Bremzer Objavljeno Marec 1, 2014 Opozori Objavljeno Marec 1, 2014 Pozdravljen, zanima me če "termo skrčki" tudi tesnijo. Hvala za odgovor. Tesnijo,če kupiš prave z lepilom z notranje strani in ko jih segreješ se lepo vidi lepilo kar malo ven porine na obeh koncih.
HyperJack Objavljeno Marec 2, 2014 Opozori Objavljeno Marec 2, 2014 Kje se da kupiti roll bare za versysa, nekaj ponudbe je na ebayu, vendar nic pretirano ugodne.
Efendi Objavljeno Marec 2, 2014 Opozori Objavljeno Marec 2, 2014 Verjetno si mislil cevno zaščito motorja (motor guard)? Jaz sem kupil Givijevo v TC-ju.
HyperJack Objavljeno Marec 2, 2014 Opozori Objavljeno Marec 2, 2014 Pod kaj točno razumeš roll bar? Verjetno si mislil cevno zaščito motorja (motor guard)? Jaz sem kupil Givijevo v TC-ju. Cevna zaščita bokov motorja. Givi je cenovno drag, kot drugo pa nimam zelje met opravka z tc.jem, ker na ebayu dobis boljsi odnos , koliksna je bila cena in ali lahko pripnes kaksno sliko da vidim kako izgleda. Koliksna je masa cevi? Nekje racunam, da bi za to vsoto lahko sam zavaril aluminijaste...se se odlocam.
dlicen Objavljeno Marec 2, 2014 Opozori Objavljeno Marec 2, 2014 SW motech so okoli 150 eur, pa v bistvu dobro izgledajo na Vju.
Pips Objavljeno Marec 2, 2014 Opozori Objavljeno Marec 2, 2014 Tesnijo,če kupiš prave z lepilom z notranje strani in ko jih segreješ se lepo vidi lepilo kar malo ven porine na obeh koncih. Peter, hvala ti za odgovor.
Snečer Objavljeno Marec 2, 2014 Opozori Objavljeno Marec 2, 2014 Cevna zaščita bokov motorja. Givi je cenovno drag, kot drugo pa nimam zelje met opravka z tc.jem, ker na ebayu dobis boljsi odnos , koliksna je bila cena in ali lahko pripnes kaksno sliko da vidim kako izgleda. Koliksna je masa cevi? Nekje racunam, da bi za to vsoto lahko sam zavaril aluminijaste...se se odlocam. Takole bom rekel, jaz kar nekaj mesecev čekiral in iskal primerno zaščito, ki bi bila tudi lična. Na koncu sem vzel od Puig-a. Kmet2 in HyperJack 2
Snečer Objavljeno Marec 2, 2014 Opozori Objavljeno Marec 2, 2014 (popravljeno) Puig in Givi sta "identična" po krivinah, s tem da je Givi mat farbe, puig pa glanz. Poleg tega pa me je pri Giviju motilo da se montira toliko nazaj na ogrodje. Cena je bila tu nekje, mislim da sem dal za puig 120 eur+ptt, morda kakšen eur več, se ne spominjam točno. Kupil sem na nemškem ebayu. http://www.ebay.de/itm/Sturzbugel-Puig-Kawasaki-Versys-650-10-13-Schutzbugel-schwarz-/360613402008?pt=DE_Motorradteile&hash=item53f63bd598 125 eur + ptt Dela pa puig tudi gumijasti crash pad, no jaz sem hotel cevno zaščito. Popravljeno Marec 2, 2014. Popravil Snecer
Snečer Objavljeno Marec 2, 2014 Opozori Objavljeno Marec 2, 2014 SW motech, H&B pa mi nista bila sploh všeč, poleg cene. Kolk pa je težka zaščita pri Puigu pa ne vem, ni neke sile.
HyperJack Objavljeno Marec 2, 2014 Opozori Objavljeno Marec 2, 2014 Hvala Snecer, sploh se ne bom vec trudil iskat naokoli, ker ti si cela inciklopedija za Versysa. Tako da po vsem prebranem bom vzel puigovo verzijo zascite, vse kar mi se manjka so stranski kufri, ki pa bodo po vsej verjetnosti narejeni iz alu iz domače delavnice..vec pa sledi ko bo motor v garazi
Efendi Objavljeno Marec 2, 2014 Opozori Objavljeno Marec 2, 2014 Jaz sem Givijevo zaščito kupil "z novoletnim popustom", tako da me je prišla okoli 90 €.
Snečer Objavljeno Marec 2, 2014 Opozori Objavljeno Marec 2, 2014 Hvala Snecer, sploh se ne bom vec trudil iskat naokoli, ker ti si cela inciklopedija za Versysa. Tako da po vsem prebranem bom vzel puigovo verzijo zascite, vse kar mi se manjka so stranski kufri, ki pa bodo po vsej verjetnosti narejeni iz alu iz domače delavnice..vec pa sledi ko bo motor v garazi Bodi edino pozoren, ker je ta zaščita za MK2 versysa, torej od 2010 naprej, plastične kapice za matice pa še imam, ti lahko pošljem Na model MK1 ne paše menda. Montaža ni problem, zamenjajo se trije vijake, tudi dva ki držita motor na okvirju. Prvo zamenjaš sredinsko "os" spodaj, potem pa montiraš in odviješ vijak na eni strani ter nato na drugi. Ne obeh naenkrat... je tudi v navodilih. Pritrditev na okvir-cev motorja ima še eno plastično objemko, na eni strani sem jo malenkost skrajšal, ker nisem bil tako močen, da bi stisnil z roko... Sicer pa montaža je simpl, jaz nisem niti stranic-zaščite za hladilnik odstranil. Kasneje sem edino en vijak na deklu od sprednjega verižnika malekost prižagal, da lažje dekle dobim dol, brez odvijanja te zaščite. Al pa daš krajšega, samo nisem imel pri roki. Efendi 1
Snečer Objavljeno Marec 2, 2014 Opozori Objavljeno Marec 2, 2014 Jaz sem Givijevo zaščito kupil "z novoletnim popustom", tako da me je prišla okoli 90 €. "test" SW motech zaščite
rookie007 Objavljeno Marec 2, 2014 Opozori Objavljeno Marec 2, 2014 Sam sem vzel SW Motech, ker se mi zdi, da nekako najbolj zaščiti motor, z najmanj poškodbami...
Snečer Objavljeno Marec 2, 2014 Opozori Objavljeno Marec 2, 2014 Razen videa SW motech zaščite o drugih nimamo podatkov, a ne Bi pa zelo razmislil o zaščiti za roke, saj pri padscu se rade zvijejo ročice za sklopko in zavore, s ščitniki je zadeva rešena+da manj piha in dežuje.
rookie007 Objavljeno Marec 2, 2014 Opozori Objavljeno Marec 2, 2014 Ja, pa Motechove so še dobre na daljši turi, daš noge gor, kot na čoperu, sam celo razmišljam, da bi dal tiste preklopne tačke gor...
rookie007 Objavljeno Marec 2, 2014 Opozori Objavljeno Marec 2, 2014 Razen videa SW motech zaščite o drugih nimamo podatkov, a ne Bi pa zelo razmislil o zaščiti za roke, saj pri padscu se rade zvijejo ročice za sklopko in zavore, s ščitniki je zadeva rešena+da manj piha in dežuje. snecer, bo treba za daljšo furo s seboj vozit dodatni ročici, pa upat, da jih nikoli ne boš rabil.
Snečer Objavljeno Marec 2, 2014 Opozori Objavljeno Marec 2, 2014 snecer, bo treba za daljšo furo s seboj vozit dodatni ročici, pa upat, da jih nikoli ne boš rabil. Jaz mam ščitnike (oem), za druge pravim
rookie007 Objavljeno Marec 2, 2014 Opozori Objavljeno Marec 2, 2014 Mene tud matrajo ti ščitniki, sam me še bolj matra cena...
Efendi Objavljeno Marec 2, 2014 Opozori Objavljeno Marec 2, 2014 A bi ščitniki za ročke od KTM-a pasal na Versysa? A je sploh kaj posebnega, na kar je treba pazit?
rookie007 Objavljeno Marec 2, 2014 Opozori Objavljeno Marec 2, 2014 A bi ščitniki za ročke od KTM-a pasal na Versysa? A je sploh kaj posebnega, na kar je treba pazit? Ja, seveda, pazit moraš, da paše gor!
rookie007 Objavljeno Marec 2, 2014 Opozori Objavljeno Marec 2, 2014 http://www.motorcyclenews.com/mcn/products/productsresults/parts-accessories/2008/october/oct2408-versys-10-best-parts/ A must have na Versysu!
Efendi Objavljeno Marec 2, 2014 Opozori Objavljeno Marec 2, 2014 Ja, seveda, pazit moraš, da paše gor! He he, to menda ja! Sem mislil, če je kaj posebnega, na kar moraš pazit! Kolikor sem videl, imajo namreč ščitniki od KTM-a dokaj sprejemljivo ceno.
Snečer Objavljeno Marec 2, 2014 Opozori Objavljeno Marec 2, 2014 Ja, prej pri dodatni opremi sem pozabil, da še imam alu zaščito hladilnika iz UK Tudi glede tega sem gledal precej in našel top zadevo. http://www.evotech-performance.com/2013-2089/kawasaki-versys-650-2007-2013-radiator-guard The guard is CNC machined from aircraft quality aluminium. Letalski material He he, to menda ja! Sem mislil, če je kaj posebnega, na kar moraš pazit! Kolikor sem videl, imajo namreč ščitniki od KTM-a dokaj sprejemljivo ceno. Pašejo tudi univerzalni, morda tudi od ktma, to pa težko rečem, treba sprobat...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se