rookie007 Objavljeno April 3, 2014 Deli Objavljeno April 3, 2014 Mogoče bi koga zanimalo? (ps: ni moje) Sam imam enake.Super zadeva, pa prav nič me ne moti, da so blinkerji premaknjeni. Glavno, da vse služi svojemu namenu... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rookie007 Objavljeno April 3, 2014 Deli Objavljeno April 3, 2014 V kaj se splača obut Versysa, nekaj v stilu RoadSmarta? Od prve menjave naprej, roadsmart 1. Bi šel na dvojko, pa moram prit na to, da bom obe naenkrat menjal. Ravno danes dobil novo sprednjo, bom pa še počakal z menjavo, na stari še 2,5 mm Izredno zadovoljen z roadsmart, večina vozim v dvoje in cca 9000 kkm zadnja in 12 kkm prva, od oka. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rookie007 Objavljeno April 3, 2014 Deli Objavljeno April 3, 2014 zmeri neki čarate japanloverji, zakaj bi blo enostavno, če je lahko komplicirano Hehehe... Vidim, da ti švabojahači so vse bolj fauš nam japanloverjem, ker mamo kufre za prtljago, ne za orodje in dele! Pa brez zamer! P.S: sam, ja pa zanimivo, da se tolk vlačite po Versys temi, a vam je tolk všeč!? motozajebant, Snečer, Scarabeo 500 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno April 4, 2014 Deli Objavljeno April 4, 2014 Sneci nas je navleku thumper, KLOVN in rookie007 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno April 4, 2014 Deli Objavljeno April 4, 2014 Torbe+nosilci=263 EUR (v tem znesku 25 eur ptt iz Italije) Nosilec je na poti. Dobro zgledajo, dobil poleg kar 4 ključe, ki odpirajo oba kufra oz. pritrjujejo oba kufra. BREITNER, rookie007, HyperJack in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno April 4, 2014 Deli Objavljeno April 4, 2014 Torbe+nosilci=263 EUR (v tem znesku 25 eur ptt iz Italije) Nosilec je na poti. Dobro zgledajo, dobil poleg kar 4 ključe, ki odpirajo oba kufra oz. pritrjujejo oba kufra. kje si to naročil? rookie007 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno April 4, 2014 Deli Objavljeno April 4, 2014 Torbe pri zastopniku v TCmotoshop (189eur s popustom) + nosilec na ebay.it (49eur+25ptt). Nosilca nimajo pri nas,raje sem sam naročil, da imam pregled nad naročilom Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno April 4, 2014 Deli Objavljeno April 4, 2014 Torbe pri zastopniku v TCmotoshop (189eur s popustom) + nosilec na ebay.it (49eur+25ptt). Nosilca nimajo pri nas,raje sem sam naročil, da imam pregled nad naročilom Zato sem te vprašal, ker sem jaz za isto zadevo spraševal v TCju, pa vem da nosilcev nimajo.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno April 4, 2014 Deli Objavljeno April 4, 2014 Sicer so zastopniki, tako da če imaš številko pač naročijo. Jaz pač nisem želel, da oni naročajo Evo za tvojega, če imaš fazerco http://media.givi.it/Prodotti/istruzioni/TE351.pdf Greš na ebay.it in vtipkaš Givi TE351 pa maš samopostrežbo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno April 4, 2014 Deli Objavljeno April 4, 2014 Hvala Snecer, vendar sem prejšnji teden kupil od Maxxie 40 litrške, nosilce sem pa v KMCju naročil... Vse skupaj za 220 EUR Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno April 4, 2014 Deli Objavljeno April 4, 2014 Luštkani tele kovčki za po soncu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno April 4, 2014 Deli Objavljeno April 4, 2014 Morda bi šlo tudi v oblačnem pa ponoči... :-) Mam torbico na tanku iz sličnega materiala, louis.de moto-detail, pa jo je tak pralo, da je bilo že smešno, pa ni bilo prehudo. Te torbe pa imajo še prevleko. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fantocci Objavljeno April 4, 2014 Deli Objavljeno April 4, 2014 Takšne torbe imel bom tudi jaz Efendi, DAMI34 in Snečer 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno April 4, 2014 Deli Objavljeno April 4, 2014 Mimogrede. Če kdo hoče navadne stranske torbe, 1x sem mel gori, potem pa so par let ležale v kleti na suhem (imajo pokrivala) dam, plačaš ptt ali prideš iskat rookie007 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rookie007 Objavljeno April 4, 2014 Deli Objavljeno April 4, 2014 Mimogrede. Če kdo hoče navadne stranske torbe, 1x sem mel gori, potem pa so par let ležale v kleti na suhem (imajo pokrivala) dam, plačaš ptt ali prideš iskat Se priporočam! Imaš ZS... lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno April 4, 2014 Deli Objavljeno April 4, 2014 So že oddane... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fantocci Objavljeno April 4, 2014 Deli Objavljeno April 4, 2014 Tudi ti Givijevi poceni malčki na versiju kar dobro izgledajo: http://www.kawasakiversys.com/forums/showthread.php?t=4413 So tako ozki, da jih imaš lahko non-stop gor. V35 so za to že preveliki. rookie007 in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno April 4, 2014 Deli Objavljeno April 4, 2014 Te sem tudi gledal, ko se od zgoraj odpirajo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno April 5, 2014 Deli Objavljeno April 5, 2014 Take sm js dobil zravn svojga, na prvi pogled so mi bli smesni,ker so manjsi....ampak so cist kul. Pa se normalno se vozis, ker nimas strahu, da bi koga nagazil levo desno. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fantocci Objavljeno April 5, 2014 Deli Objavljeno April 5, 2014 Še to je fino, če jih imaš nonstop gor: če ti moped pade po tleh, so to najcenejši in najučinkovitejši crash padi (mislim, da so okoli 100EUR par). To je še najcenejše, kar bi zamenjal v tem primeru. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
25cm Objavljeno April 7, 2014 Deli Objavljeno April 7, 2014 Vransko 2014 z Versysom... (da kao paše v temo ) http://www.youtube.com/watch?v=tIryngaie-Q in nekaj z tam izposojenega Trail-a Priporočam za naslednje leto (upam da bo!) TakeALookAround, Snečer in rookie007 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fantocci Objavljeno April 7, 2014 Deli Objavljeno April 7, 2014 Fino, škoda le, da nisi original zvoka pustil. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno April 7, 2014 Deli Objavljeno April 7, 2014 Vransko 2014 z Versysom... (da kao paše v temo ) http://www.youtube.com/watch?v=tIryngaie-Q in nekaj z tam izposojenega Trail-a Priporočam za naslednje leto (upam da bo!) Versys je šolal, vidi se vrhunska vodljivost Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno April 7, 2014 Deli Objavljeno April 7, 2014 Fino, škoda le, da nisi original zvoka pustil. Ja naj da original zvok, ne pa to zavijanje Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
25cm Objavljeno April 7, 2014 Deli Objavljeno April 7, 2014 Ja naj da original zvok, ne pa to zavijanje Sam še dodam nov izpuh,pa se bo bolš slišal. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se