HyperJack Objavljeno Junij 20, 2014 Deli Objavljeno Junij 20, 2014 Malo te provociramo, ne se razburjat. zato pa vprašam katerega imaš, ker ta je vzročen primer lepega cestaka, malo edino "posodica" moti Ne ne, cika ma tistega z talnim gretjem..aja sej je že sama priznala.. Drugače pa full je izbire...pa sami lepotci: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cikadina Objavljeno Junij 20, 2014 Deli Objavljeno Junij 20, 2014 glasujem za ta drugega z vrha, verjetno je mivv Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fantocci Objavljeno Junij 20, 2014 Deli Objavljeno Junij 20, 2014 Glasujem za original in bom ostal pri njem Vsi drugi hočejo naredit nekaj drugače, ampak nobenemu ne rata lepše. Efendi in cikadina 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Junij 20, 2014 Deli Objavljeno Junij 20, 2014 Mene bolj zanima, kaj naj bi bilo z zvoko original "narobe" Efendi 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fantocci Objavljeno Junij 20, 2014 Deli Objavljeno Junij 20, 2014 Tih je, jaz bolj slišim veter od auspuha. Motor slišiš le, ko ga zelo spodbodeš ali se pelješ mimo kake stavbe. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno Junij 20, 2014 Deli Objavljeno Junij 20, 2014 glasujem za ta drugega z vrha, verjetno je mivv Gianelli... mivva mam jaz. lp Mene bolj zanima, kaj naj bi bilo z zvoko original "narobe" Nima volumna, tih je...nad 90km/h moram kar preverit če je sploh še delal, ga nisem slišal....upam, da sem sprostil kakšnjega konjička, toliko da se malo lažje zvrti... če ne drugega Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Junij 20, 2014 Deli Objavljeno Junij 20, 2014 Jaz imam tudi dobro oblazinjeno čelado, da je manj hrupa. A motor vseeno slišim in čutim. Kaj s štopli vozite? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno Junij 20, 2014 Deli Objavljeno Junij 20, 2014 Jaz imam tudi dobro oblazinjeno čelado, da je manj hrupa. A motor vseeno slišim in čutim. Kaj s štopli vozite? Mam novo X-litko, pa se brez štoflcov ne morem vozit, kakšne 5km še, potem mi pa od nabijanja vetra v čelado skor glavo odpre...nekaj moram z sprednjo šipco pogruntat, poštarske ne mislim met, brez se pa tudi ne bi vozil, ker motor potem ničemur ni podoben Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Junij 20, 2014 Deli Objavljeno Junij 20, 2014 Jaz imam xlite 602 model pa je napram nolanki od moje "povsem" tiha. Nobenih štoplov ne rabim. Kaj maš preklopno novo? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Junij 20, 2014 Deli Objavljeno Junij 20, 2014 Mam novo X-litko, pa se brez štoflcov ne morem vozit, kakšne 5km še, potem mi pa od nabijanja vetra v čelado skor glavo odpre...nekaj moram z sprednjo šipco pogruntat, poštarske ne mislim met, brez se pa tudi ne bi vozil, ker motor potem ničemur ni podoben Najjaća bi bila od Givija, tista "poštarska", če bi jo lahi potonirali kakor se šika. Da bi jo komu dal špricnit po moje odpade, bo preveč amatersko, se bo luščilo ali? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fantocci Objavljeno Junij 20, 2014 Deli Objavljeno Junij 20, 2014 (popravljeno) Originalni MRA vario turing dodatek je drag ko pes, kar naj ga imajo (150€) Tu je univerzalni za 69€ http://www.tc-motoshop.si/si/vario-touring-dodatek-za-vizir-zatemnjen-ali-prozoren-i6400.shtml Tudi ti spojlerji so grši kot je motor brez njih, me pa zanima, če bi bilo kaj bolje z njimi. Jaz imam Marushin 999RS pa mi tudi preveč buči. Izgubim veselje do vožnje in bo treba nekaj ukrenit, čepki če ne drugega. Popravljeno Junij 20, 2014. Popravil Fantocci Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno Junij 20, 2014 Deli Objavljeno Junij 20, 2014 Originalni MRA vario turing dodatek je drag ko pes, kar naj ga imajo (150€) Tu je univerzalni za 69€ http://www.tc-motoshop.si/si/vario-touring-dodatek-za-vizir-zatemnjen-ali-prozoren-i6400.shtml Tudi ti spojlerji so grši kot je motor brez njih, me pa zanima, če bi bilo kaj bolje z njimi. Tale dodatek se dela pri meni iz karbona, samo ni časa, da bi ga dokončal... Recimo prej sem imel MRA je montiran pod tako nizkim kotom da je groza...baje se zadeva s tem spoilerjem popravi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fantocci Objavljeno Junij 20, 2014 Deli Objavljeno Junij 20, 2014 (popravljeno) Ja, ne verjamem da je čelada kaj dosti kriva za hrup. Na prejšnem nakedu ni niti približno tako bučalo. Bo treba dat ta spojler ali pa poštarsko Givi šajbo. Popravljeno Junij 20, 2014. Popravil Fantocci Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno Junij 23, 2014 Deli Objavljeno Junij 23, 2014 Izpuh homologiran in ulafan...300km Brez db-killerja, človeku tak lep nasmeh na usta privleče, da človek že skor misli, da ima taprav motor med nogami Na nizkih obratih lep globok zvok, potem od 60km/h naprej se pa zvok nekak stabilizira in lepo prede....za er6 mašino, je zvok več kot dober =) Motor odzivnejši, to zgleda nekako tako, da pri keli koli brzini ob povečanju gasa ni več tistega zaspanega odziva. uglavnem, tale črta bo kr realna... pa še 5kg je moped izgubil, kar je tudi nekaj =) DAMI34 in Snečer 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Junij 24, 2014 Deli Objavljeno Junij 24, 2014 http://www.kawasakiversys.com/forums/showthread.php?t=59586 "stock" view meglenke Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Junij 25, 2014 Deli Objavljeno Junij 25, 2014 Če koga zanima, prodam šipo ermax za Versys 2010-2014, nizka cena npr. 40 eur sa ptt (al pa ti povej, novo sem za 100 dobil), tolko da ne leži doma zadeva. Nerabljena, samo vzeta iz ovoja in probana na motorju-montirana, nevoženo. Bi jo imel, a ni primerna v kombinaciji z original ščitniki, saj pri max. zasuku nasedejo. Tega ni mogoče odpraviti s prilagoditvijo ščitnikov in ne z dvigom šipe. Če ima kdo ožje ščitnike torej neoriginalne ali je brez, bo pa ok. HIGH SCREEN + 10 CM (TOTAL HEIGHT 38 CM) ERMAX FOR 650 VERSYS 2010/2014 http://www.ermax.fr/modele2-VERSYS_2010_2014-2035.html Za 10cm je višja, pa širša je od originala Scarabeo 500 in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Junij 28, 2014 Deli Objavljeno Junij 28, 2014 Danes je poštar prinesel poštarsko šipo znamke Givi. solidno zavita stara OEM, nemški MRA razlika v višini je kar očitna pa že prejšnja je bila povišana napram originalu Givijeva je kompatibilna tudi s ščitniki rok, ki ne nasedejo, lufta je le par mm Nato sem jo testiral dobrih 200km, tudi malo obvoznice. Razlika je očitna, imam jo na najnižji točki in zaščita je sedaj že zelo na nivoju. V cruise mode do 90km/h je zadeva povsem neutrudljiva. Skratka zelo pozitivna ocena, nad pričakovanjem. Šipa je prozorna, zato jo bom iz notranje stranjo do približno polovice (kot na originalu) pobarval s tekočo gumo plasti dip mat. Da bo še bolj kick-ass. MiNa, DAMI34, Efendi in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Junij 28, 2014 Deli Objavljeno Junij 28, 2014 Najbolj pa je zadeva "zanimiva" zvečer fotka ni najboljša, s ene vidi najbolje Ker imam pozicijsko led žarnico pod šipo, le ta "osvetli" celoten robe šipe, tako da zgleda motor kot šleper... kul HyperJack, Efendi in MiNa 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Junij 29, 2014 Deli Objavljeno Junij 29, 2014 Kljub temu, da je šipa višja, ne moti pogleda na cesto, se cesta normalno vidi, tako da ne gledaš skozi. Šipa je tudi kar debelejša napram originalni MRA. Res dober dodatek oz. nadomestek, škoda le, ni malo pošminkana-pofarbana, vsaj v spodnjem delu, no to se bo rešilo. Efendi, jany, gsxf750 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fantocci Objavljeno Junij 30, 2014 Deli Objavljeno Junij 30, 2014 Takšno šipo imel bom tudi jaz. Moj Versy je že rumene barve, tak da sam še PTT nalepke nalimam Sicer pa so tu še namontirani malčki Givi E22: MiNa, Kmet2, Efendi in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NX650 Objavljeno Junij 30, 2014 Deli Objavljeno Junij 30, 2014 Lep grb na tablici, izstopa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jany Objavljeno Junij 30, 2014 Deli Objavljeno Junij 30, 2014 (popravljeno) Bo kdo z versysem čez poletje kej na obali ? Za eno pivo,sok, hamburger mu dam če mi pusti se samo usesti na motor da vidim položaj ? Namreč me mika prodat Zja pa vzeti Versysa. Tudi če ga bo kdo prodajal proti koncu sezone sem kandidat za nakup. Popravljeno Junij 30, 2014. Popravil jany Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Junij 30, 2014 Deli Objavljeno Junij 30, 2014 Morda ti ne bo všeč tresoči agregat napram 4valjnemu motorju. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jany Objavljeno Junij 30, 2014 Deli Objavljeno Junij 30, 2014 Morda ti ne bo všeč tresoči agregat napram 4valjnemu motorju. Osebno so mi dvovaljniki bolj všeč, nakup Zja in 4 valjnika je bila le prilika za motor z znano zgodovino drugače sem gledal dvovaljnike. Tudi v avtošoli sem imel na razpolago er6n ali xj6 pa sem izbral rajši prvega. Nebi pa rad prodal Zja in potem ugotovil da mi pozicija na Versysu ni všeč, če ne pa bom šel v Kawasaki na novega se usest. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno Junij 30, 2014 Deli Objavljeno Junij 30, 2014 Osebno so mi dvovaljniki bolj všeč, nakup Zja in 4 valjnika je bila le prilika za motor z znano zgodovino drugače sem gledal dvovaljnike. Tudi v avtošoli sem imel na razpolago er6n ali xj6 pa sem izbral rajši prvega. Nebi pa rad prodal Zja in potem ugotovil da mi pozicija na Versysu ni všeč, če ne pa bom šel v Kawasaki na novega se usest. Pridi na kafe, boš proval =) jany 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se