Snečer Objavljeno December 25, 2013 Deli Objavljeno December 25, 2013 (popravljeno) Mam tiste "cevi" tudi, ki jih z vžigalnikom zapečeš, ampak le rdečo in modro. Trak je bolj prožen in ga lažje tam oviješ. Bolj sem ga dal zato gor tudi, da se ne bi kaj iztaknilo pa še lepo ga ostraniš. Mogoče bi bilo bolje, da ga sploh ne bi dal, ker ni predvideno in bi tako lažje prišel poleg z wd40. Malo težje bi tudi tam z ognjem norel okoli. Ali si mislil kaj drugega. Dejansko pa je tisti "grdi" izolir trak, ki ga vidiš na večini fotk tovarniški, tisto ni moje delo. Moj trak se delno vidi samo na tretji sliki od spodaj. Popravljeno December 25, 2013. Popravil Snecer Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KLOVN Objavljeno December 25, 2013 Deli Objavljeno December 25, 2013 (popravljeno) Mam tiste "cevi" tudi, ki jih z vžigalnikom zapečeš, ampak le rdečo in modro. Trak je bolj prožen in ga lažje tam oviješ. Bolj sem ga dal zato gor tudi, da se ne bi kaj iztaknilo pa še lepo ga ostraniš. Mogoče bi bilo bolje, da ga sploh ne bi dal, ker ni predvideno in bi tako lažje prišel poleg z wd40. Malo težje bi tudi tam z ognjem norel okoli. Ali si mislil kaj drugega. Dejansko pa je tisti "grdi" izolir trak, ki ga vidiš na večini fotk tovarniški, tisto ni moje delo. Moj trak se delno vidi samo na tretji sliki od spodaj. sploh je pa to super zadeva, ko jo greje vročina z mašine, bo držu ko ketna :grrr Popravljeno December 25, 2013. Popravil duce749 Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno December 25, 2013 Deli Objavljeno December 25, 2013 Se ne greje tako, je vodno hlajen in majhen agregat, ki lepo odvaja toploto, sicer bi trak že kje drugje izstopal, kjer je bližje motorju. To so vse preračunali. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vandrovec Objavljeno December 25, 2013 Deli Objavljeno December 25, 2013 ...cela znanost tukaj. Jaz sem mojega navadnega samo priklopil in začuda...celo dela. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno December 25, 2013 Deli Objavljeno December 25, 2013 Tema je prvenstveno namenjena lastnikom versysa, da vidijo in se lažje odločijo. Za ostale zadeva ni kompatibilna, majo druge teme. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KLOVN Objavljeno December 25, 2013 Deli Objavljeno December 25, 2013 . Moj trak se delno vidi samo na tretji sliki od spodaj. Sneci, da se ti ne zgodi kot temu na 1:15min burn, baby, burn http://www.youtube.com/watch?v=comCnDFn8Vc Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno December 25, 2013 Deli Objavljeno December 25, 2013 :lol1:in po večini samo snecerjeva znamka :lol: KLOVN 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno December 25, 2013 Deli Objavljeno December 25, 2013 Snecerja skrbi, da mu nebi zasmetil teme, tko kot jo recimo on drugim. Dejte razumet no, je ze 3x napisu..... Kmet2, anzec, mladench in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno December 26, 2013 Deli Objavljeno December 26, 2013 Snecer a tank na tvojem je kovinski,vsaj po sliki in varjenih spojih,predvidevam? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno December 26, 2013 Deli Objavljeno December 26, 2013 Na vseh je kovinski ja, da lahko daš gor magnetno torbico Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mladench Objavljeno December 26, 2013 Deli Objavljeno December 26, 2013 lol snecer, ti si dal 120€ za 12V vtičnico a za čungalunga navigacijo iz kitajske pa 100€? Kmet2 in KLOVN 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno December 26, 2013 Deli Objavljeno December 26, 2013 Za čungalunga Garmin Oregon 600 sem dal 360 eur s popustom + alu nosilec 20 eur. Boljšega ekrana kot ga ima tale Oregon še nisem videl, ostra slika na direktnem soncu... pa še na baterije deluje. Če te še kaj zanima, kar vprašaj. p.s. kitajsko navigacijo sem prodal in še kupil garmin kamero, ki je kompatibilna z oregonom (remote control). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno December 26, 2013 Deli Objavljeno December 26, 2013 lol snecer, ti si dal 120€ za 12V vtičnico a za čungalunga navigacijo iz kitajske pa 100€? Je pa to nekaj podobnega, kot če imaš avto z vgrajeno navigacijo in ne preplačaš original zemljevidov ter si namestiš cenejši navigacijo na šipo ali uporabljaš telefon. Stock zadeva je stock. Tu ni bilo nobene dileme glede na smešno poceni motor in ostalo opremo. Zlahka bom pozabil teh 120 EUR. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mladench Objavljeno December 26, 2013 Deli Objavljeno December 26, 2013 no nism te spremljal od une kitajske navigacije naprej... stock je stock, samo en 12V štekrčk z relejem pa res ni vreden (vsaj meni ne) toliko samo zato, ker piše da je od Kawasakija, sicer pa vsak sam pri sebi ve, koliko ima debelo denarnico in si take stvari lahko privošči. Primerjavo si pa dal slabo glede zemljevidov. Če imaš denar za avto z navigacijo bi skor moral imeti tudi za zemljevide, če pa natikaš zranv navigacijo pa mal butl izpadeš s Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno December 26, 2013 Deli Objavljeno December 26, 2013 Če imaš denar za motor, imaš za servise in opremo Veš, danes že v poceni cliu 4 dobiš navigacijo... (k sreči se da odklenit...) KLOVN 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KLOVN Objavljeno December 26, 2013 Deli Objavljeno December 26, 2013 Za čungalunga Garmin Oregon 600 sem dal 360 eur s popustom + alu nosilec 20 eur. Boljšega ekrana kot ga ima tale Oregon še nisem videl, ostra slika na direktnem soncu... pa še na baterije deluje. Če te še kaj zanima, kar vprašaj. p.s. kitajsko navigacijo sem prodal in še kupil garmin kamero, ki je kompatibilna z oregonom (remote control). ko imajo bindeki gnar, kramarji trgujejo :grim Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno Januar 5, 2014 Deli Objavljeno Januar 5, 2014 Kupim Versysa, če ma kdo kakšno info za kaj ohranjenega :grim Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Januar 5, 2014 Deli Objavljeno Januar 5, 2014 Kupim Versysa, če ma kdo kakšno info za kaj ohranjenega :grim Počakaj še raje, da naredijo nov model. Zakaj pa bi nabavil? koncept, photoshop Nemirni Duh 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno Januar 5, 2014 Deli Objavljeno Januar 5, 2014 Počakaj še raje, da naredijo nov model. Zakaj pa bi nabavil? koncept, photoshop Novega nimam namena, nov bo le še Z1000, ostalo nabavljam rabljeno...zakaj bi nabavil? Ni to mal smešno vprašanje? Si isti ko moja mama Zato, da da bom lahko spakiral stvari v kufre, dal ženo na zadnji sedež in se odpravil do tistih krajev, do katerih z Z.jem nimam želje ali možnosti hodit... Za to ceno kar ponuja rabljen Versys ne dobiš nič drugega iz segmenta "endure". + tega da je motor preizkušen, un ugoden kar se tiče servisov, gum in ostalih pripadajočih stvari. No pa navsezadnje je Kawasaki, sicer ni maneken ampak se ne obremenjujem, bom že naredil, da bo :grim rookie007, MihaGS in Kmet2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dlicen Objavljeno Januar 5, 2014 Deli Objavljeno Januar 5, 2014 Tole zgoraj je bilo že kako leto nazaj špekulirano in srčno upam, da ne bo nikoli izvedeno. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Januar 5, 2014 Deli Objavljeno Januar 5, 2014 Novega nimam namena, nov bo le še Z1000, ostalo nabavljam rabljeno...zakaj bi nabavil? Ni to mal smešno vprašanje? Si isti ko moja mama Zato, da da bom lahko spakiral stvari v kufre, dal ženo na zadnji sedež in se odpravil do tistih krajev, do katerih z Z.jem nimam želje ali možnosti hodit... Za to ceno kar ponuja rabljen Versys ne dobiš nič drugega iz segmenta "endure". + tega da je motor preizkušen, un ugoden kar se tiče servisov, gum in ostalih pripadajočih stvari. No pa navsezadnje je Kawasaki, sicer ni maneken ampak se ne obremenjujem, bom že naredil, da bo :grim Kaj nisi takoj rekel, da greš v Romunijo Sicer pa če misliš endurirati, moraš namestiti gor druge gume, da bo ok, za makadam normalni pa ni panike. V tem segmentu imaš še V-strom, ki je baje zelo hvaležen motor. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno Januar 5, 2014 Deli Objavljeno Januar 5, 2014 Kaj nisi takoj rekel, da greš v Romunijo Sicer pa če misliš endurirati, moraš namestiti gor druge gume, da bo ok, za makadam normalni pa ni panike. V tem segmentu imaš še V-strom, ki je baje zelo hvaležen motor. Romunija da, to bo to, hehe Kar bo endurizma bo makedam, pa okoliške gozdne poti, tako da cestne gume že takoj v štartu odpadejo. Hmm ja V-strom...sam ni to to. Kawl je le Kawl, pa mika me, da mu dam tisti kljun gor, pa še kakšno šminko ubodem ko bo čas... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vandrovec Objavljeno Januar 5, 2014 Deli Objavljeno Januar 5, 2014 Zato, da da bom lahko spakiral stvari v kufre, dal ženo na zadnji sedež in se odpravil do tistih krajev, do katerih z Z.jem nimam želje ali možnosti hodit... Tako je, če imaš Z-ja moraš imeti še en motor zraven :grim Sicer pa tudi Versys ni veliko boljši oz., uporabnejši, ...do endura mu manjka še kaj drugega, kot le gume. :mellow: Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno Januar 5, 2014 Deli Objavljeno Januar 5, 2014 Tako je, če imaš Z-ja moraš imeti še en motor zraven :grim Sicer pa tudi Versys ni veliko boljši oz., uporabnejši, ...do endura mu manjka še kaj drugega, kot le gume. :mellow: Res je, ampak za pravo enduro še ni moj čas...kasneje, ko se zaposlim, ustalim sezidam garažo, takrat pa kaj bolj resnega. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Januar 5, 2014 Deli Objavljeno Januar 5, 2014 Versys 650 je dual sport zadeva, ali imaš gori sport touring gume ali pa street enduro tyres (tako po navodilih). In precej lažje se pelješ npr. po makadamu kot z naked motorjem, tako da je uporabnost širša, poleg udobnejšega vzmetenja in vetrne zaščite. Za pravi enduro pa bo treba omisliti kakšno bolj hard zadevo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se