Skoči na vsebino

Kawasaki Versys 650 in Versys 300 (2017)

batzajla
DAMI34
Sporočilo dodal DAMI34

Priporočene objave

Jao, nehajte s tem kičem, bo še kdo mislil, da nam je to všeč...
Če hoče kdo GS-a, naj si ga pač kupi, ne pa da predeluje druge motorje v njegov look :BUA:

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Multistrada je tud moj naslednji projekt.....sam še par malenkosti(€€€€) manjka, pa bo v garaži. :OK:

Še zdaj pa menim da je Versys price/performace zmagovalec!

Popravljeno . Popravil 25cm
  • Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Se opravičujem, ker smetim ampak ne morem da ne bi.

Kopija kopije...

Tudi GS je kopija.

Original je bil Suzuki DR800S BIG...

1991_DR800S_red_side_900.jpg

• Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Se opravičujem, ker smetim ampak ne morem da ne bi.

Kopija kopije...

Tudi GS je kopija.

Original je bil Suzuki DR800S BIG...

1991_DR800S_red_side_900.jpg

to je lepo napram gski, ma lepe čiste linije, top

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

DR big je bil legendaren. Monocilindrski monstrum.

Ampak če smo pri kljunih, ga je imela že Katana, leto cca '83 -'84.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Če nekdo dovolj dolgo in trmasto vztraja pri nečem, v tem primeru je to kljun na motorju, vsi pozabijo kdo je bil prvi. Suzuki je "svojo" pogruntavščino opustil čeravno tudi Suzuki ni bil prvi.

Sicer je pa tisti dodatek na Versačiju precej posrečen in lepo zapolni praznino....

post-7865-0-62333100-1403186342_thumb.jpg

Popravljeno . Popravil MiNa
  • Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ni glih maneken, samo za to ceno je še prelep =)...ne rabim titana, niti karbona, inox je bla prava izbira...STORM - "mivv"

p1010127.jpg

p1010129-1024.jpg

p1010137-1024.jpg

Diha diha :grim  :OK:

DB-killer sem mel zanetan z inox netom, jao, dlje vrtal net, kot šraufal izpuh :sleep2:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ni slabo, ker je lepo spodaj in ne štrli kot slo precenjeni izdelek. Cena?

Prav nič ne štrli, izhodna cev je pa tudi prav lepo izpeljana na stran..

p1010134.jpg

Cena 189€ + 15€ poštnine iz Italije.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ni slabo, ker je lepo spodaj in ne štrli kot slo precenjeni izdelek. Cena?

Hvala Bogu da je tako cenjen. Vsaj ena stvar v naši bogi državi.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hvala Bogu da je tako cenjen. Vsaj ena stvar v naši bogi državi.

Ki bo kmalu šla, zaradi te "boge" države, pol pa naj se jebejo politiki, ko bodo dokončno zafurali državo...

Sej Snecer, drgače Akrapo že ima svoj razlog zakaj je naredil tako velik lonec....težava je v tem, da ko versysu odstraniš lonc odstraniš tudi katalizator..tako da Akrapotov lonec izjemno lepo duši zvok in daje tisti pravi bas. Čeprav tudi na mojem Stormu nimam kaj proti volumnu zvoka za dodat :). Sem šel en krog brez db.killerja...pri nizkih obratih poka...se pelješ 100, se pa kr nekam razgubi ves volumen...vožnja brez db.killerja tako ne bo mogoča, ker je vse skupaj preglasno...z db.killerjem pa pretiho...bo treba eno vmesno varianto najdt =)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ki bo kmalu šla, zaradi te "boge" države, pol pa naj se jebejo politiki, ko bodo dokončno zafurali državo...

Sej Snecer, drgače Akrapo že ima svoj razlog zakaj je naredil tako velik lonec....težava je v tem, da ko versysu odstraniš lonc odstraniš tudi katalizator..tako da Akrapotov lonec izjemno lepo duši zvok in daje tisti pravi bas. Čeprav tudi na mojem Stormu nimam kaj proti volumnu zvoka za dodat :). Sem šel en krog brez db.killerja...pri nizkih obratih poka...se pelješ 100, se pa kr nekam razgubi ves volumen...vožnja brez db.killerja tako ne bo mogoča, ker je vse skupaj preglasno...z db.killerjem pa pretiho...bo treba eno vmesno varianto najdt =)

Na moji XJ6 jamahci je šu stran katalizator, potem pa gor MASS, ti povem, je z dušilcem delal mnogo bolje in lepše, ker je bil topel globok bas, medtem ko je z odstranjenim dušilcem samo še tulil kot počen lonec (plehnat zvok)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Na moji XJ6 jamahci je šu stran katalizator, potem pa gor MASS, ti povem, je z dušilcem delal mnogo bolje in lepše, ker je bil topel globok bas, medtem ko je z odstranjenim dušilcem samo še tulil kot počen lonec (plehnat zvok)

Povsem odvisno od oblike lonca, tele raufniki dost pripomorejo k basu, kakšne trobente, al kak že pravijo, pri tistih zna bit problem. Sej sem tudi jaz pogledoval za Massom, se je Igor še prav lepo trudil zame z vsemi podatki, pa nekak nisva potem našla skupnega jezika. Ker tale Versys že po naravi nima bisernega zvoka. Tako da je menjava izpuha delikatna stvar...sploh če daš na versysa kakšno troblo, to je šele grd zvok. tale moj raufnk je presenetljivo dober =), sej bi posnel, pa posnetek ne da realnega stanja :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

to je napram original za :SS. kot da bi nekje najdu en star auspuh ga odrezu in nekako stlacu tja spodi.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

to je napram original za :SS. kot da bi nekje najdu en star auspuh ga odrezu in nekako stlacu tja spodi.

Na tvojem triumphu je izpuh pod sedežem, da ogreva in uničuje? al imaš novega, ki ima na strani?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ni ne star, niti odrezan, pa tudi tlačit ga ni bilo potrebno.

Za pozirjanje in fotke mam svojga črnega lepotca ;)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

kake jokice stokice ste :lol1:

No, kak maš dimnik na svojem? :)

akrapo.png

a je to lepo? od najbolj priznanega proizvajalca, ki je pregrešno drag še za povrh.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

sneči za razliko od ostalih nism mnenja da je kar ima jaz najboljše, najlepše in oh in sploh. to ni moj podaljšek ega. na mojem motorju zgleda akrapo lepo, oz. ni vpadljiv, itak je pa pršu zravn tko da... to pa še zdaleč ne pomeni da je njihov izdelek za versysa meni ušečen. ker edini ki je koliko toliko estetski za moje oči je original.

sicer pa če ne bi vedela da se boste tako burno odzvali vas niti ne bi podrocala. tko pa vas je treba malo, da je pol  :bum:  :nono:  :angryrant1:  :angryrant1:  :angryrant1:  :angryrant1:  :angryrant1:  :angryrant1:

Popravljeno . Popravil cikadina
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

kake jokice stokice ste :lol1:

Pičkice smo to si hotela povedat.. kr priznej ;)

sneči za razliko od ostalih nism mnenja da je kar ima jaz najboljše, najlepše in oh in sploh in bla bla. na mojem motorju zgleda lepo. kar pa še ne pomeni, da zgleda lepo na versysu. ker edini ki je koliko toliko estetski za moje oči je original. sicer pa če ne bi vedela da se boste tako burno odzvali vas niti ne bi podrocala. tko pa vas je treba malo, da je pol  :bum:  :nono:  :angryrant1:  :angryrant1:  :angryrant1:  :angryrant1:  :angryrant1:  :angryrant1:

Kr priznej, da rada gledaš nas moške, kk se razjezimo, pa pokažemo mišice..... :lol1:

še dobr da je Lajbn taljana nabavil, zdej zihr ne prebira riževih tem :grrr

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ne ne moja je še ta prva generacija, ma auspuh pod ritjo. je stara gajba :D

posodico sm pa dala aluminjasto, ravno letos, da ne bo ta ta grda za lulanje.

lajbn prebira, ampak je bolj moder pa se vzdrži komentarjev :D

Popravljeno . Popravil cikadina
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!