Kmet2 Objavljeno Februar 20, 2014 Opozori Objavljeno Februar 20, 2014 moraš stestirat,Snecer sedi celo zimo v garaži na motorju in testira vse parametre Če pa hočeš da je vse original ,kupi japonski lubrikant :yes: DAMI34 1
Snečer Objavljeno Februar 20, 2014 Opozori Objavljeno Februar 20, 2014 kok % mešanica vode in mila mora bit, da naum kej zajebu??? p.s. a je možno da aroma mila vpliva na menjalnik? p.s.s. a je možno, da barva mila vpliva na prestavljanje? Za odgovore se zahvaljujem Šalter ima zareze, tak da elektro-kemika jaz ne bi preveč poslušal Se pa opravičujem, ker sem zavajal, mora biti Tuševo tekoče milo... Navodila za er6 sem našel... Efendi in DAMI34 2
KLOVN Objavljeno Februar 20, 2014 Opozori Objavljeno Februar 20, 2014 Šalter ima zareze, tak da elektro-kemika jaz ne bi preveč poslušal Se pa opravičujem, ker sem zavajal, mora biti Tuševo tekoče milo... Navodila za er6 sem našel... jest sm pa šel kupit Hoferjevega, zdaj bom pa mogu še Tušov :glare:
Snečer Objavljeno Februar 20, 2014 Opozori Objavljeno Februar 20, 2014 Ti bom na paypal vrnil. KLOVN 1
DAMI34 Objavljeno Februar 20, 2014 Opozori Objavljeno Februar 20, 2014 V bistvu, če prav razumem, če ga človek hoče VTAKNIT, ga mora prej PODMAZAT. Efendi in dondule 2
aselak Objavljeno Februar 20, 2014 Opozori Objavljeno Februar 20, 2014 tako kot si napisal, lahk pa tut ne namažeš pa vtakneš ampak pol je to že hardocre:) Efendi in DAMI34 2
Kmet2 Objavljeno Februar 20, 2014 Opozori Objavljeno Februar 20, 2014 To pa za to ker ne znate in obvladate,lahko ga čist suhega vtakneš notri kjer je že vse podmazano in pripravljeno :grim Je pa zanimivo kakšen material potrebuje Versys.........milo,wd40,vtičnice za 122€.........sam še umetno gor namontira pa ma cel gospodinjski set Je pa zgleda Versys res pocen za vzdrževanje,če maš dobro založeno kuhinjo ali kopalnico lahko skor generalno na mašini narediš papez47, Efendi, matcat in 4 others 7
Snečer Objavljeno Februar 20, 2014 Opozori Objavljeno Februar 20, 2014 Jap, da poservisiraš ne potrebuješ prave delavnice kot pri drugih znamkah Efendi 1
Kmet2 Objavljeno Februar 20, 2014 Opozori Objavljeno Februar 20, 2014 Prave delavnice so samo za prave motorje
Bremzer Objavljeno Februar 20, 2014 Opozori Objavljeno Februar 20, 2014 Prave delavnice so samo za prave motorje Kmet2 ne smetit Snečitove teme ! nebo noben več Versisa kupuuuuu ! Kmet2 1
Bremzer Objavljeno Februar 20, 2014 Opozori Objavljeno Februar 20, 2014 V bistvu, če prav razumem, če ga človek hoče VTAKNIT, ga mora prej PODMAZAT. Jaz ga raje oblečem, pač imam rad duh po izgoreli gumi !
Snečer Objavljeno Februar 20, 2014 Opozori Objavljeno Februar 20, 2014 Kmet2 ne smetit Snečitove teme ! nebo noben več Versisa kupuuuuu ! To ni reklama za nakup,nego izmenjava mnenj. Nisi v posebno korist, lahko bi svetoval kaksen vrhunski rectifier/regler itd.
papez47 Objavljeno Februar 25, 2014 Opozori Objavljeno Februar 25, 2014 3,14zda .................... a ste čist .................... zblojeni? :kva2: Take ibnge in jebe.............. za eno gumico zamenjat :kva2: Men to Roman zamena, če je treba al pa ne, pa ga tut ne uprašam kolk stane. No, tko kt ma en že napisan, ampak res ....................SWAŠTA !!!!!! Kmet2 1
Bremzer Objavljeno Februar 25, 2014 Opozori Objavljeno Februar 25, 2014 Lahko kdo prevede blodnjo? Take ibnge = take vaje jebe = jebačine = Slovensko Fukkkk Sneci če kaj nerazumeš samo vpraš zato smo tu ! papez47 in Kmet2 2
papez47 Objavljeno Februar 26, 2014 Opozori Objavljeno Februar 26, 2014 Take ibnge = take vaje jebe = jebačine = Slovensko Fukkkk Sneci če kaj nerazumeš samo vpraš zato smo tu ! No, pa pravijo, da mladina obvlada tuje jezike in je ................ inteligentna 3,14 je iz matematike in fizike znana, kot PI, oziroma Ludolfovo število in je konstanta. Ostalo je že Bremzer pojasnil. Če še česa ne razumeš - ti kar vpraši! :grim
Snečer Objavljeno Februar 26, 2014 Opozori Objavljeno Februar 26, 2014 Lej mudel, mamo eno fajn temo na forumu, kjer lahko pi število podrobneje analiziraš in prideš do točne vrednosti. Tu pa pusti, da gumice natikamo na Versysa in svoje blodnje spuščaj v drugi temi. Vidva z Romanom pa si kar natikajata gumice, čeprav bi bilo boljše, da bi ti gumico natikala kakšna Romana. maxxa, Kmet2 in DAMI34 3
papez47 Objavljeno Februar 26, 2014 Opozori Objavljeno Februar 26, 2014 Lej mudel, mamo eno fajn temo na forumu, kjer lahko pi število podrobneje analiziraš in prideš do točne vrednosti. Tu pa pusti, da gumice natikamo na Versysa in svoje blodnje spuščaj v drugi temi. Vidva z Romanom pa si kar natikajata gumice, čeprav bi bilo boljše, da bi ti gumico natikala kakšna Romana. Če že gumice omenjaš ...................... a veš kakšen dobr del bi tvoj fotr naredu, če bi GUMO uporabljal? Robson in Kmet2 2
dlicen Objavljeno Februar 26, 2014 Opozori Objavljeno Februar 26, 2014 Naj moderator prime metlo v roko pliz.
DAMI34 Objavljeno Februar 26, 2014 Opozori Objavljeno Februar 26, 2014 3,14zda .................... a ste čist .................... zblojeni? :kva2: Take ibnge in jebe.............. za eno gumico zamenjat :kva2: Men to Roman zamena, če je treba al pa ne, pa ga tut ne uprašam kolk stane. No, tko kt ma en že napisan, ampak res ....................SWAŠTA !!!!!! jst ne poznam Romana, pa mi pol Snecer pove....ti se pa sekiraš Efendi 1
Kmet2 Objavljeno Februar 26, 2014 Opozori Objavljeno Februar 26, 2014 Eh otroci ,pridite se gremo igrat v zakaj ne bi mel..... :lol: DAMI34 1
DAMI34 Objavljeno Februar 26, 2014 Opozori Objavljeno Februar 26, 2014 Eh otroci ,pridite se gremo igrat v zakaj ne bi mel..... :lol: hehe, sej bi se radi, sam ene srbijo naše tačke p.s. so že namontirane, huwala Sneci za link Efendi in Kmet2 2
Snečer Objavljeno Februar 26, 2014 Opozori Objavljeno Februar 26, 2014 Gumica montirana Nervozni bmwjaši naj raje ne gledajo. še ena montirana za sezono BREITNER, igorkr, TakeALookAround in 1 other 4
Snečer Objavljeno Februar 26, 2014 Opozori Objavljeno Februar 26, 2014 hehe, sej bi se radi, sam ene srbijo naše tačke p.s. so že namontirane, huwala Sneci za link Je pasalo ko ata na mamo, a ne DAMI34 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se