Snečer Objavljeno Maj 8, 2014 Deli Objavljeno Maj 8, 2014 Snecerja je zagrabil čredni nagon in bo v koloni vozil za pastirjem :kva1:"nisi rekel da se ne udeležuješ takšnih dogodkov"? Kredibilnost tvojih izjav hitro pada! A si mogoče poslanc :lol: Postavljen je datum 09.06.2014, 25 komadov je prijavljenih, srečanje na kosilo v Kobaridu. Kdor pa bi se rad z njimi še zapeljal pa je tudi možno če se bom jaz z njimi peljal, bom pastir, ker sem domačin. kmet2@ ti pa lahko prideš z avtodomom za suport. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Maj 9, 2014 Deli Objavljeno Maj 9, 2014 Ja sej vem,pol pa da me zbijete ko Kruciya :nono:s temi vašimi kantami Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fantocci Objavljeno Maj 9, 2014 Deli Objavljeno Maj 9, 2014 Postavljen je datum 09.06.2014, 25 komadov je prijavljenih, srečanje na kosilo v Kobaridu. Kdor pa bi se rad z njimi še zapeljal pa je tudi možno če se bom jaz z njimi peljal, bom pastir, ker sem domačin. kmet2@ ti pa lahko prideš z avtodomom za suport. 9.6. je ponedeljek.... Jih nisi uspel prepričat, da bi za vikend naredili? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Maj 9, 2014 Deli Objavljeno Maj 9, 2014 Modeli se v soboto dobijo in se ga najbrž nalijejo, tako da v nedeljo najbrž niso vozni. Naslednjo soboto pa tudi že zaključujejo, tak da V Sloveniji bi radi mlatili kosilo v Bovcu ali Kobaridu, je tam kaj pametnega za 25komadov? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Maj 9, 2014 Deli Objavljeno Maj 9, 2014 Veliko pametnega Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Maj 9, 2014 Deli Objavljeno Maj 9, 2014 Pričakovati je bilo ime kakšne solidne ošterije, ki sprejme nemške goste in eur ter ima solidno hrano. Kobarid ali Bovec. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tedybear Objavljeno Maj 9, 2014 Deli Objavljeno Maj 9, 2014 (popravljeno) Je gostilna. Ta tudi gosti vsakoletno srečanje enih na KTM ih (zato vabljen tudi Kmet2....) Forumaš Jazbec lahko pomaga. 2 km od Kobarida. https://maps.google.si/maps?ie=UTF-8&q=Gosti%C5%A1%C4%8De+Jazbec,+Bo%C5%A1tjan+Jazbec+s.p.&fb=1&gl=si&hq=gostilna+pri+jazbec+idrsko&cid=13534104399261111105&ei=j6ZsU5HUHMOw7QbL34GIBg&ved=0CIsBEPwSMAo Popravljeno Maj 9, 2014. Popravil Tedybear Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Maj 9, 2014 Deli Objavljeno Maj 9, 2014 To pa so že pravi podatki. Tnx Še kaj sličnega v Bovcu? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tedybear Objavljeno Maj 9, 2014 Deli Objavljeno Maj 9, 2014 http://www.bovec.si/kulinarika/gostilne_in_restavracije/all/ Pregled gostišč v Bovcu in okolici. Katere so OK, , katere niso, pa žal ne vem več....verjamem, da se bo oglasil kak forumaš...računam na tistega, ki mu v nicku piše, da je doma iz kokošje riti, kar geografsko ustreza Bovcu in okolici... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rokic Objavljeno Maj 9, 2014 Deli Objavljeno Maj 9, 2014 (popravljeno) V Bovcu imate "Gostišče Martinov Hram" (če me spomin ne vara govorijo tudi dobro nemško, imajo letni vrt, večje parkirišče je na drugi strani [pod] cesto) ali pa "Gostilna in picerija Letni vrt" (parkirišče bo malo problem) V Kobaridu pa mi samo Kotlar zaenkrat pade na pamet Popravljeno Maj 9, 2014. Popravil Rokic Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
raza Objavljeno Maj 9, 2014 Deli Objavljeno Maj 9, 2014 Gostilna -camping ARH ob glavni cesti http://here.com/slovenia/bovec/restaurant/gostilna-camping-arh--705u21xs-1b4ccd47126442529a6eade49ba1d3e7?lang=en-US#/slovenia/bovec/restaurant/gostilna-camping-arh--705u21xs-1b4ccd47126442529a6eade49ba1d3e7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Maj 9, 2014 Deli Objavljeno Maj 9, 2014 Kobarid je pokrit, za Bovec bom pa pogledal vaše linke, hvala. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KLOVN Objavljeno Maj 12, 2014 Deli Objavljeno Maj 12, 2014 Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno Maj 12, 2014 Deli Objavljeno Maj 12, 2014 Ko ideja postane resničnost =) Iz ideje v digitalno obliko Iz digitalne v realno... in iz ideje v povsem uporabno stvar....pa pustimo zdej detaile, da površina ni enakomerno zbrušena, pa da ni še stop matic itd... čau =) Efendi, Snečer in Cofko Cof 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Maj 12, 2014 Deli Objavljeno Maj 12, 2014 Jaz mam sicer poleg nekaj takega http://www.louis.de/_4059b0669ff0a160c53c9619fd9cd8d177/index.php?topic=artnr&artnr=10026465 Če bi kje na kakšno mivki parkiral, sicer pa ni bojazni, versys ni tako težek da bi se pogreznil. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno Maj 12, 2014 Deli Objavljeno Maj 12, 2014 Jaz mam sicer poleg nekaj takega http://www.louis.de/_4059b0669ff0a160c53c9619fd9cd8d177/index.php?topic=artnr&artnr=10026465 Če bi kje na kakšno mivki parkiral, sicer pa ni bojazni, versys ni tako težek da bi se pogreznil. Ni problem ploščica, lahko jo vozim s seboj, samo zakaj bi kompliciral življenje, ko pa lahko že takoj direktno privijačim gor in tam tudi ostane. Se pa dostikrat pojavi kakšen pesek ali zemlja, pa pri tem zdej to več ne bo ovira =) Kmet2 in KLOVN 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Maj 12, 2014 Deli Objavljeno Maj 12, 2014 Tvoj ko ni toliko težak bi lahko kar iz kuhne mami pobral podlogo za kozarec KLOVN, pikolo in trebor 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lajbn Objavljeno Maj 12, 2014 Deli Objavljeno Maj 12, 2014 samo zakaj bi kompliciral življenje Zakaj pa ne bi kar zašvasal? Precej manj komplikacij. pa še lažje bi bilo, če se že lovi grame Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno Maj 12, 2014 Deli Objavljeno Maj 12, 2014 Zakaj pa ne bi kar zašvasal? Precej manj komplikacij. pa še lažje bi bilo, če se že lovi grame - aluminija ne moreš varit na železo - ob prodaji ne moreš odstranit plošče če kupcu ni všeč tudi če je ploščica železna, in jo privariš, je treba tačko demontirat jo speskat do kovine in ponovno prašno barvat, kar pa ni več tako enostavno...razen če delaš površno, pol lahko privariš, pa pustiš da rjavi... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lajbn Objavljeno Maj 12, 2014 Deli Objavljeno Maj 12, 2014 Sem izhajal iz tega da je nerjaveče. In kako nebo všeč kupcu, saj ima dobro funkcijo. Sploh pa, kdo bi opazil ko bi blo enkrat pobarvano v črno. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Maj 12, 2014 Deli Objavljeno Maj 12, 2014 Tvoj ko ni toliko težak bi lahko kar iz kuhne mami pobral podlogo za kozarec Ja, zelo podobno izgleda, samo da je plastika bolj močna. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fantocci Objavljeno Maj 12, 2014 Deli Objavljeno Maj 12, 2014 (popravljeno) Zanima me ta zadeva (moram zamaskirat eno vdolbinico na tanku): http://www.ebay.com/itm/BASE-BORSA-SERBATOIO-KAPPA-PER-KAWASAKI-VERSYS-650-/270779011394?pt=Ricambi_e_Accessori_Moto&hash=item3f0bafd142 Zadeva ni draga (23€) sploh če to primerjam s ceno za originalno Versysovo tank nalepko. To je v bistvu osnova na katero potem lahko tudi fiksiraš tank torbe, je tako? Tole? http://www.kappamoto.com/Borse-soffici-moto/Serbatoio/TKB754 Popravljeno Maj 12, 2014. Popravil Fantocci Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Maj 12, 2014 Deli Objavljeno Maj 12, 2014 Ni problem ploščica, lahko jo vozim s seboj, samo zakaj bi kompliciral življenje, ko pa lahko že takoj direktno privijačim gor in tam tudi ostane. Se pa dostikrat pojavi kakšen pesek ali zemlja, pa pri tem zdej to več ne bo ovira =) givi tudi dela pa mislim da sem od sw motech tudi že videl Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno Maj 12, 2014 Deli Objavljeno Maj 12, 2014 givi tudi dela pa mislim da sem od sw motech tudi že videl Res je, ampak vedno pravim, da ne bom ničesar kupil, kar lahko naredim...in tako tudi je v mojem primeru. Drugače pa zadeve dobavljive takšne in drugačne, samo se potem pri € vse konča Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Maj 12, 2014 Deli Objavljeno Maj 12, 2014 Jap, kakšnih 30 eur ti oplenijo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se