Fantocci Objavljeno Junij 8, 2014 Deli Objavljeno Junij 8, 2014 Dej kak filmčk gor, ziher imaš kaj.... Če imaš mogoče kakšen mimohod posnet, med vožnjo ali v mirovanju, da jih vidimo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Junij 8, 2014 Deli Objavljeno Junij 8, 2014 Bo, samo nimam linije 100/100, je vsega Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Junij 9, 2014 Deli Objavljeno Junij 9, 2014 Dej kak filmčk gor, ziher imaš kaj.... Če imaš mogoče kakšen mimohod posnet, med vožnjo ali v mirovanju, da jih vidimo. En video za probo, ni čisto v nulo usklajeno, ampak ok neznan avtor gsxf750, Kmet2 in Fantocci 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tedybear Objavljeno Junij 9, 2014 Deli Objavljeno Junij 9, 2014 Če sem prav videl..je zraven tudi tisočak?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Junij 9, 2014 Deli Objavljeno Junij 9, 2014 Če sem prav videl..je zraven tudi tisočak?? 2komada po 1000 sta bila, en bel, en grafiten. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skalaprava Objavljeno Junij 9, 2014 Deli Objavljeno Junij 9, 2014 Pri 5:42 diši pa zelo na prehitevanje v škarje Lahko bi celo zapisal objestnež na delu Pa ne moraliziram, da ne bo pomote...pač pride tudi taka situacija kdaj! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Junij 9, 2014 Deli Objavljeno Junij 9, 2014 Ja, verjetno je snemalec tam lovil takšen kader, jaz sem samo kamero posodil. SLVR 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Junij 9, 2014 Deli Objavljeno Junij 9, 2014 tale pa ni bil z nami, zanimivo Efendi in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Junij 9, 2014 Deli Objavljeno Junij 9, 2014 Videoposnetek Valižana pri spustu iz Mangarta Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Junij 10, 2014 Deli Objavljeno Junij 10, 2014 posnetki https://www.youtube.com/playlist?list=PLPmJZKxp2ZiIDKHSNmzkDRFUZahvZbeC0 par fotk iz fotoaparata https://picasaweb.google.com/106439269587192855420/VersysSrecanjeMotoJunij2014?noredirect=1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fantocci Objavljeno Junij 10, 2014 Deli Objavljeno Junij 10, 2014 SW Motech zaščita se je spet dobro izkazala.. Zakaj pa je zdrsnil, vidim da je imel neke terenske gume gor... preveč nagiba? V skupini verjetno ni divjal. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Junij 10, 2014 Deli Objavljeno Junij 10, 2014 Jaz sem vozil potem zadnji, to je bilo kakšnih 6-7 motorjev pred mano, ni se vozilo prehitro. Ovinek čez mostiček, očitno je zapeljal na bitumen ali pesek, preveč po robu, sprednje kolo mu je spodneslo in ga je obrnilo. Imel je srečo, ker bi lahko zadel s telesom v robnik. Še pred tem sva se na "odmoru" pogovarjala o rokavicah, ker jaz jih nisem nosil, on pa je rekel, da si ne upa (pametno, da ni ravnal kot Snecer), da pa bo v hotelu odvil plastične ščitnike (samo plastiko). Kamero sem slučajno imel vklopljeno, ko so ga pobirali. Mladeniču ni bilo nič, bil je usnjeno oblečen in ščitniki. Minimalna škoda, brzina je morala biti majhna, gume pa Avon distanzia. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Junij 10, 2014 Deli Objavljeno Junij 10, 2014 https://goo.gl/maps/C04ou tu se je dogajalo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Junij 10, 2014 Deli Objavljeno Junij 10, 2014 SW Motech zaščita se je spet dobro izkazala.. Zakaj pa je zdrsnil, vidim da je imel neke terenske gume gor... preveč nagiba? V skupini verjetno ni divjal. Na video posnetku 006 je pa pri 16:51 majster skoraj položil belega versačija 1000 s soptnico. Zapeljal je čez rušo in se zamajal. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Junij 10, 2014 Deli Objavljeno Junij 10, 2014 Če bereš Snecerjeve pripombe ob nesrečah motosvetovcev bi lahko povedal...........objestna vožnja,čredni nagon,Kawasaki ti spremeni osebnost,neprilagojena vožnja,ni povezave zapestje-možgani itd..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Junij 10, 2014 Deli Objavljeno Junij 10, 2014 objésten -tna -o prid., objéstnejši (ẹ́ ẹ) ki zaradi velike sproščenosti, premajhnega čuta odgovornosti (rad) naredi, povzroči kaj slabega, neprimernega, navadno za šalo: Objestnosti ni bilo zaznati, pri prvem primeru je vozil enako kot ostali, bil je nepazljiv, enako tudi v drugem primeru. Glede črednega nagona pa je enako v vseh skupinah. Ko gre prvi, se zaženejo še ovce, tu ni povezave z znamko, ampak s čredo. V skupini so bili tudi bmwjaši, to dejstvo si spregledal Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
yamaha Objavljeno Junij 10, 2014 Deli Objavljeno Junij 10, 2014 Kje je bla pa PETJA?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Junij 10, 2014 Deli Objavljeno Junij 10, 2014 Kje je bla pa PETJA?? Ni bila prisotna. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno Junij 10, 2014 Deli Objavljeno Junij 10, 2014 Po dogovoru prodam, mi stoji doma na polici kovček + nosilci + nosilna plošča, imel na svojem 2006 letniku Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fantocci Objavljeno Junij 11, 2014 Deli Objavljeno Junij 11, 2014 GIVI roba je prišla, pa bo treba malo šraufat popoldne: Efendi, Kmet2, HyperJack in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno Junij 12, 2014 Deli Objavljeno Junij 12, 2014 Dejmo zdejle pogruntat kateri zadnji feder bi šel na versisa, od Z1000 na žalost brez predelav ne gre....sem probal, pa ne bo šlo.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Junij 12, 2014 Deli Objavljeno Junij 12, 2014 Na srečanju sem videl versačija, ki je bil predelan za pot okoli sveta. Zgleda, da je mel od te firme, nalepka na nihajki. Sicer pa sem na forumu bral, da gor paše od yamahe r1. http://www.elkasuspension.com/ Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Junij 12, 2014 Deli Objavljeno Junij 12, 2014 (popravljeno) http://www.elkasuspension.com/download/applications/ELKA-APP-Motorcycle.pdf jap, za versačija je tudi, to ko ma model gor... STAGE 4 +HYD 46mm REMOTE RDH + PRE + REB + HSC + LSC + HYD ELKA-40128 UNIT $ 995.00 Popravljeno Junij 12, 2014. Popravil Snecer Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Junij 12, 2014 Deli Objavljeno Junij 12, 2014 http://www.ebay.de/itm/D117-Wilbers-Adjustline-Federbein-KAWASAKI-Versys-650-Neue-Edition-2014-/151322567549?pt=DE_Motorradteile&hash=item233b87237d Wilbers Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno Junij 12, 2014 Deli Objavljeno Junij 12, 2014 Na srečanju sem videl versačija, ki je bil predelan za pot okoli sveta. Zgleda, da je mel od te firme, nalepka na nihajki. Sicer pa sem na forumu bral, da gor paše od yamahe r1. http://www.elkasuspension.com/ Tudi že prej brskal, da ima Versys od luknje do luknje 300mm, R1 vzmet 305mm, kar pomeni, da po dolžini bi šlo, zdej moramo samo še izvedeti koliko je širina dela kje je vzmet vpeta na okvir in nihajko. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se