ludiluka Objavljeno Avgust 30, 2014 Deli Objavljeno Avgust 30, 2014 Hvala luka, nisem vedel. Nisem pa mislil racingsupergp ploščic, ampak nekje v okviru serijskih, za navadne smrtnike, kar gre pač na Versysa. ja lej ne vem jst sem mel er6n in je žlajfal dost korektno je pa res da ko sem se prvič na ducatija usedu sem skor čez belanco letel in jajca so bolela. Mislim da je problem vsaj pri er6n (pa mislim da je versys kar se opreme tiče enak ) da je premjhen premer batkov na čejusti in posledično moreš uporabljat dosti večjo silo na ročki Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Avgust 30, 2014 Deli Objavljeno Avgust 30, 2014 2 bata ima, ce se ne motim, jaće imajo 4 diski pa so enaki kot na ninjah Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ludiluka Objavljeno Avgust 30, 2014 Deli Objavljeno Avgust 30, 2014 2 bata ima, ce se ne motim, jaće imajo 4 diski pa so enaki kot na ninjah Ja sam problem je v sili ki ploščice pritiska ob disk. In če bi japonci naredili čeljusti z večjim premerom batkov bi bila zadeva 100x boljša sam šparajo da lahko poceni motor naredijo in ko greš primerjat s kakimi evropskimi motorji na koncu ugotoviš da so res dražji sam če upoštevaš opremo ki je na evropejcu serijska ugotoviš kje si KLOVN 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Efendi Objavljeno Avgust 30, 2014 Deli Objavljeno Avgust 30, 2014 Sem hotel nekaj dodat na tole prepucavanje okoli brez... in materiala le-teh... in kdo (in za koliko ojrotov) ima boljše in kdo slabše... ampak nima smisla... rookie007 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Avgust 30, 2014 Deli Objavljeno Avgust 30, 2014 dal sem podatek o zavorni poti in pojemku in je vse ok,pač ročko bolj stisneš, če imaš abs pa itak bremzaš jask ti paše jaz brez abs pa zaviram "drugače" eni pač majo gostilniške oz je to motosvet, ko mu kakšen iz klana kaj reče, menja cevi, diske... na koncu pa motor, da pokaže pripadnost sicer pa glupost Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
yamaha Objavljeno Avgust 30, 2014 Deli Objavljeno Avgust 30, 2014 (popravljeno) dal sem podatek o zavorni poti in pojemku in je vse ok,pač ročko bolj stisneš, če imaš abs pa itak bremzaš jask ti paše jaz brez abs pa zaviram "drugače" eni pač majo gostilniške oz je to motosvet, ko mu kakšen iz klana kaj reče, menja cevi, diske... na koncu pa motor, da pokaže pripadnost sicer pa glupost Petja nea bluzi, čuj , gotof si Popravljeno Avgust 30, 2014. Popravil yamaha Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Avgust 30, 2014 Deli Objavljeno Avgust 30, 2014 Gledam podatke spet: F800GS letnik 11, ko so testirali 60mph-0 127,2 feet er6n 09 (tega sem imel) 121,7 feet r1200gs 08 125,6 feet vstrom 650 122,9 feet triump daytona 675 124,5 feet ducati multistrada 1200 114.3 feet (lepo) itd. samo eno nakladanje iz gostilne Efendi 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Avgust 30, 2014 Deli Objavljeno Avgust 30, 2014 BMW S1000RR pa 118,1 feet Mislim, da smo zaključili s to neumnostjo. Fantocci 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ludiluka Objavljeno Avgust 30, 2014 Deli Objavljeno Avgust 30, 2014 Ja a vam ne skoz pravim da je ducati najboljši Efendi 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Avgust 30, 2014 Deli Objavljeno Avgust 30, 2014 Ni slaba Multistrada (ne mislim zavor), zelo lep motor, ampak tisto je druga zgodba, stane za 3+ versyse Je pa najlepši tourer na trgu. Škoda, da je Ducati oziroma zdaj je to Audi... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Avgust 30, 2014 Deli Objavljeno Avgust 30, 2014 Edino kar gledam.. ali prav vidim, da mu lahko kapico od svečke skinem kot na tomosih? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ludiluka Objavljeno Avgust 30, 2014 Deli Objavljeno Avgust 30, 2014 (popravljeno) zajebu komi zdej sm opazu da ma drugje svečke kot ostali agregati od ducatija Popravljeno Avgust 30, 2014. Popravil ludiluka Efendi 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Efendi Objavljeno Avgust 31, 2014 Deli Objavljeno Avgust 31, 2014 Zato, da je pri roki... kot je morala bit pri Tomosih. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PrimozC Objavljeno Avgust 31, 2014 Deli Objavljeno Avgust 31, 2014 A ima mogoce kdo Garmin zumo instalacijo na Versysu? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KLOVN Objavljeno Avgust 31, 2014 Deli Objavljeno Avgust 31, 2014 Škoda, da je Ducati oziroma zdaj je to Audi... zakaj ? zato ker vsi tisti, ki ga niso imel rečejo tak? Al je spet vzrok v ceni in pol ne vela :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Avgust 31, 2014 Deli Objavljeno Avgust 31, 2014 zakaj ? zato ker vsi tisti, ki ga niso imel rečejo tak? Al je spet vzrok v ceni in pol ne vela :grim Da, za to ceno kot hočejo zanj, enostavno ni dovolj dober, pa še marsikateri moped ni dovolj dober za svojo ceno..pa to ni stvar te teme. Fazer03, Efendi in Kmet2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skalar36 Objavljeno Avgust 31, 2014 Deli Objavljeno Avgust 31, 2014 Ni slaba Multistrada (ne mislim zavor), zelo lep motor, ampak tisto je druga zgodba, stane za 3+ versyse Je pa najlepši tourer na trgu. Škoda, da je Ducati oziroma zdaj je to Audi... Ko bo več časa za motoriranje, bo tale lepota v ožjem izboru, do takrat se pa moram zadovoljiti s svojo "kanto" Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno September 1, 2014 Deli Objavljeno September 1, 2014 In glih proizvajalec ti bo to povedu pa špricaš lahko kolkor hočeš in ne bo nič pomagalo če je vijak slab ker površinska oksidacija je tukaj še najmanjši problem Bikers screws are of a high tensile strength similar, if not more, than the original bolts. Kind regards verjetno pa laže Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ludiluka Objavljeno September 1, 2014 Deli Objavljeno September 1, 2014 Sem pričakoval odgovor v tem stilu uglavnem danes ima vsak dober vijak oznako če je brez je dober kvečjemu za kako pohištvo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno September 1, 2014 Deli Objavljeno September 1, 2014 S tem se bavijo, če bi pokalo, bi ziher ukrepali, a ne? Ti si opozoril, jaz preveril in to je to, a ne? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ludiluka Objavljeno September 1, 2014 Deli Objavljeno September 1, 2014 S tem se bavijo, če bi pokalo, bi ziher ukrepali, a ne? Ti si opozoril, jaz preveril in to je to, a ne? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiNa Objavljeno September 1, 2014 Deli Objavljeno September 1, 2014 (popravljeno) Ste "zapel" za te vijake!? Se zavedate, da so priviti v aluminjasti nosilec krmila in to prav posebne oblike značilen za Versys-a? Pa še to VELIKE kontejnerske ladje iz zahoda proti vzhodu večinoma vozijo surovine nazaj pa izdelke.... Pzite, da kdo zaradi premočnega prijema ne zruva "balance" . Popravljeno September 1, 2014. Popravil MiNa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno September 1, 2014 Deli Objavljeno September 1, 2014 Originalne zdaj zraven vozim (hec), samo če pokne vijak, zna bit veselo kako ga dobiti ven Zvrtat najbrž, ni druge. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jany Objavljeno September 1, 2014 Deli Objavljeno September 1, 2014 Originalne zdaj zraven vozim (hec), samo če pokne vijak, zna bit veselo kako ga dobiti ven Zvrtat najbrž, ni druge. Vijake pa res ni problem ven dobiti če veš kaj delat... Najlepše je ko moraš za kom popravljati oz. jemati ven ko ti vse okoli in okoli pogloda... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KLOVN Objavljeno September 1, 2014 Deli Objavljeno September 1, 2014 Sneci mi je zakon s svojimi izjavami Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se