Skoči na vsebino

Kawasaki Versys 650 in Versys 300 (2017)

DAMI34
Sporočilo dodal DAMI34

Priporočene objave

Objavljeno

Svaka čast. Ko sem ga jaz prodajal pred dvema letoma, ni bilo nekega interesa, pa sem imel nižjo ceno. Je pa res, da nisem obljubljal kosil. :)

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Em kmet2 a bi ti kupu eno lepo husqvarno nudo 900 r. Cca 20k prevoženih. Pa fajn bi blo, da je nebi metal po tleh. Pa če lahko pred prodajo daš gor D roadsmart3?

Da ne bom :topic:. Maš srečo, da si prodal versysa, ker bremze zelo slabo primejo na tem modelu.

Objavljeno
pred 11 minutami, vandrovec pravi:

joj, pa zima se še začela ni.:hmm:...in ni več zimskega motorjaB)

Ti si se zaljubil v mene da skoz neki serješ......:dry: bil sem operiran in sem do nadaljnega nesposoben za motoriranje,ko pridem k seb bo pa pel ......točn ta na sliki :D

http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=9821039&show=1

pred 14 minutami, dlicen pravi:

Svaka čast. Ko sem ga jaz prodajal pred dvema letoma, ni bilo nekega interesa, pa sem imel nižjo ceno. Je pa res, da nisem obljubljal kosil. :)

Ja motor ima dodano vrednost ker vejo da ga je vozil in vzdrževal :kmet::P

pred 7 minutami, skalar36 pravi:

Em kmet2 a bi ti kupu eno lepo husqvarno nudo 900 r. Cca 20k prevoženih. Pa fajn bi blo, da je nebi metal po tleh. Pa če lahko pred prodajo daš gor D roadsmart3?

Da ne bom :topic:. Maš srečo, da si prodal versysa, ker bremze zelo slabo primejo na tem modelu.

Sem prilimal gor link kaj bom kupil ,rabim da bom lahko Damija34 vozil fočkat in počkat na Ride in Črni kal .......za to so prijatelji B)

Kakorkoli Versys je motor kot je in je pač super duper samo tistim ki boljšega še niso probal ...tok od mene o Versysu ....:sleep2:

Objavljeno (popravljeno)
16 minutes ago, Kmet2 said:

http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=9821039&show=1

lahko si ogledate delovanje motorja na spodnji povezavi:

https://www.youtube.com/watch?v=r8ug3VWYDNQ
blank.gif
blank.gif   blank.gif
line_ad.gif
blank.gif   blank.gif
blank.gif

Sem prilimal gor link kaj bom kupil ,rabim da bom lahko Damija34 vozil fočkat in počkat na Ride in Črni kal .......za to so prijatelji B)

Kakorkoli Versys je motor kot je in je pač super duper samo tistim ki boljšega še niso probal ...tok od mene o Versysu ....:sleep2:

Sem si ogledal video od tega dnepra. Zgleda da ma ride by wire, ker se na posnetku vidi zamik ko doda gas B) čist tko kot na BMW K1600...

Če ma Dami34 smolo na cesti, ma pa vsaj s prijatelji srečo . :grupni: = :kmet:!!  Njemu čimprejšnje okrevanje.

Ja, Verys.Tok kot smo mu nardili slabe reklame na MS-ju...če bi vsi bodoči kupci versysa brali MS, bi jih v Slo nehali prodajat. (nekaj takega se bo zzodilo MT 09 Tracer). Za cca 7k eur, je definitivno zmagovalec svojega razreda-tle se čist strinjam z Snecerjem. Je pa tko, cena ne laže...in za cca 7 k ne morš pričakovat da se bo kosal z motorji s 3X ceno. To je tko kot motonovinarji testirajo Hondo Nc750X pa jo primerjajo z BMW 1200 GS.

PS: A nebi res pred dneprom kupu Husko, men se je ne da uvozit...:ninja:

Popravljeno . Popravil skalar36
  • Všeč mi je 3
Objavljeno

Skalar36 res ne .........jodlarju mam že celo garažo ,rabim še nekaj ruskega,to vem da Snecer skoz izpostavlja kako so Nemci padli pod rusi ......al misliš da bo tudi tukaj bruhal negativizem :P.......vse bi naredu sam da mu ustrežem :D

• Všeč mi je 2
Objavljeno
2 hours ago, Kmet2 said:

Ja, ampak kubikaža ti je prirasla k srcu, če sklepam po tem kar kupuješ... :)

Objavljeno
pred 3 urami, Kmet2 pravi:

Ni boljšega v tem razredu ...

Objavljeno
pred 6 urami, Snecer pravi:

Ni boljšega v tem razredu ...

Izgleda da si bil najboljši v razredu najslabših :P

Objavljeno

Ta razred je bil zate prezahteven. Lepa pravljica za kupce, da ti je "padel" na travi :)

Objavljeno
pred 22 minutami, Snecer pravi:

Ta razred je bil zate prezahteven. Lepa pravljica za kupce, da ti je "padel" na travi :)

1012724_916801215062285_5845687727350874670_n.jpg

Objavljeno

Brez zadnjega servis, bi lahko postavil jurja nižjo ceno Kmet2 :D

Objavljeno
pred 4 urami, Kmet2 pravi:

1012724_916801215062285_5845687727350874670_n.jpg

Si kupca povabil na MS, da bo lahko še dodatno izvedel, kaj o tem modelu? :)

Objavljeno
Ob 22. 12. 2015 at 17:30, Snecer pravi:

Folk se zgleda dolgočasi v "svojih" tema in prihaja v našo temo utrujat.

Da se vrnemo k materialu. Evo ene dolgočasne

Tipični uporabnik versysa. Vozi se po lepo urejeni asvaltirani cenit, napiše pa "In the middle of nowhere".

Kmet, še sreča, da si prodal, drugače bi pačasi najednik postal.

Objavljeno

Pa koliko moraš biti samovšečen, da samega sebe s selfistikom snemaš?!? Ja, evo, svet je res rabil še en posnetek enega tipa, ki pač vozi motor. Jao.

Objavljeno

Je kakšna razlika če se brez palčke fotkaš? Glej temo na forumu, kjer se objavljajo vožnje. Niti ene dobre babe, sami neki dedi, ponavadi ob hrani in pijači. Eni in isti :)

• Všeč mi je 2
Objavljeno
36 minutes ago, Snecer said:

Je kakšna razlika če se brez palčke fotkaš?

Ne, ni je. Mene zanima reportaža, ne pa reporter.

Objavljeno

Nikjer. Kakšno vezo ima to s tem? <--- Retorično vprašanje, Snecer. Vem, kam to pelje. Vesel božič.

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Ok, sedaj sem po kakem mesecu Versysa skupaj sestavil, vžgal je v prvo itak :P Me pa nekaj zanima. Ostala sta mi dva ALU distančnika. Kam bi to lahko šlo? Sicer sploh nisem 100% da je to od motorja, pač v škatlici z šraufi je bilo, ampak se ne spomnem a sem jo čisto spraznil al ne :blush: Drugače je pa motor nov, manjkajo še samo plastike na ščitniku balance, to pa kak drug teden ko še servis nardim, dost je za letos :sleep2: Distančnika sta na sliki spodi.DSC_0058.thumb.JPG.6984cf9fc5f7f346678ec

DSC_0056.thumb.JPG.27851b294ed4395f9df06

Objavljeno

Kufra v tej rundi nisem demontiral, samo stranske plastike, auspuh, kreš pede,pa stopalke komplet.

Objavljeno

Zakaj pa si ketno menjal in pri kolko km?

Če ti ni "cukalo" s staro, pol ne čutiš razlike, sicer pa je kot dan in noč..

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!