mjemec Objavljeno Julij 6, 2004 Opozori Objavljeno Julij 6, 2004 Za ditecha sploh ni gusa ampak samo alu kit!! Tako pri malossiju kot pri poliniju ma kit okrog 11 konjev (če je pri poliniju odblokiran ECU seveda, drugač ma polini 9-10 konjev)!! Če se pa da gor še recimo auspuh (fergazerja se glih ne da zamenjat :D ) je pa moč že okrog 12 konjev!! Sej če ne verjamete men lahko greste na www.sr50-community.de pa jih vprašate kako je s tem!!
Ciko Objavljeno Julij 6, 2004 Opozori Objavljeno Julij 6, 2004 aja če je alu te je pa malo drugače to ja :)
mjemec Objavljeno Julij 6, 2004 Opozori Objavljeno Julij 6, 2004 DiTech&Hyper2 dva skregana pojma .) Točno tako .)
vuca77 Objavljeno Julij 6, 2004 Opozori Objavljeno Julij 6, 2004 ej mjemac brez besed sem res brez besed :D (hehe alu kit je ja jaz mam pa kit iz carbona ) LP
mjemec Objavljeno Julij 6, 2004 Opozori Objavljeno Julij 6, 2004 (popravljeno) Pa dej STFU!!! Ti si kar neki pametn!! Dej lej tle maš mail od Linde MPA (generalni uvoznik za Polini v sloveniji) pa njih vpraši a je kit alu a je gus!! Jst se s tabo ne mislm več kregat!! Aja še mail: info@lindempa.si !! Popravljeno Julij 6, 2004. Popravil mjemec
_OKI_ Objavljeno Julij 6, 2004 Opozori Objavljeno Julij 6, 2004 Preden pride do incidenta treba povedat, da če je kit ALU, to še ne pomeni da ima 20KM :D
dule3 Objavljeno Julij 6, 2004 Opozori Objavljeno Julij 6, 2004 Tko temno sivega pa težkega aluminija pa še nisem videl :lol1:
mjemec Objavljeno Julij 6, 2004 Opozori Objavljeno Julij 6, 2004 A se delaš norca al je res gus? Ker men so vsi rekl da je to alu kit!! :huh:
dule3 Objavljeno Julij 6, 2004 Opozori Objavljeno Julij 6, 2004 Bat in glava je sigurno alu (močno upam da je tako ker boš v nasprotnem primeru pridobil par kil na motorinotu :D ), samo ne vem če se to šteje pod "kit" :P
mjemec Objavljeno Julij 6, 2004 Opozori Objavljeno Julij 6, 2004 Aha ok!! Dobr pol!! Sm se že ustrašu!! Sam a se ne reče alu kit če je bat aluminjast? V priponki je ena slika tega kita!! Men bat zgleda kot da bi bil iz aluminija pol pa nevem!!
dule3 Objavljeno Julij 6, 2004 Opozori Objavljeno Julij 6, 2004 Gus in alu se razlikujejo v materialu iz katerega je CILINDER. Bati in glave so na vseh alu, razen na nekaterih za dirke kjer so glave bakrene zaradi boljšega odvajanja toplote.
dule3 Objavljeno Julij 6, 2004 Opozori Objavljeno Julij 6, 2004 Razen če imaš Porsche in bi potreboval karbonski bat s keramičnim obročkom
_Roba_ Objavljeno Julij 6, 2004 Opozori Objavljeno Julij 6, 2004 (popravljeno) Ne bat je zelezni iz istega materiala kot verige za sidro ladje.Verjetno ma ta bat okrog 5,13kg. @mjemec:Prosim beri kaj pises :wacko: Popravljeno Julij 6, 2004. Popravil _Roba_
mjemec Objavljeno Julij 6, 2004 Opozori Objavljeno Julij 6, 2004 ...@mjemec:Prosim beri kaj pises :wacko: Kaj? :huh:
mjemec Objavljeno Julij 6, 2004 Opozori Objavljeno Julij 6, 2004 Prebral kaj? To da je kit za ditecha alu al kaj?
bOnZy Objavljeno Julij 6, 2004 Opozori Objavljeno Julij 6, 2004 Aha ok!! Dobr pol!! Sm se že ustrašu!! Sam a se ne reče alu kit če je bat aluminjast? V priponki je ena slika tega kita!! Men bat zgleda kot da bi bil iz aluminija pol pa nevem!! dej ti driskica mejhna nehi se predirat na forumu!! pa še preden neki začen metat vn ene bedarije, raj prever kaj bos napisov!! ;) :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: ---> bat sive barve potem je pa kit alu? :rolleyes: :rolleyes: :? :unsure: :huh: a je ze kdo vidu črn bat? razen rablenega seveda? :lol1: :lol1: :lol1: ah mjemec mlad si še ti, sej se bos naucu :P :P sam ne bit prevec pametn in folku kma 10x vec pojma od tebe solit pamet ;)
Crownless Objavljeno Julij 6, 2004 Opozori Objavljeno Julij 6, 2004 Hehe je tak k moj 13 letn brat k misl da je vseved.... :D :D
mjemec Objavljeno Julij 6, 2004 Opozori Objavljeno Julij 6, 2004 Komu sm pa pametoval? Jst sm samo povedov tist kar jst vem! To da je kit gus nism vedu zato k so mi vsi rekl da je alu!! Tud to je res da sm mislu da če je bat alu da je kit alu!! Dobr priznam da sm se zajebu!! Sam tist k si pa neki bluzil od ECUja si pa ti narobe zastopu in nism jst čist nč narobe napisu!! Sej zato pa je forum da se kej vpraša pa kej pove!!! Drugač pa :topic: !!
mjemec Objavljeno Julij 6, 2004 Opozori Objavljeno Julij 6, 2004 Sam neki me zanima recimo ko bom kupu kit in ostalo a bi mi ga lahko od benota oče namontiru pa nastavu? Zato k vem da je strokovnjak zato in nočem dat to montirat komu ki nima blage!!
bOnZy Objavljeno Julij 6, 2004 Opozori Objavljeno Julij 6, 2004 Sam neki me zanima recimo ko bom kupu kit in ostalo a bi mi ga lahko od benota oče namontiru pa nastavu? Zato k vem da je strokovnjak zato in nočem dat to montirat komu ki nima blage!! :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: prvo pravis da je od benota oče strokovnjak, potem pa sprašuješ če bi lahko pelov k nemu! jah ce mislš da je strokovnjak potem pa pelji k njemu, jest ne vidim nobene ovire ;)
dj_runner Objavljeno Julij 6, 2004 Opozori Objavljeno Julij 6, 2004 (popravljeno) se ce gus pravilno zbrušiš se sveti. Torej bom zdaj kupoval profile po 30sit/kg pa jih zbrupo pa jih prodajal po 300sit/kg? :lol1: :lol1: :lol1: sicer pa :topic: Popravljeno Julij 6, 2004. Popravil dj_runner
MAČKON Objavljeno Julij 6, 2004 Opozori Objavljeno Julij 6, 2004 Heheh dobri ste.Dajte mi rajši povedat kje bi dobil dva kompresijska obročka za bat premera 52mm. Lep pozdrav
mjemec Objavljeno Julij 6, 2004 Opozori Objavljeno Julij 6, 2004 :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: prvo pravis da je od benota oče strokovnjak, potem pa sprašuješ če bi lahko pelov k nemu! jah ce mislš da je strokovnjak potem pa pelji k njemu, jest ne vidim nobene ovire ;) Matr si ti sitn!! A znaš sploh normalno odgovorit na vprašanje? Vprašu sem če bi mi ga lahko sploh torej če on to sploh dela!!! Zdej se že kar zmišljuješ neki!! Prosm bod tiho rajš ko da tle smetiš po temi!! :topic:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se