KLOVN Objavljeno Avgust 30, 2014 Deli Objavljeno Avgust 30, 2014 Nobene potrebe ni, da bi sesal ne cestake, ki so za pisto. če se vsedeš na f800 ali 800 Tiger, je razlika enormna proti tvojem in ne samo tvojem, vsi rižiji so si zelo podobni, drastično šparanje na bremzah Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Avgust 30, 2014 Deli Objavljeno Avgust 30, 2014 Aha, no saj imam 4 original vijake, so povsem enaki. Ni pa tisto, kar sem napisal oznaka na vijakih, ampak glede samega izdelka. Na vijakih menda ni nič. Ne verjamem, da so dali not šiš robo, ker se s tem bavijo in tudi sicer prodajajo dele za kawo in hondo, direkt iz Tajske tovarne. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Avgust 30, 2014 Deli Objavljeno Avgust 30, 2014 če se vsedeš na f800 ali 800 Tiger, je razlika enormna proti tvojem in ne samo tvojem, vsi rižiji so si zelo podobni, drastično šparanje na bremzah Aha, "drastična" razlika... Vse si povedal s tem Daj sedi ti še v f1 in potem v svoje karjole, boš zapeljal k mehaniku takoj? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KLOVN Objavljeno Avgust 30, 2014 Deli Objavljeno Avgust 30, 2014 Aha, "drastična" razlika... Vse si povedal s tem Daj sedi ti še v f1 in potem v svoje karjole, boš zapeljal k mehaniku takoj? končno si ponazoril razliko med Japan in EU Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cikadina Objavljeno Avgust 30, 2014 Deli Objavljeno Avgust 30, 2014 jah samo je pa tudi tigr za 2 jurja dražji od versys 600 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
macak333 Objavljeno Avgust 30, 2014 Deli Objavljeno Avgust 30, 2014 Nvm kaj tok komplicirate, jst sm meu zavorne ročke in tačke iz Kitajske pa se pri trku v vozilo niso razpadle temveč samo zlomile na tistem koncu kjer majo zareze, desna tačka pa prav tako na istem mestu (kjer je zareza). Tko da jst se glede "natzne trdnosti" vijakov ne bi sekiral samo našraufaš in voziš . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Avgust 30, 2014 Deli Objavljeno Avgust 30, 2014 In moliš da ni kje kakšne tajske zareze:-) jany in KLOVN 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jany Objavljeno Avgust 30, 2014 Deli Objavljeno Avgust 30, 2014 Res je kar se tiče glede vijakov se ni a igrat, ponavadi vse kar naročim kitajsko se pregleda in zamenja prvo vijake z vsaj 8.8 če pa mam 11.1 na zalogi potem gredo tej... Se spounem primer kitajskega minimotota ki ga je prijatu kupu za sina in pod rezervarjem en del okvirja sploh ni bil povarjen skupaj Glede bremz na versysu pa so čisto dovolj dobre za normalno vožnjo vsaj pri meni Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Avgust 30, 2014 Deli Objavljeno Avgust 30, 2014 Umetniški pogled p.s. sem se prej vozil in krmilo ter vijaki so še ok, tudi pošprical sem z wd40, da ne bi korodiralo in pripomoglo k temu da pokne Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Avgust 30, 2014 Deli Objavljeno Avgust 30, 2014 In moliš da ni kje kakšne tajske zareze:-) Sem poslal vprašanje proizvajalcu na Tajsko, pa bomo razjasnili "težavo". sicer zadeva špila kot mora Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ludiluka Objavljeno Avgust 30, 2014 Deli Objavljeno Avgust 30, 2014 In glih proizvajalec ti bo to povedu pa špricaš lahko kolkor hočeš in ne bo nič pomagalo če je vijak slab ker površinska oksidacija je tukaj še najmanjši problem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Avgust 30, 2014 Deli Objavljeno Avgust 30, 2014 Da vidimo prvo, kaj bo povedal. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skalar36 Objavljeno Avgust 30, 2014 Deli Objavljeno Avgust 30, 2014 (popravljeno) Ej snecer sej se v večini strinjam s tabo, sam bremze na versysu, so pa res porazne! Razen , če si ti že menjal ploščice. Jaz jih imam v namenu kmalu. Popravljeno Avgust 30, 2014. Popravil skalar36 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ludiluka Objavljeno Avgust 30, 2014 Deli Objavljeno Avgust 30, 2014 Ej snecer sej se v večini strinjam s tabo, sam bremze na versysu, so pa res porazne! Razen , če si ti že menjal ploščice. Jaz jih imam v namenu kmalu. sej pol ti bo pa diske pojedlo tko da ne boš dosti rešu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Avgust 30, 2014 Deli Objavljeno Avgust 30, 2014 Ej snecer sej se v večini strinjam s tabo, sam bremze na versysu, so pa res porazne! Razen , če si ti že menjal ploščice. Jaz jih imam v namenu kmalu. Original stock zavore, še kot nove... In ja, ne menjavaj ploščic za kakšne "boljše", boš diske uničil. p.s. preveč zaviraš pri vožnji Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vandrovec Objavljeno Avgust 30, 2014 Deli Objavljeno Avgust 30, 2014 ploščice in diski so itak potrošni material, ali jih menjaš prej ali malo kasneje niti ni take razlike? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dlicen Objavljeno Avgust 30, 2014 Deli Objavljeno Avgust 30, 2014 In ja, ne menjavaj ploščic za kakšne "boljše", boš diske uničil. Ker? Če daš mehkejše ploščice, ki bolj primejo a zdržijo manj km, bodo diski kvečjemu veseli. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ludiluka Objavljeno Avgust 30, 2014 Deli Objavljeno Avgust 30, 2014 Ker? Če daš mehkejše ploščice, ki bolj primejo a zdržijo manj km, bodo diski kvečjemu veseli. Napačno razmišljanje Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dlicen Objavljeno Avgust 30, 2014 Deli Objavljeno Avgust 30, 2014 Napačno razmišljanje Spet: ker? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Avgust 30, 2014 Deli Objavljeno Avgust 30, 2014 Ker? Če daš mehkejše ploščice, ki bolj primejo a zdržijo manj km, bodo diski kvečjemu veseli. no, kateri je menjal na versysu... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dlicen Objavljeno Avgust 30, 2014 Deli Objavljeno Avgust 30, 2014 Jaz. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ludiluka Objavljeno Avgust 30, 2014 Deli Objavljeno Avgust 30, 2014 Zato ker boljše ploščice (tiste z večjim koeficientom ) bolj obrabljajo diske. Tako da če imaš kvalitetne diske s pravega materiala (tršega) potem lahko daš boljše ploščice ampak to pri večini serijskih motorjev odpade oz. ti bo zelo hitro diskov zmanjkalo. Drugače je pa to že 100% obdelano v temi od zavor se mi zdi ko folk kupi najboljše ploščice pol pa joka da mu je v 2000km pol diskov pojdlo. Pa vaš motor vaše odločitve Pametni poslušajo neumni se pa na lastnih napakah učijo Kmet2 in jany 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Avgust 30, 2014 Deli Objavljeno Avgust 30, 2014 er6 je imel enake bremze, tudi nobenih tezav, res ne vem kaj eni počnete in kako vozite Jaz. stare si pa zdrsal al kaj? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dlicen Objavljeno Avgust 30, 2014 Deli Objavljeno Avgust 30, 2014 stare si pa zdrsal al kaj? Ne, barve sem se naveličal. Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dlicen Objavljeno Avgust 30, 2014 Deli Objavljeno Avgust 30, 2014 Zato ker boljše ploščice (tiste z večjim koeficientom ) bolj obrabljajo diske. Tako da če imaš kvalitetne diske s pravega materiala (tršega) potem lahko daš boljše ploščice ampak to pri večini serijskih motorjev odpade oz. ti bo zelo hitro diskov zmanjkalo. Drugače je pa to že 100% obdelano v temi od zavor se mi zdi ko folk kupi najboljše ploščice pol pa joka da mu je v 2000km pol diskov pojdlo. Hvala luka, nisem vedel. Nisem pa mislil racingsupergp ploščic, ampak nekje v okviru serijskih, za navadne smrtnike, kar gre pač na Versysa. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se