RAN Objavljeno Avgust 23, 2001 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2001 quote: U potem pa bomo štajerci veliko uniona proizvedli (piješ zlatorog šciješ union) Boste šli v polnilnico UNION nadure delat, pa proizvodnjo dvignt. lp RAN
pupa Objavljeno Avgust 23, 2001 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2001 A lahko mi naredimo eno tabu temo???? No to naj bi bilo Union in Laško pivo. Od zdej naprej naj se umenja samo pivo!!! kisses Pupa
RAN Objavljeno Avgust 24, 2001 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2001 quote: A lahko mi naredimo eno tabu temo???? No to naj bi bilo Union in Laško pivo. Od zdej naprej naj se umenja samo pivo!!! kisses Pupa Ko bom pivo narocil, pa me bo kelnar prav vljudno vprašal katerega, a nej zacnem z rameni migat, pa bo kar bo, ali lahko narocim LAŠKO. lp RAN
easyrider Objavljeno Avgust 24, 2001 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2001 1. bodi moški in iz prve naroci laškega 2. naroci laškega, ter glede na mrke poglede dodaj: iz ljubljanskega obrata lp Easyrider
Hanzi Objavljeno Avgust 24, 2001 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2001 quote: 1. bodi moški in iz prve naroci laškega 2. naroci laškega, ter glede na mrke poglede dodaj: iz ljubljanskega obrata lp Easyrider Ljubljancani nismo nic fouž štajercem ker mate laškega medtem ko vi ste nam. sicer pa jaz itak popijem zelo malo piva tako da je vseeno kateri je.
Priporočene objave