Kmet2 Objavljeno Februar 9, 2016 Opozori Objavljeno Februar 9, 2016 pred 4 minutami, jany pravi: 650 postane premalo za v dvoje z prtljago večkrat probano in razočarano Mislim da neglede na znamko je 650 vseeno premalo za huda potovanja v dvoje. od 90 Konjev pa navzgor je druga zgodba. Sej gre če si voznik kot naš Snecer,pa ne mislim slabšalno ,pač vozi po omejitvah in za traktorji ,še manj hp bi lahko imel za njjega pa bi imel dost tud v troje......je užival na MTS v troje pred 1 minuto, NejcZ pravi: Js se strinjam da motor več kot 3 jurje ni vreden. Ampak kot sem že miljonkrat rekel, če trg pravi da je vreden 4-4,5k€, potem bo pač takšna cena Super,upam da ga prodaš hitreje kot v TC moj je bil prodan v 4min po objavi na avto........ Cartman in TakeALookAround 2
NejcZ Objavljeno Februar 9, 2016 Opozori Objavljeno Februar 9, 2016 Za 4 jurje bo pomoje šel ko bo sezona.. ni pritiska, čene bota pač dva Kmet2 1
jany Objavljeno Februar 9, 2016 Opozori Objavljeno Februar 9, 2016 pred 11 minutami, Kmet2 pravi: Sej gre če si voznik kot naš Snecer,pa ne mislim slabšalno ,pač vozi po omejitvah in za traktorji ,še manj hp bi lahko imel za njjega pa bi imel dost tud v troje......je užival na MTS v troje Tako ja če ne prehitevaš je ok, samo tudi malo hujši klanec že začne dihat na škrge v 2. Je pa motor za začetnika ki ve da hoče malo potovalno naravnan motor. Kmet2 1
StaraFeltna Objavljeno Februar 9, 2016 Opozori Objavljeno Februar 9, 2016 6 hours ago, KilleRBee said: Ne se razburjati, samo pribil sem to informacijo gor, če se bo še kdo sklical, da je Athena "Made in Italy" - je made in Italy kar se tesnil motorja tiče. Je pa tako kot si rekel dajejo v svoje škatlice se pa dostikrat zgodi, da je namesto athena odtisnjen japonski proizvajalec na samih semeringih. Sej nikoli ne boste zvedeli. Zadnja dobra fora je bila ena firma iz Neaplja (Napoli, Itlaija) ki je lokalno proizvajala poceni določene artikle. In da jih nebi našli so dali gor napis made in china! Legende! (menda jih niso vsaj ene 7 let pogruntali) No zdaj pa verjemi kar piše na tako "češki" embalaži.
Snečer Objavljeno Februar 9, 2016 Opozori Objavljeno Februar 9, 2016 pred 19 minutami, jany pravi: 650 postane premalo za v dvoje z prtljago večkrat probano in razočarano Mislim da neglede na znamko je 650 vseeno premalo za huda potovanja v dvoje. od 90 Konjev pa navzgor je druga zgodba. z versačem nisva potovala v dvoje, sva pa z er6 in zadeva je bila super zabavna, res pa je, da nisva hrusta. Na forumu videvam kako nekateri s suzo 650 v dvoje izvajajo epska potovanja pa nihče ne jamra za resno potovanje v dvoje je avtodom jany@ si ti sploh kje bil že z motorjem? Men se zdi, da je že do drugega kafiča preresno pred 2 urami, vandrovec pravi: Za koga to? Zase bi raje izbral malo tenerejko z manj konji in verjetno manjšo hitrostjo, če bi izbiral v "začetniškem" razredu Zame mu preveč manjka, še puncam ni všeč...kot bi rekel, da je Zastava 101 dovolj avta za vse.... puncam je zelo všeč, poglej reklamo za 2010 kako se lepijo, 2015 pa itak, moraš met robčke poleg pred 10 minutami, jany pravi: Tako ja če ne prehitevaš je ok, samo tudi malo hujši klanec že začne dihat na škrge v 2. Je pa motor za začetnika ki ve da hoče malo potovalno naravnan motor. z lahkoto čez Veliki Klek z er6, prve prestave ni videl, razen tam ko je ozko in lezeš na edelweiss prehitevaš pa bistveno hitreje kot večina osebnih vozil sicer pa ni smisel motorizma prehitevanje, a ne
NejcZ Objavljeno Februar 9, 2016 Opozori Objavljeno Februar 9, 2016 Za dva z prtljago v klance res ni, sam si pa lahko dinamičen tudi v družbi močnejših Pa sej koliko jih resno potuje, na Krk na morje ni resno potovanje, za to je pa Versači čist dober Je pa res da se z cca 95 kilami dost boljše počutim na pravem motorju Ker je vedno dilema kam dat denar, pač ostane za motor tam do 5 jurjev, in mislim da tut to sezono nebom kaj dražjega kupoval, če sploh kaj. Mogoče enkrat Če bi pa lahko reskiral 10 in več k€ pa definitivno nebi Versysa vozil, ampak žal še bolj kot motor rabim solidn avto, pa stanovanje.. pa za jest Igi Pop in Kmet2 2
Cartman Objavljeno Februar 9, 2016 Opozori Objavljeno Februar 9, 2016 18 minutes ago, NejcZ said: Za dva z prtljago v klance res ni, sam si pa lahko dinamičen tudi v družbi močnejših Pa sej koliko jih resno potuje, na Krk na morje ni resno potovanje, za to je pa Versači čist dober Je pa res da se z cca 95 kilami dost boljše počutim na pravem motorju Ker je vedno dilema kam dat denar, pač ostane za motor tam do 5 jurjev, in mislim da tut to sezono nebom kaj dražjega kupoval, če sploh kaj. Mogoče enkrat Če bi pa lahko reskiral 10 in več k€ pa definitivno nebi Versysa vozil, ampak žal še bolj kot motor rabim solidn avto, pa stanovanje.. pa za jest koko NE?!?!?!?!!? Mavti, Dark in TakeALookAround 3
jany Objavljeno Februar 9, 2016 Opozori Objavljeno Februar 9, 2016 (popravljeno) pred 34 minutami, Snecer pravi: z versačem nisva potovala v dvoje, sva pa z er6 in zadeva je bila super zabavna, res pa je, da nisva hrusta. Na forumu videvam kako nekateri s suzo 650 v dvoje izvajajo epska potovanja pa nihče ne jamra za resno potovanje v dvoje je avtodom jany@ si ti sploh kje bil že z motorjem? Men se zdi, da je že do drugega kafiča preresno puncam je zelo všeč, poglej reklamo za 2010 kako se lepijo, 2015 pa itak, moraš met robčke poleg z lahkoto čez Veliki Klek z er6, prve prestave ni videl, razen tam ko je ozko in lezeš na edelweiss prehitevaš pa bistveno hitreje kot večina osebnih vozil sicer pa ni smisel motorizma prehitevanje, a ne Nisem rekel da se ne da, sej prehitevanje na glih za glih je tudi adrenalinsko vendar ga ne maram Prehitevam ne vse povprek večina vozim nekje okoli omejitve +-20 km/h vendar pri nas je mentaliteta ljudi da vozijo samo - 40 km/h brez plusa Letos sem več ali manj delal fure 300km+, največja je bila 720km v enem dnevu, mislim da sem bil več okoli kot 80% tega foruma. Žal pa ko grem na furo ne slikarim vsega pa tudi vsega ne dam na forum, bolj redno dajam slike iz vikija ker tam grem na kafe in nazaj domou, to še ne pomeni da se samo do tam vozim, zdej ob tem vremenu gre samo do tja več naprej ne lazim če ni potrebe. Za resno potovanje v dvoje je 1190/1290, GS, Versys 1000, Vstrom 1000, Triumph tiger 1200 al kaj je že, supertenere, CBF1000, mogoče africatwin... ( moje mnenje ) Lahko pa greva kdaj turo ni problema če se uspemo uskladit z mojim urnikom ker se večina vozim ko ostali delajo, ker ko ostali so doma jaz delam Letos je pa plan Balkan trip, Dolomiti večkrat, Jadranka večkrat, Avstrija večkrat... Če gre po planu je želja 20.000km Tako da po forumu ne moreš vedet kdo koliko in kako vozi Popravljeno Februar 9, 2016. Popravil jany
StaraFeltna Objavljeno Februar 9, 2016 Opozori Objavljeno Februar 9, 2016 Morda zato ker če štartaš npr. iz Kopra niti en tank ne ponucaš? Tudi meni ni to kategorija potovanje, prej neobičajen obisk plaže... ~130km... ni da se pretegneš. Ne kavo greš ker se ti pije na da bi te rit bolela četudi si na banditu 1250.
Snečer Objavljeno Februar 9, 2016 Opozori Objavljeno Februar 9, 2016 (popravljeno) pred 12 minutami, jany pravi: Nisem rekel da se ne da, sej prehitevanje na glih za glih je tudi adrenalinsko vendar ga ne maram Prehitevam ne vse povprek večina vozim nekje okoli omejitve +-20 km/h vendar pri nas je mentaliteta ljudi da vozijo samo - 40 km/h brez plusa Letos sem več ali manj delal fure 300km+, največja je bila 720km v enem dnevu, mislim da sem bil več okoli kot 80% tega foruma. Žal pa ko grem na furo ne slikarim vsega pa tudi vsega ne dam na forum, bolj redno dajam slike iz vikija ker tam grem na kafe in nazaj domou, to še ne pomeni da se samo do tam vozim, zdej ob tem vremenu gre samo do tja več naprej ne lazim če ni potrebe. Za resno potovanje v dvoje je 1190/1290, GS, Versys 1000, Vstrom 1000, Triumph tiger 1200 al kaj je že, supertenere, CBF1000, mogoče africatwin... ( moje mnenje ) Lahko pa greva kdaj turo ni problema če se uspemo uskladit z mojim urnikom ker se večina vozim ko ostali delajo, ker ko ostali so doma jaz delam Letos je pa plan Balkan trip, Dolomiti večkrat, Jadranka večkrat, Avstrija večkrat... Če gre po planu je želja 20.000km Tako da po forumu ne moreš vedet kdo koliko in kako vozi ja, ne vem kolko voziš, no skratka, meni versače ustreza, za potovanje solo pa sploh, krasen neutrujajoč motorček načeloma se raje vozim v solo in nimam neke želje po skupinski vožnji, za katero sem prepričan, da je ena najbolj nevarnih zadev v motorizmu glede omejitev: v Avstriji je 100, kar je zvidljiva brzina na običjanih cestah, a ti tam 120 voziš? bi te rad videl ja... da malo obnovimo Popravljeno Februar 9, 2016. Popravil Snecer jany 1
DAMI34 Objavljeno Februar 9, 2016 Opozori Objavljeno Februar 9, 2016 Najbolj neverne so xsare picasso ne pa skupinske fure jany, Efendi in Ferrarist 3
Snečer Objavljeno Februar 9, 2016 Opozori Objavljeno Februar 9, 2016 Prvi izlet z Versačem solo, še niti jurja km ni mel, sem jedva servis naredil Skratka da se in to z lahkoto https://picasaweb.google.com/106439269587192855420/Peloponez2013?noredirect=1 pred 2 minutami, DAMI34 pravi: Najbolj neverne so xsare picasso ne pa skupinske fure v bistvu ženske za volanom z mobiteli (sveža danes iz Maribora, pijem v kafani in mam predstavo za pusta) Igi Pop, Pepper, DAMI34 in 1 other 4
Popularna objava Borutt Objavljeno Februar 9, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Februar 9, 2016 Še bolj nevarni so eni strici v zraku , ker nikoli ne veš, kje bodo pristali Res, da nimam motorja, o katerem je beseda, ampak imam nekaj drugega in po moči ter kubaturi primerljivega. In bom kar nekako izjavil, da so vse tiste objave o skoraj nemogočem prehitevanju in težaški vožnji v dvoje pač mnenje. Meni se še nikoli ni zgodilo, da ne bi zmogel nekoga prehiteti, da ne bi mogel splezati na Mangart, da ne bi mogel v enem dnevu narediti za dva rezervoarja kilometrov, da ne bi ... Pa vem, da je Versys primerljiv po zmogljivostih. Zato lahko na vse to gledam, kot na kazanje mišic na ravninah s premočnimi motorji, zaradi česar moram zaradi omenjenih zavirati oziroma zmanjšati potovalno hitrost v ovinkih, kjer je največji užitek. In sploh ne vozim hitro, ampak samo tekoče. Je pa tudi res, da je z navorom bogat motor užitek voziti. jany, Cartman, Mavti in 7 others 10
TakeALookAround Objavljeno Februar 9, 2016 Opozori Objavljeno Februar 9, 2016 Seveda, s Cliotom se tudi da prehitevat, ampak zakaj bi, ce lahko z 911 . Kmet2 in DAMI34 2
Snečer Objavljeno Februar 9, 2016 Opozori Objavljeno Februar 9, 2016 pred 6 minutami, Borutt pravi: Še bolj nevarni so eni strici v zraku , ker nikoli ne veš, kje bodo pristali Res, da nimam motorja, o katerem je beseda, ampak imam nekaj drugega in po moči ter kubaturi primerljivega. In bom kar nekako izjavil, da so vse tiste objave o skoraj nemogočem prehitevanju in težaški vožnji v dvoje pač mnenje. Meni se še nikoli ni zgodilo, da ne bi zmogel nekoga prehiteti, da ne bi mogel splezati na Mangart, da ne bi mogel v enem dnevu narediti za dva rezervoarja kilometrov, da ne bi ... Pa vem, da je Versys primerljiv po zmogljivostih. Zato lahko na vse to gledam, kot na kazanje mišic na ravninah s premočnimi motorji, zaradi česar moram zaradi omenjenih zavirati oziroma zmanjšati potovalno hitrost v ovinkih, kjer je največji užitek. In sploh ne vozim hitro, ampak samo tekoče. Je pa tudi res, da je z navorom bogat motor užitek voziti. ti imaš tisti drugi motor, ki sem ga omenil iz istega otoka, ki je za potovanja še malenkost bolj udoben...
DAMI34 Objavljeno Februar 9, 2016 Opozori Objavljeno Februar 9, 2016 pred 12 minutami, Borutt pravi: Še bolj nevarni so eni strici v zraku , ker nikoli ne veš, kje bodo pristali Res, da nimam motorja, o katerem je beseda, ampak imam nekaj drugega in po moči ter kubaturi primerljivega. In bom kar nekako izjavil, da so vse tiste objave o skoraj nemogočem prehitevanju in težaški vožnji v dvoje pač mnenje. Meni se še nikoli ni zgodilo, da ne bi zmogel nekoga prehiteti, da ne bi mogel splezati na Mangart, da ne bi mogel v enem dnevu narediti za dva rezervoarja kilometrov, da ne bi ... Pa vem, da je Versys primerljiv po zmogljivostih. Zato lahko na vse to gledam, kot na kazanje mišic na ravninah s premočnimi motorji, zaradi česar moram zaradi omenjenih zavirati oziroma zmanjšati potovalno hitrost v ovinkih, kjer je največji užitek. In sploh ne vozim hitro, ampak samo tekoče. Je pa tudi res, da je z navorom bogat motor užitek voziti. Strici niso bili đabe padalci, zato znajo pristat (kak zlom medenice in roke gor al dol) Kar pa se tiče kubikov: Vse kar je manj kot 1300ccm so sama jajca Ferrarist, jany, Kmet2 in 1 other 4
jany Objavljeno Februar 9, 2016 Opozori Objavljeno Februar 9, 2016 pred 34 minutami, Snecer pravi: ja, ne vem kolko voziš, no skratka, meni versače ustreza, za potovanje solo pa sploh, krasen neutrujajoč motorček načeloma se raje vozim v solo in nimam neke želje po skupinski vožnji, za katero sem prepričan, da je ena najbolj nevarnih zadev v motorizmu glede omejitev: v Avstriji je 100, kar je zvidljiva brzina na običjanih cestah, a ti tam 120 voziš? bi te rad videl ja... da malo obnovimo Pa sej je namenjen temu da uživaš na njemu, zato pa delajo toliko motorjev, zato pa ne pomeni da je najbolši, lahko je zate. Če bi iskal spet prvi motor bi šel takoj na versysa. pred 9 minutami, DAMI34 pravi: Strici niso bili đabe padalci, zato znajo pristat (kak zlom medenice in roke gor al dol) Kar pa se tiče kubikov: Vse kar je manj kot 1300ccm so sama jajca Zdej boš šele vidu ki boš z tolko navora preskakoval avte DAMI34 in Greencaj 2
Kmet2 Objavljeno Februar 9, 2016 Opozori Objavljeno Februar 9, 2016 (popravljeno) pred 2 urami, Borutt pravi: Še bolj nevarni so eni strici v zraku , ker nikoli ne veš, kje bodo pristali Res, da nimam motorja, o katerem je beseda, ampak imam nekaj drugega in po moči ter kubaturi primerljivega. In bom kar nekako izjavil, da so vse tiste objave o skoraj nemogočem prehitevanju in težaški vožnji v dvoje pač mnenje. Meni se še nikoli ni zgodilo, da ne bi zmogel nekoga prehiteti, da ne bi mogel splezati na Mangart, da ne bi mogel v enem dnevu narediti za dva rezervoarja kilometrov, da ne bi ... Pa vem, da je Versys primerljiv po zmogljivostih. Zato lahko na vse to gledam, kot na kazanje mišic na ravninah s premočnimi motorji, zaradi česar moram zaradi omenjenih zavirati oziroma zmanjšati potovalno hitrost v ovinkih, kjer je največji užitek. In sploh ne vozim hitro, ampak samo tekoče. Je pa tudi res, da je z navorom bogat motor užitek voziti. Ja majstore po ovinkih sem ga tok zbremzal da ti tud varnostna razdalja ni pomagala po ravnini si pa ti vozil naravnost ,jaz sem pa kroge okrog tebe delala......ja to se da na ravnini če imaš premočen motor in hočeš mal mišic pokazat Pa ne smeti,vidiš da se tu pogovarjamo odrasli z najtabulšejšim motorjem takozvanim Versys Popravljeno Februar 9, 2016. Popravil Kmet2
moto rider Objavljeno Februar 9, 2016 Opozori Objavljeno Februar 9, 2016 pred 3 urami, Snecer pravi: Mi je fajn, ker tako lepo, prepričljivo in razločno govori... Pa še barva mi je všeč!
maus Objavljeno Februar 9, 2016 Opozori Objavljeno Februar 9, 2016 (popravljeno) pred 2 urami, DAMI34 pravi: Strici niso bili đabe padalci, zato znajo pristat (kak zlom medenice in roke gor al dol) Kar pa se tiče kubikov: Vse kar je manj kot 1300ccm so sama jajca a pol so moja 998 jajca očitno maš premau kovinskih ploščic u seb p.s. sj se da tut z ninđo potovat kjer je volja, je tudi pot Popravljeno Februar 9, 2016. Popravil maus Efendi in DAMI34 2
Kmet2 Objavljeno Februar 9, 2016 Opozori Objavljeno Februar 9, 2016 pred 6 minutami, maus pravi: a pol so moja 998 jajca očitno maš premau kovinskih ploščic u seb p.s. sj se da tut z ninđo potovat kjer je volja, je tudi pot Ne grozi mojim prjatlom ,še enkrat me poglej se boš premislu .... ukica, Tedybear, DAMI34 in 3 others 6
maus Objavljeno Februar 9, 2016 Opozori Objavljeno Februar 9, 2016 pred 1 minuto, Kmet2 pravi: Ne grozi mojim prjatlom ,še enkrat me poglej se boš premislu .... sm ti že enkrat svoje povedu če se brez čelade zapeleš, ti uhli zaplapolajo in na hrbtu zaploskajo versaći je kr dobr motor ... kaj mu manka ... nč ... vse ma .. če užge, se da kr lepo pelat ... vsaj tko praujo Kmet2 in DAMI34 2
hajoktejn Objavljeno Februar 10, 2016 Opozori Objavljeno Februar 10, 2016 pred 8 urami, Kmet2 pravi: Tale je tud nabildan k versys 650 maus, Ferrarist in DAMI34 3
Fantocci Objavljeno Februar 10, 2016 Opozori Objavljeno Februar 10, 2016 Motosvet gostilna, naj nekdo sedaj še razloži Motoriderju in ga prepriča, da njegova Africa Twin ni bila primerna za pot v Sibirijo, kamor sta šla z ženo. Pa dec ne izgleda ravno rahitično. Zakaj? Ker ima še manj konjev kot Versys. Mogoče pa ima Honda drugačne konje? Potovanje ni drkarija po Jadranki gor in dol. Rey, Efendi, Snečer in 3 others 6
NejcZ Objavljeno Februar 10, 2016 Opozori Objavljeno Februar 10, 2016 Jaz sem pa ziher da mi po Jadranki redkokdo uide, pa magari sem z Versysom Izvzemam izjeme ki praktično delajo samomore, govorim o normalnih hitrih voznikih ki vozijo do 200km/h Kdo sprejme izziv? toshiba in Kmet2 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se