Skoči na vsebino

Kawasaki Versys 650 in Versys 300 (2017)

DAMI34
Sporočilo dodal DAMI34

Priporočene objave

Objavljeno
pred 2 minutami, NejcZ pravi:

Jaz sem pa ziher da mi po Jadranki redkokdo uide, pa magari sem z Versysom :D Izvzemam izjeme ki praktično delajo samomore, govorim o normalnih hitrih voznikih ki vozijo do 200km/h :D Kdo sprejme izziv? :D

Versys je dovolj  ,če znaš vozit  ,prehitijo te lahko samo po ravnini ......

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Ja, lani sem eni ekipo cestakov dobil, po ravninah sem ga preko 200 stiskali, pa so mi uhajali, tisto res ni šlo. Drugače pa sploh nobenega problema :)

Objavljeno
pred 1 minuto, NejcZ pravi:

Ja, lani sem eni ekipo cestakov dobil, po ravninah sem ga preko 200 stiskali, pa so mi uhajali, tisto res ni šlo. Drugače pa sploh nobenega problema :)

Poznam poznam :)

Objavljeno
pred 12 minutami, NejcZ pravi:

Jaz sem pa ziher da mi po Jadranki redkokdo uide, pa magari sem z Versysom :D Izvzemam izjeme ki praktično delajo samomore, govorim o normalnih hitrih voznikih ki vozijo do 200km/h :D Kdo sprejme izziv? :D

js ne upam ... kwak ne dirka s kwakom :jezik: 

Objavljeno

Ah teh zgodbic kako je nekdo z šibkejšim motorjem lovil nekoga ki ima uber mašino so tudi malo za lase privlečene. 
Če se nekomu na sportaku ne dirka ampak vozi normalno, un z 'versysom' ga pa žge na mrtvo še ne pomeni da je versys hitrejši, ampak bolj usekan :D 

je pa pol dobra gostilniška k se lahk pohvalš kako si se furu za enim sportakom.. :) 

vem, kompliciram..

• Všeč mi je 3
Objavljeno

A pol nau nc z dirkanjem? :)

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 29 minutami, ukica pravi:

Ah teh zgodbic kako je nekdo z šibkejšim motorjem lovil nekoga ki ima uber mašino so tudi malo za lase privlečene. 
Če se nekomu na sportaku ne dirka ampak vozi normalno, un z 'versysom' ga pa žge na mrtvo še ne pomeni da je versys hitrejši, ampak bolj usekan :D 

je pa pol dobra gostilniška k se lahk pohvalš kako si se furu za enim sportakom.. :) 

vem, kompliciram..

• Všeč mi je 3
Objavljeno

Toliko za info

Bil pri MotorJet v MB pa nažalost ne bodo imeli testnega Versys 1000 :cry: Vsekakor pa enako kot v petek še vedno zelo lep motor kateri mi ne da mira :) 

Je prav super zasnežen dan ko namesto da bi se vozil razmišljam o tem kaj bi drugo kupil...

Objavljeno
pred 2 urami, ukica pravi:

vem, kompliciram..

Ja ,maš prav ,sam naletim na Jadranki samo na tiste SS rakete ki se vozijo normalno .......na Jadranki pa sem bil lani preko 20x;)

seveda pa ne more Versys 650 konkurirat v potegu iz ovinka na ravnico in po ravnici kjer vozim tudi z 150hp 130kmh  ,in takrat me prehitevajo razni projektili ,a kaj ko sem v par zaporednih ovinkov že naliman na hrbtu SS al pa v ograji :P

Objavljeno
pred 9 minutami, Kmet2 pravi:

a kaj ko sem v par zaporednih ovinkov že naliman na hrbtu SS al pa v ograji :P

Mudel :lol1:

Ualam se ... :lol1:

• Všeč mi je 3
Objavljeno
pred 2 urami, Kmet2 pravi:

,a kaj ko sem v par zaporednih ovinkov že naliman na hrbtu SS al pa v ograji :P

Hahaha .... kmet je vedno prvi na cilju. Če ne z motorjem, pa z rešilcem! :D

Objavljeno
pred 19 urami, jany pravi:

Pa sej je namenjen temu da uživaš na njemu, zato pa delajo toliko motorjev, zato pa ne pomeni da je najbolši, lahko je zate. Če bi iskal spet prvi motor bi šel takoj na versysa.

Zdej boš šele vidu ki boš z tolko navora preskakoval avte :OK:

Bom montiral "eject" sedež :ras:

pred 5 urami, NejcZ pravi:

Js sm predlani ujel eno skupino cestakov, pol sm jim v Karlobagu spušal gume, in pol me do Senja niso ujeli. Pa sploh nism stiskal gasa :P

Objavljeno
2 hours ago, hajoktejn said:

Mudel :lol1:

Ualam se ... :lol1:

Do solz! :lol1::yea2: Kmet je legenda! :D 

Sam sej vemo, da je znanje najvecji izziv, ne sami motorji :) Ampak ko beres o super-duper Versysu, se vse da, ko pa beres o GSu in podobnih, je pa 100 razlogov, da je nevozno....:lol1:

• Všeč mi je 3
Objavljeno
pred 13 urami, DinDiin pravi:

A pol nau nc z dirkanjem? :)

Sprejmem izziv. Ti kar pejd, te bom že ujel, če ne, dam za pivo.

Objavljeno

Kar naenkrat sami drkači tu , prijavte se za WSBK ali Motogp še je čas :OK:

• Všeč mi je 2
Objavljeno (popravljeno)
pred 2 urami, jany pravi:

Sej več ko do tačk tak Versys ne gre... :D

..pol že tak vse iskri in se trese :P

Popravljeno . Popravil HyperJack
Objavljeno
pred eno uro, HyperJack pravi:

Do ogledala gre sigurno, za več se treba potrudit :hmm:

Objavljeno
pred eno uro, HyperJack pravi:

Gre gre ,sprobano vsaj 2x na Versysu :D+kakšna buška :P

Objavljeno
pred 8 urami, jany pravi:

Ja, danes sem dobil ponudbo :)

WP_20160211_009.jpg

Sicer pa da se vrnemo k temi, angleška kraljica mi je poslala nove zavorne cevi al kable al kak se reče.

Prva stvar, ki je sledila, je odstranjanje nepotrebne reklame. K sreči so bile ohlapne gumice, da se mi ni roka tresla pri škarjah.

Naslednji teden pa menjava in test. 

WP_20160211_008.jpg

WP_20160211_010.jpg

WP_20160211_001.jpg

WP_20160211_003.jpg

WP_20160211_006.jpg

WP_20160211_007.jpg

Objavljeno

Caaar pa ti si res 3/4 Versysa že zamenjal ,si neb rajši kupil kakšen polizdelek .....:)

• Všeč mi je 3
Objavljeno

na tvojem motorju so takšne cevi serijsko?

p.s. Si moreš mislit da pride zadeva samo več od vtičnice :)

Objavljeno
pred 9 minutami, Snecer pravi:

na tvojem motorju so takšne cevi serijsko?

p.s. Si moreš mislit da pride zadeva samo več od vtičnice :)

Serijsko ja. Vse kar imaš ti dodatno imam jaz serijsko . Sam so me pa ostrigli :D

Objavljeno

Wilbers (farba in nastavitev po meri), Hel (farbe po meri), to je vse pri tebi serijsko na 10xx, saj ne vem katera dva imaš? :)

---------

Drugače pa da preveč ne zaidemo.

Za sprednje zavore sta dva tipa cevi, en preko blatnika (over the mudguard) in drug, obe cevi vsaka posamično na čeljusti (racing line).

Po zagotovilih firme HEL ni nobene razlike v učinku med prvim drugim sistemom.

Pišem pa to zato, ker če imaš nameščene ščitnike za roke, potem je lahko tisti drug način (dve direktni cevi) problematičen, zaradi dvojnega vijaka in zgoraj pri čašiči ni dovolj prostora, je ščitnik preblizu.

Over the mudguard pa je ok, to je tudi OEM način priklopa cevi (zicer po domače).

Da ne bo kdo nasedel navedbi "racing line" pol pa ne bo šlo gor poleg ščitnikov...

pred 28 minutami, Kmet2 pravi:

Caaar pa ti si res 3/4 Versysa že zamenjal ,si neb rajši kupil kakšen polizdelek .....:)

Važna mi je individualizacija, da lahko po želji "oblikujem". Tak da je boljše nekaj "golega" met pa gor dodajat kot kupit nastrižen polizdelek, ki ne dosega kvalitete dodatne opreme in želja :)

Objavljeno
pred 6 minutami, Snecer pravi:

Wilbers (farba in nastavitev po meri), Hel (farbe po meri), to je vse pri tebi serijsko na 10xx, saj ne vem katera dva imaš? :)

---------

Drugače pa da preveč ne zaidemo.

Za sprednje zavore sta dva tipa cevi, en preko blatnika (over the mudguard) in drug, obe cevi vsaka posamično na čeljusti (racing line).

Po zagotovilih firme HEL ni nobene razlike v učinku med prvim drugim sistemom.

Pišem pa to zato, ker če imaš nameščene ščitnike za roke, potem je lahko tisti drug način (dve direktni cevi) problematičen, zaradi dvojnega vijaka in zgoraj pri čašiči ni dovolj prostora, je ščitnik preblizu.

Over the mudguard pa je ok, to je tudi OEM način priklopa cevi (zicer po domače).

Da ne bo kdo nasedel navedbi "racing line" pol pa ne bo šlo gor poleg ščitnikov...

Važna mi je individualizacija, da lahko po želji "oblikujem". Tak da je boljše nekaj "golega" met pa gor dodajat kot kupit nastrižen polizdelek, ki ne dosega kvalitete dodatne opreme in želja :)

Sam sem zadovoljen zeeelo ....a ni to najpomembnejše ? No mal gledam da si tud ti zadovoljen zato sem si kupil Versysa ......sam nisem zdržal ,preveč bi moral invidualizirat :)

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!