
pred 10 urami, gift pravi:

Pa bi nam tukaj nevednežem razložil kaj ti je razložil ,res me zanima ,lahko tudi na ZS ,rajši bi pa videl javno .....da vidim kako so me ostrigli beee beeee :D ,za te pnevmatike sem sam plačal (prejšnji komplet okrog 240€) sam zanimajo me tiste druge "marsikaj" zadeve.

Objavljeno

Ni pošteno javno serviserje blatit oz. primerjat, vsak vozi tja kamor mu paše in je zadovoljen.

Kmet2 važno, da si ti zadovoljen in tvoj stroj :004

Objavljeno
pred 4 urami, Snecer pravi:

Ampak na bmw servis pa res ne bom peljal :)

Drugače pa ja, lahko pelješ kamorkoli, ne glede na garancijo (mišljeno servis, da ne bo kdo k zlatarju peljal)

pogoj je le ta , da je mehanik opravil šolanje za določen model/tip vozila pri od proizvajalca certificiranem mentorju / učitelju ... 

če že pišete potem napišite vse ...zavajanje ni samo pisanje neresnic temveč tudi utajitev /zamolčanje resničnih dejstev ..

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!