pupa Objavljeno Avgust 10, 2001 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2001 Meni osebno ta datum odgovarja!! kisses Pupa
bmw Objavljeno Avgust 11, 2001 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2001 quote: Bolj ko motosvetovci premišljujemo o tem datumu, slabše se nam zdi.. Folk je na dopustih, nic ne dogaja... A je kdo za to, da se dobimo malo kasneje, npr. vsaj 1 teden later (31.8.) ? Bi bilo zelo ugodno ... //0iSe />aTa -=> //otos/et.co// njet, nikakor. jaz grem 24.8. na dopust za verjetno 10 dni, tako da je 24.8. kar v redu. lp., bmw
Gregs Objavljeno Avgust 12, 2001 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2001 Noise, poglej pod Majice Motosvet, koliko ljudi pride pobrat majice tja in koliko se jih je ze javilo za prihod! Ni sans, datum ostane!
Jado Objavljeno Avgust 14, 2001 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2001 Pridem, ce bom le lahko (imam se nekaj dopusta pa me bo mogoce zapeljalo kam drugam). mejte se! jado
easyrider Objavljeno Avgust 14, 2001 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2001 quote: 1. Eno XL zame, prevzem na srecanju. mejte se! jado 2. Pridem, ce bom le lahko (imam se nekaj dopusta pa me bo mogoce zapeljalo kam drugam). mejte se! jado Sedaj se pa že odloci in povej ali prideš ali pa ne! lp Easyrider
pupa Objavljeno Avgust 14, 2001 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2001 Zdej pa važno obvestilo: VABLJENI STE VSI MEMBRI FORUMA, NE GLEDE NA TO ALI STE 1. SAMO MOTORIST PO SRCU 2. STE MOTORIST, PA TRENUTNO NIMATE MOTORJA 3. STE MOTORIST IN IMATE MOTOR, PA JE LE DO 350 KUBIKOV 4. STE MOTORIST IN VOZITE TISTO, KAR SI ŽELITE Upam, da sem zdej razjasnila za koga je to forumsko srecanje!!!! kisses Pupa
RAN Objavljeno Avgust 15, 2001 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2001 Nas je pupa tako lepo povabila, da moram kar eno XL pa eno L narocit ce je še cas. lp RAN
A_je_to Objavljeno Avgust 15, 2001 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2001 Pridem. _________________________ Quemadmodum desiderat cervus at fontes aquarium item desiderat anima mea at te DUCATI.
easyrider Objavljeno Avgust 16, 2001 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2001 Mimogrede: ker imam še nekatere stvari v tem terminu odprte, ne morem 100% potrditi udeležbe. Ker pa smo nekoc v topicu Kulinaricno pisali o nekaterih gurmanskih specialitetah, bom v primeru svoje udeležbe prinesel nekaj za poskusiti (skandinavske fermentirane ribe). lp Easyrider Edited by - Perla on 20/08/2001 09:11:02
dr.looney Objavljeno Avgust 16, 2001 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2001 mene pa neki druga zanima a se da v zbiljah postaviti šotor oz. je kak kamp tam v bližini ? dr.looney
lojzi Objavljeno Avgust 16, 2001 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2001 quote: mene pa neki druga zanima a se da v zbiljah postaviti šotor oz. je kak kamp tam v bližini ? dr.looney Lep in urejen kamp u Dragocajni (cca 5 minut z motorjem v neposredni bližini pensiona Kanu). Pol ga je menda celo nudl, ce te zanima, ko že o slacenju govorimo. Ni blema za prespat!
.T. Objavljeno Avgust 17, 2001 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2001 Kje na Zbilju bo to srecanje ? A mogoce tam, ko se pripeljea iz Medvoake strani dol po klancu pol pa desno po granitnih kockah do jezera, kjer je en bife z vrtom cisto ob jezeru ? BTW: A gre mogoce v soboto kdo na zbor od MK Orel Slovenija v Dorenberk pri Novi Gorici ?
easyrider Objavljeno Avgust 17, 2001 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2001 quote: ... BTW: A gre mogoce v soboto kdo na zbor od MK Orel Slovenija v Dorenberk pri Novi Gorici ? ... Ce se ne motim, imajo Orli zbor naslednji vikend (preveri Aktualno - Dogajanje), pac pa imajo ta vikend zbor Škorpijoni v Kostanjevici na Krki (kjer bom verjetno jaz). lp Easyrider
.T. Objavljeno Avgust 17, 2001 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2001 Sorry sem mislu soboto 25.8. Takoj po srecanju Motosvetovcev na Zbiljah. Mogoce bi kdo le v petek po srecanju potegnil v Dorenberk ... V soboto grem pa na Satanse v Trbovlje. Ce kdo vidi zeleno XJR 1300 za ovalnimi aluminijastimi rori, naj stopi do mene, da bomo kakano rekli.
Brrrm Objavljeno Avgust 17, 2001 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2001 Tocno lokacijo srecanja bodo, tisti, ki Zbilje poznajo, jaz sem bil tam enkrat in zadnjic pred nekako 25 leti, podali naslednji teden. Od ponedeljka dalje pricnemo v tem topicu sestavljati spisek udeležencev. Brrrm
Perla Objavljeno Avgust 17, 2001 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2001 En dan se bom zapeljala na Zbilje mal bolj pogledat, kam se bomo dal in kako je z Dragocajno oz. kakim drugim kampom, ce se komu glih ne bo dal ponoci vozit domov. Zdi se mi namrec, da so spodaj ob jezeru samo lokali s pijaco, mi smo pa ponavadi tud lacni, tako da bi blo gotovo boljs, da se dobimo v ostariji, kjer bi se dalo tudi kaj pojest. Se sporocim. NoiseData je imel idejo, da bi zaspilal kaksno odbojko ali nogomet, tko da mi prosim sporocte, ce se vam bo sploh kej tazga dal in ce organiziramo kaksne zoge. Ce nas bo res toliko kot napovedujete, bo NORO DOBR!! Hej, pa ne pozabit prinest s sabo vse kar ste si obljubili in vse, kar se vam zdi aktualno tudi za druge (sej veste, katalogi, fotke ...). Kot na vsakem dobrem moto srecanju/zboru kaze, da se obetajo tudi slacipunce, kar berem na tem nasem strasnem forumu. Dr.Looney pa naprosamo, da nam scopra lepo vreme. Perla
lojzi Objavljeno Avgust 17, 2001 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2001 A lahko potenciali pricakujemo kakšen dnevni red, oz približni program? Kandidatov (kandidatk) za pokaži kaj znaš vidim je že dost.
A_je_to Objavljeno Avgust 17, 2001 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2001 quote: Kot na vsakem dobrem moto srecanju/zboru kaze, da se obetajo tudi slacipunce, kar Ja pa slacifantje tudi... tisti ki so se javili v forumu pod slacenje za pupo in dr.looney hehe... _________________________ Quemadmodum desiderat cervus at fontes aquarium item desiderat anima mea at te DUCATI.
easyrider Objavljeno Avgust 17, 2001 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2001 quote: ... a lahko potenciali pricakujemo kakšen dnevni red, oz približni program ... Dnevnega reda ni bilo, ga ni in ga tudi ne bo, saj pri nas vlada demokracija in lahko vsak rece ali dela tisto, kar želi in za cimer stoji. lp Easyrider
Barbwire Objavljeno Avgust 17, 2001 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2001 quote: hmmm ...tale "sistematicni pritisk" pa zveni dokaj zastrašujoce .... bo treba kakšnega novinca kje snet za vec poguma ... se javi kakšen :) ... btw. grizem samo na polno luno tako da ni panike :) Hanzi, edino pravilno. Bomo sedaj priceli izvrševati sistematicni pritisk na vse novince in ostale, da jim potem drugega ne bo preostalo, kot da pridejo na Zbilje. Dokoncno štartno listo pa bomo izoblikovali tam nekje v ponedeljek, 20. avgusta. Vsi na Zbilje. Brrrm
Perla Objavljeno Avgust 17, 2001 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2001 quote: hmmm ...tale "sistematicni pritisk" pa zveni dokaj zastrašujoce .... bo treba kakšnega novinca kje snet za vec poguma ... se javi kakšen :) ... btw. grizem samo na polno luno tako da ni panike :) Hojla, Barb, verjamem, da res ni panike :)) Vsec mi je tudi tale Izijeva:quote: quote: ... a lahko potenciali pricakujemo kakšen dnevni red, oz približni program ... Dnevnega reda ni bilo, ga ni in ga tudi ne bo, saj pri nas vlada demokracija in lahko vsak rece ali dela tisto, kar želi in za cimer stoji. lp Easyrider Freeeeeee z motosvetom. Perla
Barbwire Objavljeno Avgust 17, 2001 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2001 quote: quote: hmmm ...tale "sistematicni pritisk" pa zveni dokaj zastrašujoce .... bo treba kakšnega novinca kje snet za vec poguma ... se javi kakšen :) ... btw. grizem samo na polno luno tako da ni panike :) Hojla, Barb, verjamem, da res ni panike :)) Vsec mi je tudi tale Izijeva:quote: quote: ... a lahko potenciali pricakujemo kakšen dnevni red, oz približni program ... Dnevnega reda ni bilo, ga ni in ga tudi ne bo, saj pri nas vlada demokracija in lahko vsak rece ali dela tisto, kar želi in za cimer stoji. lp Easyrider Freeeeeee z motosvetom. Perla no pol pa itak ni problema .. bom kar sama prišla pa bo ... sam da res ne padem v kakšno ala brucovanje sceno...bom raje za preventivo kar kopalke s seboj vzela ...
hotschko Objavljeno Avgust 17, 2001 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2001 DNEVNI RED za FS4: - Prihod 16:30 dalje - Pivo - klepet - Pivo - Debata - Pivo 2x - Burna razprava - Pivo 2x - Nakladanje in reševanje sveta - Pivo 4x - . #$%@[|q - spanje v/ob/na/pod šotorom pri Perli hotschko Edited by - hotschko on 17/08/2001 15:37:01
Ice Objavljeno Avgust 17, 2001 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 17, 2001 hmmmm.....ma hebes ti dnevni red....ajdemo na neko pijaco.... ----------- at 200 mph you have no friends
bmw Objavljeno Avgust 17, 2001 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2001 quote: no pol pa itak ni problema .. bom kar sama prišla pa bo ... sam da res ne padem v kakšno ala brucovanje sceno...bom raje za preventivo kar kopalke s seboj vzela ... verjemi , ne bo ti žal, pa tudi bruceki vec nismo. ce se pa le odlociš za kopalke, se pa priporocam za bademajstra,ok? lp., bmw
Priporočene objave