Fantocci Objavljeno Avgust 8, 2014 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2014 (popravljeno) To smo že predebatirali - samo ta kljun ne naredi motorja bolj enduro... Pa še grd je. Kljun pa ni od GS-a, ker so ga tudi oni skopirali (kateri je že tisti Suzuki iz osemdesetih?) Popravljeno Avgust 8, 2014. Popravil Fantocci Snečer in Kmet2 2
Snečer Objavljeno Avgust 8, 2014 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2014 Prav,sam snecer prosim ne montiraj tega kljuna na motor :grrr kljun ne paše na ta motor zaradi unikatne luči in izgleda pa tisti kljun na gski je v bistvu zračnik za hladilnik olja oz. hlajenje led luči (morda se motim), ampak gre utor direkt na hladilnik Kmet2 1
Fantocci Objavljeno Avgust 8, 2014 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2014 Versysa so glede na njegovega predhodnika "klepetalo" (kot duhovito pravijo na hrvaškem forumu KLE-ju) malo "pomehkužili" oz. usmerili bolj na asfalt, kar večini uporabnikov čisto paše (ne pa vsem in eni KLE zelo pogrešajo). Zato ne vidim smisla ga rinit tam, kjer ne sodi. Nastal je okreten in poskočen fun bike in z dodatki tudi zelo dober potovalnik, za v makadam in teren pa so boljše izbire.
cikadina Objavljeno Avgust 8, 2014 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2014 mene zanima za kak makadam rabite kao enduro, ker do zdej se en ni prilepu ene slike poti po kateri ne bi prsu s prav vsakim tipom motorja. TakeALookAround 1
Snečer Objavljeno Avgust 8, 2014 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2014 mene zanima za kak makadam rabite kao enduro, ker do zdej se en ni prilepu ene slike poti po kateri ne bi prsu s prav vsakim tipom motorja. Čakam tvoje videoposnetke, ko se voziš po makadamu.
HyperJack Objavljeno Avgust 8, 2014 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2014 mene zanima za kak makadam rabite kao enduro, ker do zdej se en ni prilepu ene slike poti po kateri ne bi prsu s prav vsakim tipom motorja. Granulacija peska do max. 30mm Slik ni, ker je s cestnimi gumami preveč dela na makedamu cikadina, Snečer, Efendi in 1 other 4
HyperJack Objavljeno Avgust 8, 2014 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2014 (popravljeno) To smo že predebatirali - samo ta kljun ne naredi motorja bolj enduro... Pa še grd je. Kljun pa ni od GS-a, ker so ga tudi oni skopirali (kateri je že tisti Suzuki iz osemdesetih?) Sicer nevem zakaj bi kljun Versysa naredil bolj all road usmerjenega, to ga naredijo le platišča na napere in gume z štoflci, drugo sprednje vzmetjenje itd.. To je fun bike za na cesto, pločnike itd. že skoraj bolj super moto, hehe Popravljeno Avgust 8, 2014. Popravil HyperJack
Snečer Objavljeno Avgust 8, 2014 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2014 Granulacija peska do max. 30mm Slik ni, ker je s cestnimi gumami preveč dela na makedamu http://youtu.be/rPOejnW-nu8?list=PLPmJZKxp2ZiK47f7d41Tevh1eBtBYZix7 HyperJack in Efendi 2
HyperJack Objavljeno Avgust 8, 2014 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2014 http://youtu.be/rPOejnW-nu8?list=PLPmJZKxp2ZiK47f7d41Tevh1eBtBYZix7 No no, sej ti kr gre...pri meni je mal več akcije, zato ni cajta slikat
jany Objavljeno Avgust 8, 2014 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2014 Ko sem šel po dolini Dragonje je čez celo pesek gume Bridgestone BT023 jaz in punca gor brez problema 50-60km/h. Na delih kjer je bil grobi makedam pa 30 km/h stabilno brez problema. Tovarniško nastavljeni amortizerji le zadnji napetost na predzadnji poziciji. Verjamem pa če pride že hud makedam pa da je dosti dela z obvladanjem, ...čez reko si pa nisem upal ker sem bil v supergah. :grrr Tole pa je pomojem že problem ker cesta ni enakomerno razmetana...,... Snečer in rookie007 2
dlicen Objavljeno Avgust 8, 2014 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2014 Tole pa je pomojem že problem ker cesta ni enakomerno razmetana...,... S svojim nekdanjim V-jem sem dal skozi tudi precej neugodnejši teren in to po klancu gor ali dol. . Da se, ni pa to nek blazen užitek, sploh pa ne s cestnimi gumami. jany 1
jany Objavljeno Avgust 8, 2014 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2014 (popravljeno) S svojim nekdanjim V-jem sem dal skozi tudi precej neugodnejši teren in to po klancu gor ali dol. . Da se, ni pa to nek blazen užitek, sploh pa ne s cestnimi gumami. Jaz sem vedel da nekih enduro voženj hudih ne bom delal z versysom ker za to kupujem Crossa Kašen makadam pa le gre in vseeno hočem dat zaščito motorja ker nikoli ne veš kje ti kakšen kamen prileti... Da se tudi z GSX-Rjem... ( Koliko je pa to početje v redu pa vsak ve zase) Popravljeno Avgust 8, 2014. Popravil jany Snečer 1
HyperJack Objavljeno Avgust 8, 2014 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2014 A se samo meni zdi, ali že eni mal preveč komplicirate? Sej ni govora o cross motorju. Govora je o motorčku, ki s svojim razmerjem teže in moči pričara nasmeh na cesti, pa tudi makedam ni ovira. Ni pa narejen, da bi dihal več praha kot asfalta. rookie007 in Efendi 2
HyperJack Objavljeno Avgust 8, 2014 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2014 Jaz sem vedel da nekih enduro voženj hudih ne bom delal z versysom ker za to kupujem Crossa Kašen makadam pa le gre in vseeno hočem dat zaščito motorja ker nikoli ne veš kje ti kakšen kamen prileti... Pa ne samo to, sem drug dan po nakupu zapeljal iz pločnika pa naredu vdrtino na krivinah čisto spodaj na najnižjem delu...hitro nasede če na hitro zapelješ iz visokega pločnika polno naložen =D jany 1
Snečer Objavljeno Avgust 8, 2014 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2014 jap, saj tudi makadam tezko najdeš v civilizaciji
HyperJack Objavljeno Avgust 8, 2014 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2014 jap, saj tudi makadam tezko najdeš v civilizaciji Še kakšno leto, bo že državna cesta kot en velik makedam...mam tu v okolici kar nekaj cest, pa nobenih pametnih razglednih točk, tko da se ne splača prašit motorja =), sveti rok je zakon
Fantocci Objavljeno Avgust 8, 2014 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2014 (popravljeno) Res je, tisti s SS cestaki so ga naj... Še mal, pa bomo začeli Mečke dvigovat kot Albanci... Popravljeno Avgust 8, 2014. Popravil Fantocci
HyperJack Objavljeno Avgust 8, 2014 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2014 Lahko kdo premevi med 5krpm in 6krpm mal bolj agregat trese kot ponavadi? Menda ni po dezju zbolu kot jaz :S
PrimozC Objavljeno Avgust 8, 2014 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2014 HyperJack preden si sel na dopust sem ti ZS poslal
jany Objavljeno Avgust 10, 2014 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2014 No pa da gremo kej pametnega naprej,... namen imam izdelati podpore za tamehke stranske torbe... da se izognemu temu da jih grdo in nevarno povleče pod zadkom notri proti kolesu... Izdelal bi takšn ker kar spremljam so nalepše in najbolj pašejo k obliki.. Vzel bi Fi 10mm-12mm cevi brezšivne.. vkrivil mi jih bo mojster na stroju in vseskupaj dal prašno barvati v črno... Naredu bom kakšen par več če bo kdo želel po neki simbolični ceni imeti... rookie007 1
Snečer Objavljeno Avgust 10, 2014 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2014 (popravljeno) Lahko od Givija tudi kupiš... ima nosilce za mehke torbe. No, za versys1 niso na voljo, čeprav je po moje enako. Jaz imam te nosilce, gor pa gredo celo easylock poltrde torbe. Popravljeno Avgust 10, 2014. Popravil Snecer
Fantocci Objavljeno Avgust 10, 2014 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2014 Tudi jaz imam te od Givija. Lahko rečem, da imajo dve funkciji: - kot nosilci torb - kot dodatna protipadna cevna zaščita zadnjega dela motorja, ki ni draga (okoli 45EUR)
jany Objavljeno Avgust 10, 2014 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2014 Ali lahko malo poslikata ? Kasneje imam namen vzeti trde torbe ter nosilce vendar nikjer ne najdem slik kakšni nosilci so to ali gredo skupaj z mojim nosilcem zadnjega kovčka ki ga imam od givija, ni nujno da bi stranske kovčke vzel od givija.
Snečer Objavljeno Avgust 10, 2014 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2014 Če malo nazaj pogledaš v tej temi so fotke Ti stranski nosilci so samostojni, delujejo pa tudi z givi zadnjim kovčkom, kompatibilno.
Snečer Objavljeno Avgust 10, 2014 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2014 Ali lahko malo poslikata ? Kasneje imam namen vzeti trde torbe ter nosilce vendar nikjer ne najdem slik kakšni nosilci so to ali gredo skupaj z mojim nosilcem zadnjega kovčka ki ga imam od givija, ni nujno da bi stranske kovčke vzel od givija. Varianta je tudi, da vzameš takšne torbe kot sem jih jaz nabavil. "poltrde" Givi Easylock sistem paše na te nosilce. Kar simpatična rešitev. Poleg tega pa ne rabiš premikati zadnjih smerokazov, če montiraš "prave" kufre... jany 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se