dlicen Objavljeno December 23, 2015 Opozori Objavljeno December 23, 2015 Svaka čast. Ko sem ga jaz prodajal pred dvema letoma, ni bilo nekega interesa, pa sem imel nižjo ceno. Je pa res, da nisem obljubljal kosil. Efendi in Kmet2 2
skalar36 Objavljeno December 23, 2015 Opozori Objavljeno December 23, 2015 Em kmet2 a bi ti kupu eno lepo husqvarno nudo 900 r. Cca 20k prevoženih. Pa fajn bi blo, da je nebi metal po tleh. Pa če lahko pred prodajo daš gor D roadsmart3? Da ne bom . Maš srečo, da si prodal versysa, ker bremze zelo slabo primejo na tem modelu. Kmet2 1
Kmet2 Objavljeno December 23, 2015 Opozori Objavljeno December 23, 2015 pred 11 minutami, vandrovec pravi: joj, pa zima se še začela ni....in ni več zimskega motorja Ti si se zaljubil v mene da skoz neki serješ...... bil sem operiran in sem do nadaljnega nesposoben za motoriranje,ko pridem k seb bo pa pel ......točn ta na sliki http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=9821039&show=1 pred 14 minutami, dlicen pravi: Svaka čast. Ko sem ga jaz prodajal pred dvema letoma, ni bilo nekega interesa, pa sem imel nižjo ceno. Je pa res, da nisem obljubljal kosil. Ja motor ima dodano vrednost ker vejo da ga je vozil in vzdrževal pred 7 minutami, skalar36 pravi: Em kmet2 a bi ti kupu eno lepo husqvarno nudo 900 r. Cca 20k prevoženih. Pa fajn bi blo, da je nebi metal po tleh. Pa če lahko pred prodajo daš gor D roadsmart3? Da ne bom . Maš srečo, da si prodal versysa, ker bremze zelo slabo primejo na tem modelu. Sem prilimal gor link kaj bom kupil ,rabim da bom lahko Damija34 vozil fočkat in počkat na Ride in Črni kal .......za to so prijatelji Kakorkoli Versys je motor kot je in je pač super duper samo tistim ki boljšega še niso probal ...tok od mene o Versysu .... mladench, TakeALookAround, skalar36 in 5 others 8
skalar36 Objavljeno December 23, 2015 Opozori Objavljeno December 23, 2015 (popravljeno) 16 minutes ago, Kmet2 said: http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=9821039&show=1 lahko si ogledate delovanje motorja na spodnji povezavi:https://www.youtube.com/watch?v=r8ug3VWYDNQ Sem prilimal gor link kaj bom kupil ,rabim da bom lahko Damija34 vozil fočkat in počkat na Ride in Črni kal .......za to so prijatelji Kakorkoli Versys je motor kot je in je pač super duper samo tistim ki boljšega še niso probal ...tok od mene o Versysu .... Sem si ogledal video od tega dnepra. Zgleda da ma ride by wire, ker se na posnetku vidi zamik ko doda gas čist tko kot na BMW K1600... Če ma Dami34 smolo na cesti, ma pa vsaj s prijatelji srečo . = !! Njemu čimprejšnje okrevanje. Ja, Verys.Tok kot smo mu nardili slabe reklame na MS-ju...če bi vsi bodoči kupci versysa brali MS, bi jih v Slo nehali prodajat. (nekaj takega se bo zzodilo MT 09 Tracer). Za cca 7k eur, je definitivno zmagovalec svojega razreda-tle se čist strinjam z Snecerjem. Je pa tko, cena ne laže...in za cca 7 k ne morš pričakovat da se bo kosal z motorji s 3X ceno. To je tko kot motonovinarji testirajo Hondo Nc750X pa jo primerjajo z BMW 1200 GS. PS: A nebi res pred dneprom kupu Husko, men se je ne da uvozit... Popravljeno December 23, 2015. Popravil skalar36 thumper, Efendi in Kmet2 3
Kmet2 Objavljeno December 23, 2015 Opozori Objavljeno December 23, 2015 Skalar36 res ne .........jodlarju mam že celo garažo ,rabim še nekaj ruskega,to vem da Snecer skoz izpostavlja kako so Nemci padli pod rusi ......al misliš da bo tudi tukaj bruhal negativizem .......vse bi naredu sam da mu ustrežem skalar36 in TakeALookAround 2
dlicen Objavljeno December 23, 2015 Opozori Objavljeno December 23, 2015 2 hours ago, Kmet2 said: Kakorkoli Versys je motor kot je in je pač super duper samo tistim ki boljšega še niso probal ...tok od mene o Versysu .... Ja, ampak kubikaža ti je prirasla k srcu, če sklepam po tem kar kupuješ... Kmet2 1
Snečer Objavljeno December 23, 2015 Opozori Objavljeno December 23, 2015 pred 3 urami, Kmet2 pravi: Kakorkoli Versys je motor kot je in je pač super duper samo tistim ki boljšega še niso probal ...tok od mene o Versysu .... Ni boljšega v tem razredu ...
Kmet2 Objavljeno December 24, 2015 Opozori Objavljeno December 24, 2015 pred 6 urami, Snecer pravi: Ni boljšega v tem razredu ... Izgleda da si bil najboljši v razredu najslabših pikolo 1
Snečer Objavljeno December 24, 2015 Opozori Objavljeno December 24, 2015 Ta razred je bil zate prezahteven. Lepa pravljica za kupce, da ti je "padel" na travi gift 1
Kmet2 Objavljeno December 24, 2015 Opozori Objavljeno December 24, 2015 pred 22 minutami, Snecer pravi: Ta razred je bil zate prezahteven. Lepa pravljica za kupce, da ti je "padel" na travi pikolo, dlicen, Cartman in 2 others 5
gift Objavljeno December 24, 2015 Opozori Objavljeno December 24, 2015 Brez zadnjega servis, bi lahko postavil jurja nižjo ceno Kmet2 Snečer 1
Snečer Objavljeno December 24, 2015 Opozori Objavljeno December 24, 2015 pred 4 urami, Kmet2 pravi: Si kupca povabil na MS, da bo lahko še dodatno izvedel, kaj o tem modelu? Pepper 1
bugy2004 Objavljeno December 24, 2015 Opozori Objavljeno December 24, 2015 Samo predrkavanje nekaterih......... Kmet2 1
Popularna objava Snečer Objavljeno December 24, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno December 24, 2015 Božično-novoletni pregled in poslanica Vse naj! In par versys utrinkov Pepper, franc, MiNa in 7 others 10
mato295 Objavljeno December 24, 2015 Opozori Objavljeno December 24, 2015 Ob 22. 12. 2015 at 17:30, Snecer pravi: Folk se zgleda dolgočasi v "svojih" tema in prihaja v našo temo utrujat. Da se vrnemo k materialu. Evo ene dolgočasne Tipični uporabnik versysa. Vozi se po lepo urejeni asvaltirani cenit, napiše pa "In the middle of nowhere". Kmet, še sreča, da si prodal, drugače bi pačasi najednik postal. Kmet2 1
dlicen Objavljeno December 24, 2015 Opozori Objavljeno December 24, 2015 Pa koliko moraš biti samovšečen, da samega sebe s selfistikom snemaš?!? Ja, evo, svet je res rabil še en posnetek enega tipa, ki pač vozi motor. Jao. Kmet2 1
Snečer Objavljeno December 24, 2015 Opozori Objavljeno December 24, 2015 Je kakšna razlika če se brez palčke fotkaš? Glej temo na forumu, kjer se objavljajo vožnje. Niti ene dobre babe, sami neki dedi, ponavadi ob hrani in pijači. Eni in isti KARMEN1 in NejcZ 2
dlicen Objavljeno December 24, 2015 Opozori Objavljeno December 24, 2015 36 minutes ago, Snecer said: Je kakšna razlika če se brez palčke fotkaš? Ne, ni je. Mene zanima reportaža, ne pa reporter.
Snečer Objavljeno December 24, 2015 Opozori Objavljeno December 24, 2015 Kje lahko kakšno tvojo preberemo?
dlicen Objavljeno December 24, 2015 Opozori Objavljeno December 24, 2015 Nikjer. Kakšno vezo ima to s tem? <--- Retorično vprašanje, Snecer. Vem, kam to pelje. Vesel božič. Kmet2 in skalar36 2
NejcZ Objavljeno December 25, 2015 Opozori Objavljeno December 25, 2015 Ok, sedaj sem po kakem mesecu Versysa skupaj sestavil, vžgal je v prvo itak Me pa nekaj zanima. Ostala sta mi dva ALU distančnika. Kam bi to lahko šlo? Sicer sploh nisem 100% da je to od motorja, pač v škatlici z šraufi je bilo, ampak se ne spomnem a sem jo čisto spraznil al ne Drugače je pa motor nov, manjkajo še samo plastike na ščitniku balance, to pa kak drug teden ko še servis nardim, dost je za letos Distančnika sta na sliki spodi.
Snečer Objavljeno December 25, 2015 Opozori Objavljeno December 25, 2015 Lahko bi blo od nosilca za kufer oziroma za rep, to mi prvo po spominu pade na um.
NejcZ Objavljeno December 25, 2015 Opozori Objavljeno December 25, 2015 Kufra v tej rundi nisem demontiral, samo stranske plastike, auspuh, kreš pede,pa stopalke komplet.
Snečer Objavljeno December 25, 2015 Opozori Objavljeno December 25, 2015 Saj pravim po spominu, taki distančniki so tam zadaj original, al pa na er6 in ko daš kufer nosilec gor "ostanejo", ker jih nadomesti nosilec. plastike tega nimajo kreš pad tega nima oz. ne vem kje in kakšen je izpuh in stopalke pa ne vem, poglej shemo http://www.kawasakipartshouse.com/oemparts/l/kaw/50a9a231f87002235ccd8bf5/2013-versys-kle650cdf-parts NejcZ 1
Snečer Objavljeno December 28, 2015 Opozori Objavljeno December 28, 2015 Zakaj pa si ketno menjal in pri kolko km? Če ti ni "cukalo" s staro, pol ne čutiš razlike, sicer pa je kot dan in noč..
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se