maus Objavljeno Avgust 22, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2017 pred 1 minuto, Snecer pravi: samo probal sem, bom dal upam, da ti naujo tele zareze pri visoki hitrosti woblale krmilo in ustvarjale hrup
Snečer Objavljeno Avgust 22, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2017 pred 5 minutami, maus pravi: upam, da ti naujo tele zareze pri visoki hitrosti woblale krmilo in ustvarjale hrup v "palici" je luknja kot spojler, da zrak teče skozi in še bolj pritisne sprednji del dol al pa če malo bolj počasi peljem DAMI34 in Igi Pop 2
maus Objavljeno Avgust 22, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2017 pred 1 minuto, Snecer pravi: v "palici" je luknja kot spojler, da zrak teče skozi in še bolj pritisne sprednji del dol al pa če malo bolj počasi peljem sem mislil na zareze na zadnji strani ogledala ... večina teh površin je pri originalih ravna... brez zarez ... sj je samo moj pomislek
Snečer Objavljeno Avgust 22, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2017 Pravkar, maus pravi: sem mislil na zareze na zadnji strani ogledala ... večina teh površin je pri originalih ravna... brez zarez ... sj je samo moj pomislek to je zaradi boljše aeordinamike, podobno kot koža pri morskem psu maus 1
maus Objavljeno Avgust 22, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2017 Pravkar, Snecer pravi: to je zaradi boljše aeordinamike, podobno kot koža pri morskem psu versaći šarky sesir, fazerčk in Efendi 1 2
sesir Objavljeno Avgust 22, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2017 (popravljeno) pred 3 urami, maus pravi: versaći šarky Akvarijski? Popravljeno Avgust 22, 2017. Popravil sesir
Snečer Objavljeno Avgust 22, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2017 pred 2 minutami, sesir pravi: Akvarijski? Sem kar blizu akvarija doma, ja.
Snečer Objavljeno Avgust 24, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2017 Hiba versys mk2. Že lani sem hotel odtegnit vijake, ki držijo okrasno plastiko za zadnje ročaje in je šlo dokaj v prazno (je že dosti folka jamralo o teh plastikah) Ko je bil nov, je šlo z lahkoto, saj jih je bilo potrebno odviti zaradi montaže kufer nosilca. No, zadeva je bila seveda zapikana in ni šans da odtegneš ali rešiš ker je kovinska matica zagozdena v plastiko in se takoj zavrti... Malo gledam zadevo in vidim, da ima soroden način pritrditve kot šipa in ker imam rezervne "matice" za šipo na voljo, sem naredil po tem sistemu. Edino luknjo je bilo potrebno malo povrtat, da je matica v gumici lepo sedla pa malo superkleber, da je zatesnjeno. Sedaj pa zadeva špila kot mora (dokler spet ne zapika Efendi, MiNa, Quest in 3 others 6
bajkr88 Objavljeno Avgust 24, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2017 ja in ko se tole razlahla.... tud na dolocenih obratih otresa in oddaja motec zvok.... bom tud jst mogu enkt to mal porihtat
Snečer Objavljeno Avgust 24, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2017 Tu je škoda, da niso ročaji polni kot na mk1, seveda malo lepše narejeno, se je šparalo. Finta pa je, da nikak ne moreš več odtegnit ko zapika... bajkr88 1
Fantocci Objavljeno Avgust 29, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2017 Ob 21. 4. 2017 ob 13:29, Fantocci pravi: nimajo na zalogi... kaj pa 10W50, ki gre še širše na vroči strani? Poleti se te naše kripe kar fajn razgrejejo, pozimi pa se itak ne vozim https://www.enaa.com/oddelki/mojAvto/izd_1319_br19102_olje_castrol_power_1_racing_4t Ob 21. 4. 2017 ob 15:29, Snecer pravi: evo Lahko potrdim, da je bil nakup olja 10W-50 dobra izbira. Ta vikend sem ga na hudi vročini kar lepo gnal čez prelaze (Vršič, Korensko, Pavličevo) in potem še mal po ravnini, pa nisem opazil takega smradu "po zažganem olju" iz mašine ob pavzah, kot sem jo v prejšnjih letih pri uporabi 10W-40 olja, ob podobnih pogojih. Tak da zame ostane SAE10W-50 tudi za bodoče.
Snečer Objavljeno Avgust 29, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2017 Dobro, sicer pa raje počakam, da vročina mine
Snečer Objavljeno September 8, 2017 Opozori Objavljeno September 8, 2017 malo še, zdaj bo MiNa in DAMI34 2
Rey Objavljeno September 13, 2017 Opozori Objavljeno September 13, 2017 Upgrade: Nosilec/prečka Givi FB4114 Nosilec telefona/navigacije Givi S902L Snečer, MiNa, DAMI34 in 1 other 4
Snečer Objavljeno September 13, 2017 Opozori Objavljeno September 13, 2017 to pa je resna inštalacija
Rey Objavljeno September 14, 2017 Opozori Objavljeno September 14, 2017 Zadeva je kar konkretno narejena. Prečka je cela kovinska. Klip nosilec pa iz debele plastike, deloma gumiran, kovinski vijaki, kovinska vodila premičnih "rokic". Med vožnjo ni pretiranih vibracij, telefon - navi je lepo berljiv. Čez kakšno luknjo pa kar strese.
Nearrain Objavljeno September 14, 2017 Opozori Objavljeno September 14, 2017 21 hours ago, Rey said: Upgrade: Nosilec/prečka Givi FB4114 Nosilec telefona/navigacije Givi S902L A se da kupit samo nosilec (na zgornjih dveh fotkah) brez precke?
Rey Objavljeno September 14, 2017 Opozori Objavljeno September 14, 2017 pred 2 minutami, Nearrain pravi: A se da kupit samo nosilec (na zgornjih dveh fotkah) brez precke? S902M oz S902L za večje telefone Nearrain 1
Nearrain Objavljeno September 14, 2017 Opozori Objavljeno September 14, 2017 (popravljeno) 7 minutes ago, Rey said: S902M oz S902L za večje telefone TNX sem nasel na Ebay-u. Cena je pa kar konkretna. 60+funtov brez postnine glede na to, da je nepreverjena noviteta napram RAM mountu. Cas in uporabniki bojo povedal, ce je vreden svojega denarja. Popravljeno September 14, 2017. Popravil Nearrain
Rey Objavljeno September 14, 2017 Opozori Objavljeno September 14, 2017 pred 3 minutami, Nearrain pravi: TNX sem nasel na Ebay-u. Cena je pa kar konkretna. 60+funtov brez postnine glede na to, da je nepreverjena noviteta napram RAM mountu. Cas in uporabniki bojo povedal, ce je vreden svojega denarja. Jaz sem dal 59€ v Trstu. Stvar je res dobro narejena, edino tist del zadaj ki drži "kuglico" mi deluje najbolj šibka točka. Nearrain 1
vandrovec Objavljeno September 14, 2017 Opozori Objavljeno September 14, 2017 Podobno stvar se dobi iz Kitajske za okrog 10€, ne sicer tako masivno na izgled.
Snečer Objavljeno September 16, 2017 Opozori Objavljeno September 16, 2017 Ob 22. 7. 2017 ob 9:19, Snecer pravi: Malo sem ga testiral na daljši vožnji Zvok je WRC, poka pri hitrem odvzemu plina (to mi je najbolj všeč), sicer pa sem se na AC odločil, da si dam 3m štople v ušesa, je življenje lepše. Malo se tudi pozna pri "sunku", lep zvok, ko se zavrti, skratka zadovoljen, ostane montiran. Sicer pa sem tokrat vozil v "open loop", torej onemogočena lambda sonda in motor se res lepše pelje, manj cuka. Mavti, mladench, vuk76 in 2 others 4 1
bajkr88 Objavljeno September 16, 2017 Opozori Objavljeno September 16, 2017 kako pa to onemogocis? sklopis kabl od sonde?
Kawl Objavljeno September 16, 2017 Opozori Objavljeno September 16, 2017 pred 2 urami, Snecer pravi: Malo sem ga testiral na daljši vožnji Zvok je WRC, poka pri hitrem odvzemu plina (to mi je najbolj všeč), sicer pa sem se na AC odločil, da si dam 3m štople v ušesa, je življenje lepše. Malo se tudi pozna pri "sunku", lep zvok, ko se zavrti, skratka zadovoljen, ostane montiran. Sicer pa sem tokrat vozil v "open loop", torej onemogočena lambda sonda in motor se res lepše pelje, manj cuka. wrc HAHA - ti si pravi humorist Tale tvoj versys ima že enih 90KM na kolesu.
Snečer Objavljeno September 16, 2017 Opozori Objavljeno September 16, 2017 pred eno uro, Rogerg pravi: kako pa to onemogocis? sklopis kabl od sonde? sem že enkrat opisal, 1. montiraš o2 eliminator 2. nabaviš USA ECU 3. alternativni vžig s ključavnico - prestava ler/neutral - obrneš ključ da benz pumpa napolni, nakar ključ na off - držiš gumb za vklop in istočasno obrneš ključ na on, da vžge, nato spustiš gumb za vklop = to je default bajkr88 in sesir 1 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se