HyperJack Objavljeno April 16, 2014 Deli Objavljeno April 16, 2014 Pa še predlog, če je kdo pripravljen menjati stranske plastike pri motorju, jaz imam srebrne in menjam za črne, lahko tudi z mojim doplačilom =) A spodnji ščitnik? Frend ga je dal eloksirat v črno,zgleda in drži super. Versys ima na vsaki strani motorja pri spodnjem delu agregata plastičen spoiler. Če bi bil kovinski sploh ne bi spraševal o menjavi. Pri plastičnem pride v upoštev samo plastidip. Barvanje odpade. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fantocci Objavljeno April 18, 2014 Deli Objavljeno April 18, 2014 Kje dobiti vijak M10 x 1,25 (fini navoj) dolžine 45 do 50mm z imbus glavo? Rabim 2kom za zadnje kreš bunke na Versysu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VS800 Objavljeno April 18, 2014 Deli Objavljeno April 18, 2014 Kje dobiti vijak M10 x 1,25 (fini navoj) dolžine 45 do 50mm z imbus glavo? Rabim 2kom za zadnje kreš bunke na Versysu. Kamm d.o.o.? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fantocci Objavljeno April 18, 2014 Deli Objavljeno April 18, 2014 Bom poizkusil. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno April 18, 2014 Deli Objavljeno April 18, 2014 Kamm nima finega navoja. ebay reši vse težave, hitro in učinkovito, ter predvsem ugodno Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KLOVN Objavljeno April 18, 2014 Deli Objavljeno April 18, 2014 Kje dobiti vijak M10 x 1,25 (fini navoj) dolžine 45 do 50mm z imbus glavo? Rabim 2kom za zadnje kreš bunke na Versysu. v Lidlu nimajo, Snecer vse tam nabavi Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno April 18, 2014 Deli Objavljeno April 18, 2014 Malo bi se lahko umiril, a ne sicer pa če tolko šraufaš japanerje, bi lahko dal nek pameten nasvet, kje se dobijo pri nas tile šraufi. Očitno pa samo preprodajaš in nič ne šraufaš. Je pa tako kot je rekel HJ, jaz sem jih tudi preko ebaya nabavil, ne vem kje imajo pri nas fini navoj. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KLOVN Objavljeno April 18, 2014 Deli Objavljeno April 18, 2014 Malo bi se lahko umiril, a ne sicer pa če tolko šraufaš japanerje, bi lahko dal nek pameten nasvet, kje se dobijo pri nas tile šraufi. Očitno pa samo preprodajaš in nič ne šraufaš. Je pa tako kot je rekel HJ, jaz sem jih tudi preko ebaya nabavil, ne vem kje imajo pri nas fini navoj. to so namenski vijaki, smo preveč malo tržišče, da bi jih pri nas kr tako dobil, se pa nardi, če je vlka potreba: http://www.vijaki-lekse.si/proizvodni_program.html Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fantocci Objavljeno April 18, 2014 Deli Objavljeno April 18, 2014 V Vijaki doo sem sicer dobil 2 kom, ampak sta z hekskant glavo, pa ne morem zategnit, ni prostora za gedoro. Precej se mi zdi dat za dva vijako preko 20EUR s poštnino (edino to sem našel na ebayu, pa še nekateri ne pošiljajo izven UK ali Nemčije), ampak izgleda, da ne bo druge. Razen če mi ga kolega strugar naredi, tako da odreže navoj na daljšem navadnem vijaku M10 in ureže kratkega finega. Ne vem, kaj sploh komplicirajo s tem finim navojem na Kawi.... Na Yamahi so bili tudi navadni dobri. Je Kawasaki bolj fini motor? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dlicen Objavljeno April 18, 2014 Deli Objavljeno April 18, 2014 (popravljeno) Verjetno je ceneje, če preprosto vrežeš pravi navoj na motorju. Sicer ne vem, kam se privijačijo kreš bunke. Popravljeno April 18, 2014. Popravil dlicen Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno April 19, 2014 Deli Objavljeno April 19, 2014 Ma na predzadnji slikci zgleda kot da bi bili kufri širši v primerjavi z balanco? sveže fotke danes Posebej za tebe fotka od spredaj, da vidiš, da je krmilo širše HyperJack, BREITNER, RobiRoberto in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hribuc Objavljeno April 19, 2014 Deli Objavljeno April 19, 2014 Kje dobiti vijak M10 x 1,25 (fini navoj) dolžine 45 do 50mm z imbus glavo? Rabim 2kom za zadnje kreš bunke na Versysu. Take stvari boš dobil v Črnučah v isti bajti kakor je Velo sam da majo oni vhod z zadnje stani firma se pa imenuje Metaloprema Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
yamaha Objavljeno April 19, 2014 Deli Objavljeno April 19, 2014 sveže fotke danes Jebote, nehi to sranje kar naprej objavljat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
s2k1 Objavljeno April 19, 2014 Deli Objavljeno April 19, 2014 Ma kdo kaki predlog katero šajbo dati gor namesto originalne pri kateri te preveč napiha. Versys l. 2008. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dlicen Objavljeno April 19, 2014 Deli Objavljeno April 19, 2014 Ma kdo kaki predlog katero šajbo dati gor namesto originalne pri kateri te preveč napiha. Versys l. 2008. Givijeva je mnogo bolj zaščitna. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fantocci Objavljeno April 20, 2014 Deli Objavljeno April 20, 2014 Iz boka je super, od zadaj pa izgleda kot BMW bokser mašina .) Pa Cufa ti bo ziher lajk stisnla. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fantocci Objavljeno April 20, 2014 Deli Objavljeno April 20, 2014 .... Sicer ni iz te teme, pa bom raje tu napisal: HJ, daš lahko še eno fotko od zadaj? Pa če lahko še ti izmeriš širino, prosim. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BREITNER Objavljeno April 20, 2014 Deli Objavljeno April 20, 2014 @duce, sem te že izval v BMW temi, da zaupaš svoj naslov servisa, da ti bomo lahko še ostali tja vozli svoje motorje v popravilo. Čakam na odgovor. Hvala! Drugače pa za vijak, ki ga nekdo išče .... probaj povprašat pri podjetju Ulmer ali pa pri Tehnocom-u. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KLOVN Objavljeno April 20, 2014 Deli Objavljeno April 20, 2014 @duce, sem te že izval v BMW temi, da zaupaš svoj naslov servisa, da ti bomo lahko še ostali tja vozli svoje motorje v popravilo. Čakam na odgovor. Hvala! da bi šravfal drugim, nimam toliko časa, če je kaj nujnega za prjatla, še :grim , drgač pa je treba zase poskrbet, se mi tudi zna zgodit, da odpeljem kakšnega svojega tudi komu drugemu, je zmer polno mojih motorjev, sm že enkrat povedal, ne mislim to razlagat v nedogled Prosim! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno April 20, 2014 Deli Objavljeno April 20, 2014 Samo cifro bi pa lahko dal, za kakšen nasvet... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BREITNER Objavljeno April 20, 2014 Deli Objavljeno April 20, 2014 Zakaj potem Duce pišeš, da ti uporabniki japoncev "kupujejo" motorje? Potem takem lažeš in napizduješ, ter izkoriščaš svoje prijatelje. Sklepam, da tvoji prijatelji sploh ne potrebujejo sovražnikov. Snečer 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KLOVN Objavljeno April 20, 2014 Deli Objavljeno April 20, 2014 Zakaj potem Duce pišeš, da ti uporabniki japoncev "kupujejo" motorje? Potem takem lažeš in napizduješ, ter izkoriščaš svoje prijatelje. Sklepam, da tvoji prijatelji sploh ne potrebujejo sovražnikov. delam z motorji in tale forum ni mesto za reklamiranje, tudi verjetno dovoljeno ni in iz higijene mam jest tko pošlihtano, Sneci vpraša pa vsak lahko, če koga kaj zanima :grim, znanje, ki si ga pa pridobil z leti, se pa ne prodaja kr na forumih, se tudi ne more, glede prjatlov pa, jasno je, da jih je malo, verjam, veliko je samo znancov :grim in tvoje sklepanje že meji na nekaj drugega, pa raje ne bom na glas razmišljal rookie007 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fantocci Objavljeno April 23, 2014 Deli Objavljeno April 23, 2014 Givi je dal nove majhne kovčke ven, model MONOKEY E22N: http://www.givi.it/side-hardbags/Monokey/E22 ..na strani češke trgovine najdeš več slikic kot na italijanski GIVI: http://www.motokufry-am.cz/motokufry/eshop/14-1-Motokufry-GIVI-bocni/0/5/1184-Motokufry-Givi-E22N-2x22 Po moje bi to lepo sedlo tudi na versysa. Fino je zgornje odpiranje. Za pritrditev se pa uporabijo nosilci PLR450. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fantocci Objavljeno April 23, 2014 Deli Objavljeno April 23, 2014 (popravljeno) Primerjava s starimi E21: http://www.stromtrooper.com/dl650-2012/169433-givi-e22s.html Popravljeno April 23, 2014. Popravil Fantocci Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ForU2 Objavljeno April 23, 2014 Deli Objavljeno April 23, 2014 Primerjava s starimi E21: http://www.stromtrooper.com/dl650-2012/169433-givi-e22s.html Precej lepši so kot stari! Imam E21 na fazerci. Berem pa to temo, ker je Versys 1000 moja ožje izbira za zamenjavo....predvidoma drugo leto! Fantocci 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se