jany Objavljeno Avgust 10, 2014 Deli Objavljeno Avgust 10, 2014 No sej tudi ta zadeva je lepa in dovolj uporabna, seveda če se dobi za prvega versysa tudi. Morem it v Charlia pogledat kakšne cene naredijo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno Avgust 10, 2014 Deli Objavljeno Avgust 10, 2014 Lahko kdo premevi med 5krpm in 6krpm mal bolj agregat trese kot ponavadi? Lahko to prosim kdo preveri... Zmeraj bolj se mi zdi očitno, 4&5&6 prestava, od 5-6krpm stopalke in ročke na balanci malenkost bolj zatresejo, takoj naj 6krpm izgine in trese " normalno". Samo toliko ko se boste enkrat peljali, če je lahko nekdo pozoren, če se vibracije spremenijo =P Hvala! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jany Objavljeno Avgust 10, 2014 Deli Objavljeno Avgust 10, 2014 Lahko to prosim kdo preveri... Zmeraj bolj se mi zdi očitno, 4&5&6 prestava, od 5-6krpm stopalke in ročke na balanci malenkost bolj zatresejo, takoj naj 6krpm izgine in trese " normalno". Samo toliko ko se boste enkrat peljali, če je lahko nekdo pozoren, če se vibracije spremenijo =P Hvala! Jaz sem bil pozoren pa nič kej posebnega nisem občutil da bi več ali manj čutil tresljaje. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno Avgust 10, 2014 Deli Objavljeno Avgust 10, 2014 Jaz sem bil pozoren pa nič kej posebnega nisem občutil da bi več ali manj čutil tresljaje. Potem me občutek ne vara...zdej pa sam pogruntat v čem je težava... cevno zaščito sem malo bolj zašraufal, bom videl če bo kej pomagalo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rookie007 Objavljeno Avgust 11, 2014 Deli Objavljeno Avgust 11, 2014 (popravljeno) No pa da gremo kej pametnega naprej,... namen imam izdelati podpore za tamehke stranske torbe... da se izognemu temu da jih grdo in nevarno povleče pod zadkom notri proti kolesu... Izdelal bi takšn ker kar spremljam so nalepše in najbolj pašejo k obliki.. Vzel bi Fi 10mm-12mm cevi brezšivne.. vkrivil mi jih bo mojster na stroju in vseskupaj dal prašno barvati v črno... Naredu bom kakšen par več če bo kdo želel po neki simbolični ceni imeti... Hebeš te podpore! (hecam se... ) Zic na tem Vju je svetski!!! (ne hecam se.. .) Popravljeno Avgust 11, 2014. Popravil rookie007 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PrimozC Objavljeno Avgust 12, 2014 Deli Objavljeno Avgust 12, 2014 (popravljeno) No sej tudi ta zadeva je lepa in dovolj uporabna, seveda če se dobi za prvega versysa tudi. Morem it v Charlia pogledat kakšne cene naredijo A si mogoce preveril ce grejo gor na versys1 ti nosilci? Popravljeno Avgust 12, 2014. Popravil PrimozC Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jany Objavljeno Avgust 12, 2014 Deli Objavljeno Avgust 12, 2014 A si mogoce preveril ce grejo gor na versys1 ti nosilci? Nisem preveril, po slikah sodeč je vseskupaj zelo podobno. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Avgust 12, 2014 Deli Objavljeno Avgust 12, 2014 Šraufi na strani so ziher isti, od spodaj pa ne vem če je enako, ker ima versys2 drugačen nosilec luči in tablice? al je enako Tam bi znal biti problem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jany Objavljeno Avgust 12, 2014 Deli Objavljeno Avgust 12, 2014 Ne spodaj je pa drugačo, sicer tudi trdi kovčki z nosilcei na ebayju so 325€ torej ni tako hudo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PrimozC Objavljeno Avgust 12, 2014 Deli Objavljeno Avgust 12, 2014 Ne spodaj je pa drugačo, sicer tudi trdi kovčki z nosilcei na ebayju so 325€ torej ni tako hudo. Trdi kovčki + nosilec? Pri teh pa moras smerokaze prestavit ce se ne motim....? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jany Objavljeno Avgust 12, 2014 Deli Objavljeno Avgust 12, 2014 Trdi kovčki + nosilec? Pri teh pa moras smerokaze prestavit ce se ne motim....? Jap treba premaknit oziroma mogoče jih samo malo stisnit bližje. Oziroma bližje in bolj ven pridejo dobiš zraven nosilček. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PrimozC Objavljeno Avgust 12, 2014 Deli Objavljeno Avgust 12, 2014 A super...hvala za info! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Avgust 12, 2014 Deli Objavljeno Avgust 12, 2014 Novost sw-motech ima za versačija 10- na voljo centralno stojalo 219 eur, ker je iz nemškega jekla krupp http://shop.sw-motech.com/cgi-bin/cosmoshop/lshop.cgi?action=showdetail&wkid=140784865213262&ls=en&nc=1407848873-18959&rubnum=brands.kawasaki.versys650&artnum=HPS.08.523.10000/B&id=107&gesamt_zeilen=100Tshowrub--brands.kawasaki.versys650&typid=151115021 "Zanimivost" montaže je žaganje plastičnega ščitnika na levi strani, šablona priložena :grrr Nekih "pravih" fotk ni, da bi se videla ta umetnina, sploh ko je zloženo stojalo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jany Objavljeno Avgust 12, 2014 Deli Objavljeno Avgust 12, 2014 Tako po sliki zgleda kot da se zadeva nasloni na avspuh sej ima tisto prečko čez. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Avgust 12, 2014 Deli Objavljeno Avgust 12, 2014 (popravljeno) Prečka je "zaobljena", treba videt to grozoto. Maintenance made easy: Centerstand for Kawasaki Versys 650 availableSW-MOTECH is the first accessory producer to successfully engineer a centerstand for the Kawasaki Versys 650. The tube construction is built for easy handling and lends itself for maintenance work as well as for secure parking of a fully loaded bike. Jaz sem samo informiral, vsak sem odloči Popravljeno Avgust 12, 2014. Popravil Snecer Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Avgust 14, 2014 Deli Objavljeno Avgust 14, 2014 Še nekaj šikimiki materiala http://www.bikerzbits.com/kawasaki/versys/bikers/ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Avgust 14, 2014 Deli Objavljeno Avgust 14, 2014 Pa še glede gum za off Continental TKC80 Zadaj moraš dat pač 150, še bolje. 120/70-17, front for Ducati Multistrada 1200, Triumph Tiger 1050i, Kawasaki Versys, and more 150/70-17, rear for BMW R1200GS/Adventure, F800GS, Triumph Tiger Explorer 1200, V-Strom, Kawasaki Versys, and more http://www.conti-online.com/www/motorcycle_de_en/themes/motorcycletires/enduro/tkc_80_en.html Original equipment on BMW 1200 GS Adventure und KTM 690 Enduro R Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dlicen Objavljeno Avgust 14, 2014 Deli Objavljeno Avgust 14, 2014 O felgah za off pa nič? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Avgust 14, 2014 Deli Objavljeno Avgust 14, 2014 Off road avti imajo na špice? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Avgust 15, 2014 Deli Objavljeno Avgust 15, 2014 Sama šminka Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bremzer Objavljeno Avgust 15, 2014 Deli Objavljeno Avgust 15, 2014 Sama šminka Kmet ne smeti po Snecitovi "šiki miki" temi . Kmet2 in pikolo 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Avgust 15, 2014 Deli Objavljeno Avgust 15, 2014 Kar pišita, stroka je vedno dobrodošla. Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cikadina Objavljeno Avgust 26, 2014 Deli Objavljeno Avgust 26, 2014 zgleda se obeta prenova http://www.visordown.com/motorcycle-news-new-bikes/kawasaki-versys-650-revamp-planned/25437.html Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dlicen Objavljeno Avgust 26, 2014 Deli Objavljeno Avgust 26, 2014 No, morda bodo fani kljunov prišli na svoj račun... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Avgust 26, 2014 Deli Objavljeno Avgust 26, 2014 zgleda se obeta prenova http://www.visordown.com/motorcycle-news-new-bikes/kawasaki-versys-650-revamp-planned/25437.html Od 2006 dalje bi se nekak spodoblo, to so bili do sedaj faceliftingi. Moja napoved je, da bodo dali not vizualno novejši agregat kot je v er6 (ne močnejši, ampak vizualno novejši) in ne bodo delali 800ccm modela (škoda) Za okvir ne vem, morda bo res od novega er6, ostalo pa bo poliftano. Kljuna pa po moje ne bodo dali gor. cikadina 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se