skalar36 Objavljeno December 30, 2015 Opozori Objavljeno December 30, 2015 On 28.12.2015 at 5:07 PM, Snecer said: Zakaj pa si ketno menjal in pri kolko km? Če ti ni "cukalo" s staro, pol ne čutiš razlike, sicer pa je kot dan in noč.. Če je bilo vprašanje namenjeno meni, sem verigo zamenjal, ker sem jo preveč očistil, oziroma kasneje premalo namazal. Imela je 18k km za sabo, cukala ni, a členi niso bili v "ravnini". Se je na daleč videlo da je slaba.
Kmet2 Objavljeno December 30, 2015 Opozori Objavljeno December 30, 2015 na teh videih se nazorno vidi da to ni motor za takšen teren ,saj ga več rinejo na roke kot peljejoin nasedejo na vsak drevešček čez pot,je pa res da so tud šoferji pravo profesionalci in pritičejo modelu motorja P.S. da boš mal občutka dobil kaj pravi stroj zmore po terenu brez nogic da se ne prevrneš in šlepanja na roke ,nasedanja že čez vejico po poti itd---- Ni Versys je pa veliko bolje ...... pepo44 1
Snečer Objavljeno December 30, 2015 Opozori Objavljeno December 30, 2015 Ob tvojem videu se človek vpraša, zakaj imaš ti takšen motor... ampak to je tvoj problem oz. problem vlažne garaže. gift 1
franc Objavljeno December 30, 2015 Opozori Objavljeno December 30, 2015 Pa ne da misliš, da je ta Ktm serijski? Če bi Chris Birch vozil Versisa bi tudi dobro "zgledalo" . lp gift in MiNa 2
Snečer Objavljeno December 30, 2015 Opozori Objavljeno December 30, 2015 pred 24 minutami, skalar36 pravi: Če je bilo vprašanje namenjeno meni, sem verigo zamenjal, ker sem jo preveč očistil, oziroma kasneje premalo namazal. Imela je 18k km za sabo, cukala ni, a členi niso bili v "ravnini". Se je na daleč videlo da je slaba. Aja, trdi členki. No, to bi se še morda dalo rešit, res pa je, da zamenjava ni nek strošek. Kaj si dal gor?
Kmet2 Objavljeno December 30, 2015 Opozori Objavljeno December 30, 2015 pred 47 minutami, Snecer pravi: Ob tvojem videu se človek vpraša, zakaj imaš ti takšen motor... ampak to je tvoj problem oz. problem vlažne garaže. Za na kavo ukica, DAMI34, Igi Pop in 2 others 5
skalar36 Objavljeno December 30, 2015 Opozori Objavljeno December 30, 2015 59 minutes ago, Snecer said: Aja, trdi členki. No, to bi se še morda dalo rešit, res pa je, da zamenjava ni nek strošek. Kaj si dal gor? Trdi členki, to ja. Če povem po pravici ne vem. Pelju sem na pooblaščen servis, menjava olja, filtra pa še naj ostalih malenkosti, pregled, pranje... priprava na naslednjo sezono. Niti računa nisem gledal, blo je tam okol cca 200eur vse. Kmet2 1
BRANE Objavljeno December 30, 2015 Opozori Objavljeno December 30, 2015 pred 4 urami, franc pravi: Pa ne da misliš, da je ta Ktm serijski? Če bi Chris Birch vozil Versisa bi tudi dobro "zgledalo" . lp po moje je kar serijski. mogoče samo prenosi. imajo pa ktm-i probleme ses fedri, drugače. vsaj exc-ji. olje se rado pregreje in pol ostanejo samo fedri brez amortizerjev. rešitev: kartuše ohlins. franc 1
Kmet2 Objavljeno December 30, 2015 Opozori Objavljeno December 30, 2015 pred 6 minutami, BRANE pravi: po moje je kar serijski. mogoče samo prenosi. imajo pa ktm-i probleme ses fedri, drugače. vsaj exc-ji. olje se rado pregreje in pol ostanejo samo fedri brez amortizerjev. rešitev: kartuše ohlins. exc in 1190 ADV nimata skupnega nič razen napisa KTM .
Snečer Objavljeno December 30, 2015 Opozori Objavljeno December 30, 2015 Za KTM bo druga tema, kolko je sploh 1190ADV v Sloveniji? en v garaži? Nesmiselno v temo o versysu tlačit nek endemit. Igi Pop 1
franc Objavljeno December 30, 2015 Opozori Objavljeno December 30, 2015 pred eno uro, BRANE pravi: po moje je kar serijski. mogoče samo prenosi. imajo pa ktm-i probleme ses fedri, drugače. vsaj exc-ji. olje se rado pregreje in pol ostanejo samo fedri brez amortizerjev. rešitev: kartuše ohlins. Saj to sem mislil. So malo "pogledali" vzmetenje, prenose, gume, pa še par "malenkosti" . lp
Kmet2 Objavljeno December 30, 2015 Opozori Objavljeno December 30, 2015 pred eno uro, Snecer pravi: Za KTM bo druga tema, kolko je sploh 1190ADV v Sloveniji? en v garaži? Nesmiselno v temo o versysu tlačit nek endemit. Igi Pop in DAMI34 2
Igi Pop Objavljeno December 30, 2015 Opozori Objavljeno December 30, 2015 Endemit - ha,ha, the best. Vozil se je z endemitom, ali pa so to samo insinuacije ekstrovertiranega individuuma. Kmet2 1
thumper Objavljeno December 30, 2015 Opozori Objavljeno December 30, 2015 Ob 25. 12. 2015 at 19:16, NejcZ pravi: a. Ostala sta mi dva ALU distančnika. če ti praviš da je to aluminij - dej pust vse pri miru drugič .. svetlo cinkano jeklo je .. ccc
Pepper Objavljeno December 30, 2015 Opozori Objavljeno December 30, 2015 Snecer, v tistem videu je versys 650 ali 1.000 ccm če morda ves? Thanks!
topi Objavljeno Januar 12, 2016 Opozori Objavljeno Januar 12, 2016 Gospodje mi lahko kdo prosim pove, če ima Versys 650 letnik 2008(MK1)že nastavitev za indikator prestav, plug play varianta. Nekaj je pod sedežem, samo mi pravijo da je to konektor za računalnik in da naj nebi sprejelo indikatorja. Hvala
Snečer Objavljeno Januar 12, 2016 Opozori Objavljeno Januar 12, 2016 (popravljeno) pred 4 minutami, topi pravi: Gospodje mi lahko kdo prosim pove, če ima Versys 650 letnik 2008(MK1)že nastavitev za indikator prestav, plug play varianta. Nekaj je pod sedežem, samo mi pravijo da je to konektor za računalnik in da naj nebi sprejelo indikatorja. Hvala Spoštovani. Versys 650 ima konektor za p&p prikaz prestav. V Sloveniji je zastopnik za Healtech firma http://www.servis-stern.si/ p.s. drži pa ugotovitev, da se konektor vtakne v "servisni" slot, vendar se za potrebe dostopa na računalnik pač preprosto takrat iztakne. Sicer pa je identično kot na MK2, na katerem to uporabljam. Popravljeno Januar 12, 2016. Popravil Snecer Pepper in DAMI34 2
DAMI34 Objavljeno Januar 12, 2016 Opozori Objavljeno Januar 12, 2016 Tako je, p&p za kawasakije ima tudi čarman.
gift Objavljeno Januar 12, 2016 Opozori Objavljeno Januar 12, 2016 pred 14 minutami, DAMI34 pravi: Tako je, p&p za kawasakije ima tudi čarman. Od Čarmana so zanič (GPT). Ti jih sam Čarman odsvetuje...pravi, da se mu lahko zmeša, potem pa lahko še kje slučajno R prestavo najdeš Snečer in Pepper 2
Snečer Objavljeno Januar 12, 2016 Opozori Objavljeno Januar 12, 2016 Healtech, ni druge Healtech je tudi OEM za kawasaki versys 2010-2014 in 2015-dalje
topi Objavljeno Januar 12, 2016 Opozori Objavljeno Januar 12, 2016 saj glih od Čarmana imam ponudbo za 70€, samo če pravite, da so od njega čudni, pol pa ziher ne. Pa kaj to velja za vse GPT indikatorje, ali ima Čarman kakšno x verzijo?
Cartman Objavljeno Januar 12, 2016 Opozori Objavljeno Januar 12, 2016 36 minutes ago, topi said: saj glih od Čarmana imam ponudbo za 70€, samo če pravite, da so od njega čudni, pol pa ziher ne. Pa kaj to velja za vse GPT indikatorje, ali ima Čarman kakšno x verzijo? En in isti gpt je odlicno delal na kawasakiju, hondi, se eni hondi in suzukiju, pa je bil vezan na armaturo. Ce je p&p na konektor bo pa sploh tudi tebi delal. Gift'n'Snec sta verjetno fajn fanta, ampak rada izumljata bel smodnik. Kmet2, ukica in DAMI34 3
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se