skalar36 Objavljeno Februar 18, 2016 Opozori Objavljeno Februar 18, 2016 On 8/18/2015 at 6:33 PM, Snecer said: Nameravam ga imeti, dokler bo vozil, sicer bi ocenil ga nekje na 5 No snečko, a tvoj je pa toliko več vreden ker je lastnik vaški posebnež=mestni drekač? Vsi pamtovalci tega foruma(se bodo sami podpisali spodaj) dajte si pogledat cene 7-10 let starih FZ6, DL-v strom, raznih XT660, pa boste ugotovili, da se Versys-i MK2 v SLO prodajajo relativno poceni glede na druge motocikle. Cene določa trg. Snečko ti pa, preden spet pride blablabla iz tvojih ust, dobro premisli kaj si v preteklosti pisal po forumu, ker vedno sam sebe postavljaš v laž-smešiš se. Sem te dal na ignore, pa še vedno kaže citirane prispevke. Si tak kot muha okrog dreka-se ne moreš znebit. Podobnost pa ni naključna! MMF 1
Snečer Objavljeno Februar 18, 2016 Opozori Objavljeno Februar 18, 2016 Moj bi lahko na trgu dosegel max. 5 jurjev kot sem napisal, to je tržna cena, cena, ki jo oblikuje trg. Jaz sem pa napisal, da ga lahko dam na net za 8 in če bi kdo tolko dal, ga prodam (male šale). Kot si ti napisal pravljico, da to ni zadnja cena. E tega pa res ne razumem pri prodajalcih prodajajo izdelek, postavijo ceno in napišejo, da cena ni zadnja, LOL. Ko sem ocenjeval avgusta še ni imel montiranega novega vzmetenja, zavornih cevi itd., to je dodatno še recimo 800 EUR. No, boš povedal za koliko ga boš prodal pa bomo dobili novo tržno vrednost. Ampak ker so novi max opremljeni preko 9, je sedaj tvojih 5 jurjev tudi ok. p.s. domnevam, da sledi nakup BMWja, ker je transformacija že močno vidna
skalar36 Objavljeno Februar 18, 2016 Opozori Objavljeno Februar 18, 2016 Snečko, ne me učiti trgovstva. A veš, da če v Napišeš zadnjo ceno, pri kateremkoli izdelku, ki s prodaja, je prvo ali drugo vprašanje bodočega kupca- "koliko je pa zadnja cena" - pa čeprav vse piše. Sebe poglej, vse ti piše pa ne dojameš. Zato je treba zaradi takih ljudi kot si ti poslovati tako. Kupil pa bom 2 GSA da se ne bom transformiral slučajno v tak "model"kot si ti. Ker BMW-jaši so pogojno prebavljivi. Ti pa definitivno NE! luxsa, MMF in Dark 3
Kawl Objavljeno Februar 18, 2016 Opozori Objavljeno Februar 18, 2016 Ob 16. 2. 2016 at 21:09, sebar pravi: Boysi, kako sem vam zdi tale primerek? Jest mam že potne roke http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=10616332&show=2 P.s. Ima kdo izkušnje s tem večjim vizirjem? Sem ga gledal. Nekaj rjavine je videti sem in tja, mene ni prepričal. Čist za info. Tale ga da za 3600€. Poslal mi je slike ampak sem potem kupil BMW- Zgleda pa lepo ohranjen primerek http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=10477810&show=1
Snečer Objavljeno Februar 18, 2016 Opozori Objavljeno Februar 18, 2016 No, vso srečo pri prodaji p.s. zdaj sem pa še kriv za prodajo rabljenih vozil pred 6 minutami, Kawl pravi: Sem ga gledal. Nekaj rjavine je videti sem in tja, mene ni prepričal. Čist za info. Tale ga da za 3600€. Poslal mi je slike ampak sem potem kupil BMW- Zgleda pa lepo ohranjen primerek http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=10477810&show=1 3600 za tole je izjemna cena, še kufer da poleg, povišana givi šipa
Kawl Objavljeno Februar 18, 2016 Opozori Objavljeno Februar 18, 2016 Ja glede nato da je vsaj po slikah zelo lepo ohranjen mislim da je to za nekega začetnika super nakup.
sebar Objavljeno Februar 18, 2016 Opozori Objavljeno Februar 18, 2016 Jebeliš, tega pa definitivno pokličem danes, hvala za info Kawl. Slučajno kdo ve kolko Kawasaki računa za stranska kovčka?
Snečer Objavljeno Februar 18, 2016 Opozori Objavljeno Februar 18, 2016 pred 2 minutami, sebar pravi: Jebeliš, tega pa definitivno pokličem danes, hvala za info Kawl. Slučajno kdo ve kolko Kawasaki računa za stranska kovčka? od givija so z nalepko kawasaki in seveda dražji pa blinkerje moraš prestavit
sebar Objavljeno Februar 18, 2016 Opozori Objavljeno Februar 18, 2016 A ne pridejo od kawasakija v barvi motorja? Ko sem nazadnje gledal givi ni prodajal oranžnih kovčkov
Snečer Objavljeno Februar 18, 2016 Opozori Objavljeno Februar 18, 2016 to je samo dekl na kufrih, ki ga lahko zamenjaš, sam pobarvaš, a kovčki so GIVI
Greencaj Objavljeno Februar 18, 2016 Opozori Objavljeno Februar 18, 2016 3 hours ago, Kawl said: Sem ga gledal. Nekaj rjavine je videti sem in tja, mene ni prepričal. Čist za info. Tale ga da za 3600€. Poslal mi je slike ampak sem potem kupil BMW- Zgleda pa lepo ohranjen primerek http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=10477810&show=1 Če bi ljudje pisali na oglase realno ceno, bi tega že zdavnaj v garaži imel....
DAMI34 Objavljeno Februar 18, 2016 Opozori Objavljeno Februar 18, 2016 Ne komplicirat, pokličeš ponudiš, pustiš telefonsko in če se premisli, bosta prišla skup, v nasprotnem pa ne in greš naprej. MMF, builder in MiNa 3
Snečer Objavljeno Februar 18, 2016 Opozori Objavljeno Februar 18, 2016 pred 2 urami, sebar pravi: A ne pridejo od kawasakija v barvi motorja? Ko sem nazadnje gledal givi ni prodajal oranžnih kovčkov Original Kawasaki kovčki za 2010-2014 so Givije kovčki oznaka V35. Za 2010 rumenega imaš celo že v farbi od givija, pač brez napisa Kawasaki http://www.givi.de/fur-ihr-motorrad#KAWASAKI,Versys_650_(10_>_14) Osnovni kawasaki kovčki original brez barve pridejo 364 EUR oba, kar ni prehudo + doplačilo za barvo. Kolko so od Givija ne vem, pokliči v TC motosho ali najdi kje rabljene. oziroma vidim, ima par za 305 eur http://www.tc-motoshop.si/si/stranski-kovcki-givi-v35n-tech-par-i13438.shtml Nabaviti pa moraš še nosilce, stranske. Vidim, da ima sedaj gori zadnji kufer od givija, kar pomeni, da je tudi nosilec od givija in da je kompatibilen s stranskimi givi.
Kawl Objavljeno Februar 18, 2016 Opozori Objavljeno Februar 18, 2016 pred eno uro, DAMI34 pravi: Ne komplicirat, pokličeš ponudiš, pustiš telefonsko in če se premisli, bosta prišla skup, v nasprotnem pa ne in greš naprej. Točno tako. Na tak način sem jaz kupoval motor. Če gre gre čene bo pač en drug. Ne smeš se zalubt v enga pred 4 urami, sebar pravi: Jebeliš, tega pa definitivno pokličem danes, hvala za info Kawl. Slučajno kdo ve kolko Kawasaki računa za stranska kovčka? ti kar pokliči pomoje ti ne bo žal. Če mi pustiš email ti lahko še slike posredujem. LP DAMI34 1
Snečer Objavljeno Februar 18, 2016 Opozori Objavljeno Februar 18, 2016 pred 4 urami, sebar pravi: A ne pridejo od kawasakija v barvi motorja? Ko sem nazadnje gledal givi ni prodajal oranžnih kovčkov Morda sem pozabil še omeniti, da najceneje prideš skozi, če vzameš givijev klon, firmo Kappa, gre za model K33(n), kjer pride par pod 200 evričef. Itak pa so monokey in pašejo na givi nosilce in obratno. Le pri nosilcih pazi, vzeti boš moral tip nosilca, ki upošteva tudi nosilec zadnjega kovčka, ker majo dva tipa nosilecev, enega samo za stranske in enega kombinacija stranski + zadnji kufer.
sebar Objavljeno Februar 18, 2016 Opozori Objavljeno Februar 18, 2016 (popravljeno) 16 minutes ago, Kawl said: ti kar pokliči pomoje ti ne bo žal. Če mi pustiš email ti lahko še slike posredujem. seba.vuga@gmail.com, cenim pomoč, definitivno dam za ob prvem srečanju Enako velja za @Snecer, izčrpne informacije na pravem mestu, hvala! 5 hours ago, Hytech said: A ne bi rajš mal več dal pa vzel mk2, je lepši Bi imel, bi Vprašanje pa je, kaj dobiš za kakšno ceno Popravljeno Februar 18, 2016. Popravil sebar
Snečer Objavljeno Februar 18, 2016 Opozori Objavljeno Februar 18, 2016 tisti rumeni je mk2 in če je za 3600 eur, je to smešna cena
sebar Objavljeno Februar 18, 2016 Opozori Objavljeno Februar 18, 2016 (popravljeno) Se strinjam, sploh glede na opremo, ga kličem po službi Popravljeno Februar 18, 2016. Popravil sebar
Kawl Objavljeno Februar 18, 2016 Opozori Objavljeno Februar 18, 2016 pred 20 minutami, sebar pravi: Se strinjam, sploh glede na opremo, ga kličem po službi Poslano!
sebar Objavljeno Februar 18, 2016 Opozori Objavljeno Februar 18, 2016 2 hours ago, Kawl said: Poslano! Prejeto in pregledano, hvala V soboto dopoldne sem zmenjen z možakarjem za ogled Kawl 1
sebar Objavljeno Februar 18, 2016 Opozori Objavljeno Februar 18, 2016 Ravnokar z ogleda tega primerka -> klik Par prask, ki jih nisem pričakoval, kovčki so konkretno zdrsani, kot da bi jih nekje po zidu vleku. Najbol me je zmotil pa zvok pri prižiganju. Ko motorju daš kontakt in požene FI gre nekako takole: "zzzzzzzzzzzzzzzz TR TR TR TR zzzzzzzzz". Zelo natančen opis, vem. Ko s tem zaključi motor prižge bp. Je to pri vseh versysih tako? Govorim o zvoku med 0:13 in 0:16
Snečer Objavljeno Februar 18, 2016 Opozori Objavljeno Februar 18, 2016 mk1 ima očitno nezdrav zvok benz pumpe, kmet2@ je bil tudi celi bledi na mk2 in dalje je novejša pumpa, ko čebelica a tiho in vkresne DAMI34 in Kmet2 2
Kmet2 Objavljeno Februar 18, 2016 Opozori Objavljeno Februar 18, 2016 Moj je tud spuščal podobne glasove,najvrjetneje bencinska pumpa .....nič resnega,sedi vozi ,v najslabšem primeru zamenjaš pumpo ,ni ne vem kakšen strošek. DAMI34 1
Scarabeo 500 Objavljeno Februar 18, 2016 Opozori Objavljeno Februar 18, 2016 pred 20 minutami, Kmet2 pravi: Moj je tud spuščal podobne glasove,najvrjetneje bencinska pumpa .....nič resnega,sedi vozi ,v najslabšem primeru zamenjaš pumpo ,ni ne vem kakšen strošek. Enkrat v trgovini - kaj pa je to? Bencinska pumpa - ne dotikaj se, je draga ko, če se prav spomnem je rekel okoli 700€. Ne vem za kateri motor. Tak, da vseeno preveri ceno pumpe, če je slaba. Scarabeo
Kmet2 Objavljeno Februar 18, 2016 Opozori Objavljeno Februar 18, 2016 pred 2 minutami, Scarabeo 500 pravi: Enkrat v trgovini - kaj pa je to? Bencinska pumpa - ne dotikaj se, je draga ko, če se prav spomnem je rekel okoli 700€. Ne vem za kateri motor. Tak, da vseeno preveri ceno pumpe, če je slaba. Scarabeo Ne vrjamem da se je šlo za Versysa ...700€ je že četrt Versysa thumper, Scarabeo 500 in MMF 3
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se