Pervy Objavljeno Avgust 17, 2001 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2001 quote: hmmmm.....ma hebes ti dnevni red....ajdemo na neko pijaco.... ----------- at 200 mph you have no friends juhu to so besede!!! ICE MAN IS BACK!!! SUPPORT YOUR LOCAL PERVERT!!!
Perla Objavljeno Avgust 17, 2001 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2001 quote: DNEVNI RED za FS4: - Prihod 16:30 dalje - ... - spanje v/ob/na/pod šotorom pri Perli Tale Hotschkov DR mi je se kar vsec. Kar se zadnje tocke tice, bi rekla, da je moj vrt(icek) premajhen , sam se bomo ze znajdl. Perla
lojzi Objavljeno Avgust 17, 2001 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2001 quote: DNEVNI RED za FS4: - Prihod 16:30 dalje - Pivo - klepet - Pivo - Debata - Pivo 2x - Burna razprava - Pivo 2x - Nakladanje in reševanje sveta - Pivo 4x - . #$%@[|q - spanje v/ob/na/pod šotorom pri Perli)] hotschko Edited by - hotschko on 17/08/2001 15:37:01 Kje so pa bucke, žebli, program Pupe in dr.looney in podobne dekadencne zadeve? Jest sem pa mislu, da se bo splacal pridt !
Ice Objavljeno Avgust 17, 2001 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 17, 2001 @ pervy: yep,back,alive an` kickin`. @ perla: hvala! glede kroga in zbilj bomo se vidli.klanjanje komu klanjanje pripada. @ lojz: prid,tih bod in uzivi! THAT´S AN ORDER,RECRUIT! ----------- at 200 mph you have no friends
lojzi Objavljeno Avgust 17, 2001 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2001 quote: @ lojz: prid,tih bod in uzivi! THAT´S AN ORDER,RECRUIT! understood Sir, Sir
Perla Objavljeno Avgust 17, 2001 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2001 Uff, pravkar je klical Roly, da se vrne ravno v petek popoldne, tako da je najina udelezba na FS vprasljiva. Kako naj recem temu? Visja sila ... bo ze ... Perla
Ice Objavljeno Avgust 17, 2001 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 17, 2001 perla,ne se sekirat.bo ze neki vmes prislo,da bo sele v soboto dopoldne prisel. ----------- at 200 mph you have no friends
pupa Objavljeno Avgust 17, 2001 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2001 Fantje vi sam pridte, ne bo vam žal!!!! Meni ni bilo še nikoli niti za sekundo žal, da sem prišla. V kolikor bi pa kdo res dobil kako tako butasto idejo o nekih dnevnih redih, se bo pa tudi moja udeležba ukinila. Edini red je ta, da imamo vsi pijaco, da imamo vsi jedaco, da se imamo vsi fajn, pa da Pupo preglasite hehehe kisses Pupa
hotschko Objavljeno Avgust 17, 2001 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2001 quote: ...pa da Pupo preglasite hehehe.... kisses Pupa Tole bo pa težko. hotschko
Ice Objavljeno Avgust 18, 2001 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 18, 2001 quote: quote: ...pa da Pupo preglasite hehehe.... Tole bo pa težko. probaj raje NEMOGOCE. ----------- at 200 mph you have no friends
lojzi Objavljeno Avgust 18, 2001 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2001 Okey okey, jest sm sam mislu, da se bo kdo tud uradno obvezou, da bo spelou tist, kar na forumu obljublja. Seveda pridem, ce le ne bo kakšne toce al pa podobnega!
Anubis Objavljeno Avgust 18, 2001 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2001 to z dnevnim redom je pomojem stvar, ki se prej ali slej konca s prepevanjem domoljubnih pesmi, tako da start v samem bistvu sploh ni tako vazen, pomembno je ,d a je zakljucek (se vedno) moker, primerno ohlajen in dinamicen.,,,drugac se pa strinjam...pejmo rajs kaj spit... Perla: ce je prevec vrtnarjev v/na vrtu, je potem sama obdelava le tega bolj borna, res pa je, da eden lahko popravi za drugim, kar je prejsnji pustil nedokoncanega..:):):) No ja pa najbrz dovolj neslanosti za novinca..hehehe... Keep on drivin’ hard...
pupa Objavljeno Avgust 18, 2001 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2001 quote: quote: quote: ...pa da Pupo preglasite hehehe.... Tole bo pa težko. probaj raje NEMOGOCE. ----------- at 200 mph you have no friends No no fanta, tako težko pa spet ni. Saj mogoce bom imela pa kak slab dan (eden izmed 20 v letu, ki jih šteje 365dni), pa bom bolj tiho. Ceprav mocno dvomim. Kar se vrtnarja tice: menim, da je dobro probati nekaj vrtnarjev in se ne odlociti kar za prvega, ker nikoli ne veš, kako so dobri drugi. Ko pa jih nekaj sprobaš, najdeš tapravega, ga pa ceni in spoštuj, saj samo ta bo lepo skrbel za vrtnarjenje. No nekaj v tem kontekstu. kisses Pupa
green Objavljeno Avgust 19, 2001 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2001 Ker sem cist frišen, bi že zdaj prijazno odklonil vsa negativna presenecenja na Zbiljah, ker drugace bom poniknil nekam v kot in se delal da sem slucajno tam!!!Milosti sužnjem!Vec kruha, manj iger...Se vidimo!
Barbwire Objavljeno Avgust 19, 2001 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2001 quote: Ker sem cist frišen, bi že zdaj prijazno odklonil vsa negativna presenecenja na Zbiljah, ker drugace bom poniknil nekam v kot in se delal da sem slucajno tam!!!Milosti sužnjem!Vec kruha, manj iger...Se vidimo! daj najdi kak dovolj velik kot , da bova poniknila skupaj v primeru , da komu pade na misel kakšna taka ideja ...
Ice Objavljeno Avgust 19, 2001 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 19, 2001 al bo lustn,ko se bomo resevali,grizli,medsebojno debatirali,poskusali pupo preglasiti (kar je seveda nemogoce) in vlekli green-a in barbwire iz koticka,kamor se bosta vsa prestrasena zavlekla z veliko kruha in malo iger.....YEEEHAAAA ----------- at 200 mph you have no friends
Barbwire Objavljeno Avgust 19, 2001 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2001 quote: quote: quote: Ker sem cist frišen, bi že zdaj prijazno odklonil vsa negativna presenecenja na Zbiljah, ker drugace bom poniknil nekam v kot in se delal da sem slucajno tam!!!Milosti sužnjem!Vec kruha, manj iger...Se vidimo! daj najdi kak dovolj velik kot , da bova poniknila skupaj v primeru , da komu pade na misel kakšna taka ideja ... pa saj veš, da pes ki veliko laja, malo grize...tako da bodo potem vsi drugi v nekih kotih ticali, zob pa od nikoder...sicer pa, ali je bila to ponudba? hmm ... tisto zgorajje popolna ravno zavezujoca ponudba ... ce jo sprejmeš , ti nema više spasa hmm - mislim , da bi bilo dobro kakšn dan prej mal pregledat teren in rezervirat primeren kot ...kaj praviš ?
dr.looney Objavljeno Avgust 19, 2001 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2001 quote: ....ljudo, pardon, bikerskožerska fešta. LP, Lucky Burn to be wild ja pol bom pa jest kar svoj kotel prnesla zraven dr.looney
dr.looney Objavljeno Avgust 19, 2001 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2001 quote: .....vsi drugi v nekih kotih ticali, zob pa od nikoder... kok je zdej to vsi boste v kotih jest že ne bom sama za mizo sedela dr.looney
Ice Objavljeno Avgust 19, 2001 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 19, 2001 looney,vsaj dva bova za mizo.zverine se lahko pa po kotih skrivajo. ----------- at 200 mph you have no friends
green Objavljeno Avgust 19, 2001 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2001 quote: HARHARHARHARHAR......green,a ti mislis,da smo ze lajati zaceli?! BRUAHAHAHAHAHA....HEHEHEHE.....sorry,sam ta je pa dobra....njihihihi....hehe ----------- at 200 mph you have no friends Ce mi boš pa ta tvoj smeh v živo prikazal (pa da nobene crke ne izpustiš), ti dam pa za pir!!!Upam da nimaš zobne proteze ker jo bomo po tem krohotu po jezeru iskali, razen ce se boš stran obrnil!
pupa Objavljeno Avgust 19, 2001 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2001 Folk, pa kaj ste vi cisto nori, al kaj??? V glavnem, jaz mislim tudi za mizo sedeti razen ce...... saj veste samska pa to..... Looney, ti kar prinesi en veliki kotel, da se bom jaz tja skrila, ce bo slucajno prevec... ker jaz sem taka sramežljiva, pa zadržana, pa vsa taka Hurraaaa, mislim, da se bo zelo dobra publika nabrala v petek na forumu. kisses Pupa
Anubis Objavljeno Avgust 20, 2001 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2001 Bog balzamiranja, smrti, poleg tega se vodnik mrtvih popodzemlju in tisti, ki tehta srca umrlih in po njihovi tezi odloca kam bodo sli...torej, ce se hoces imeti dobro v onostranstvu moras poskrbeti, da se imamo prisotni v tostranstvo dobro zaradi kasnejsih polaganj racunov.. Drugace pa glede vodenja - vedno pripravljen razsvetliti pot do Absoluta...hehehe.... Keep on drivin’ hard...
easyrider Objavljeno Avgust 20, 2001 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2001 Glede na to, da nam je do FS4 ostalo le še nekaj dni (tocno 5) predlagam (kako sem uvideven, da ne ZAHTEVAM ), da pricnemo z zbiranjem prijav oz. napovedjo svojih prihodov. lp Easyrider
Priporočene objave